Veckans matlista


Jag håller på att försöka äta ur min frys. Något som jag tycker är fruktansvärt tråkigt. Tänk om jag inte känner för kassler eller fisk den här veckan? Men det är så skönt att veta att när man kommer hem, så vet man vad man ska äta! Sen är det heller inte jättebilligt att spontanhandla när man är hungrig. Eller att man inser när man ska plocka in det man handlat i kyl och frys att man redan hade kycklingfileér i frysen, och matlagningsgrädde i kylen.

Så. Den här veckan blir det att äta ur kyl, frys och skafferi, men några komliment så som grönsaker, och frukost.

Månad - Fisk (antingen torsk med äggsås eller panerad fisk med broccoli)
Tisdag - Stekt ris med kyckling och ägg
Onsdag - Rotfrukter i ugn med köttfärsbiff
Torsdag - Enchilladas (tacoköttfärs finns i frysen)

Svansjön.


Igår var jag på Svansjön med Anna och Jenny. Mina förväntningar var skyhöga då jag sett flera av Bounce föreställningar och var även på deras sista föreställning "The Last Bounce". Den första scenen var skitbra, tänk er Beyoncés "Run The World" på Bilboard Awards 2011. Grymt verkligen. Men sen tappade det lite. Vissa scener tyckte jag tappade konceptet lite och, medans andra scener var riktigt jävla bra! Synd att hela föreställningen var lite ojämn. Hade förväntat mig mer faktiskt. Men dagen var riktigt bra, träffade upp Anna vid 15-tiden på Fridhemsplan, vi handlade middag och sen begav vi oss hem till henne för att laga tacos. Sen kom Jenny förbi och vi käkade och drack lite vin innan vi begav oss iväg mot föreställningen!

Blev dock en tidig kväll för mig, var hemma till halv tio, vilket jag är väldigt glad för, min förkylning är nästan borta, så  h i g h   f i v e  för det!!

Söndag


Startade dagen med en powerwalk i cirka en timme i det fina vädret, det är  k a l l t  ute! Nu sitter jag och funderar på vad jag ska äta till frukost, antingen kokt ägg eller smoothie. Känns mer som en ägg dag idag, dock är jag skithungrig så att vänta på att äggen ska bli färdiga känns inte jättelockande direkt... Magen säger  m a a a a a t ! !


2012-01-28 - LÖRDAG


Hej vänner!

Jag har varit uppe ett tag och pysslat lite. Plockat undan lite i lägenheten, fick ett ryck och kollade igenom vad jag ska ha med mig till Filippinerna, så nu har jag en liten hög med kläder och skor som jag ska ha med! Måste dock sy in några klänningar som jag ska ta med. Problemet när man har lite större byst är att många klänningar som inte har en söm under bysten har en tendens att få en att se större ut, typ gravid, vilket jag inte vill, haha! Så jag ska ta in klänningarna i midjan för att ge dem lite mer form...

Ska snart bege mig in till stan för att träffa upp några vänner, först middag och sen ska vi se Svansjön som Benke från Bounce regiserat, ska bli grymt!! Tjejerna kommer nog att gå ut efter, men jag är fortfarande förkyld och har som sagt varit det ett bra tag, så jag tror att jag ska hoppa det. Vilket känns så jäkla tråkigt!!

H o p p a s  a t t   n i   f å r   e n   g r y m   l ö r d a g !

Natti...


Okej, det där "kliet i fingrarna" har nog börjat komma tillbaka. Kom nog samtidigt som jag insåg att min dator faktiskt inte alls var pajj, haha! Ligger nu i sängen och ska gå och lägga mig. Det är så mina kvällar sett ut de senaste dagarna - ligga i sängen till tio och sen sova kvart över. Jag vaknar upp relativt pigg, men framför allt lite mindre förkyld dagen efter! Det enda som jag kan klaga på just nu är att jag inte kan känna hur gott jag doftar efter att ha smörjt in mig i VS lotion för att jag är täppt i näsan och nässprayet är slut. I-lands problem eller vad?

Okej, nu känner jag att det här spårar lite... Blir lätt något flummig när jag är trött, så stänga av tv:n och släcka ned och sen nanna kudden!

Sov så gott finaste!


VS - Pure Seduction




När jag känner mig lite nere eller har en dålig dag, då brukar jag försöka att pyssla om själen och kroppen med väldoftande peelings, lotions, ansiktsmasker och nagellack. Så det är exakt vad jag ska göra nu! Och man kan inte hitta godare dofter än de från Victoria's Secret!


Pappas flicka ♥






Självömkan


Jag tycker lite synd om mig själv idag. Eller, jag ska vara ärlig, har gjort det i flera veckor nu. Jag tycker så där riktigt synd om mig själv och har verkligen grävt ner mig i det. Varför undrar kanske ni? Jo, det kallas  f ö r k y l n i n g. En jävla facking förkylning som inte ger med sig! Hela min höst har jag haft besök av en rinnande näsa, samtidigt som en täppt näsa. Halsont, öronont, och som pricken över i:et. Feber. Jag har varit dålig i två veckor, bra i en. Dålig i en vecka. Bra i en månad. Dålig i en vecka. Bra i tre. Och så vidare och så vidare. Hela jävla hösten. Jag är helt slut!

Förkylningen gör att jag inte kan träna vilken får mig att må skit rent ut sagt. Jag orkar inte hitta på saker, dels för att jag är trött, men även för att jag inte vill riskera att bli mer sjuk. Mitt liv just nu är så jäkla tråkigt. Jag vill ha rutin i vardagen! Jag vill träna, träffa mina vänner spontant för en filmkväll eller ett glas vin!

Den kommande semestern är så välbehövlig. Att komma bort från den trista vardagen, sola och bada och bara njuta av att jag har semester ♥



It's alive!


Igår när jag skulle gå och lägga mig så ser jag att min laddare till datorn hamnat bakom min sänggavel. Vet inte varför, men jag tänkte att jag nu för femtioelfte gången skulle testa att ladda upp min dator för att sedan starta upp den. Så jag låter datorn ladda i några minuter innan jag startar upp den. Och det funkade!!

Här har jag inte haft en dator på månader, (men jag har å andra sidan försökt starta upp skiten ex antal gånger, men då har det inte funkat) och jag har verkligen tyckt så synd om mig själv! Alla bilder och annat man har på datorn, jag har lixom ingen aning om hur man för över det till en annan dator??

Men, nu behöver jag alltså inte tänka på det, för min dator lever igen!! Me ooooh so happy!!



Jag lever och mår bra. Vet inte när eller om jag någonsin haft en sådan här lång frånvaro på bloggen. Jag kan inte skylla på att jag inte har en dator heller. För jag har ju en fungerade telefon som funkar alldeles utmärkt att blogga ifrån. Men lusten finns inte att skriva. Eller min privata blogg går varm. Med den är verkligen min privata dagbok. Sådant som man enbart skriver för sina egna ögon.

Visst saknar jag min blogg mycket, väldigt mycket till och med. Avsaknaden av dator gör knappast bloggandet till något roligt heller. Just nu finns inte heller pengarna till att köpa en ny dator då resan till Filippinerna närmar sig med stormsteg, så all fokus och pengar går dit.

Jag hoppas att jag inom en mycket snar framtid hittar "tillbaka" till bloggen, att känna glädjen och det där kliet i fingrarna som jag så ofta tidigare haft. För bloggen betyder fruktansvärt mycket för mig, att släppa den helt vore omöjligt. Bloggen är min lilla bebis men just nu tror jag att mamman behöver liten egentid ♥


RSS 2.0