På konferens på Aronsborg!

img_6807 (MMS)

På konferens på Aronsborg!


Blindtarmen


Fick nyss ett samtal från mamma!

Brorsan har åkt in till akuten för att operera bort en inflammerad blindtarm! Håller tummarna för att allt går vägen och att han snart är på benen igen ♥ Lilla (stora) lillebror...

Sticka


Hej vänner!

Seg uppdatering under helgen, I know, men jag har varit busy, busy ;) I fredags var det som sagt utgång med Hedda, fick skjuts av larmutryckningen till Danderyd, haha! I lördags var jag sjuk bakis och gick inte upp förrens vid 12-tiden. Sen åkte jag inte till stan och Rålis för att träffa Anna och sola och mysa. Efter det blev det middag på RAW innan vi sen begav oss hemmåt för att se på Shutter Island. Orkade inte åka hem på kvällen(dels pga filmen, men även att det tar över en timme att ta sig hem på kvällarna/nätterna).

Igår gjorde jag absolut ingenting. Eller jo! Jag fick en stickjävel inborrad i min högra fot!! Nu har jag ont som fan och stick-helvetet vill inte ut, och jag tycker så synd om mig själv och har ångest inför att behöva trycka in en nål i min redan så onda fot. Fan! 


Vi fick skjus från larmutryckningen, fan v...

img_6807 (MMS)

Vi fick skjus från larmutryckningen, fan va vi är bra!


Sommar, du är välkommen!

img_6807 (MMS)

Sommar, du är välkommen!


Dagen och kvällen


Shit vad det är kvavt ute, men inte mig emot, jag har verkligen längtat efter sommarvärme! Nu har jag tagit en liten fikarast och passar på att skriva lite.. Har tränat idag - svettigt som fan! Solen ligger ju på salen så det blir bra varmt där inne, det typ droppade om mig.. F r e s h  v a ?

Efter jobbet ska jag hem och äta middag och göra mig iorning, sen ska jag möta upp Hedda för att vina lite innan det blir utgång i StoraStaden, ska bli apkul! Var längesen jag var ute i stan, plus att den kvällen var inte så jäkla lyckad. Eller kvällen i sig var lyckad, men inte utestället vi var på.

Så ikväll blir det mys med Hedda, och imorgon blir det tacos och filmmys med Anna. En mycket bra helg! =)

Idag blev det lockar i håret!

img_6807 (MMS)

Idag blev det lockar i håret!


Är påväg till jobbet o testar att mobilblo...

img_6807 (MMS)

Är påväg till jobbet o testar att mobilblogga...


Tooorsdag


Hej vänner!

Idag har det varit en bra dag, har gjort massor av nya saker och är helt trött i huvudet (som man brukar kunna bli när man är under en inlärningsprocess). Nu ska jag åka in till stan för att träffa Stephi och Gullan (Alexander) Vi ska sätta oss i någon park med en flaska vin och äta middag tillsammans! Var länge sedan jag träffade Stephi för att verkligen umgås ♥

Imorgon står ett lunchpass - Shape på schemat, sen på kvällen blir det att vina med Hedda och sen, om vädret är bra -utgång i stan. På lördag ska jag till Anna för att ha en filmkväll och äta tacos. Behöver jag säga att jag längtar tills helgen börjar? :)



Slänger upp en bild som jag tror är tagen i vintras någon gång. Något mörkare i håret än vad jag är idag, men jag tycker verkligen om bilden.


Magnum och strumpor


Det är verkligen helt galet hur fort veckorna går! Kan inte fatta att det redan är onsdag.. Kan heller inte fatta hur varmt det är ute.. Här på kontoret är det relativt svalt, men det är som att gå in i en vägg när man går ut!

Haha, måste berätta om en rolig (läs: not) sak som hände tidigare idag : Jag och en kollega gick och köpte glass till fikat idag, så vi gick till kollegorna och frågade vad de vill ha och samlade in lite pengar. Sen traskade vi ner och köpte allt, och jag lade allt i en fryspåse. Sen kom vi upp till kontoret och delade ut alla glassar. Men min glass saknades! Så jag fick gå ner igen, med kvittot och säga att jag glömde en Magnum Tempation.. Så då var det bara att knalla ner igen. Men det var det värt, haha!

Förövrigt har jag glömt att ta med mig strumpor till spinningen idag. Fan. Måste ner till ICA och köpa. Fan.

Kväller


Har haft en jättemysig dag idag! Först Rönningeby med syster och Isabelle, och sen en eftermiddags prommis med Hedda. Nu ligger jag i sängen och ska svulla i mig chipsen som blev kvar sen gårdagen och ska se på film. Ska se Paulo Coelhos - Veronika bestämmer sig för att dö.

V e r o n i k a  h a r  a l l t  m a n  k a n  ö n s k a  s i g .
H o n  ä r  v a c k e r  o c h  f r a m g å n g s r i k ,  o c h
e n  l y s a n d e  f r a m t i d  v ä n t a r  h e n n e .  M e n
t r o t s  d e t  b e s t ä m m e r  h o n  s i g  f ö r  a t t  t a  
s i t t  l i v .  H o n  v a k n a r  u p p  p å  e n  m e n t a l -
k l i n i k  d ä r  h o n  f å r  v e t a  a t t  h o n  b a r a
h a r  f e m  d a g a r  k v a r  a t t  l e v a . O c h  f ö r s t
m e d  v e t s k a p e n  o m  a t t  h o n  s n a r t  s k a
d ö ,  b ö r j a r  V e r o n i k a  t i l l  s l u t  l ä r a  s i g a t t
l e v a .
 



Ivan, Isabelle och jag är ute på äventyr!


Godmorgon söndag!


Godmorgon bloggen!

Idag står Rönningeby på schemat, ska bli riktigt mysigt! Dock är inte vädret lika fint som det var igår, men förhoppningsvis blir det bättre under dagen. Jag vill ju ha sol och värme! Igår var första gången iår som jag gick i bara linne utomhus, hade till och med bikinitopp på mig, hehe!

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning, roslagsbanan som tar oss mot Rönninge går straxt innan 12 :)

Hemma hos Hedda


Igår var jag som sagt hemma hos Hedda, vi skulle käka middag tillsammans och alla skulle ta med sig något hemifrån och så skulle vi laga maten tillsammans. Jag bidrog med potatis och pesto, Hedda med kyckling och Astrid med bacon. Kvällens middag blev baconinlindad kyckling fylld med pesto, och klyftpotatis till det! Mumma!

Jävlar vad många bilder vi tog igår! Dock så ser jag drogad ut på typ alla, HAHA! Men kul hade vi det i alla fall :) Ikväll händer det inget speciellt. Ska bara vara hemma och kolla på film med Systeryster och dricka cola och äta chips ;) Imorgon blir det förhoppningsvis Rönningeby.


En bra start på lördagen


Imorse fick jag ett sms från Astrid "-Efter regn kommer solsken", vilket idag stämmer perfekt! Igår kväll när vi skulle gå en sväng förbi Tegel så började det SPÖregna så vi såg ut som tre dränkta katter.. Vi gick aldrig in, utan vi skiljdes istället där och alla begav sig hemmåt. Men, det var ju inte det jag skulle berätta, haha! Utan idag solen skiner i Stockholm!! Det är sommarvärme! Så jag och Astrid möttes vid fontänen vid Täby Centrum och lade oss och solade och snackade. Du är  U N D E R B A R  vännen! ♥



F i n a ,  f i n a  A s t r i d  ♥


Fredag


Godmorgon bloggen!

Idag är det fredag, men det känns nästan som måndag för att man varit ledig mitt i veckan! Men det är så skönt att det faktiskt är fredag,  h e e e e l g !  

Idag blir det ett lunchpass - Shape - tillsammans med två kollegor, ska bli riktigt kul! Sen ikväll ska jag träffa Hedda och Astrid, vi ska käka middag tillsammans, hoppas verkligen att vädret är bra för vi vill grilla!! Sen efter middagen får vi se vad som händer, vi har alla satt oss på en strikt månadsbudget så vi får se vad det blir! Roligt kommer vi garanterat att ha i alla fall :)

H o p p a s  a t t  n i  f å r  e n  u n d e r b a r  f r e d a g ! ♥ 


Prommis


Idag lagade jag middagen för en gångs skull! Lagar sällan mat här hemma då jag kommer hem så sent från jobbet - tyvärr. Jag älskar verkligen att laga mat. Men. Idag gjorde jag det! Blev en svamprisotto, den andra risotton någonsin som jag gjort!

Nu ska jag ut och promenera med Hedda, vi ska försöka göra det en gång i veckan, dels för motionens skull men även för att vi ska kunna snacka lite skit ;)



Håret är idag samlat i en liten ytte-pytte toffs :)


Gårdagen var en bra dag!


Först arbete till klockan 13. Sen gymmet med Lizette i ca timme - prommis på löpbandet i tio min, 10 min rodd och sen massa mage och stretch. Min träningsvärk är helt grym idag (tack vare BodyPumpen)

På kvällen åkte jag hem till Maria för middag med vänner, köpte en helt obscen kycklingrulle! Åt bara upp halva av förklarliga skäl, så jag kommer med andra ord få en mycket god frukost ;)

Dagen idag är mycket oplanerad. Mycket skönt. Funtar på att ta en prommis och sen städa rummet. Det behövs. Har funderat på att ta en bild och visa hur det ser ut här, men jag tror att jag avstår, haha!



E n  o b c s e n  k y c k l i n g r u l l e .


"Snöret-knapp-hålet-på-jeans-kjolen"









Och ja. Man ser mina grymt heta leopardaktiga trosor.  G r r r r r , HAHA!

BodyPump


Shit vilken träningsvärk jag har! Men jag blev varnad för det, har ju aldrig kört BodyPump tidigare så det är väl inte så konstigt, haha! Men jag ser inte fram emot morgondagen med tanke på hur mycket träningsvärk jag har idag, och jag tycker alltid att smärtan är värst dag två... Men vad gör man inte för att bli lite "fit" haha!

Testade en jeanskjol imorse som jag inte använt sen förra sommaren. När jag tar på mig kjolen så ser jag att det är ett presentpapperssnöre i "jeans-knapps-hålet" på kjolen. Jag inser då att jag förra sommaren inte ens kund knäppa kjolen så att jag därför drog ett snöre genom hålet för att kunna fästa det på knappen. Helt stört hur långt jag faktiskt gick.

Jag visste att jag var småmullig och jag mådde genuit dåligt över det, men ändå valde jag att inte göra något åt det. Motivationen och mentaliteten gentemot mat och träning var helt  f * c k e d   u p ! Men jag har nog aldrig mått så bra som jag gör idag, fysiskt. Jag vill aldrig gå tillbaka till den småfeta Johanna som bara satt hemma på arselet i soffan och drack cola (okej, det gör jag rätt ofta idag oxå, men nu tränar jag så då går det plus minus noll, haha!).

Idag kan jag inte tänka mig ett liv utan träning, varför sluta med något som får mig att må bra?

Två år sedan


Japp. I dagarna var det två år sedan som jag fick mitt cancerbesked. I år kan jag inte påstå att jag tänkt så mycket på det. Tankarna ligger där någonstans långt inne i skallen och poppar upp lite nu och då, men  o f t a s t förvinner de rätt snabbt igen. Oftast.

Idag kan jag varken fatta att jag ens varit sjuk, eller att det faktiskt har gått hela  t v å år! Det är två år sedan jag gick vilse på Karolinska Sjukhuset och fick hjälp av en trevlig kille som visade mig vägen. Två år sedan sen jag tog hissen upp till andra våningen - Hematologen. Två år sedan som jag ensam satt i väntrummet och nojjade mig inför beskedet. Två år sedan läkare A kom fram och tog mig i handen och sa  " -   O j ,  ä r  d u  h ä r   h e l t  e n s a m . . ?"





Veckan som kommer


Idag :  Gymmet och sen en kvällsprommis med Hedda-Pedda
Imorgon : BodyPump och sen ev hem till Stephi
Onsdag : Kortdag, sen gymmet med en kollega. Sen grillmiddag och lite vin med vänner
Torsdag :  L E D I G
Fredag : Shapepass, kvällen helt oplanerad
Lördag : Oplanerad
Söndag : Oplanerad



Veckan


Hej vänner!

T a c k   f ö r  s ö t a  o r d  t i l l  i n l ä g g e t  n e d a n ! !

Fortfarande seg uppdatering här i bloggen. Verkligen skittrist, men motivationen finns inte riktigt.  T y v ä r r . Men tänkte bara säga  " - H e j "  och att jag lever och mår bra! Jag känner bara inte att jag har lust att sitta framför datorn när jag kommer hem från jobb och träning. Sen så gör det inte saken bättre av att man har en liten två-åring där hemma som man gärna leker och kelar med när man kommer hem =) Sen så använder hon även min dator ganska så flitigt, haha! Hon tycker om att ligga i min säng och kolla på  "I drömmarnas trädgård " på min lap.. Den ungen är så jäkla söt ♥



Hilfe bitte


Jag behöver hjälp!!

Jag vill ändra om beskrivningen om mig själv i bloggen. För det första är jag inte 22 år gammal längre, och sen känns inte texten sådär jätterolig. Jag tycker helt enkelt inte att den beskriver mig på det bästa sättet...

Så. Min fråga.  H a r  n i  l u s t  a t t  h j ä l p a  m i g ? Hjälpa mig att kanske skriva en liten text, eller ett ord om på ett bra sätt beskriver min blogg? Så kan jag kanske äntligen få tummen ur och skriva om texten!


Dagen


Hej vänner!

Ledsen för dålig uppdatering, har helt enkelt inte kännt för det... Men ni som läser här vet å andra sidan att jag är en riktig periodare som ibland skiver flera inlägg om dagen och andra gånger hör ni inte något av min på flera dagar.

Det har inte hänt så mycket på senaste tiden. Eller en väldigt stor händelse är att bästa systeryster Malin har flyttat hem, och med henne, självklart, lilla Isabelle! Sen så har jag börjat på min nya tjänst och pappa och Malin har fyllt år. Det kanske har hänt lite ändå sen sist =)

Det som kommer att hända mer i veckan är :

Idag : Spinning
Imorgon : Klippa och slinga mig, sen ev prommis med Hedda!
Fredag : LEDIG! Jag ska vara barnvakt åt lilltjejen då hennes dagis har planeringsdag. Vet dock inte vad vi ska hitta på.. TIPS någon?? Vad kan man hitta på med en två-åring...?

Min helg ser än rätt så oplanerad ut. På lördag skulle jag kanske hem till Stephi för myskväll... Men vi får se hur det blir =)



Hittade en bild på mig som är tagen i maj -09. Kort och mörkt hår. Idag är håret längre och blondare. Imorgon blir det en ny frisyr och mera slingor! Tycker verkligen att jag idag ser helt annorlunda ut idag...



... Dock är den här bilden några månader gammal...


iPhone och Lady Gaga


Jag har har fått en iPhone. Eller fått och fått, den är via jobbet. Så ja. man kan nog säga att jag fått den i alla fall, hehe! Men. Nu försöker jag att installera skiten, iTunes och lösenord hit och dit, vilket är jäkligt pilligt. Plus att mina kontakter från sim-kortet inte sparades i telefonhelvetet. V a d  g ö r a ? Jag saknar en teknisk karl. Eller kvinna för den delen. Just nu är jag bara desperat. Efter någon teknisk.

Förresten. Visste ni att Lady Gaga är 86:a?? Jag satte frukosten i halsen när jag läste söndagsbilagan igår (varför skulle den annars heta "söndagsbilagan"). Jag trodde att hon var 30 minus någonting...

Nu är det prommis med hunden som gäller...

RSS 2.0