Josefine ♥


Natten till söndagen, strax innan 01:00 föddes en liten prinsessa. En prinsessa som vägde 3500gr och var 52 cm lång. En prinsessa vid namn Josefine. Igår var jag på BB tillsammans med familjen och hälsade på min lillebror Fredriks dotter, och herregud så söt hon var ♥Att du sedan föddes på din gammelmormors födelsedag som är avliden sedan lång tillbaka, det gör det hela lite mer speciellt ♥


F r e d a g


Woohoooo!! Det är fredag!

Och efterlängtat som vanligt! Min helg är inte alls planerad, eller ingenting är bestämt snarare... Ska försöka träffa några kompisar, hänga med min lillebror som är på besök i Stockholm (han pluggar i Örebro), samt hinna träna. Sen vill jag baka också. Macarons i mängder. Har redan hittat en smakkombinantion som jag verkligen gillar med pepparkakskrydda och en creamcheese som fyllning. Så den ska jag göra, samt en med kondenserad mjölk-fyllning...


T o r s d a g


 F i k a m y s   i   s o l e n !


O n s d a g


Jag var så fruktansvärt otaggad på att åka in till stan igår, och jag var ännu mer otaggad på att träna. Jag kände typ en riktig avsky och var så motvillig och anti så det finns inte. Sen blir det ju alltid bättre när man väl är på plats, och så blev det även igår. Dock gillade jag inte hennes nya upplägg av pass eller musiken... Men snart kommer hon att ändra om lite på passet så då blir det nog bättre.

Dock märks det att man inte tränat på ett tag och att man var så jäkla motiverad. Jag kom typ inte över 85 %. Det gick inte. När alla andra var uppe och snuddade runt 90% så kämpade jag arselet av mig för att hålla 85% och inte sjunka. Piss-pass var det igår. Men kul att umgås med Anna i alla fall =)

Jag vill tillbaka...


. . .   T i l l   h a v e t . . .


T i s d a g


G o d  m o r g o n !

Vaknade åter igen pigg och på förvånansvärt bra humör! Gissar på att det är ljuset och känslan av att våren närmar sig (trots att det snöade igår). Igår tränade jag ett pass på SATS, asjobbigt. Typ så jobbigt så att man tror att man ska spy-svimma-dö, och allt på en och samma gång! Men efteråtr känner man sig så jäkla duktig och peppad!

Idag efter jobbet ska jag in till stan och träna ett pass CykelPuls med Anna, sen blir det middag och sleepover hos henne! Ska bli jättekul att se henne, har bara träffat henne en gång efter att vi kom hem från Filippinerna!

Träning v.12


Måndag - NTC Get Strong
Tisdag - CykelPuls
Onsdag - Vila
Torsdag - NTC Get Strong
Fredag - BodyPump
Lördag - CykelPuls
Söndag - Vila

Så här ser veckans träning ut. Målet är att träna i alla fall fyra gånger. Jag gillar att boka upp mig på massor av pass, men kan jag inte en dag så är det aldrig några problem att boka av ett pass. Men jag gillar att ha valmöjligheten

En dagens


Trots att jag sovit som en kratta under natten så vaknade jag upp med en bra känsla i kroppen. Jag kände mig glad och upprymd! Sen kom jag till jobbet och fick massor av komplimanger för mina kläder, att jag såg snygg och fräsch ut! Känns som att min dag inte kan bli så mycket bättre... Eller. Det skulle vara att vinna på typ Triss. Då hade jag blivit riktigt glad ;)


M å n d a g


G o d  m o r g o n !

Är helt slut idag.. Gick och la mig efter Jersey Shore ( s o m   j a g   f ö r ö v r i g t   ä l s k a r) vid 23.00, men sen kunde jag inte somna?? Låg och vände och vred på mig till efter klockan 01.15. Det var sista gången jag kollade på klockan i alla fall... Så jag är lite trött idag kan man lugnt säga.

Annars igår hade jag en riktigt produktiv dag. Gick och handlade en ny vit pärm för mina räkningar och viktiga papper 2012, jag tvättade och hängde in tvätten igen ( a n n a r s  k a n   t v ä t t e n   g ä r n a   f å   l i g g a   i   t v ä t t p å s e n   i   e x   a n t a l   d a g a r   f ö r   j a g   b r u k  a l d r i g   o r k a   h ä n g a   i n  k l ä d e  r n a  d i r e k t   e f t e r   a t t   j a g   s p r u n g i t   u p p   o c h   n e d   t i l l   t v ä t t s t u g a n.), jag sorterade in mina räkningar, slängde gamla papper och rensade lite i min garderob. Så det blev en rätt produktiv dag ändå, känns riktigt bra med tankte på att jag var helt säker på att jag skulle ligga snorbakis på soffan hela dagen, haha!


Cocktail-partyt


Det var en bra kväll igår! Kom hem 02.30 och var inte ens full, trots alla de drinkar vi druckit, haha! Alla satsade verkligen på sina drinkar den här gången (förra gången måttade man lite och hade i lite allt möjligt, och alla var typ pissfulla innan klockan var 23.00), och alla blev riktigt goda! Mitt lag bjöd på en jordgubbsmojito som vi gjorde en provsmakning på hemma hos mig innan vi gick till partyt. Vi sa det att vi skulle nöja oss med en andra plats i omröstningen då priset man vinner är att hålla nästa cocktailparty. Det känns som mission impossible att bjuda hem 15 pers i min etta, eller hos någon annan i mitt lag.

Hur som. När det blev röstning så visade det sig att vi låg på en delad plats med ett annat lag. Det blev ytterliggare en omröstning som slutade lika, så tillslut gjorde vi en klassiker för att avgöra vårat öde - snurra flaskan - och det andra laget fick stå för nästa fest, haha!! Så det blev precis som mitt lag ville, vi kom tvåa! Eller egentligen, delad etta ;)

Jag tog inga bilder alls igår, men Erik sprang runt och var paparazzi, så bilder kommer! Men här är en bild från innan vi ska gå! Det blev den vita spetsklänningen, bara ben, höga klackar och skinnjackan


L ö r d a g


Klockan är just nu 12.56

Jag har varit och handlat ingredienserna till den drink mitt lag ska bjuda på ikväll, plockat ur diskmaskinen, satt in en ny laddning, plockat in den igen. Jag har våttorkat golvet och lagat lunch som jag nu sitter och käkar framför tv:n.

Ska snart börja göra iordning inför bowling med familjen. Har hört det ryktats att förloraren ska bjuda på glass... Så nu gäller det att gå all in!
Klänning


Jag är bjuden på ett cocktail-party imorgon men jag kan inte bestämma mig över vilken klänning jag ska ha. Antingen "den lilla svarta" eller "den lilla vita" som jag har på bilden... Jag gillar verkligen klänningen, men satan vad den är kort! Och jag som fortfarande har något sånär bruna ben vill gärna gå barbent, men då är risken att även min vita rumpa kommer att synas. Typ när man ska ställa sig och krama en person som är längre - rumpflash. Eller om man ska böja sig ner lite - rumpflash. Nu kanske man tänker på allt det här i ett nyktert tillstånd, men efter ex antal drinkar så tror jag nog att man skiter i det. Vilket alla andra också kanske gör i och för sig ;)


Fredagen den 16:e mars 2012


Hej vänner!

Min vecka har gått i trötthetens tecken. Fullkomlig dvala. Men jag tror jag kommit på varför jag känner mig så trött. Jag tror att jag börjar känna av min allergi, är ju känslig mot lövträd och pollen, och jag har läst lite att allt sånt börjat komma nu, så nästa vecka ska jag ringa till min vårdcentral och be dem förnya mina recept!

Annars blir kvällen lugn, ska försöka förbereda så mycket inför morgondagen som kommer att bli fullspäckad med saker! Bowling med familjen 14-15, 16:30 fördrink hemma hos mig med vänner och sedan vidare på ett cocktailpartyvid 18:00!


9:e mars 2012


Jag tror att jag går som ien dvala. Jag är konstant trött. Igår gick jag och la mig 21.22. Däckade totalt och sov hela natten för att sen gå upp klockan 06:00. Jag förstår inte vart den här tröttheten kommer ifrån? Kanske är det en "efter-semester-depp" jag har? Så för att jag känner mig så extremt sliten så har jag bestämt mig för att spendera min fredagskväll hemma i soffan och kolla på en bra film. Gå och lägga mig i tid, vakna av mig själv och sen står det spinning på schemat! Ska testa på ett pass i Täby för en gång skull, annars brukar jag bara träna i Väsby (där jag jobbar) eller i stan, så det ska bli lite spännande!

Länge sen sist...


Tror nog att det här är den längsta blogg-pausen jag någonsin haft! Men å andra sidan har det känts helt okej. Det är väl bara att inse att bloggandet är en lika stor del av mig som det var tidigare. Dock älskar jag fortfarande att skriva, och det gör jag mycket och ofta. Men i min privata blogg.

För cirka en vecka sedan kom jag hem från paradiset på Boracay - Filippinerna! Vilken fantastisk resa. Sol, bad, god mat, härlig hotellpersonal, vacker strand, mysa kvällar, drinkar och umgänge. Bilder kommer. Kanske till och med ikväll om jag får det där kliet i fingrarna. Har riktigt många fina bilder som definitivt ska framkallas och stoppas in i ett album så småning om :)


RSS 2.0