Löprunda


Igår var det premiären för årets första löprunda utomhus (eller premiären för årets första löprunda över huvudtaget kanske jag ska erkänna). Det blev fem kilometer med intervaller som faktiskt gick riktigt bra,väldigt bra för att inte har sprungit på typ en halv evighet...

Kom hem och riktigt nöjd med mig själv, och riktigt jäkla skitig. Helgens snöstorm lämnade sitt spår i spåret (haha) i form av en hel del lera, så mina ben och ryggen hade rätt mycket gegg-stänk på sig, men det var det värt!


Drömmar


G o d m o r g o n !

Under natten drömde jag att någonting stort skulle ramla ned från taket. Det skulle komma från huvudändan och vara så stort att det skulle kunnat krossa mitt huvud. Så jag låg ett bra tag och funderade på hur jag skulle göra. Det slutade med att jag tog mitt täcke och mina kuddar och lade mig vid fotändan iställlet! Så där vaknade jag imorse. Något förvirrad, haha!


Drömmar.


F r u l l e


Det otroligt vackra vårlika vädret (not) kräver en kopp varm choklad till frukost...


Cigarettfimpar


Jag har länge tyckt att en utav mina grannar är lite mysko. Jag kan möta henne ibland i hissen när jag är påväg hem efter att ha varit ute eller bara kommit hem sent en kväll. När jag är påväg in, då är hon påväg ut. Jag brukar även möta henne utanför min port när hon sitter på parkbänken utanför och röker, vilket i sig inte är så konstigt. Men, nu börjar jag tycka att det är konstigt och jäkligt äckligt för i helgen såg jag henne leta efter fimpar i sådana där askkoppsgrejjer som finns lite överallt! Sen imorse så satt hon utanför porten på parkbänken, med ex antal små fimpar bredvid sig, samtidigt som hon precis tände på en fimp och satt och småsmuttade på den!

Jag såg till och med att en utav fimparna hon samlat på sig hade rött läppstift runt filtret...

G o d m o r g o n


Det är torsdag vilket betyder att det är fredag imorgon, kan det inte alltid vara kortveckor? Tänk att alltid vara ledig fredagar eller måndagar... Vilken lyx...


Dermalogica


För lite drygt en vecka sedan köpte jag ett start-kit med Dermalogica för att testa. Jag har aldrig egentligen använt ansiktsrengöring eller ansiktskräm, har aldrig haft några problem med huden så jag har liksom inte känt att det har behövts. Hur som. Nu när man börjar bli lite äldre (?) haha, så har jag börjat fundera lite på vad man kan göra för att förebygga ålderstecken och annan skit i nunan. Så jag blev rekommenderad Dermalogica och har nu använt det i lite drygt en vecka.

Jag vet att alla säger att man måste ge det en chans, och att man kan få utslag och att huden i ansiktet reagerar annorluna i början. Men herregud, jag har torra fläckar lite överallt, och så har jag fått som små utslag/finnar!

Jag pratade med en kompis till mig som är hudterapeut och hon sa att jag skulle hålla ut i ytterliggare en till två veckor och smörja in mig två gånger på morgonen och två gånger på kvällen med ansiktscremen, så det har jag börjar med och hoppas verkligen att det fungerar! 

Använder ni er av Dermalogica och vad tycker ni? Hade även ni problem i början?


T i s d a g


Ligger just nu i sängen och kollar på DH och slösurfar lite. Har inte gjort ett jota efter jobbet, hade många "måsten" men jag struntade i alla. Åt till och med mackor med ägg och räkor till middag för jag orkade inte laga mat. Så det har varit en riktigt lat tisdag, men ibland får man väl ha sådana dagar också?

Något jag däremot inte varit lat med är att pyssla om mig själv lite. Redkens Extreme hårinpackning, en ny lotion från Victorias Secret - Mango Temtation och målat naglarna i ett transparant lack... Redo för sängen och redo för morgondagen, haha!

Kallt


Okej, jag kan inte fatta vilken hjärncell jag tänkte med när jag valde kläder imorse. Klänning med strumpbyxor och tunna tygskor. Jag fryser så jag håller på att dö! har en tjocktröja på jobbet som jag har på mig och så har jag till och med satt på mif duntofflor! Ser ut som ett litet miffo här på kontoret...


W o r k t i m e



Annandag-påsk


Hej vänner, hoppas att ni haft en bra påsk ♥

Min påsk har varit bara bra, god mat, umgänge med familj och vänner och lite pyssel i lägenheten! Så helgen blev ganska exakt så som jag ville ha den! Just nu väntar jag på min middag som står i ugnen - Kycklinglårfiléer och rotfrukter i ugn, så ska jag göra en tsatsiki till det!


S k ä r t o r s d a g


Happy Easter!


Jag ser verkligen fram emot de extra lediga dagarna, så efterlängtat.  E f t e r  jo b b e t  ska jag in till stan för att träffa en kompis, vill sitta på en uteservering i solen och bara njuta!  I m o r g o n  har en kompis födelsedagsfirande, så det blir middag hemma hos henne och sen utgång på det! På lördag ska jag hem till mamma och pappa för påsk-lunch/middag.

Annars i helgen hoppas jag hinna pyssla med lägenheten (måla insidan av min garderob bland annat) och massor av annat fix!

Macarons


Känner att jag fått lite bättre hum på det här med macarons. Tycker att de blev rätt bra faktiskt, både till utseendet och smaken. Mina kollegor blev i alla fall nöjda när de fick dessa små sötsaker till eftermiddagsfikat i måndags :)

Smakerna på dessa blev pepparkaka med en creamcheese frostning, samt en med hallonfyllning.  M u m m a !


RSS 2.0