Shit, shit, shit!


Nu är det snart dags för Malin att "ploppa" ut bebis nummer två! Systeryster ringde nyss och sa att jag nog bör packa min lilla övernattningsväska, för här kan det gå undan! BM trodde att det eventuellt kan ske redan nästa vecka! Det pirrar verkligen i hela kroppen, tänk att få vara med på något så häftigt som en förlossning! Vilken upplevelse.. Att få vara där med Malin, att dela den upplevelsen med henne. Att få vara en utan de första att träffa det lilla underverket. Att klippa navelsträngen. Att snusa nyfödd bebis ♥





Här är lilla Isabelle bara tre veckor gammal. Tänk att hon idag är en stor tjej på snart 2,5 år ♥


Onsdagen i bilder

Drinkar på Mälarpaviljongen


En mås :)


Hopp, hopp!


Perfekt bada-badkar-väder!

img_6807 (MMS)

Perfekt bada-badkar-väder!


Trött och sliten - men grymt taggad!


Jag är trött idag. Sov inte mycket inatt. Sov heller inte mycket i måndags. Men jag antar att jag får skylla mig själv, självförvållat helt enkelt. Men fan för att vara trött. Och fan för det här vädret.

M e n  n u  t i l l  n å g o t  r o l i g t !


Jag längtar som faen till lördag! Först är det ett Crosstraining-pass på Sats, sen blir det en låååång båttur med sol och bad. Efter det är bord bokat på LaRouge (Melker Anderssons nya restaurang), efter det blir det Berns för hela slanten. Det kommer att bli en grym lördag!

I mosters knä ♥




N y   k a t e g o r i   u p p l a g d  :  F a m i l j


M/S Gerdas


Igår träffade jag upp några godingar från jobbet för en AW. Vi började med en drink på Mälarpaviljongen innan vi begav oss till Gerdas för ytterliggare en drink och middag. Jag och Stephi åt musslor med vittvin, persilja och vitlök, men tyvärr var de en besvikelse, musslorna smakade  n a d a . Men drinken var god ;)

Efter middagen gick vi till ett litet ställe på ställe på S:t Eriksplan för ytterliggare en drink innan det blev hemgång. Hade en jättemysig kväll, men jättehärliga tjejer!  Dock var det riktigt skönt att komma hem tidigt, vid 23 låg jag hemma i sängen, haha!


Efter jobbet idag ska jag hem till Täby. Har glömt massor av saker där som jag måste ha inför helgen, bland annat min plattång, haha! Sen måste jag även hämta ut ett paket i centrum.. Så idag blir det tyvärr ingen BodyCombat, dock funtar jag på att ta en långprommis..

 


Sushiexpress hem till Systeryster!

img_6807 (MMS)

Sushiexpress hem till Systeryster!


Veckans händelser...


Det är mycket som jag vill berätta, skriva om, dela med mig av. Men dagens 24 timmar räcker fan inte till! Jag vill berätta om det pinsamma som hände på Onoff när jag skulle lämna in min dator. Jag vill berätta om min helg på Ljusterö (för typ 3 veckor sedan), om min helg på landet, om gårdagen, om min träning. Jag vill berätta så mycket, men det finns så lite tid för bloggandet.

Därför kommer här en liten update om vad som kommer att hända under veckan:

Måndag
Lunchpass - BodyPump
Träffade P för drinks

Tisdag
Klipp och sling
Träffa Stephi och laga middag

Onsdag
AW på Gerdas med jobbet

Torsdag
BodyCombat med Anna

Fredag
Lunchpass - Shape
Middag och drinka på RAW med Anna och Rebecka

Lördag
Crosstrainingpass med Anna
Ev middag och drinks med Anna och Jenny

Söndag
Storkok hos Anna. Korvstroganoff och kycklingcurry

Utöver det vill jag gärna hinna träffa Hedda innan hon åker iväg till Colombia och blir borta i fem veckor. Men frågan är var man ska hinna knöka in det...?


Godmorgon...


...Underbara måndag...

Här skiner solen, det är redan 25 grader varmt ute och jag vaknade alldeles pigg och utvilad... Eller inte. Det är kallt, mulet och regnigt ute och jag kunde inte sova inatt.

Som sagt. Dålig uppdatering i helgen. Hade dock med mig min dator och hade planerat att blogga, men datorn ville inte som jag. Kommer att berätta mer om det lite senare i eftermiddag. Annars händer det inte så mycket idag. Ska på ett lunchpass sen, och ikväll blir det hem och städa lite och laga  m y c k e t  mat, jag behöver matlåååådor :)


Jag för två år sedan. Badar en liten tre-månaders Isabelle ♥


Landet


Jag har nu bestämt mig för hur jag ska göra i helgen. Jag åker till landet :) Men är det inte typiskt då, att det är flera som drar i en här hemma, det är myskvällar, bruncher, drinkar, party och shopping som vänner ville göra. Så jag har varit lite tveksam.. Samtidigt så vet jag att jag behöver en lugn helg med god mat, kanske kolla en film eller två och bara få njuta över att vara på landet!

Så, nu vet ni i allafall om mina planer.. Så under helgen kommer det nog att bli få inlägg på bloggen, (vilket det iof alltid blir under helger...) Men det är ni ju vana vid ;)

Ha en underbar helg vänner! ♥



Jag håller mina tummar för solen, trots en molnig himmel, ska titta fram - Jag hoppas på att få sola. Jag hoppas på ett glas vin på trappan. Jag hoppas på qualitytime med mamma, pappa och Isabelle och "lillebror" Nelson förstås. Jag hoppas på att få läsa en bra bok, äta god mat och bara njuta av att det är helg...


Att vara svettig.

img_6807 (MMS)

Att vara svettig.


Kass bild...


... Men ville bara få en bild på håret!

Har numera nästan alltid håret uppsatt. Det är så jäkla "långt" i nacken, känns nästan som hockeyfrilla varning. Så idag tog jag i lite Tigis Curls Rock Amplifier för att få lite mer struktur i håret. Mitt hår är annars så jäkla mjukt, så det lixom "rinner" ur alla typer av uppsättningar. Efter att jag kletat i lite Tigis och blåst håret så tog jag några nålar och satte upp hockey-frilla-håret, och ett liten hårklämma på det.

Kommer definitivt göra den här frisyren flera gånger! Orkar inte hålla på och platta och grejjer varje dag. Eller inte nu när håret ser ut som det gör i alla fall..

Men som tur är ska jag klippa mig på tisdag!! Vet dock inte alls hur...



Efter jobbet idag ska jag som sagt träna, sen blir det att åka hem och duscha och göra sig iordning fort som faen för sen är det middag och drinks med Jossan :)

 


Att våga öppna sitt hjärta



I söndags var jag på dejt med en kille som jag av en slump träffade utanför Texas Long Horn där jag och Sanna var och åt middag för ett tag sedan. Vi stod och snackade ett tag utanför restaurangen och sen bytte vi nummer, och har sen dess haft nästan daglig sms-kontakt, och söndags gick vi på en liten fika-& promenad-dejt.

Kan ju medge att den här dejten är den första "riktiga" dejten som jag gått på efter min separation i höstas. Jag har helt enkelt inte sett något som helst intressant hos de killar jag träffat, eller ingenting som jag känner att jag vill utveckla i alla fall. Nu var dejten i söndags bara en rolig grej men vi hade det jättetrevligt och har hörts flera gånger efter. Vi kommer att träffas igen, sen vart det leder, det är en helt annan fråga.

Men något som jag tror lockade mig med den här killen var just sättet vi träffades på. Det var inte via någon kompis, eller kompis-kompis, eller via nätet, eller på krogen. Det var tack vare hans fulla vinglande kompis som ragglade över ett övergångsställe...

Men att våga ta steget till att börja dejta igen, det känns helt galet! Jag gick in i ett 4,5 år långt förhållande när jag var 18 år. Man dejtade inte alls på det sättet man gör idag. Då var det kanske att man gick på bio, eller åkte hem till någon och hyrde film. Eller så gick man på så kallade dejter med sina KK:s! Inte för att jag någonsin gjorde det ;),haha! Men idag när man är "äldre,visare och mer klok" så dejtar man helt enkelt annorlunda, och jag gillar'e...

Snart.är.det.helg.


Man märker på statistik och på kommentarer att det är sommar, sol och semester, haha! Fast det är helt klart förståligt, jag hade då inte suttit framför datorn lika ofta som jag gör nu om jag hade haft semester och om vädret var lika fint som det är nu. Jag hoppas verkligen att det håller i sig till min semester, jag är fortfarande likblek!!

Idag på träningsschemat står ett pass BodyCombat! Har aldrig tidigare testat på det, så det ska bli spännande! Imorgon är det dags för Shape och efter det blir det förhoppningsvis landet. Men mina kära föräldrar visste inte om de skulle vara kvar eller inte. Så vi får se hur det blir. Hade dock gärna åkt dit, trots att väderprognosen för helgen inte är helt lysande så att säga. Annars har jag en rätt fullspäckade helg i stan framför mig.. Men landet lockar som sagt, haha!

Hoppas att ni alla får en superdag ♥, och för er som inte har semester än (eller redan har haft) :

S N A R T  Ä R  D E T  H E E E E E L G !  : )



Slänger upp en gammal bild från i vintras på Emma, Maria och lilla jag :)


Suuuushiiiii!

img_5249 (MMS)

Suuuushiiiii!


Sushiverkstad


Godmorgon söta ni!

Idag är jag * p e p p a r , p e p p a r * inte lika trött och sliten som jag var igår! Dock är ju klockan bara 10 på morgonen så risken finns ju att det hinner ändras!

Igår var jag som sagt med Hedda på Solstugan, ett supermysigt ställe som jag varmt rekommenderar om ni inte vill vara "mitt-i-smeten". Jag var så sugen på deras räklåda med citronaioli och rostat bröd, men sen tog hungern över och jag kände för något mera matigt: Halloumihambugare!

Idag efter jobbet ska jag, Anna, Anna och Lizette träffas hos en utav Annorna och ha sushiverkstad! Det blir massor av olika munsbitar bland annat Californiarolls, makirullar och lax och tonfisknigiri! Ska bli så jäkla gott, och framförallt trevligt! Jag har gjort sushi en gång tidigare, på min födelsedagsfest, åh satan vad gott det blev! :) Har dock glömt min kamera hemma,  f a a a a a a a n !


Bild tagen från Google.se


Sen kommer frågan vad jag ska göra i helgen... Fredagen är en så länge oplanerad, funderar dock på att dra med mig någon och gå ut och käka middag och drinka lite. Folk brukar inte banga på det, haha! På lördag är jag eventuellt medbjuden till en kompis vars brorsa fyller år, på söndag brunch med Anna, och blir det fint väder är jag sugen på att passa på att sola lite oxå, plus att det är löningshelg, och jag är i desperat behov av några fina klänningar...

Eller så drar landet rätt hårt. Har satt en deadline på torsdag, då måste jag bestämma mig. Problemet är bara att när jag väl har semester, då har inte mina föräldrar det, så jag vill passa på att åka ut när de är ute, för när jag har semester så ska jag kunna finnas där för Systeryster då hon under den perioden är förväntad att föda.

J a g . k a n . i n t e . b e s t ä m m a . m i g . H j ä l p . n å g o n . ? .


Påväg till jobbet.

img_6807 (MMS)

Påväg till jobbet.


Solstugan


Efter jobbet mötte jag upp Hedda, hon jobbar i närheten av Kristineberg, och jag fick skjuts dit av en kollega så vi möttes upp och promenerade till Solstugan som ligger jättefint till vid en klippa och med utsikt över vattnet. V a c k e r t .  









Nu är jag i en sådan matkoma. Herregud. Dock åt jag en grym middag : Halloumihamburgare! Funtade först på deras räklåda men kom på att jag nog ville ha något mera "matigt", men det fick jag ångra, för nu sitter jag här i soffan med värsta gravidmagen, uppknäppt kjol och är smått illamående! Men gott var det :)

Nu ska jag kolla på film! Köpte min favvofilm, som även är min favvobok idag! WOOHOOO!


Träffa Hedda


Snart ska jag iväg och träffa Hedda-Pedda! Vi ska ut och ta en drink och kanske ta en bit mat. Har verkligen sett fram emot den här "daten" men jag är så fruktansvärt trött. Hade helst av allt bara åkt hem och lagt mig på soffan - igen.

Men men, nu ska jag försöka att gaska upp mig :) Dock hoppas jag på att hon vill gå till ett lugnare, mysigare ställe som inte ligger mitt i smeten och i all trängsel, typ Strandbryggan eller vi Norr Mälarstrand.. Men, men, det visar sig det oxå :)


J a g  o c h  H e d d a


Jag vill...

img_6807 (MMS)

... Till landet...


MALAYSIA


Shit vad jag är trött. Så fruktanvärt äckligt, sunkigt trött. Igår när jag kom hem så la tvättade och diskade jag, och småpulade lite i lägenheten. Sen bestämde jag mig för att lägga mig i soffan och kolla på tv. Inget bra beslut. Somnade och sov som en stock tills klockan var 10, då gick jag upp, borstade tänderna och gick och la mig sen igen.

Nu är det bara 2,5 veckor kvar tills S E M E S T E R ! !  Den är så jäkla efterlängtad!! På tal om semester, jag och Anna funderar på att åka till Malaysia i januari, så om ni har några tips får ni jättegärna slänga iväg en kommentar eller ett mail!

Vi planerar att vara där i två veckor. Vi vill börja med sol och bad i några dagar, sen Kuala Lumpur, och sen avsluta med sol och bad. Paradisstränder, snorkling och dykning är ett måste, men även dagsutflykter till djungeln eller andra sevärdigheter. Så har ni själv varit i Malaysia, eller ni känner någon som varit eller någon som ska, som kan ge oss bra tips,  h o j t a  t i l l  : )


Igår kväll


Picknickmys i parken. Sen hem till Anna där vi dansade till like a prayer och flummade oss. Sen vidare till East för mojitos. Sen hem och sova! En tummen-upp-kväll!!



Hemma hos Anna insåg jag att jag fortfarande hade lappen kvar på min nyinköpta transparanta skjorta, haha piiiiinsaaaamt!




Nu ska jag göra mig ordning! Ska möta upp Stephi för att bege oss mot Täby Centrum! Måste förbi systemet o h sen måste jag köpa kött för ikväll är det BBQ hos Maria och sen är det uuuuutgåååång!


Har det heeeelt ok.

img_6807 (MMS)

Har det heeeelt ok.


Flashbacks...


...Från sommaren 2008

Två dagar efter första kur. Lillebror Mattias tar studenten.


Träffa-nålen-i-nerv-min.


Blir dåsig.


Fiske på landet.


Sprutor.


Kanyl.


Trött efter kur.


Bada på landet.


Sista kuren.


Skalle-Per.

Fräscha naglar.


Börjar tappa fransar och bryn.


Håret har börjat växa.


Växer ännu mer.


Påväg till jobbet.




Godmorgon!


Hej hopp, gummisnopp!

Sov hemma hos mamma och pappa inatt, var ju och käkade middag hos syrran igår så kände att det blev lite smidigare att sova hemma hos dem istället för att behöva åka in till stan. Jag och syrran köpte hem sushi och sen åt vi den goda efterrätten. Lilltjejen Isabelle smakade både misosoppan och sushiriset, hon tyckte att det var jättegott, haha!

Ikväll ska jag, Anna och Anna ut och käka middag och drinka lite. Men innan det är det träning med Lizette som gäller! Imorgon är det födelsedagsfirande för en tjejkompis så jag tror att det blir att sova hemma i Täby imorgon oxå, hehe!



Johanna, Anna, Anna :)


I diggar the rea...

img_6807 (MMS)

I diggar the rea...


Lite skillnad...

...Va?




Onsdagen den 14: juli


Hej vänner!

Fy satan vad jag är trött... Har sovit uruselt de senaste dagarna på grund av värmen! Men jag klagar inte, för min del får det gärna fortsätta att vara tropisk hetta, men det är lite jobbigt när man kommer hem till en bastu.

Var nere i bilhallen nyss för att prata med en kollega. Då möter jag en utav bilsäljarna som säger "- Vad fin du är idag Johanna!". Den kommentaren gjorde verkligen min eftermiddag, plus att jag fick en kram och en lite puss på kinden, hehe! 

Om några timmar är det dags för veckans andra träningspass. Idag blir det gymmet. 30 min på crosstrainern och sen lägger vi fokus på benen. Jag och min träningskollega har lagt upp ett veckoschema för hur vi ska träna, så idag är det benen som gäller.

När jag kommer hem sen tänkte jag ta mig en tur till Västermalmsgallerian och kolla runt lite. Sen blir det bara hem och ta det lugnt. Min plan är att verkligen försöka komma i säng i tid ikväll.. De senaste tre nätterna har jag inte kommit i säng förrens efter klockan 24... Värmen lurar ju kroppen till att tro att det bara är tidig kväll. Men ikväll ska jag fan-i-mig ligga i sängen till klockan 22!

Juste!! Glömde bort att jag även måste laga min paj till imorgon! Ska iväg på middag hos systeryster och jag lovade att ta med efterrätt (jag hade typ tänkt köpa glass och jordgubbar, men det ville inte hon, haha)



Ps. Om några veckor får jag snusa bebis ♥ 


Black and white



Hur man INTE ska ragga...


I helgen var jag på Ljusterö, och i lördags var vi ute på en sjökrog och käkade middag. Efter middagen förflyttade vi oss till en lounge del där vi drack lite vin och hade det trevligt. På sjökrogen mötte jag Leslie. Leslie var från stockholm. Det här är det som hände :

En kille kommer och sätter sig på armstödet på min fåtölj. Han har ett ölglas i handen och han är rätt onykter.

"-Hej, Jag heter Leslie, vad heter du?" Säger han och sträcker fram handen.
"- Johanna heter jag.." Måttligt intresserad..
"- Så Johanna, vart är du ifrån?"
"- Från Stockholm.."
"- Jag med!!"
Säger han i falsett samtidigt som han vinglar med sitt fulla ölglas.
"- Du Leslie, den där ölen, ska du spilla den så spill den på andra sidan och inte på mig.."

Kan ni gissa vad som hände typ två minuter senare? Jag får hans öl i knät, varav han springer upp, hämtar servetter och börja torka bort ölen från mitt högra lår! Bra gjort killen, jag är fast...

Nyss hemkommen...


... Från Stora Essingen!

Jag åkte ju dit med Anna, en kollega och vän från jobbet. Vi stannade där i ca 2 timmar och badade och försökte sola, men solen låg hela tiden bakom molnen (var så nära på att skriva målnen, hehe), trots att det var klarblått
runt omkring. Typiskt. Men det var mysigt att bara snacka och bada!



Efter badet tog jag bussen till Fridhemsplan för att handla, är fortfarande skitmätt efter lunchen, men jag måste laga något så att jag har matlåda. Så idag har jag handlat champinjoner, pesto och parmesan bland annat. G i s s a  v a d  j a g  s k a  l a g a . . . :)

 


Stora Essingen


Snart bär det av in till stan med kollegan Anna, vi ska åka och bada på Stora Essingen! Vi var först lite skeptiska då solen låg inbäddad i en hel del vita tjocka moln, men nu minsann, nu har det spruckit upp och solen tittar fram!

Fick en hel del färg efter helgen på Ljusterö, men om jag känner mig själv rätt så vet jag att jag kommer att blekna fort som fan om jag inte underhåller brännan, haha!

När jag kommer hem sen tror jag att det blir att laga lite mat. Eller lite och lite. Funderar på att göra en s t o o o r  svamplasagne som jag sen kan göra matlådor på. Nu när jag får prova på att bo själv under en period vill jag verkligen försöka att hålla mig till matlådor. Dels till lunch på jobbet, men även till de kvällarna man kanske inte känner för att laga mat...

Nej, nu är det dags att röra på sig!  Ha en fantastisk måndagseftermiddag! ♥

Idag ska jag o en kollega gå på BodyPump p...

img_6807 (MMS)

Idag ska jag o en kollega gå på BodyPump på lunchen! Ska bli så jäkla skönt! Måndagarna blir alltid lite roligare när man vet att man ska få gå på ett grymt träningspass! Efter jobbet är det sol o bad som gäller :)


Ett STORT problem...


... För en kort tjej...

Sängen är alltså en loftsäng, fast på mitten så att säga. Jag bäddade nyss, och hade skitstora problem med att ens komma upp i sängen. Fick lixom häva mig upp! Svårare var det att komma ner!! Mina ben når inte ens ner till pallen. Inte heller finns det någon lampa där uppe. Eller någon hylla för att typ ha mobilen, haha, ungkarlslya ;)



Här är en en rövbild tagen i vintras. Samma säng och samma Johanna. Jag nådde inte till pallen då heller.


S:t Eriksplan


Nu och en månad framåt bor jag på S:t Eriksplan! Jag har fått hyra en kompis lägenhet, och nu får jag äntligen prova på hur det är att bo i Stora Staden Stockholm, och jag trivs redan som fisken i vattnet! Jag firade min "flytt" med att hämta upp sushi från RAW, bara ett stenkast från lägenheten. Sen blev det en tur ner till Karlbergkanalen för att "reka lite" haha!

Jag rådiggar verkligen hans lägenhet! Sen så är det inte fy skam att det är gångavstånd till Stephis lägenhet, eller att Anna bara bor två tunnelbanestationer härifrån. Sen att det är lätt att ta sig både till jobbet och hem till mamma och pappa! I like!

Mys på hög nivå..

img_6807 (MMS)

Mys på hög nivå..


På väg ut till Ljusterö!


Att råka nudda mobilkameran.

img_6807 (MMS)

Att råka nudda mobilkameran.


Hipp, hipp huuuurraa ♥

Bloggen fylld två år igår! Helt galet att jag har haft den i två långa år. Bloggen startades för att jag skulle kunna dokumentera min cancersjukdom, jag ville ha den som ett minne helt enkelt. Idag är jag beroende. Att kunna uppdatera, gå tillbaka, reflektera, att minnas.  

Förövrigt så kan jag läsa mig till att jag för två år sedan, den 8 juni 2008, skrev hela TOLV inlägg! Det här är det absolut första! Skrev även ett litet inlägg om de Neupogena-sprutorna jag var tvungen att ta, skrev även ett lååååång inlägg om hur allt började, innan cellgifterna. Jag lade upp bilder på hur jag såg ut, dock med sjal, vågade inte riktigt visa mig utan. Ett inlägg om mitt rakade huvud kom även upp och även cellgifterna som såg ut som rosévin.

T v å  å r  s e d a n . . .


E t t  å r  s e d a n . . .


I d a g . . .


Grattis BLOGGEN!!


GES


Mina kropp säger att den behöver sömn. Mina ögon säger att de är trötta. Mitt immunförsvar säger att jag behöver vila. Men. Nu ska jag sätta på GlenmarkErikssonStrömstedt, det är lite må-bra-feeling över den musiken, så ska jag försöka göra lite nytta innan det är dags att sova.

Imorgon är det arbete som vanligt. Sen på eftermiddagen blir det gymmet med en kollega!


Ikväll lagar jag middag!

img_6807 (MMS)

Ikväll lagar jag middag!


Sömnbrist...?


Har sovit skitdåligt inatt! Hade jättesvårt att somna, låg och vände och vred på mig hur länge som helst.. Sen vaknade jag till imorse och hade precis gosat in mig i täcket igen då ringer klock-helvetet. Så då var det bara att pallra sig upp och in i duschen. Planen var att tvätta håret, så jag hoppade in i duschen och gjorde det jag skulle.

Sen skulle jag blåsa håret med inser att det fortfarande känns skitigt, orkar inte bry mig om det, utan jag sätter upp håret i en minitoffs och beger mig till bussen. Väl på kontoret så pratar jag med en kollega och berättar att jag tycker att det är så konstigt att håret fortfarande känns skitit, hon tror att jag kanske glömt skölja ut allt schampo, men då slog det mig - J a g  g l ö m d e  j u  a t t  a n v ä n d a  s c h a m p o ,  j a g  b l ö t t e  j u  b a r a  h å r e t ! !

Då var det inte så konstigt att håret kändes fett och äckligt, haha! Sovit dåligt or what? 


I keep dancing on my own


Jag kan flyga, jag är inte rädd. Jag kan flyga, jag är inte rädd. Jag kan flyga, jag är inte rädd. Jag kan flyga...

Lite så känner jag. Det senaste två åren har varit otroligt tuffa för mig, jag har fått kämpa, jag har gråtit, jag har varit förbannad, ledsen och besviken. Men de här två jobbiga åren har fört med sig något bra - j a g  h a r  h i t t a t  m i g  s j ä l v . Så bra som jag mår idag, har jag inte mått på länge. På väldigt länge. Det är bara det att jag själv inte vågat inse att jag inte mått bra. Jag har varit blind för så mycket. Jag har inte vågat se och jag har inte vågat ta tag i det.

Att äntligen känna sig levande är helt fantastiskt. Att känna hur självförtroende och självkänsa öka är helt underbart. Jag vet att jag idag är stark i mig själv, jag vet att jag orkar, och jag vet att jag är lycklig. Det är det som räknas och det är väl det man ska sträva efter att finna i livet?  L y c k a ?

 


Godmorgon måndag!


Och godmorgon molniga måndag! Men jag har förhoppningar om att vädret blir bättre, jag håller tummarna för jag vill ju ligga på balkongen och lapa sol efter jobbet! Idag blir det ett lunchpass - BodyPump - och jag längtar verkligen! Jag och en kollega har bestämt att vi fram tills semester ska träna minst tre gånger i veckan, så höst 2010, here I come, haha!

Efter jobbet vill jag ju hinna sola, om vädret tillåter vill säga. Men jag vill även hinna svänga förbi Täby Centrum för att se om det finns något roligt i shoppingväg, sen så åker min kompis Jossan till Grekland imorgon och blir borta i två veckor, så henne vill jag hinna träffa oxå... Dygnet har helt klart alldeles för få timmar...

Hoppas att ni mår bra, och att ni har semester?? Min semester börjar inte förrens om typ fem veckor, men jag är inte bitter, inte alls ;)

Söndag


Har haft en perfekt helg! I fredags såg jag och en kompis Eclipse, som förövrigt var grymt bra! Efter filmen gick vi hem till mig och tog några glas vin och snackade skit. Igår tog jag bussen till landet, så igår solade jag och läste, badade och åkte båt. Åt god middag och lyssnade på den fladdermöss-koloni som bor i väggen på huset, det var skitcoolt, vi räknade hur många som flög ut, men vi slutade efter typ 40 st! Sen så kollade jag upp mot väggen och ser att det hänger en liten, liten fladdermusbebis på väggen! Han var så liten, alldelse kal, haha, han hade ingen päls på kroppen som de vuxna hade, men han var skitsöt! Hann ta några bilder på han, men de blev tyvärr suddiga, han inte ta flera innan han klättrade tillbaka in i väggen.. 



Nelson, Isabelle och jag på vår racebåt :)


Det tar på krafterna att ligga i solen och...

img_6807 (MMS)

Det tar på krafterna att ligga i solen och läsa en bra bok...


Sooola på laaandet...

img_6807 (MMS)

Sooola på laaandet...


Haha!!

img_6807 (MMS)

Haha!!


Torsdag


Har jobbar hemifrån idag, fan vad skönt det är att kunna ha möjlighet att göra det! Vid lunch gick jag ned till Tegel och mötte upp pappa och Mattias, åt en bakad potatis med skagenröra. Dock tycker jag alltid att hemmagjord skagen är den bästa!!

Annars så har det inte hänt så mycket. Är sjukt bitter över att tappa fransarna igen. Dock verkar det som att det tar längre tid mellan gångerna, så det är ju positivt.. Men det är så trist, för nu är fransarna verkligen långa och riktigt täta, fan för att behöva använda lösögonfransar igen...




Förresten, träffade på exets syrra igår, skitkul! Henne saknar jag verkligen så vi bestämde att vi skulle ses för en fika eller vin så småningom! Jag var väldigt nära vän med exets syskon och föräldrar, tyvärr har vi tappat all kontakt i och med att det tog slut i höstas. Tragiskt egentligen. Men skyller inte det på någon alls, däremot hoppas jag att jag kan få tillbaka en bra kontakt med Nanna. För henne saknar jag massor.

RSS 2.0