Mot Sofia


Nu blir det häng hos Sofia tillsammans med massa andra sötnötar!

Grymt bakis, men vem bryr sig?? :)
Vinflaskan är inhandlad och redo att drickas upp ;) haha

Önsker er alla en underbar fredagskväll!!

Spontanmiddag


Ja, igår blev det en spontanmiddag med kollegan Anna.
Vi åkte in till Stora Staden och satte oss på Vapiano som ligger på Sturegatan vid Humlegården. Vilket jäkla ställe och vilken atmosfär! Man går själv fram och beställer sin mat och sen så lagar kocken till det medans man tittar på. En finare variant av snabbmat. Typ :)

Restaurangen inte har bordsbokning utan bara drop-in, så jag och Anna satte oss i baren med ett glas vitt i väntan på ett bord. Väl vid bordet beställde jag in ruccolaravioli som stektes på massa vitlök och chili. På det fick jag massor av ruccola, pinjenötter och parmesan. Gudomligt!

Sen gick Anna och beställde en flaska vitt. Sen tog flaskan slut. Då gick jag och köpte ett till glas vitt till oss. Sen blev Johanna gaaanska rund under fötterna.


När det sen var dags att dra sig hemmåt så hade vi sällskap till Östermalmstorg. Väl där skulle jag hoppa på tunnelbanan mot Mörby. Men istället hoppar jag på tunnelbanan som åker åt MOTSATT håll! Samtidigt som jag inser mitt misstag känner jag att jag är inte nykter någonstans.. Fick glatt sätta mig på nästa tåg tillbaka till Östermalm, för att sen ta mig vidare. Till saken hör även att jag är hundvakt åt familjens hund i helgen för mamma och pappa har åkt till Småland. Så när jag väl kom hem, rätt på dosen, så ska jag gå ut med hunden. Tillråga på det så var jag tvungen att gå upp tidigare i morse för att ta morgonprommisen..

Därför blev jag extra glad när jag såg att Anna varit och handlat innan jag kom till jobbet :)





Det kom tårar...


Patrics syster Tessan ringde mig ikväll.
Vi har inte pratat sen det tog slut. Det var ett bra samtal. Det var ett samtal med en vän. Men hon sa något som fick mig att börja gråta, jag blev rörd till tårar. Jag har alltid känt väldigt starkt för deras morfar. Vi har alltid haft en bra kontakt och jag har alltid kunnat prata med honom. Jag har kallat honom morfar och sett honom som "min" morfar. Mycket är nog för att jag själv aldrig hann uppleva min egna. Inte heller min mormor, eller farfar. Farfar dog när jag var bebis och mormor och morfar gick bort långt innan.


Morfar till Tessan :
-"Säg till Johanna att jag gärna fortsätter att vara hennes morfar.."






Burret


Gårdagens frippa och make-up.
Dock är håret inte färdigt där.. Saknas lite plattande, lite sprayande och lite fixande!

 


Gårdagens utgång!


Först middag och förkrök hos Maria.
Sen Tegel. Väl där träffade jag en gamla klasskompisar och en massa "gamla godingar"! Därför uppskattar jag att gå till just Tegel som ligger här i Täby och inte åka in till Staden. Igår ville jag träffa folk jag känner =) Jag hade en grymt rolig kväll! Träffade bland annat på min gamla granne Tobias som var här uppe på besök och hälsade på sin mami! Superkul att träffa honom! Släntrade hem någon gång vid 3-tiden :p

Vaknade upp imorse vid 10.30 och ser att jag fått ett sms från ett okänt nummer..

"Vaken? :)"

Jag trodde att det var Tobbe först, för tanken var från början att vi skulle ha sällskap hem, men jag gick tidigare. Jag svarade på smset imorse, och först efteråt letade jag upp vem numret tillhörde. Det var inte Tobbe.. Utan en kille som jag inte har haft kontakt med på flera år.. Mycket märkligt. Ännu märkligare var att jag fick smset klockan 04.50. Haha, tror minsann att jag fick ett booty-sms, HAHA!!

Nu väntar jag bara på att Hedda ska vakna så kan hon ge mig bilderna från gårdagens middag och förkrök!! :D haha



Gårdagen och kvällen



Kvällen igår var riktigt trevlig!
Sanna ringde mig och frågade vad mina för kvällen var.. Hennes kille var och handlade så han kunde komma och hämta upp mig. Sagt och gjort. Niclas kom och hämtade mig och sen åkte vi vidare mot Näsby Park. Sen tog jag och Sanna en prommis med deras två hundar.. På promenaden fick jag reda på att det visst hade blivit lite bortfall från middagen.. Nu skulle det bara vara 4. Sanna och Niclas och jag och Conny. Haha, hon hade fixat en dubbeldejt istället! haha!

Vi käkade middag och drack vin och spelade kort.
Var en jättemysig kväll med mycket skratt! =) När klockan började närma sig halv ett så bestämde vi oss för att dra oss hemmåt. Jag och Conny hade sällskap nästan hela vägen hem, och vi pratade massor. Han är en supertrevlig och väldigt snäll kille, och det är väldigt roligt att träffa honom och att få söta sms av honom, men just nu är det det enda.. Även fast Sanna hemskt gärna skulle se att vi två blev tillsammans ;) haha!


Snart kommer Hedda hit!! Vi ska drinka lite (mojito ;)) innan vi drar oss vidare till Kyrkbyn för att äta middag och förkröka hos Maria! Ska bli så jäkla kul! Köpte till och med en ny bolero/paljett/jacka enbart för kvällens utgång, haha!


Hår, hår, hår och hår!




Vem har sagt att man inte kan exprimentera med kort hår? ;p

 

 

 


Middagsmys hos Sanna



Snart kommer Sannas kille och hämtar upp mig. Vi ska käka middag och dricka lite vin tillsammans med några fler =)





Vad ska ni göra denna fredag??




Vänner ♥



I mitt förhållande med Patric vad jag låst.
Jag var låst vid honom. Men det var mitt egna val. Jag ville inte umgås med andra. Det var bara jag och han som gällde. Vi valde båda att prioritera oss och inte våra vänner. När helgen kom valde vi att sitta hemma i soffan och se en film istället för att ha kul med våra vänner. Det gjorde att vi blev så mycket mer beroende och fasta vid varandra.

När vi umgicks med våra vänner gjorde vi det i sällskap av varandra. Sällan umgicks jag ensam med mina vänner. Var det fest, följde Patric med - för att jag ville det. Idag inser jag hur fel jag har haft. Jag kommer aldrig någonsin göra det misstag igen. Mina vänner är alldeles för bra och viktiga för mig för att ta för givet. Det finns ALLTID där. I vått och torrt.

Samma dag som jag flyttade hem till mina föräldrar fick jag en ordentlig ångestattack.
Tänk om mina vänner inte ville ha mig tillbaka? Tänk om de tröttnat på mig? På att jag inte hörde av mig. Tröttnat på att jag inte ville göra saker med dem. Tröttnat på att jag alltid var den som åkte hem tidigt för att vara med Patric.

Jag har pratat med mina vänner och bett dem om ursäkt för hur jag betedde mig. För hur jag försummat dem. Jag har medgett att jag mått fruktansvärt dåligt just för att jag inte har hört av mig, men jag har inte orkat/brytt mig. Jag har helt enkelt tagit dem för givet.

Jag pratade med en av mina vänner om detta.
Hon sa att hon varit arg, riktigt förbannad och besviken på mig. Hon har pratat med andra om mig och undrat vad som kan vara fel. Men, hon har hela tiden sagt att när jag själv är redo/inser vad jag håller på med kommer hon att finnas där. Det är det vänner är till för. Därför älskar jag dem något så fruktansvärt mycket. De finns verkligen alltid där. Och jag ska aldrig med ta dem för givet.

♥       ♥      ♥








♥        ♥        ♥

Godmorgon fredag!!

Nu är det dags att gå till tandhygienisten! Sen eventuellt träffa Hedda för en snabb lunch. Sen måste jag leta efter en topp att ha på mig imorgon! =)



Ha en underbar fredag sötnosar! ♥


Update : 720 kronor fattigare, jävligt öm i mun och tandkött. Jäkligt glad att det är över. Jag har kommit hem med både tandtråd och en antibakteriell munskölj som ska få bort infektionen jag har vid min ena visdomstand. Tandhygienisten var vääldigt hårdhänt när hon gjorde rent, spolade och skrapade. Sen, till råga på allt, tog hon fram tandtråden och skulle "visa" hur man använder den.. Fy fan vad jag började blöda!! Men som sagt, är jäkligt glad att det är över =)

Nu måste jag bara komma ihåg att använda tandtråd och munskölj varje kväll :p

Bra kväll!!

Direkt efter jobbet hade vi på kundtjänstsidan en BS/CS-party tillsammans! Det bjöds på smörgåstårta och vissa drack vin (där i bland jag). Sen gick vi tipspromenad som bestod av 11 frågor, en fråga om varje medarbetare. Min fråga var :

"Vad hände Johanna under hennes NY resa?
A. ....... (kommer inte ihåg vad som stod)
B. Tappade bagaget
C. Blev magsjuk

Ni kan ju säkert gissa vad det rätta svaret är :p

Sen hade vi en sångtävling där vi skulle ställa oss upp och sjunga refrängen på sen låt som spelades. Mitt lag var bäst på det, haha! Caroline tog alla "gamla godingar" och jag tog de lite mer "moderna" låtarna, haha!


Imorgon är dagen relativt oplanerad. Det enda som faktiskt är planerat är att jag är LEDIG! wohoooo! Sen ska jag till tandhygienisten. Sen kanske det blir att träffa Sanna och Conny och några till för middag och öl. Eller vin för min del. På lördag blir det middag med några kompisar och sen utgång! =)

Komplimanger..



Komplimang 1


"-Johanna.."
"-Richard.."
"- Vad är planen med håret nu, hur vill du göra?"
"-Lite längre i alla fall.."
"-Hmm, jag vet inte det jag.. En kvinna som kan bära upp kort hår är en riktig kvinna!"
"-Haha, är det så?"
"- Så är det, du har nästan för långt nu"!
"-Va? Tycker du det??"
"-Så är det! Du kan väl fundera på det..?"

Komplimang 2

En högt uppsatt manlig kollega går förbi mig på kontoret :


"- Snygg frippa!!"

Till saken hör att varje gång jag kommer med luggen tupperad säger han samma sak. "Snygg frippa!" Idag när han sa det så garvade jag bara men då sa han "Det tåls att upprepas!"



Så det låter helt klart som att många killar diggar kort hår på tjejer.. Har under den korta tiden jag varit singel upptäck att de flesta killar tycker att det är sexigt med tjejer som har kort hår!
Mjaaaoooo säger jag ;)






Så här het...

...Kan man vara efter ett spinningpass =)



Kan även meddela att luggen var tupperad innan, haha!
Det säger en hel del om det passet!

Skillnad!

Imorse insåg jag att jag inte hade några som helst byxor att ta på mig för allt låg i tvätten. Jag plockade fram ett par ljusa jeans som jag köpte för säkert 3 år sedan men som jag knappt använt. Anledning?? Jo, jag fick tillslut knappt på mig byxorna! Fick typ åma i mig i dem för att sen sätta ett gummiband i knapphållet. Jag tog fram byxorna och tänkte att jag kan ju lika gärna testa dem.. Märkte redan när jag trätt på byxan på ena benet att det kändes något större. Sen gick byxan på helt utan problem! Det är förstora i benen, men passar bra i midjan. Så det känns verkligen svinbra! Hade byxorna på jobbet idag, men kommer nog inte att anväda dem något mer, de blev rätt sladdriga efter en dags användning, haha!

Före och efterbild på jeansen


En bra helg!


Oj, vilken rolig helg jag har haft! Igår var jag rätt sliten så låg däckad större delen av dagen - kan bero på den strårom Häss lurade i mig kvällen innan, haha! När jag kom till Häss i fredags så välkommnade han mig med en äggkopp full med sprit. Men vad jag inte visste då var att han själv drack fishermans friend och jag fick rommen, som för övrigt är 80 %-ig. Men jag var grym och tog det som en man ;)

Sen bar det av till Djursholms slott för en helt okej tillställning,
jag drog hem tidigt, men skönt var det då jag inte är van att dricka sprit. Inte van att dricka sprit + fri bar + RedBull vodka = En full Johanna..

Igår på dagen gjorde jag absolut ingenting.
Eller gick ut med hunden. Sen låg jag i sängen och åt lite chips och drack cola, haha! Vid 19-tiden kom Häss och hämtade mig och så drog vi och hämtade upp en kompis till honom innan vi sen drog in till Staden och mötte upp Stephi och Puyan för att käka sushi. Sen drog vi hem till henne och drack lite vin, och pratade sex, haha, som vi alltid brukar göra. Stackars killar ;) Sen bar det av till KI för fest. Det var grymt!! Jag shakade som fan och just nu kan jag bara säga att jag njuter av singellivet ;)


Gårdagens fest!


Jag och Stephi ♥


Häss ♥


Gänget


In i dimman


Sccchhhnugginngaar....

Fredagen den 13:e


Jag vet inte om jag är drabbad av att det är fredagen den 13:e idag. Inte nog med att jag vara nära på att missa bussen imorse, jag känner även av en grym ångest idag. Känner mig riktigt ledsen och gråtfärdig, vet däremot inte varför.

Vet att jag inte vill vara hemma ikväll samtidigt känner jag inte alls för att gå på festen jag är bjuden på ikväll. Jag känner mig inte bekväm i mina kläder, och jag måste stressa hem från jobbet. Idag är en riktig skitdag känner jag. Jag är negativ och bitter..

Hur hinner alla??



Jag jobbar från 8-17.
Min buss går inte förrens 17:30, och jag är inte hemma förrens efter klockan 18. Sen är det dags för middag och prat med familjen och vänner. Helt plötsligt blir klockan 20, då kanske ett bra program börjar på tv, eller så ska jag träffa en kompis. Eller, så tränar jag direkt efter jobbet, kommer hem först vid 19-tiden, sen är det middag och så blir klockan helt plötsligt sent.


Igår kom jag hem vid 18, sen var jag hemma i en timme,
käkade och gjorde mig iordning lite. Förde över pengar och sen vid 19 var jag på Tegel för att möta upp Caroline. Väl där åt hon middag och vi drack en cider och sen en drink. Klockan 21:30 gick hennes buss, då kom Häss och hämtade mig och så åkte vi till Hägernässtrand och promenerade i en timme innan han vid ca 22:30 körde hem mig. Väl hemma gjorde jag mig iordning för kvällen och la mig och sov.



Min fråga, hur faen hinner folk med att uppdatera sina bloggar när man arbetar heltid, är social och umgås med vänner och familj och spenderar tid med så mycket annat??

Det känns som att jag har s å å å å å mycket att berätta men det hinns ju inte med! Istället berättar jag om det som hänt "just nu" och glömmer att berätta om det roliga som kanske hände i helgen, eller något kul som ska hända. Eller hur det går med framtida lägenhet, planer. Ja ni fattar ;)

Hur hinner alla??

 


Nu...

... Ett eller två glas vin på Tegel med en kollega.

Sen... Promenad med Häss. Om det inte regnar vill säga =)

Hedda och jag ♥


SMS

Det tog inte lång tid innan jag fick ett sms från Connyboy igår. Han frågade hur jag mådde och sen ville han även skicka en "formell" inbjudan till den glöggfest han ska ha den 12 december. Han bjöd mig "informellt" redan i söndags, haha! Men sen har det inkommit några sms under dagens gång, bara vanliga sms som egentligen inte säger så mycket. Men oj, vad mycket det gör för en ganska trasig själ!

Nu ska jag strax dra mig hemmåt. Tanken var att jag skulle ha gått mycket tidigare för jag hade en tid hos tandhygienisten, men det blev inställt. Däremot ska jag och pappa på handledarutbildningen för körkort ikväll mellan 18-21. Gud så roligt..!


Update från helgen

Min helg har varit såååå rolig! Har helt ärligt inte ens haft enn tanke på att sätta mig framför datorn och blogga =).

I fredags träffade jag underbara Hedda och drack vin, och blev  l i i i t e rund under fötterna, haha! Tog massor av bilder och flummade runt en massor. Har förövrigt en grymt bra filmsnutt från när proffset Johanna moonwalkar, haha! En klassiker. Bilder får ni se imorgon, dock inte moonwalken, haha!

I lördags käkade jag middag med Stephi, Gullan (Alexander 1) och Häss (Alexander 2) sen åkte vi bara runt i stan i Häss bil, haha! Kollade bland annat den lägenheten jag eventuellt får hyra, men även en lägenhet som Häss kanske ska köpa vid Gallerian.

I söndags (igår) var jag och såg fotboll Djurgården - Assyriska på Stadion med Sanna, Connyboy och deras vänner. Det var helt klart en intressant afton på många sätt och vis, haha! Blev en hel del alkohol, och intressanta konversationer. Som jag har berättat försöker Sanna para ihop mig med Conny, som förövrigt är väääldigt blyg men fruktansvärt trevlig. Men efter lite alkohol i kroppen så började han prata, haha!

I halvlek så gick Sanna hem och jag och boysen var kvar mitt i klacken. Conny hade lovat Sanna att han skulle ta hand om mig och se efter mig, vilket han även gjorde, haha! Fick lite småkramar och när vi skulle gå ut så höll han mig i handen för att han inte "skulle tappa bort mig" haha, så sött! Efter Djurgårdens vinst gick vi alla för att ta en segeröl, eller cider i mitt fall. Betalde inte en droppe alkohol själv, haha, inte mig emot!

Men han är verkligen en supermysig kille och det var mysigt att bara kramas lite, eller han kramade mig snarare :p Men just nu räcker det med bara kramar, vill inte ha "mer" än det. Varesig känslor eller annat.

Men tydligen så hade han smsat Sanna hela dagen och frågat hur jag mådde osv. Hon sa tidigare idag på jobbet att han antagligen skulle be henne om mitt nr. Fick ett sms av Sanna för typ 2 timmar sedan :

"Nu bad Conny om ditt nr, jag gav jobbnr :p"

Uppmärksamheten gör offantligt mycket måste jag säga. Även fast jag inte har som mål att direkt "träffa" någon just nu, vill ju bara dejta och ha det jäkligt kul! Men uppmärksamheten gör mycket för ett självförtroende som ligger nere på botten!

Jag och Hedda-Pedda ♥




Mission : Fixa dejt till Johanna

Det har mina kollegor tagit på fullaste allvar. Igår kom det en budkille som skulle lämna över massor av kartonger med papper till oss. Jag sitter närmast dörren så jag öppnade ju upp till honom och så förklarade jag vart han kunde ställa kartongerna. När killen sen är i förrådet för att lasta av allt får jag ett mail från en kollega :

 

”Johanna, snygging i förrådet, SPRING EFTER”

 

Jag sprang inte efter, men söt var han, haha!

 

Men, det är inte det enda. För några helger sedan så var jag hemma hos min kollega Sanna och drack vin. När vi har druckit några glas och käkat oss mätta på oliver så kommer hennes kill-kompis Conny över. Han hinner egentligen bara komma innan jag skulle åka igen.  Helgen efter var jag, Conny, Sanna + pojkvän + en till vän på Tegel. Då hinner vi heller knappt prata innan Conny var tvungen att dra för han skulle göra högskoleprovet dagen efter. Fick senare på kvällen berättade Sanna om din plan :

 

”- Min plan är att fixa ihop er”

”- Okej…”

”- Men det funkar än så länge inge bra.. Ni hinner ju båda sticka innan det händer nått ju”

 

Idag på fikat så berättade Sanna att hon hade en kompis som höll på att göra sin egna glögg, någon frågade vem och vet ni vad hon svarade??

 

”- Johannas loverboy..!”

 

Några minuter senare så får hon ett samtal och pratar väl i några minuter innan hon säger :

 

”- Johanna hälsar!!” Det är väl inte så svårt att lista ut vem som ringde?? Herregud, hennes mål är verkligen att fixa ihop oss!! Hon berättade att jag skulle vara tvungen att ta första steget för han är så blyg, men att han är världens mysigaste kille som gör allt för den tjej han blir kär i… och han verkar onekligen vara en väldigt mysig kille. Men vet inte om han är min typ av kille..

 

Men det roliga i det hela är att det är mina kollegor som ”tar tag” i mitt liv. Fixar eventuella lägenheter, dejter, framtida pojkvänner, haha! Det är perfekt ju, det är sådant som jag inte riktigt orkar ta tag i!

 

Men en dejt hade kanske inte varit helt fel, haha!


Läkarbesöket



Läkarbesöket gick bra!
Hade ju en ny läkare – igen. Men hon var riktigt bra faktiskt. Mina prover såg jättebra ut och hon kände ingenting avvikande när hon kände igenom lymfställena. Så det känns riktigt bra!

 

Fick däremot reda på att de inte kan göra något åt det fula ärret jag har på axeln. De vill inte hålla på och ”gräva” där som hon så fint uttryckte det, plus att det med all sannolikhet kommer att se värre ut än vad det gör nu :( . Men å andra sidan, ärret är en väldigt liten del av det hela. Egentligen.

 

En annan sak som kom upp var det här med min viktnedgång. Jag berättade att jag gått ner närmre 6 kg under 1,5 månader men att jag visste vad det berodde på. Då tittade hon strängt på mig och sa att jag absolut inte får banta och jag får absolut inte gå ner något mer i vikt! Jag får träna och bygga muskler, men jag får inte träna för mycket. Hon tog min vikt och sa att de kommer att hålla stenhård koll på om jag går ner mera.  Tycker att det är jättebra att de håller koll, jag vet ju att ett tecken på att sjukdomen kommit tillbaka är just viktnedgång. Jag har ju inte direkt som mål att banta eller att gå ner i vikt, jag vill bara blir mer fit och tränad. Jag vet att muskler väger mer än fett, men får ändå inte riktigt ihop ekvationen att inte gå ner mer i vikt? Men det löser sig säkert, får försöka hålla mig på den vikt jag ligger på idag, med träning och bra kost.

 

 


Läkarbesök

Först jobbet. Sen jobba i 1,5 timmar. Senåterbesök hos läkaren. Sen lunch med pappa. Sen tillbaka till jobbet. Sen spinning. Spännande dag.


Märkligt samtal

Fick precis ett samtal från Patric. Han är nere på utbildning i Halmstad. Vi har inte pratat med varandra sedan i torsdags, något som jag faktiskt har tyckt varit ganska skönt. Hur som, han ringde nyss och frågade hur det var och hur helgen på Åland varit. Jag höll mig kortfattad och väntade bara på anledningen till att han ringt. För det är så det är nu för tiden. Vi ringer inte ”bara för att”. Nu ringer vi av en anledning, ( lägenhet, Milo osv )


Men, sen när samtalet höll på att dö ut så säger han :

 

” - Juste, jag har ditt IKEA-kort här!”  

” - Okej...”  

”- Tänkte att du kanske ville veta..”

”-…Ehh, jo, det var ju bra. Tack. Var det därför du ringde? För att berätta att du hade mitt IKEA-kort?”

”- Nää, det var nog bara en anledning till att ringa..”

 

Okeeej?? Antagligen är han sjukt uttråkad där i Halmstad och måste fördriva tiden eller så är han bara allmänt konstig. Senast i torsdags sa jag att jag inte ville prata med honom mer än nödvändigt ( för tillfället ) för att det gör  saker och ting jobbigare.  Så jag fattar inte riktigt vad han ville. Kolla läget? Haha, jag ska nog sluta spekulera i hans egentliga syfte och bara vara nöjd över att det faktiskt inte alls var jobbigt att han ringde. Är även jäkligt nöjd med att det var jag som var kortfattad och det var jag som avslutade samtalet. Scooore!


Helgen på Åland

Jag har haft en superhelg! God mat, mycket vin, roliga kvällar, bastubad, minnen, bada hav. Men det är väl lika bra att jag tar det från början? :)


I fredags åkte jag hem till Sofia för att bli upphämtad av hennes faster + man och son Jonas.
Väl på färjan åt vi sjöfrukost.. GUD SÅ GOTT!! Bacon, äggröra, grapefrukt, chokladcroissant, färskt bröd, juice. Helt klart heaven! Efter ca två timmars åkande med färja och ca 30 min bilfärd var vi äntligen framme.


Sen tog vi det lugnt resten av dagen.
Gick ut och gick/sprang innan det var dags för bastubad och dopp i det kalla havet (4 grader). Sen lagade vi mat och drack vin. Sofias mamma Helena är grym på att laga mat. Hennes tapas är gudomliga! Vi åt grillade scampi, vitlöksgratinerade musslor, hoummos, soltorkadetomatertapenad, tsatsiki, färsspätt, auberginrullar med ostfyllning, potatischips. Och vin på det.

Min andra familj


Gryyymt god mat!



 I lördags började vi dagen med en lååång promenad. Eller jag och Helena gick, Sofia och hennes boyfriend Matti sprang. Efter springturen bastade vi –igen. Den här gången klämde vi in oss 8 pers i den ”lilla” bastutunnan. Det var jag, Sofia, Matti, Sofias mamma och pappa + en faster och två kusiner. Så, vi satt där i värmen som packade sillar, men det var så gött det!

Lördag morgon

Efter bastubadet gick alla hem till sig för att förbereda den gemensamma middagen bestående av helstekt oxfilé i ugn, klyftpotatis och massor av goda såser och röror. Till förrätt åt vi en grym pumpasoppa! Sen, efter middagen, då blev det livat! Vi sjöng och dansade och pratade minnen. Jag och Jonas (ena kusinen) fastnade vid matbordet och pratade hur mycket som helst, gamla minnen (som ynge så lekte vi alltid ”Ge mig en vink” och andra roliga lekar). Jonas är 24 och Martin är 28, så nu känns det som att vi är mer ”jämna i ålder, än vad vi var för 10 år sedan. Så det var verkligen så roligt att träffa alla igen!! Vi kom i säng vid 04-tiden på söndag morgon och sov till 12, haha, sliiten!

 
Min och Fias dukning. Spets i tak och på bordet. Som vi kämpade! =)





Sofias kusin Martin och jag, tummen upp för det, haha!


Jag, Matti, Sofia


Kusin Johan


Men jag sparar det bästa till sist! Haha, Jag och Fia är BÄST på barnsånger!

 


Söndagsmorgonen började som sagt segt.
Jag skulle kunnat mörda för en cola och pommes, men det fanns ju så klart inte. Så min frukost bestod av gårdagens potatisklyftor som jag doppade i aioli och the till det. Men det gick ner det också! :) Sen spelade vi alla volleyboll innan det var dags att sätta sig i bilen för att åka hem till Stockholm!

Pigga och fräscha dagen efter??


Med andra ord, en grym helg tillsammans med grymma människor!

 


BestFriendsForever

Milo och Isabelle




Laddar inför pussen



Puuuuuss


RSS 2.0