Milo bäddar

Det är något speciellt med nytvättade kläder. Dom luktar nog så gott och är så mjuka : )
Jag har alddrig varit med om en hund som bäddar så mycket som vad Milo gör. Han lyfter på saker, och flyttar undan. Han kan hålla på hur länge som helst, innan han sen lägger sig ned med en ljudlig suck



Det är tur att han är nytvättad i alla fall. Jag har inte hjärta att säga åt honom att han inte får ligga där, han vill ju lixom ha sällskap.. Min fina lilla Milo..


Gissa...

...vad jag ska äta till middag?




Jag fortsätter på mitt ost och kextema till kvällens middag. Nu lägger jag bara till några små röda läckerheter. Läckerheter som är egenfiskade från sjön på landet.  M m m . . . Börjar inse att det faktiskt finns vissa fördelar med en sambo som jobbar sent några dagar då och då : )

Blöt hund

Just nu ligger en blöt Milo
på golvet och slickar sig och tycker nog allmänt synd om sig själv. Gnäller gör han oxå. Trots att vi var ute för bara någon timme sen. Men nu är han ren och luktar gott! : )


  

Hårfönen jag fick i julklapp kom även till användning för första gången idag. Till Milo då alltså. Men han uppskattade den inte så där väldans mycket. Måste nog fön-träna honom lite tror jag : )

Mamma och Nelson besök

Har haft mamma på besök idag. Hon hade med sig min "lillebror" Nelson, så att Milo och han kunde leka lite. Problemet är bara att Milo blev helt jävla knäpp och sprang runt som en galning, välte ut vatten och andra grejer. Nelson stod bara och gnällde. Han har svårt att slappna av på nya ställen.

Innan det var dags för mamma och Nelson att gå tog vi en promenad och släppte dom små liven lösa i skogen. Milo springer som om han aldrig varit lös förrut, och Nelson går runt och luktar och kissar överallt. I det läget är det  s å å å  skönt att man har en hund som är kastrerad :p

Best friends forever ♥


Nu ska jag gå och bada Milo. Det var ett tag sen : )
Just nu går han omkring och småskäller för han hör en massa ljud. Knäpphund

Godmorgon lördag!

Jag som trodde att jag skulle sitta bänkad framför dator och producera blogginlägg hela kvällen igår. Men icke. Inte ens ett litet inlägg kom. Ganska skönt det ändå : ) Jag och Milo hade det ganska mys framför tv och Lets Dance. Jag fick äta min goda ost och sen slank det ner både lite ananas, godis, och i brist på vin så blev det cola istället!

Patric slutade visst klockan 22:00 igår isället för 23:00. Så han kom hem något tidigare iallafall ♥



Thank god its friday!

Sitter just nu och äter min goda lunchlåda - gårdagens fiskgratäng, super gott! Det är märkligt det där, hur mat oftast smakar bättre dagen efter. I alla fall typ grytor, lasagner, gratänger. Men någonting som däremot smakar vidrigt dagen efter, det är kött som man åter uppvärmt. Usch, det smakar pyton!

Eftersom att Patric jobbar till sent ikväll så ska jag passa på att äta "ej-Patric-vänlig-mat". Det vill säga ost och kex, och massa annat godis! : )

Vad ska ni göra denna underbara fredagskväll?
Blir det kanske att titta på Lets Dance och kanske dricka ett glas vin till det?


Soffläge med Patric och Milo <3

Eftersom att Patric jobbar hela helgen fram tills 23.00 så får vi ha vårat helgmys nu. Ljus är tända och snart ska jag skära upp lite ananas. Jag älskar verkligen ananas, det är så mycket utomlands för mig!

    

Hur det gick hos hudläkaren, (som förövrigt gick bra) och recepten ni ville ha får ni reda på imorgon. Nu är det Patric som gäller! ♥

I soffläge

Jag kommer att bo i soffan från och med imorgon. Med start ca klockan 17.30. Nu till helgen har cykelringen nattöppet vilket innebär att Patric inte kommer att komma hem förrens vid 23:00-tiden. Jag förbereder mig bara. Ända skillnaden från idag är att imorgon ska jag svulla godis och dricka mojito. Men allt i soffan. Till sällskap har jag en pruttande Milo.


Nu ska jag börja förbereda middagen. Blir en egenkomponerad fiskgratäng!



Hold your horses! :)

På allmän begäran.
Det "nya" burret! : )
Man ser väl kanske inte så jättestor skillnad, men jag märker grym skillnad. På något sätt känns faktiskt håret längre nu efter att jag klippt det. Min frisör sa att det gör ingenting om jag klipper mig vid sidorna efter som att det är håret uppe på huvudet som vi måste låta växa ut (helt logiskt, haha)

Före -
Här hade jag duschat dagen innan och sen gått och lagt mig med fuktigt hår. Så här står det och alla håll och kanter och är bar allmänt "flikigt"

Kanske inte väldens bästa bild, men man ser ialla fall vad jag menar med "flikigt"

Efter






Jag har insett att jag bakifrån sett lika gärna hade kunnat vara en äldre dam, som permanentat håret! :)
Min frisör sa ju att jag med all sannolikhet faktiskt kommer att få lockar, vilket man absolut ser nu när hon klippt bort "mössan" som jag hade på huvudet


Jag trivs verkligen jättebra i min nya frisyr! Nästa gång blir om ca tio veckor. Fast innan dess måste jag nog dit både en och tre gånger för att trimma runt öronen! Men jag är verkligen grymt nöjd! Jag kände mig så ompysslad av Elin. Jag fick en ordentlig huvudmassage när hon tvättade håret på mig. Sista gången jag gick till frisören innan jag blev sjuk var i mars. Vilket betyder att det är snart ett år sedan som mitt hår blev så här ompysslad. Det roliga är att hon hade i saltvattenspray för att få lite "volym" i det, som hon sen fönade lite. Så hon behandlade mig helt klart som om jag hade långt hår, vilket uppskattas så otroligt mycket! :)

  

Jag saknar mitt hår!

Jag har klippt mig idag! Gick till en jättebra salong i Infra. Fick en tjej som hette Elin, hon var helt underbar! Blev först lite orolig när jag såg hur "mycket" hon klippte, men det behövdes för att få en fin form på det. Hon liknade mitt hår vid en mössa innan : )

Hon sa även att jag antagligen kommer att få lockar i håret. Har själv misstänkt det då håret lixom "krullar" sig lite när jag duschar, men jag har inte tänkt nämnvärt på det eftersom att jag aldrig haft kort hår förr så då tror man lixom lite att det faktiskt ska vara så. Så förhoppningsvis kan jag få lite självfall i mitt nya burr, jag som alltid haft spikrakt hår! : )

Tänk sen när det är dags att färga och slinga
Man kanske ska bli blond..?


Eller brunett..?

Eller brunett med lugg...?


Eller bara satsa på en blond nyans med massor av slingor...?


Jag minns att jag faktiskt var som mest nöjd som en blondin med massor av slingor i.. :)
Förstå vad jag drömmer mig bort... Tänk i sommar... Då kanske jag till och med kan slinga mig..?
 

Tisdag

Jag har äntligen fått min remiss till en hudläkare! Fick remissen skickad till mig igår, och har en tid på tordag kl 15:25. Men det var inte på Löwet som läkaren sa att det skulle vara. Nej, dom tyckte visst att vi kunde åka till Vällingby istället. I det läget är det jäkligt trist att man inte har körtkort. Men som tur har jag en pappa och en sambo som ställer upp så ofta dom kan! Patric följer med mig på torsdag, och sen följer pappa med mig på återbesöket på hematologen om två veckor.

Ska bli så skönt att komma till en hudläkare som kan säga varför jag är så torr som jag är. Jag lixom flagar. Plus att jag nu blivit alldeles röd runt ögonen för att jag smörjer in mig så mycket. Jag är inte vacker kan jag säga!  Det komiska i det hela är att jag, för ca ett år sedan knappt kunde vara utan smink (foundation, puder, solpuder, ögonbrynspenna) "offentligt". Nu har jag inget smink alls på mig, och jag mår så dåligt för det. Inte för sminket i sig, utan för att jag inte ens kan försöka att se bättre ut när jag ser ut så här. Mitt självförtroende är verkligen nere i botten. Så jag  h o p p a s , h o p p a s  verkligen på att läkaren kan komma mer en vettig förklaring och behandling.


På jobbet

Sitter på jobbet och har det allmänt tråkigt.
Har bestämt mig för att avsluta min privata 3 abonnemang, eftersom att jag har en jobbmobil som jag även kan använda privat. Så nu håller jag på att föra över alla bilder som jag har tagit.. Inser att många av bilderna är flera år gamla : )


Nelson

Patric går högvakt

Fjortis Johanna

Ozzy och Nelson

Lillebror Fredrik i somras - på sitt jobb

Jag i höstas

Mys med Milo

Jag har haft en seg start på dagen. Efter morgonpromenaden med Milo la jag mig i sängen och kände mig allmänt nere. Men efter att vi varit ute på vår andra promenad då började det hända grejer. Jag har plockat undan i köket och fixat i hallen.  Nu har vi bänkat oss i soffan och väntar på att husse ska komma hem.




Godmorgon mulna söndag.

Det är så jäkla halt ute, jag var nära att dratta på arselet ett flertal gånger när jag var ute på morgonpromenaden med Milo! Patric har en teori om varför jag ramlar så lätt - han tror att det är för att jag går med  m y r s t e g  så fort det är lite halt ute, han påstår att jag på så sätt spänner benen mer, än om jag går normalt. Men han kan inte har mer fel, eller? : )

Grått, dassigt och väldigt trist och  HALT


Eftersom att jag själv inte har några egna rejäla vinterpjuks så fick jag låna Patric lumpenskor. Men först var jag tvungen att sätta på mig 2 enormt tjocka raggsockor, så blev dom inte allt för stora för mina 36-37 fötter.



På tal om skor, igår shoppade jag 2 par. På rea dessutom.
I'M IN HEAVEN

Städa

Patric tycker att vi ska passa på att städa under pauserna till Lets Dance. Ser jag ut att vara sugen på att städa?



Tänk om man skulle göra en bok?

Jag har funderat lite på att försöka göra en bok om sommaren sin varit. Jag tror att det skulle vara en ganska k u l  grej att göra av en t r å k i g  och  j o b b i g  sak. Ett minne som alltid finns kvar, även då bloggen inte gör det. Jag märker ju hur lätt man glömmer/förtränger saker, det är mycket jag inte minns helt enkelt. I dom lägena är jag glad att jag skrivit i bloggen. Jag vill komma ihåg allt. Jag vill minnas.

Men vi får se hur det blir med det lilla projektet. Det kommer ju ändå att ta sin lilla tid, med bilder och design med mera. Men det hade varit en rolig grej! : )

Fransar

Efter att mina ögon fransar växt ut igen, efter att jag tappat dom för första gången, så kändes det som att fransarna var längre än dom någonsin varit förr. Det kan i och försig bero på att man helt enkelt vant sig vid att ha korta fransar. Därför kändes fransarna milslånga. Nu är alla fransar verkligen olika långa, och det ser i n t e  bra ut. Som tur är så syns det knapp när ögonen är öppna. Eller, jag tycker inte att det syns, för jag hann ju knappt vänja mig vid att ha långa fransar innan dom försvann igen. 


Seth Rogen är så grymt rolig!

Filmen var faktiskt helt ok! Seth Rogen är så jäkla rolig! Fast jag måste erkänna att jag garvade mer år Patric, för han tycker filmer som den här, och typ Forgetting Sarah Marshall, är dom bästa filmerna. Han skrattar så han gråter. Men det är nog mer killhumor kanske? : ) Men filmen var som sagt helt ok. Justin Long gjorde ett grymt bra jobb, haha!


Nu är det dags att hoppa in i badet. Har blivit en kvällsrutin att ligga i badet och läsa en bok. Just nu läser jag "Kall som graven" tror jag den hette. Brukar även hälla i lite massageolja i vattnet, vilket är super för mina supertorra, ökenplattor ben..

Vin och film

Jobbet idag var riktigt segt. Så segt att jag ínte visste vart jag skulle ta vägen. Inte blir det bättre av att många av mina kollegor var i samma skick. Hela veckan har vi klagat och klagat. Och klagat lite till. Har lixom tappat inspirationen och sugen till att jobba. Men kan som sagt vara en  "ny-års-depp".

Efter jobbet åkte jag och Patric och kollade på färg. Har bestämt oss för en mörk brun fondvägg och sen ska resten vara en vit nyans. Blir nog riktigt snyggt! Men billigt är det inte, fy fan! Kommer säkert att gå på ca 2500:- med penslar och grejer. H u a . . . På många sätt saknar man att bo hemma, om inte annat så var det bra mycket billigare... ;p 

Ett glas vin eller två är ju bara ett måste på en lillördag som denna. Och ostbollar. Älskar dom guloranga små sakerna! Kan inte förstå att så många tycker att dom smakar äckligt. I LOVE THEM

Nej, nu ropar Patric på mig från vardagsrummet. Det är filmdags - Zach and Mira making porno. Eller hur den stavas. Ska tydligen vara grymt rolig enligt killen. :  )

Jag är trött!

Ibland blir jag så trött på mig själv! Hade helt glömt bort att vi idag på jobbet har onsdagsmöte, vilket innebär att vi alla käkar frukost tillsammans, vilket innebär att jag typ kunde gå upp NU istället för 20 min sen. Jag är trött.. Fast måste erkänna att det idag är kanske skönt att vi inte bor i Mörby längre. Då hade jag gått upp kl 06.00 och suttit på min andra buss vid den här tiden.

Idag efter jobbet ska vi nog åka och titta på lite färg till sovrummet. Kanske, kanske att vi får med oss något prov så vi kan få ett ungefärligt hum om hur vi vill ha det! Som jag känner just nu så vill jag att sängen ska stå mot en mörkt chokladig vägg, och dom andra väggarna ska nog vara vita med kanske nått stänk av brunt i sig? Vi får se hur det blir, och hur vi vill ha det :)

Hur ser era sovrum ut? Ni kanske har något bra tips på färg/tapet eller något annat ballt?

Nej, nu måste jag fixa mig. Eller det ända jag gör just nu det är att fixa till håret. Något annat vågar jag inte ha på mig, så det blir en sliten Johanna som kommer till jobbet idag :)

Var är Patric?

JAG ÄR HUNGRIG!!

Tråkiga måndag

Min dag har inte varit helt hundra. Jag var irriterad på jobbet och kände mig missförstådd. Tror jag är inne i en "nytt år" depp. Allt känns verkligen jobbigt och jag stör mig på precis allt. Jag kan älta i flera dagar och gå och vara grinig. Fast det kan och och för sig bero på att min lingonvecka är här, för tredje gången :) Så nu måste ju kroppen må bra. Om man bortser från huden och fransar och bryn vill säga! :) Haha, just nu känns det som jag har min "vecka" typ jämt, börjar störa mig lite faktiskt, så snart börjar jag nog med mitt pillerknaprande igen! 

Just nu ligger jag i soffan och funderar på var min (Patrics) kamera tagit vägen. Stör mig som fan på att det är borta, och inte kan jag skylla på Patric heller, eftersom att det är bara jag som använder den. Fast man kan ju försöka, hehe! :)

Snart kommer han hem förresten, min älskade fästman. Inte för att han kommer att ägna mig så mycket uppmärksamhet eftersom att vi idag fått hem vårat nya bredband. Då är det bredbandet som ska installeras och provas. Det är mycket viktigt det där. Tror det är en killgrej? :D


Söndag morgon

Shit vilken dag på jobbet igår! Jag kom dit och skulle precis öppna och larma av. När man har öppnat dörren så finns det en grind som är kopplad till larmet. Jag låste upp grinden, men på något sätt måste den ha hakat sig, eftersom att larmet gick! Jag kunde ju inte komma in för att stänga av det heller, utan fick vänta några minuter innan jag försökte igen! P i n s a m t .

Det värsta var att min mobil hade laddat ur så jag kunde inte ringa och fråga vad jag skulle göra eller. Jag kan ju berätta att jag började svettas som en galning :)

Pappa, Fredrik, Mattias och Emma kom och mötte mig och sen åkte vi hem till mig där vi käkade middag och spelade X-box. Eller killarna spelade och jag och Emma tittade på. Sen kom även Patrics kompisar Jeppe och Sundberg.
Kvällen var trevlig men jag blev så jäkla trött att jag blev tvungen att gå och lägga mig. 

Sundberg, som pluggar i Australien har inte vetat om att jag har haft cancer, så när han såg mig frågade han "- Har du klippt dig?? När gjorde du det??"  Sånt är svårt att hantera. Ska man skratta lite åt det och inte berätta? Eller ska man säga att man inte direkt klippt av det frivillgt, eller ska man säga att man varit sjuk och tappat det? Jag blev lixom lite halv paff, eftersom att man antar på något sätt att alla vet, så jag sa att jag tappat det. Tror han förstod, för sen frågade han inget mer.

Nej, nu ska jag plocka undan lite från gårdagen! :)

Milo är oxå trött efter gårdagen..




Godmorgon lördag!

Sitter i köket och äter frukost. Patric har redan åkt till jobbet och tagit Milo med sig. Ska snart börja göra mig iordning för att själv gå till jobbet. Idag är det ett kortpass 11-15 som gäller, är helt ok, med tanke på att det är grymt bra betalt på lördagar! :) Sen så är det även helt ok att man numera bor ca 15 minuters gång från jobbet!

Men men. Ikväll kommer mina bröder + en flickvän hit för att käka middag, spela X-box och dricka lite alkohol! Min yngsta lillebror  Mattias rycker nämligen in i lumpen på måndag, så vi tänkte ha en liten syskonkväll innan dess! :)

Nej, nu måste jag hoppa in i duschen. Igen. Som ni ser så står mitt hår åt alla håll och kanter, och eftersom att Patric tog med sig den enda fudgen vi har så måste jag blöta håret för att det ska lägga sig. Kul!



Hoppas att ni får en superlördag! :)

Mojito och kallelse

Just nu sitter jag och smuttar på en Mojito och väntar på att min kärlek ska komma hem. Ikväll blir det enkel mat precis som igår. Dagens middag består av tortellini. Har ni bra tips på enkel, lättlagad vardagsmat så får ni gärna hojta till! :)

Idag i posten hade jag fått ett brev från KS. Trodde att det var min remiss, men icke. Istället var det en kallelse till läkarbesök. Så tordagen den 12/2 kl 10.30 har jag mitt andra läkarbesök sen jag avslutade mina behandlingar.

Ser ni förresten hur "flikigt" mitt hår är? Dags för en ny klippning tror jag..


Mitt fina halsband som jag fick av Patric i 6 månaders present. För snart 3,5 år sedan.. <3

Onsdag

Jag har fortfarande inte fått någon remiss hemskickad till mig. Det brukar ju ändå gå relativt snabbt, enligt mina erfarenheter iallafall. Jag vill ju lixom bara veta varför jag tappar mina fransar och bryn (igen) och varför jag typ fjällar bort mitt skinn. Är bra trött på att se ut så här. Saken blir ju inte heller bättre av att jag inte sminkar mig. Man kan ju lugnt säga att jag är inne i en liten svacka..

Det trista i det hela är att jag bara dagar innan jag började tappa mina fransar inser att så här långa och fina fransar har jag nog aldrig haft. Men den lyckan blev kortvarig. Men som sagt, en ny fransrad är redan påväg ut, men ändå.



Oformat ögonbryn. Men man ser att nya strån börjar komma upp i början på brynet. Det ser alldelse stickigt ut.
Så här såg det ut för ungefär en vecka sedan. Har tappat flera sen dess.


Nej, nu ska jag ställa mig och laga mat åt min älskling som snart kommer hem. Idag blir det så sådan lyxig mat såsom blodpudding och bacon! : )

Hoppas att ni får en  fortsatt underbar "lillördag"!

Tisdag.

Tack för alla tips om hudkrämer! Har stora funderingar på att faktiskt börja med att dricka 1 msk rapsolja som Maud gav som förslag. Det låter ju vettigt, så varför inte lixom? Som det ser ut nu så har jag börjat att äta en massa vitaminer och ett tillskott som heter Silicia (?) som ska hjälpa hud/hår/naglar på traven lite. Började använda Silicia (?) i kapselform förrut, men dom var så jobbiga att svälja. Dom här är i mindre tablettform, det kan ju inte skada att försöka lixom? Vet ju inte när jag får min remiss till hudläkaren, så därför kan man väl få försöka lite själv? :)

Hur som, Patric fyllde ju hela 22 år idag! Gud vad vi börjar att bli gamla :)
Patric kom och och mötte mig vid jobbet och så bjöd jag min kärlek på lunch <3. Tog en längre lunch eftersom att vi var tvungna att fix en hel del inför kvällen. Patrics föräldrar + mina och mina bröder kom på middag, så vi var tvungna att köpa lite middags grejer. Plus att vi åkte och handlade Patrics födelsedagspresent från mig - ett par stoora hörlurar till hans nya MP3 som han fick i julklapp av sina föräldrar! :)

Men men, middagen var verkligen jättetrevlig, men både föräldrar och svärföräldrar på plats. Det var bara Tessan, Nanna och Systeryster som saknades :(

Nej, nu är det dags för sängen. Imorgon har vi onsdagsmöte vilket betyder att jag börjar 08:30 istället för 09:00- (Jobbar ju 08:00-17:00 varannan vecka och 09:00-18:00 varannan). Plus att man druckit lite vin, så ögonen är  l i i t e   trötta



Patric och Fredrik

Patric och Fredrik har spelat X-box sen typ klockan 12.00.
Dom lär nog sitta ett tag till, så jag tror nog att jag ska hoppa in i badet. Ska nog hälla i lite olivolja för att mjuka upp huden lite. Är som sagt torr som ett fnöske. Skitjobbigt. Verkligen bajs. Får hoppas att hudläkaren kommer fram till något, får så här orkar jag inte ha det..



Vad brukar ni göra mot torr hud? Någon som har något bra tips? Dels på produkter, men även hur man kan förebygga torr hud?

Here comes trouble!

Milo fick världens bästa julklapp av Patrics syster Tessan!  Texten är ju bara så mycket Milo. Man vet aldrig vad det busfröet hittar på för knas!


Ibland ser man verkligen att Milo har Amstaff i sig, haha, kolla bara öronen!

Remiss och middagsgäst

Jahopp, då var det måndag. Och en väldigt seg sådan. Är även första hela vecka som jag arbetar 100 %. Känns sådär, känner mig bara allmänt seg, ful och tråkig. Ringde till min läkare idag och frågade vad det kan bero på, att jag tappar ögonfransar och är så  e x t r e m t  torr. Hon sa att hon inte trodde att det berodde på cellgifterna, men hon kunde inte veta säkert - alla reagerar ju individuellt. Stress kunde tydligen vara en faktor. Kul. Hur som helst så har hon skickat en remiss till Löwenströmska och till en hudläkare för att kolla vad det kan vara för fel.

Annars har dom senaste dagarna varit helt ok. Var på fördelsedags middag i lördags. Patrics mamma fyllde år. Vi firade även Patric oxå efter som att han har sin stora dag imorgon! =)
 
Just nu är lillebror Fredrik här. Han och Patric har nördat X-box hela dagen, medans en annan sliter och jobbar ;p. På spisen står en gryta bestående av rådjursskav och en teriaki sås, som snart ska ner i magen..Är verkligen svinhungrig!

Vitlöksbröd

Jag står och förbereder =)

Utseende depp

Jag har en svacka. En utseende svacka. Men egentligen var den väntad. Nu har glädjen äver att inte vara skallig lagt sig lite. Nu är jag bara så förbannat trött på hur jag ser ut! Åt helvete med allt bara! Jag vet inte vad jag ska göra åt håret, måste fixa till det igen, eftersom att det nu ligger lite över öronen, men det vill jag inte. Att klippa känns bara  s å å å  fel! Hur ska jag någonsin kunna få en fin frisyr? En kvinnlig frisyr? Så känns det i allafall. Just nu känns det som att jag har släppt allt. Jag som alltid har varit mån om hur jag ser ut. Alltid tyckt att det varit viktigt med snygga naglar, fixade ögonbryn, fräscht hår och smink. Men hur kul är det när naglarna ser ut som skit, jag är torr som fnöske i ansiktet, jag tappar ögonfransar, och håret är bara rent ut sagt bajs. Jag har inte noppat ögonbrynen sen i oktober, så det börjar ju bli dags.


Jag har tappat allt känns det som. Jag vill bry mig, men samtidigt inte. Ändå går jag och har ångest över hur jag ser ut. Samtidigt som jag vet att jag inte kan göra något åt det. Min hud mår inte bra, därför vill jag inte använda smink, vilket gör att jag ser ut som en pojke. Det har tagit mitt hår tre månader att växa cs 3 cm.  Jag kommer kanske att bli fin till sommaren?


God morgon Trettondagen!

Och god morgon lediga dag! :)

Har precis varit ute med Milo. Området här är så himla mysigt! Ett villaområde med mycket skog, verkligen jättemysigt! Milo verkar oxå njuta. Fast matte är lite trött på Milo för tillfället. Det känns som att han är i trotsåldern och inte alls vill lyssna på vad vi säger. Han vill bara ha en massa uppmärksamhet, och gnäller och grejer. Men mycket beror säkert på flytten - nytt område, nya lukter, stök och bök i lägenheten!

Men, nu ligger han i alla fall här och sover bredvid mig i soffan... Han har hittat sin favoritplats i hörnet, bland all kuddar :)



Promenad och ögonfransar

Idag var det halvdag på jobbet. Slutade 15.00. Började ju i fredags att jobba 100% igen, men det har verkligen blivit en mjukstart för mig. Jobbade bara i fredags, sen var det helg, halvdag idag och ledig imorgon. Så helt klart en mjukstart!

Efter jobbet tog jag bussen till Patrics jobb för att hämta upp Milo. Skulle gå hem från hans jobb, det är väl en tur som tar ca 30 min att gå, vilket är helt ok, om det inte vore för att det är typ - 10 grader ute. Höll typ på att förfrysa näsan!

Kom hem för nästan två timmar sedan, men har fortfarande inte tinat upp. Så nu ska jag hoppa in i duschen och sen bänka mig framför tvn och "Unga mödrar". Älskar verkligen det programmet! =)




Ser ni vad mörkhårig jag är?
  Knappast blond längre.. Måste iväg och klippa till mig lite snart så då kanske man ska passa på att färga håret? Vet dock inte om jag vågar riktigt än.. Min hud är verkligen jättekänslig för tillfället + att jag har tappat massor av ögonfransar på nedre fransraden på mitt högra öga.. :S

Någon som vet vad det kan bero på?

Söta Milo är lite trött efter vår promenad i kylan.. <3

The book of love.. <3

Hittade den här boken som jag gjorde till Patric i julklapp år 2005, samtidigt som han fick halsbandet av mig.  Gud, jag kommer ihåg att jag startade mitt lilla projekt typ i oktober, men fick ändå stressa som bara den i slutet =)

Det var verkligen jättekul att hitta boken och kolla igenom den.
Massa gamla minnen kom upp, och man känner att man bara bubblar av kärlek. Något som känns bra framförallt nu, när vi håller på att boa in oss i vårat nya kärleksnäste, haha! <3



   



Man hittar alltid massor av "glömda" saker när man rensar igenom sina grejer. Jag blir alltid lika rörd och sentimental när jag hittar något som verkligen har ett värde för mig - som boken. Nu ska boken komma upp på en hedersplats någonstans.. <3

På två veckor hinner det hända mycket

Under mitt lilla upphåll hann det hända en hel del. Min syster och systerdotter kom hem för att fira jul. Jag blev jätteförkyld och hade feber. Förkylningen höll i sig i över en vecka. Isabelle (systerdottern) hade nästan 40 graders feber i flera dagar, så hon var inte så jätte kaxig.


Men vi hade det jättemysigt ändå. Innan hon blev sjuk så badade vi i mammas och pappas jacuzzi. Hon är så jäkla söt den ungen, hon är en riktigt fotomodell som jämt ler och skrattar så fort man tar fram kameran. Och hon älskar verkligen att bada.

Julen firades hos både mamma och pappa och hos svärföräldrarna. Fick hur mycket fint, bra och användbart som helst.

Jag och mina syskon hade en syskondag bestående av bowling. Min yngsta lillebror Mattias har jämt sånt jäkla flyt i spel. Han låg sist framtills i slutet av serien. Då får fanskapet i 3 strikes i rad!! Hur ofta händer det lixom?! Behöver jag säga att han vann? 

Välkommna in..

Framsidan med en s t o o r  Tuja. Det blir Patrics ansvar att trimma den, haha! Har eftermiddags/kvällssol på framsidan..,


Hallen, sedd från vardagsrummet. Bilden är tagen igår, innan jag plockade upp efter mig :p


Vår lilla tvättstuga.


Köket.

Om ni undrar vad det är som står till vänster på diskbänken så är det en diskmaskin. Skitful men väldigt smidig. Funkar kanon tills vi köper en större : )





Badrum


Vardagsum.
Ovanför soffan ska vi sätta upp den stora spegeln som vi hade i hallen i andra lägenheten..


Patric gitarrer måste även visas, och Milos svans, haha!


Elefanttavlan ska även sättas upp..


Stökigt vardagsrum sett från hallen..


Uteplats som vetter på en liten skog, plus lite sjöutsikt mellan träden...


Sovrummet är väl egentligen det ända som inte är iordninggjort. Kan väl inte påstå att vi har prioriterat det. Men det är på G. Patric kommer snart hem och då jävlar! : )


Garderoben som ligger i anslutning till sovrummet. Igår var vi uppe till sent och gjorde om i garderoben. Dom gamla ägarna hade bara hyllsystem. Något som vi (läs: jag) inte ville ha. Det finns inget värre än att vika sina kläder. Jeans går okej, men aldrig att jag skulle vika våra tröjor och grejjer.

Hur som, kommer att lägga upp bilder på hur det såg ut innan vi gjorde om, men nu får det räcka med hur det ser ut nu!


Snygg Malmbyrå där vi lagt upp vårat bling bling, dvs våra klockor.. ; )


Provosoriska datahörnan i garderoben.. Bakom den svarta datastolen är det sen tänkt att en skohylla ska komma upp. Om jag får som jag vill, vill säga. Men det brukar inte aldrig vara några problem! : )

RSS 2.0