Morgondagen.

Imorgon händer det mycket. Ska in till "C a r l  M  L u n d h"  vid 10.00 och få min peruk uppklippt och så ska jag få besked av läkaren angående datortomografin som jag gjorde för en vecka sen. Då så hoppas jag att han säger att allt är borta och att jag är "frisk". Friskförklarad blir jag först om 5 år, dvs om man inte upptäcker fler tumörer under den perioden.

Måste även fråga honom om det här med att bli gravid. Dom kanske inte rekommenderar att man skaffar barn under dom 5 åren det tar för mig att bli friskförklarad? Ska även ta upp det här med min sjukskrivning. Känner mig inte tillräckligt ok i kroppen för att börja arbeta så snart, så jag hoppas att han kan sjukskriva mig september ut iallafall. 

Som sagt, det ploppar upp endel frågor i skallen på en..

Ska nog klippa av lite på längden men mest klippa upp håret. Sen vill jag
nog ha en längre snelugg oxå.. Blir nog bra det där hoppas jag. Slippa
använda dom där jävla sjalarna!


MYS

Då är jag redo för middagsmys med familjen! =)


Middagsplaner..

Har bjudit hem mams och paps på middag ikväll. Ska göra min fiskgratäng mums! Har även varit och köpt sallad och baguette. Ska bli jättemysigt. Stackars mamma bara som har klaustrofobi, måste upp 8 trappor.. Inte att leka med! haha!


Lycka!

Gick in på bloggkoll. 62 nya inlägg. Så nu har jag bänkat mig med ett glas cola och en muffins. Känner mig liiite dagen-efter-seg..

SÖNDAG!

Kom precis hem från familjen Moe. Gårdagen var verkligen jättemysig! Patric och svärfar åkte hemifrån vid 15.00 tiden - destination Dalhalla och P-Floyd. Jag och svärmor bänkade oss i soffan och såg filmen "Min brors flickvän". Söt film...

Sen blev det en prommis med hundarna och sen satte vi oss ute och drack vin och bara snackade. Vid 19:00 -tiden drog vi ner till wärdshuset och käkade middag. Jättegott! Skagenröra till förrätt och wienerschnitzel till varmrätt, och vin till det oxå, självklart =)

Sen blev det en prommis ute med vovvarna igen för att sen bänka oss ute med vinterjacka och oljelampa och mera vin..
Var verkligen en superkväll och det är något vi absolut ska göra om. Bara Pia och jag! =)


Fråga.


" - Jag ska bara äta en cupcake."
" - Jag ska göra cupcakes idag"
" - Cupcakes(erna?) igår blev goda"

Kan någon förklara för mig hur man kan böja "cupcake" så att det blir rätt på svenska, om ni förstår vad jag menar??  Det låter ju helt mysko om man säger att "CUPCAKESERNA blev jättegoda!"

??


LÖRDAG

Jaha då var man vaken. Har ätit frukost och duschat. Patric har varit ute med Milo OCH dammsugit! =)

Milo var förresten skitjobbig imorse. Började gnälla och böka som fan vid 07.00. Så Patric gick ut med honom vid 07.30. Sen gick vi och la oss igen.

Vid 09:30 gick jag upp och började göra frukost, Patric låg kvar i sängen. Men Milo var inte alls nöjd över att husse låg kvar i sängen. Han skulle upp oxå. Sagt och gjort, husse fick oxå gå upp.

Nu ska vi snart ut i skogen med svärföräldrarn, Ozzy och Milo. Sen blir det Dalhalla och P-Floyd för männen och restaurang för kvinnorna. Blir nog inte så många inlägg idag...

Hur ser eran lördag ut? 
Hoppas att ni har en underbar lördag vad ni än hittar på!

Då är man inte ensam längre! =)

Nu har äntligen killen kommit hem! Det är helt galet hur man kan sakna en person så mycket.. Nu kom han precis ut ur duschen! 

Godnatt på er alla!

Juste, ska på restaurang med svärmor imorgon! Mysigt värre..

Vad ska ni göra imorgon?

2 och en halv timme kvar!

Nu är det snart bara två timmar kvar till Patric kommer hem. Tycker inte om att gå och lägga mig innan han kommit hem. Vi brukar alltid ligga i sängen och småprata om hur dagen varit bara ligga och kramas lite. Så jag ska hålla mig vaken! Det märks däremot att det är fredagskväll - 0 nya inlägg på bloggkoll!

KÄRLEK <3


MYS!

Har precis käkat middag i min ensamhet. Patric jobbar sent ikväll och kommer inte hem förrens efter midnatt =(
Nu ska jag ta en promenad med hunden. Vet inte riktigt vad det är med han idag, han är väldigt mammig och ska helst sitta i knät på mig, haha knäpphund!

Kantarellsoppa med karljohansvamp (som svärföräldrarna plockat, tack så hemskt mycket!)
och knaperstekt bacon. Vitlöksbröd och en bra bok till det.. MYS!


Att dammsuga, eller att icke dammsuga..

Okej, det ända som återstår på min lista nu är att DAMMSUGA!
Mycket möjligt att det blir morgondagens syssla. Då kan Patric hålla mig sällskap! =)

I väntan på bussen som ska ta mig till Heatrow. Lyckades hålla mig från att
gråta fram tills jag steg på bussen...Krokodiltårar.





Börjar nästan gråta nu. Saknar min syster så otroligt mycket! Hon har bott i London i typ 10 års tid. Hon har ju kommit hem till Sverige och hälsat på, och vi har åkt till henne. Men den här sommaren har jag varit med min syster och systerdotter i hela fem veckor i streck. Det var riktigt jobbigt att åka ifrån dom. Saknar att prata "systersnack" och jag saknar Isabelles "morgonprat"..

Åhhh det är jobbigt...

Matlista v. 36

Måndag  -  Patric jobbar sent. Blir typ omelett eller ngt.

Tisdage  -           -ll-                   -ll-                -ll-

Onsdag  -   Lasagne

Torsdag  -  Potatis och purjulökssoppa med varma mackor

Fredag     -  Kryssning
Förrätt       :
Toast skagen
Varmrätt : Lamminnanlår med rosmarinsbearnaise och vitlökssmaksatt   potatisterrin 
 
Efterrätt :  Chokladfondant med färska fikon i sin marmelad och vaniljglass

Lördag    - Bockholmens Hav och Restaurang

Söndag   -  Fiskgratäng

Mmmm cupcakes

Nu står alla 12 cupcakes i kylen så att frostingen hinner att stelna till lite. Sen blir det provsmakning! =)

Så jäkla typiskt!

När jag var i Täby och gjorde min röntgen så sa dom att jag skulle få mitt svar i slutet på denna vecka. Eftersom att min läkare inte ringt mig så ringde jag upp dom. Det är ju inte världens roligaste och vänta på ett besked som säger att antingen är du frisk, dsv tumörerna är borta, eller att jag behöver flera behandlingar... Jag tror iof att allt är borta, men man vet ju aldrig!

Hur som helst så sa dom min läkare kommer att ringa mig på måndag för att ge besked..

Nu är det bara 2 min kvar i ugnen sen är mina cupcakes färdiga. Dom lär smaka helt gudomligt - smeten gjorde det iallafall =)

Dagens lista

Så här är dagens lista :
 
- Dammsuga hela lägenheten
- Gå ner till Åhléns och köpa galgar
- Rensa och fixa mer utrymme i garderoberna
- Gå ner till vattnet med Milo
Gick aldrig ner till vattnet, däremot till fotbollsplanen kasta boll! =)
- Skriva en matlista för nästa veckas middagar
- BAKA CUPCAKES!

Baka kaka!

Idag ska det bakas! Chocolate cupcakes, för att vara mera exakt! Jag älskar verkligen att baka och att testa på nya grejjer. Har aldrig bakat just cupcakes men vanliga muffins har man ju gjort några gånger =).

Hur som helst, får se om jag fixar garderoben först eller om jag bakar först... Borde göra garderoben.



                 

Jag ska bara köpa galgar..

Jo men visst, det gick ju käpp rätt åt helvete.. Jag fick syn på Leilas bok "A piece of cake" och insåg att jag faktiskt inte har någon bra bak och kakbok. Sen så hittade jag en billig kokbok för ynka 149 spänn. Måste hitta mera inspiration till den tråkiga vardags maten...


FREDAG!

Så här såg jag ut när jag drog ner till Mörby Centrum. Måste ju bara visa skorna in all its glory haha!
Märks det att jag typ är besatt??

           

Godnatt!

Nu är klädhögen borta. Gick ju iof ganska snabbt. Såg mycket större ut än vad den egentligen var. Låg massa lakan och sånt underst. Hur som helst så har vi kommit fram till att vi behöver mer förvaring. Förvaring för kläder och annat smått och gott. Nu har vi lixom strumporna i en utav dom vita korgarna i hallen..

En sån här byrå vore super. Där kan man få plats med typ strumpor och underkläder. För vi behöver desperat mera plats för våra kläder.
MALM Byrå med 2 lådor

Nu sitter jag och drömmer mig bort tills vi flyttar till vår egna bostadsrätt. Men det blir nog inom en relativt snar framtid! =)

Nej, nu är det dags för sängen!!

Natti Natti!

Ps. Tack för alla fina kommentarer jag fått av er. Ni ska veta att det är tack vare dom och vetskapen att ni tittar som hjälpt mig upp ur sängen dom där jobbigaste dagarna under behandlingen! Så TACK för att ni finns

Att göra under morgondagen

Har under hela min "sjukperiod" haft väldigt svårt att motivera mig själv att göra saker. Som att hänga tvätt tex. Men skriver jag en sådan här "att göra lista" och publicerar den här i bloggen så känner jag att jag verkligen måste göra saker ur listan! Skit bra ju!

Så här är morgondagens lista :
 
- Dammsuga hela lägenheten
- Gå ner till Åhléns och köpa galgar
- Rensa och fixa mer utrymme i garderoberna
- Gå ner till vattnet med Milo
- Skriva en matlista för nästa veckas middagar

Nu är det vika och hänga tvätt som gäller.  Någon som vill byta?


Stövlarna!

Har fått många förfrågningar om hur stövlarna ser ut på.. As you wish :

Stövlarna! Ignorera att jag har mjukisbyxor på mig =)

Nere

Känner mig lite nere och deppig..  Hatar att behöva vänta på svaret från röntgen. Vet väl att allt med all sannolikhet är borta, men man kan inte slappna av helt och hållet innan man har fått det bekräftat. Den här väntan är olidlig..

Annars då, joo det blev lite lite småtjafs på middagen hos familjen igår. En viss någon blev förbannad för att vi kallade denna någon för besservisser. Nu har personen ifråga inte svarat på mobilen på hela dagen. Ja säger då det. Alla får vi våra ryck. Men men, jag blev ledsen och upprörd för att denna någon lade på när jag ringde. Men som sagt, alla kan ha dåliga dagar, ingen är perfekt. Hoppas bara att det löser sig och att personen i fråga fortfarande inte är arg/sur/ledsen/upprörd/farbannad på mig..

Har precis lagat middag. Stekt ris med kyckling. Patric kommer inte hem förrens vid 21.00 så jag funderar på att äta nu. Mina mattider blir ju helt fucked up annars.

Lista..

Skrev en lista för ett tag sen. Dags att uppdatera den..

Min sista "lediga" tid! :)

Fredagen den 15 augusti :
 tar jag min sista spruta

Söndagen den 17 augusti : Familjen ska äta på mongoliska för att fira att skiten är över Blev aldrig av :(

Tisdagen den 19 augusti  : Följer med Malin tillbaka till London.

Måndagen den 25 augusti : Kommer hem från London

Tisdagen den 26 augusti : Datortomografi

Tisdagen den 2 september :  Träning med sjukgymnast

Fredagen den 5 september : Kryssning för att fira Patric syster Tessans 30-årsdag!

Lördagen den 6 september DAG : Kommer hem från kryssningen vid 15:30

Lördagen den 6 september KVÄLL : Äta på Bockholmen Hav och Restaurang för att fira att "morfar" fyller 79 bast!

Måndagen den 15 september : Tillbaka till jobbet


Milo

Milo har hittat sin nya favoritplats. Ser bekvämt ut va? Med benen utanför.. =)

Naglar

Jag målade mina naglar strax innan jag skulle åka till London. Sen flagnade nagellacket och jag bestämde mig för att måla på nytt.. Och vad ser jag?? Jo en vit jävla rand som går över hela nageln, PÅ ALLA NAGLAR!
Naglarna har oxå fått en äcklig rödaktig ton, dom ser allmänt risiga ut med andra ord.

Det här fenomenet måste ju bero på näringsbrist i samband med kurerna? Eller? Mysko är det iallafall



Nej, nog om mina äckliga naglar, nu ska jag ut och cykla med Milo, sen blir det nog till Åhlens och kolla på galgar till garderoberna. Håller på och rensar och grejjer. Visar sen! =)

Vad ska ni göra resten av dagen?


Morot

Hade i lite morot i salladen. Vilket jag vet att jag har varit lite känslig mot. Det är jag fortfarande tydligen... 
Det rinner och kliar, och ur ögat kommer typ långa slemtrådar =S  usch

LUNCH

Pirog och sallad blev det till lunch idag

Och till det blev det den sorgliga boken "Är det någon där" av  Marian Keyes 

                                                         

Må bra hälsa!

Då har man precis varit nere på "Må Bra Hälsa" och bokat tid hos en sjukgymnast. På tisdag kl 12:30 ska jag träffa sjukgymnasten Bettina. Hon tyckte att det var bättre att jag gick till en sjukgymnast några gånger för att långsamt bygga upp en bättre kondition och se hur mycket jag orkar innan jag börjar träna för en PT.

Känns verkligen jättebra att äntligen få komma igång.
Och att träna för någon, att ha någon där som kan motivera och pusha mig. Hoppas och tror att jag då äntligen kan få rutin på tränande, dels för konditionen men även för den allmäna hälsan. Jag skulle inte dö av att gå ner några överflödiga kilon.  =)

Tillbaka till startsidan.

Ledsen..

Kom nyss hem från middagen hos päronen. Det var intressant. God mat om inte annat! =) 
Hade en liten depp och grät en skvätt i mammas famn. Har så mycket känslor om allt nu. Känner väldigt mycket om väldigt lite känns det som. 

Har under hela sommaren pratat om att jag ska ta en intensivkurs för FK-pengarna så att jag kan ta det jäkla körkortet, men jag känner verkligen inte för det just nu. Känner ett behov att att träna istället, träna upp kroppen, konditionen och styrkan. Kan ju knappt gå i trappor utan att benen viker sig. Det här gör att jag känner en ångest inför att börja jobba igen. Känner att jag vill må bättre fysiskt först, självklart vill jag må bättre psykiskt oxå men just nu orkar jag inte gå till någon och prata. Även fast jag vet att jag borde...

Jag hade planerat att göra så mycket under min sista sjukskrivingsmånad. Körkort, träna, resa, spa, vänner. Men två av dom veckorna har varit återhämtning känns det som. Känns lite som ett misslyckande att inte kunnat göra det jag velat..

Vill tillbaka till jobbet, så småning om. Men jag känner att jag inte fått tid att läka än. Börjar jag jobba som jag ska om 2,5 veckor så kommer jag fortfarande känna mig sjuk. Kommer att bli andfådd, svettig, rinnig näsa, utan hår osv osv. Får jag en möjlighet att långsamt bygga upp kondisen utan massa annat som kan distrahera så vet jag att jag kommer att må bättre och därmed prestera bättre. Håret vet jag att jag inte kan göra något åt, det kommer inte att växa snabbare för att jag går hemma. Men jag vet att jag kommer att må mycket bättre om jag kommer igång med träningen.

Foton

Som alltid när jag är hemma från mamma och pappa så kollar jag på gamla kort! =)
Jag tycker själv att det är roligast och läsa bloggar som har många bilder!

Jag dansar på lillebror Mattias födelsedag  HAHA!!   2007-12-21


Jag och lillebror Fredrik och Nelson    2007-12-21


Påklädning av gran.. Muntert värre haha 2007-12-21


MIn 21-års dag. Dagen efter att vi kom hem från Bali. Då kände man sig
brun och fräsch! =) 2008-02-19



Pinnbröds grillning på landet..Heta gummistövlar va?  2008-04-10

To do 2

Idag ska jag:

- Packa upp min väska
- Visa er det jag köpt under resan
- Visa er före och efter bilder på hall
och sovrum.
- Rensa sko och jackgarderoben
- Middag hos mamma och pappa
(Pappa hämtar upp mig snart!)
- Kanske ringa och boka tid hos synsam för att få mina ögon undersökta..?

Ändringar..

Jag och Patric flyttade ju till en hyresrätt i mars. Det är en lägenhet som hans faster äger och innan vi flyttade hit bodde Patric syster Tessan här. Sen flyttade Tessan och lämnade kvar massa möbler. Bland annat soffa, säng, matbord osv. Det var ju kanon för oss, då slapp vi lägga ner en massa pengar på sånt. Men nu har vi tröttnat lite och känner att vi vill ha våran egna touch på lägenheten

I förrgår kom vi på att vi ville göra om hallen. Så det blev en tur till IKEA och resultatet blev jättebra! Är så nöjda! =)

Den här delen av väggen/golvet var tidigare alldelse tom.

Köpte en svart "sittbänk" och lade bara på kuddar. Ville egentligen ha
en vit bänk men det fanns självklart inte. Men jah tycker att det blev snyggt
ändå! Ska nog köpa större korgar bara.



Här satt tidigare hatthyllan och skostället. Men det var skit eftersom
att man varje gång man öppnade ytterdörren fick en massa jackor i
fejjan.
Därför köpte vi en stor helkroppsspegel och satte upp  på väggen. Ska nog
köpa blommor eller något och sätta under spegeln sen.



Här hade vi tidigare en byrå med spegel.
Men hit flyttade vi som sagt skostället och hatthyllan. Mycket bättre!

                       
Det slutgiltiga resultatet! Ignorera det skitfula golvet och tapeterna! HAHA
Notera att Milo är med på ALLA bilder! Han följer efter mig vart jag än går..

          

To do

Idag ska jag:

- Packa upp min väska
- Visa er det jag köpt under resan
- Visa er före och efter bilder på hall och sovrum (Det vi har gjort om idag)
- Rensa sko och jackgarderoben (Håller på med det nu..)
- Middag hos mamma och pappa
- Kanske ringa och boka tid hos synsam för att få mina ögon undersökta..?

19 och en halv par skor!


Fråga : Hur många par skor gömmer sig i garderoben?


Svar : 19 och ett halvt par skor. Men till mitt försvar så är tre par Patrics HAHA!
  


SNOR!

Världens äckligaste grej hände mig nyss. Kom precis hem efter att ha varit ute och cyklat med Milo. Bestämde mig för att käka lunch - nudlar. Jag ställer fram tallriken med nudlarna och ska precis ta en tugga när jag ser att snor från näsan typ doppar ner i min nudelsoppa!

Kommer inte ihåg om jag skrivit om det tidigare, men cellgifterna gjorde inte bara att jag tappade håret på huvudet och på de nedre regionerna, utan även i näsan. Snoret rinner konstant, och jag har absolut ingen kontroll över det - skitjobbigt.
Nu kanske detaljerna blir lite för extrema, men snoret är inte tjockt heller, utan det är sådär härligt rinnigt. Så börjar det rinna så hinner man knappt torka bort det förrens det har runnit ner på hakan. Sexigt va?! Inte? Nää, skit äckligt!


Gissa hur många?

Hur många skor tror ni finns i garderoben?


Svaret kommer när jag fått arselet ur vagnen och kollar! =)

Fråga

Postat av: Michaela

Hur mycket pengar gjorde du av med på resan? Inklusive biljetten? Jag och en kompis funderar nämligen på att dra till London på höstlovet. Kram kram

SVAR:
Min biljett var dyr. ca 2100 :- Men jag bokade å andra sidan en vecka innan jag skulle åka. + att det är sommar och semestertider. Man kan få betydligt billigare biljetter om man bokar tidigt. Sen kan man även komma billigare undan om man åker från Skavsta till Stanstet.

Jag bodde ju gratis så pengarna gick åt till mat och shopping. Hur mycket man sen shoppar för är ju individuellt =)


Skorna!

Blev 3 par skor och ett par mystofflor den här gången. Hade nog kunnat hittat flera men det är inte alltid så lätt när man har en liten med sig =) Men tur är väl det för annars hade jag inte haft några pengar kvar..

Ett par lagom höga skor. Perfekt till           Bilden gör inte alls skorna rättvisa
jobbet.                                                              men dom är såååå snygga!
       

Ett par vanliga "sneakers"                           UGG-inspirerande mystofflor.
      

Alla skor är köpta på New Look, utom stövlarna som är köpta på ALDO.

Kläderna orkar jag inte visa, blev en svart jacka, en oversizetröja och 3 bastoppar. Som sagt, inte så mycket shopping, men BRA shopping. Jag brukar bli helt galen när jag är där nere och köper bara för köpandets skull. Sen när jag kommer hem så inser jag att skorna jag köpte var för små, eller att tröjan inte alls var så snygg...

Guten morgen!

Jag har varit segstartad idag. Gick upp samtidigt som Patric gick - vid 08:30.  Tog med mig Milo och tog en långprommis. Sen blev den en frukost och bloggläsning =) 

Idag ska jag:

- Packa upp min väska
- Visa er det jag köpt under resan
- Visa er före och efter bilder på hall och sovrum (Det vi har gjort om idag)
- Rensa sko och jackgarderoben
- Middag hos mamma och pappa
- Kanske ringa och boka tid hos synsam för att få mina ögon undersökta..?

Väskan är uppackad och tvättmaskinen går för fullt. Har även fotat skorna jag köpt. Kläderna skiter jag i att visa, skor är lättare att fota!


Stressigt värre..

Vilken dag det har varit. Både jag och Patric är helt slut, har vart igång hela dagen. Röntgen, storhandlat, IKEA, montera ihop saker, småstädat osv osv. Har därför inte haft tid att skriva något. Men imorgon blir det andra bullar. Patric jobbar fram tills 18:00 vilket betyder att jag kommer att ha all tid i världen att vara bloggnörd!


Imorgon ska jag:

- Packa upp min väska
- Visa er det jag köpt under resan
- Visa er före och efter bilder på hall och sovrum (Det vi har gjort om idag)
- Rensa sko och jackgarderoben
- Middag hos mamma och pappa
- Kanske ringa och boka tid hos synsam för att få mina ögon undersökta..?

Nej, nu är det sängen som gäller. Puss och godnatt från en trött och sliten
Johanna :)


Vilken morgon!

Blev en ganska sen kväll igår. Låg och pratade och planerade en massa med Patric. Pratade bland annat om hur vi vill göra när kontraktet för lägenheten går ut osv. Bestämde oss även för att vi ska åka till IKEA idag. Vi känner att vi vill göra några förändringar i hallen.. Typ ny spegel, och sen skulle jag vilja ha en "sittbänk" med kuddar på =p. Lite svårt att förklara, men hittar jag det jag vill ha så får ni se sen.

Hur som helst. Skulle ju som sagt göra min röntgen imorse. 08:15 för att vara exakt. Så jag tar och ställer mitt alarm på mobilen på 07:15, utan att tänka på att det är ju "London tid". Som tur är så vaknar Patric på morgonen och tittar på sin mobil och ser att klockan är 08:10. Panik!!

Men jag ringde till receptionen och meddelade att jag skulle bli sen, så det var lugnt. Röntgen gick i allafall bra, även fast jag hatar att få kontrast i mig! Mådde illa som fan efter röntgen oxå, men det beror nog på att det blir lite flaskbacks från kurbehandlingarna.

Nu ska vi snart åka till IKEA... och sen ska jag berätta mer om Londonbesöket

HEMMA I SVEDALA!

Är hemma i kalla sverige nu.. Okej, det var kanske inte världens sommar värme i London, men varmare än här iallafall. Resan hem gick bra, förrutom att jag satt och grinade hela bussresan fram tills Heatrow. Malin följde med mig till bussen men där blev vårt avsked alldeles för kort, så tårarna kom i bussen. Då kom det fram en äldre herre och frågade hur det var fatt. Såå jäkla söt =)

Imorgon är det röntgen som gäller, och förhoppningsvis har jag även fått mina pengar från FK vilket betyder att det kanske blir en tur till IKEA oxå!

Nu är det sängen och mys med hund och pojkvän.. Har saknat dom som fan, helt galet..

Natti NAtti


LORDAG!

Shit vad tiden gar fort. I torsdags sa jag "det ar redan torsdag.." likadant sa jag igar, och idag. Att en vecka kan ga sa fort. Hur som helst. Idag har vi varit och shoppat igen. blev en oversize troja och ett par skitsnygga tan-aktiga stovlar. Sa heta!

Imorgon ska vi ga pa bio och se Dark night. NAGON SOM SETT? ar den bra? Sen ska vi kaka pa kinesisk buffe.

Jag har verkligen haft det jattebra har. Promenader, shopping, prat, gosa med Isabelle. Resan har varit sa bra for mig. Kom pa forst i torsdags att jag pa onsdagen skulle ha haft min sjunde cellgiftsbehandling. (Om jag nu inte skulle varit fardig) Det var en jattekonstig kansla. Att det verkligen ar over nu. Inget mer. Bara en rontgen. Hatar iof att fa kontrast i blodet. Mar illa och blir alldelesn torr i munnen.

Vad ska ni gora ikvall?

Torsdag!

Vaknade i morse av en pratande Isabelle. Jag har fatt den aran att dela rum med min systerdotter pa 4 manader =). Sa imorse vid 08.30 vaknade jag av att hon lag och pratade, gurglade och skrattade. Riktigt mysigt att vakna till det ljudet.  Sa jag gick in med henne till mamma Malin och sa lag vi alla tre och myste i sangen.

Efter frukost gick vi en langpromenad i parken och bara pratade en massa. Vadret har varit jattebra idag! Solsken och varmt! Efter promenaden blev det lunch och en dusch innan det blev dax for shopping.

Kopte 4 enkla bastoppar, 2 par skor och ett pat mystofflor. Hittade aven ett par assnygga stovlar i ljusbrunt lader. Men dom hade inte dom i min str. Men man kunde bestalla och sa kunde man fa dom inom 3 dagar. Men pa sondagar ar det stangt och mandag ar en helgdag har. Sa det sket sig. Kanske lika bra det, dom var inte sa billiga. Men aaahh vad jag vill ha dom! Skit oxa.

Nu ska vi kaka middag och sen blir det bara att ta det lugnt. Imorgon ska vi till en salong och vaxa och farga vara ogonbryn. Ar lite nojjig infor vaxningen, men a andra sidan, att vaxa ogonbrynen borde inte vara nagonting i jamforelse med en brazilian.. =p

=)

Kristin Moll om Bebisfot!:
Hej gumman, vill bara säga att vi älskar dig, både med hår och utan. Hoppas att det blir trevligt i London, med Malin och hennes familj../ Mamma och pappa.


Jag har varldens basta familj! =)
Mamma, vi gjorde "spring och hamta vatten" pa Isabelle, och hon log och skrattade. Fast det ar nog inte lika roligt som nar mormor gar det!!

I London

Landade pa Heatrow igar eftermiddag vid 17.00 tiden. Malins sambo Alberto kom och motte oss. Han blev sa glad over att fa se sin Isabelle! Han har ju inte sett henne pa en manad.

Vi har inte gjort sa mycket idag. Tog sovmorgon och sen gick vi ivag och vagde Isabelle och handlade mat. Nu har vi precis kakat lunch och kollat pa "Fucking Amal".

Jag saknar Patric som fan! Vi sags ju sist senast igar morse. Men jag saknar honom sa fruktanvart mycket.. Jag antar att du kommer att lasa det har eftersom att jag inte ar hemma - Jag alskar dig!




Bebisfot!

Det är inte många gånger under min sjukskrivning som jag har varit uppe så här tidigt. 07.00 ringde klockan. Shit! Ska käka frukost nu och packa det sista, typ smink och tandborste osv. 

Tänkte lägga upp lite bilder som vi har fixat ordning på Isabelle. Sist vi var i London så tog Patric massa bilder och Malin ville gärna ha lite svart/vita bilder på hennes mirakel =) 



Klockan 12:30 bär det av till Arlanda! =)

Hårcermoni

Kom för typ 2 timmar sedan hem från en middag med familjen. Blev lite som en avskedsmiddag eftersom att vi åker till London imorgon. Fast avskeds middagen var väl inte direkt tänkt till mig haha. Mest till Malin och Isabelle, mest Isabelle tror jag =).

Satt lite framför datorn hemma hos mam och pap. Hittade massa bilder och även en video från när vi hade "hårceremonin" och klippte av mig håret.  Om jag vetat hur man lägger upp sånt hade jag nog gjort det. Men kan ju erkänna att jag inte är den mest tekniskt lagda...

Hur som helst, väskan är packad, kläder för morgondagen är framlagda och kameran är med. I'm god to go! =)

Jag och Stina utför  "hårcermonin"...



   


Packningen

Nu är alla kläder som ska med till London framme, tror jag..  Har försökt att inte ta med så mycket då jag hoppas på endel shopping. Framför allt någon jacka eller liknande. Men Newlook och Topshop brukar ha ett riktigt bra utbud + Primark som är en skitbillig affär. Dom säljer inte kläder med världens bästa kvalité men man kan få hur mycket som helst för 1000 svenska.
För några år sedan kom jag hem med 10 par skor därifrån - allt för under 700 kr!  I likie





Så det här är det som får följa med mig till London :

- 2 par jeans
- jeanskjol
- leggings
- 4 linnen
- 2 tjocktröjor
- 1 munktröja
-  mjukiskläder
- träningsskor
- två par platta skor
- massa sjalar + en mössa

Packning pågår!

Imorgon åker jag till London! =)
Ska börja packa nu, vet på ett ungefär vad jag ska ha med mig, men det är svårt ändå. Vädret där är typ som här, ostadigt väder, ca 20 grader.
Vet att vi kommer att promenera mycket, så det blir myckte myskläder..

- Mina träningsskor
- Ett par fina skor
- Mjukisbyxor
- Underkläder
- Linnen
- Sjal och mössa till huvudet :p
- Sjal till halsen
- Någon typ av jacka?
- Paraply?
-  Kamera + mobilladdare
- Tjocktröjor

LONDON HERE I COME!


Långprommis och smothie!

Har precis varit på en långpromenad med Milo. Vi kastade lite boll och hade det mysigt. Tyvärr så råkade matte kasta bort bollen..Eller vi kan väl säga att Milo inte hittade den? =)
Väl hemma blev det en frukost bestående av smothie och tunnbröd!

Yogurt med frysta hallon/blåbär + banan!


Frukost framför lite morgonläsning =)


Är helt underbart att orken kommer tillbaka mer och mer! Nu behöver jag inte längre vila efter frukost, utan jag plockar undan direkt. Idag plockade jag till och med ur diskmaskinen! =) och promenaderna med Milo blir allt längre! Jag orkar göra mera helt enkelt.

Konstiga känslor!

Såg på Fear Factor lite tidigare ikväll. Dom skulle raka av sig håret för att vinna 25.000 dollar.  Förstår deras ångest! Kan ju säga att jag mådde riktigt illa när jag såg hur hårtussarna föll.. Ena tjejen sa att det kommer att ta 8 månader innan man kan göra något med håret. Vi kan ju hoppas att det går snabbare för mig :p.

Det är så mysko hur man kan känna. Som nu med håret till exempel. Eller att doften av pizza ger mig kvälningar, eller jag kan inte åka förbi skylten "Karolinska Universitetssjukhuset" utan att må illa. Haha, det är bara att hoppas att det går över! :)

Nu ska jag och min bejb gå och lägga oss, är skittrött!

Ps. Milo har inte kissat inne sen sist, så vi kan ju hoppas på att det var något tillfälligt! :)

INGET RESTAURANGBESÖK

Ja som sagt, tack vare en kissande Milo och veterinärbesök så blev det aldrig något restaurang besök för oss. Hade verkligen sett fram emot det. Men vi kan inte lämna honom ensam hemma om han skulle kissa mer.

Kom precis hem från en lång promenad med honom + att vi har köpt en massa nya leksaker till han. Har läst någonstan att hunden kan vara understimulerad/uttråkad i hemmet och att det kan vara en anledning till kissandet? Har ni några ideér? 

Men som sagt, vi har ingen aning. Vi får ta en dag i taget och se hur det blir.

Forts. på inlägget nedan..

Hann inte ens publicera inlägget nedan innan han kissade inne igen. 4 ganska små pölar och en jättestor. Efter att han kissat första gången så sprang han till ytterdörren som för att säga "husse, matte jag vill ut" men vi hann inte ens gå fram till honom innan han kissade på sig igen. Den här gången fyade vi honom inte eftersom att det uppenbarligen (?) var/är något fel.

Vi ringde till Patric syster Nanna, min pappa och Patric pappa för att kanske få något tips om vad det kunde vara och det ända vi kom fram till var urinvägsinfektion. Tillslut ringde vi veterinären. Dom kunde varken säga bu eller bä förrens vi kom in med honom. Sagt och gjort, vi åkte till Albano djursjukhus. Där skulle vi "samla" upp Milos urin i en behållare för att sen suga upp kisset i en spruta - en mycket rolig syn eftersom att det var Patric som sprang efter en kissande Milo! :)

Men urinprovet visade ingenting. Veterinären tittade och kände på både snoppen och rumpan, men hittade ingenting. Hon sa däremot att det kan vara början till urinvägsinfektion. Så vi fick tid hos en gynexpert för att se om han har någon typ av inkontinens besvär. Trodde från början att vi skulle få betala ca 2000:- eftersom att vi kom in akut en söndag. Men veterinären var snäll och sa att det här kunde räknas som ett återbesök då vi var där för 3 veckor sen och kastrera honom. 1085 :- fick vi betala istället. Som hittat. Men bra myckte bättre än det dubbla iallafall.

Vad är det som är fel?

Vi har ett problem

(Inlägg skrivet för 3 timmar sen som jag inte hann publicera)

Vår hanhund Milo har under en period markerat revir hemma hos våra familjer där det oxå finns hundar. Oftast så skvätter han lite men på många ställen. Men ibland har han till och med lyft upp benet, och då är det ju verkligen avsiktligt.

Hur som helst så har vi, (Patric och jag) de två senaste dagarna inte låtit honom gå "fritt" hemma hos andra, utan alltid haft han vid vår sida. Vi måste ju ta han på bar gärning för att vi ska kunna fya honom. Det har gått jättebra och han kissade inte inne, inte hos någon av våra familjer.

Idag så var vi ute på en lång promenad på en och en halv timme, vi träffade även en hund så han fick leka och springa av sig ordentligt. Kissade och bajsade gjorde han flera gånger, sen i bilen hem såg man hur trött han var.. Så kommer vi hem till lägenheten och hinner knappt börja med frukost förens han kissar inne - Patric fyar och trycker ner. Sen kissar han igen och Patric fyar och trycker ner - då kissar Milo på sig.

Jag går in i köket och Milo följer efter, och kissar igen. Jag hinner inte göra så mycket annat än att säga "nej" innan han lägger sig ner och kissar på sig igen?

Han har aldrig kissat inne här hemma. Vad kan det vara? Urinvägsinfektion? Understimulans? Stress?

Min helg

Vilken kanon helg vi har haft! och inte är den slut än.. :p Ikväll ska vi käka på Mongoliska med familjen för att fira att min skit nu är över! :) Så kl 17:00 sitter vi på restaurangen och svullar som bara den!

Igår var vi hemma hos mamma och pappa och käkade egenfiskade kräftor från landet. Mattias tjej Emma och Fredriks kompis Peder var oxå med.  Det var såå gott! Men till min egna besvikelse så åt jag bara 3 kräftor. Jag som brukar kunna svulla i mig hur många som helst.. Ett mysterium helt enkelt.. Men ritkigt gott var det.

Snart bär det av till London oxå. Mitt plan går från arlanda vid 15:20 så jag måste försöka titta lite i garderoberna idag och se vad jag ska ta med mig. Haha, inte allt för mycket eftersom att det garanterad kommer att bli lite shopping! :)


Bilder från tidigare idag..

Lite bilder från tidigare när Malin och Isabelle var hemma hos mig.. Milo blir lite sotis på Isabelle när Malin ska amma henne. Han måste hela tiden vara med. För tänk om han missar något?  och Malin kan ju faktiskt kela med honom medans hon ammar :p

Sotis Milo som precis har pussat Isabelle på örat :p


SNÄLLA KELA MED MIG...



...SNÄÄÄLLAAAAA...

Middag hos Moes

Jaha då är man nyss hemkommen från middagen hos familjen Moe. Mycket trevligt! Och eftersom att jag vet att typ hela Moe-familjen läser vad jag skriver så kan jag meddela att ni är HELT UNDERBARA!, och tack för pussen Lasse! :)

Är skittrött och vill inget annat än att sova, men vi måste vara uppe ett tag till för att den sista sprutan ligger på "uppvärmning". Den sista sprutan! Sen blir det inga flera sprutor för fröken Moll! :)

Mot T-centralen!

Todilooo




Dagens lunch

Omeletten var jättegod, och mättande! Men tonfisken kunde jag ha hoppat över, dels för att jag skulle aldrig orkat äta upp den och för att den kändes inte så fräsch. Den smakade inte direkt illa, men den var jättevattnig och alldelse mosig. Aldrig mer Euroshoppers tonfisk!

Omelett med champinjoner, tonfisk som ser ut som kattmat och gurka!


Nu ska jag hoppa in i duschen. Ska snart möta upp Malin och Isabelle, dom har varit i Norrköping och hälsat på släktingar (Malin och jag är halvsyskon).  Så vid 15.00 tiden ska jag möte henne på centralen och sen åker vi hem till mig och myser med bebben :)

Senare ikväll ska vi till Patrics föräldrar för att käka middag. Får se om Milo följer med, orkar inte riktigt med att han ska pinka revir hos andra. Men men, vi får se!

Idag börjar mitt nya liv :)

Låg i sängen och pratade med Patric till sent igår. Jag berättade hur obekväm jag är med mig själv för tillfället. Har kommit en en svacka och motivationen att ta mig ur är så gott som obefintlig. Under sommarens alla kurer har jag ätit dåligt och därför gått upp i vikt. Det här är något jag skitit fullständigt i, då prio 1 alltid varit att bli frisk.
Men nu när kurerna är över och man långsamt börjar återhämta sig så gör sig sådana här saker påminda. Plus det faktum att jag inte har något hår. Själv tycker jag att jag ser fetare ut utan det.

Hur som helst så pratade vi om vad vi kan göra för att bli mer hälsosamma, och hur jag långsamt kan börja träna igen. Det är jobbigt för mig att bara gå ut en kort promenad med Milo just för att min kondis och mina muskler är lika med obefintliga pågrund av behandlingen jag fått. 

Imorse gick jag ut med Milo i 40 min innan frukost. Vi gick vi "skogen" ner till fotbollsplanen där jag kastade boll till han. Sen har vi en monster, och då menar jag monster backe att gå upp för innan vi kommer hem. För en månad sen var jag tvungen att stanna och vila två gånger i backen. Nu klarar jag hela backen om än med nöd och näppe! Men jag klarar den!

Efter promenade var jag och handlade frukost och massa frukt. Om jag nu ska småäta så ska det bli på äpplen, bananer, kiwi och nektariner.

Under behandlingen så blev det mycket småätande - en macka, lite godis, chips, cola osv. Men då kunde jag inte äta så mycket annat. Att laga mat under den första veckan av en kur fanns inte ens på kartan. Därför blev det att småäta istället. Vilket sitter i. Nu är det ju så att jag egentligen inte avslutat min sista kur än, men eftersom att jag mår så bra så känner jag att jag måste göra något åt saken.

Så till frukost idag blev det smothie med banan, frysta hallon och blåbär och vaniljyogurt! Till det blev det två knäckmackor med kalkonskinka och gurka och Tropicana juice! :)

Så idag börjar "resten av mitt nya hälsosamma liv!" Det är nog bra för mig att skriva om det och vara "offentlig" men att man ska gå ner i vikt och bli mer hälsosam. För som sagt, min motivation är inte den bästa..!

GAAAAALEN!!

Jag blir gaaaalen! När ska man få sin sjukpenning? Någon som vet? Jag fick pengar i i mitten på juli, men ska man inte få för augusti oxå? Jag fattar INGENTING!! Det är helt jävla otroligt att det ska vara så krångligt att vara sjukskriven...

Njutning

Stod i duschen nyss och luktade på alla hårvårdsprodukter jag har - schampoo, balsam, inpackningar osv. Det luktar ju så gott! Man mår bra av dessa dofter. Även fast jag knappt har något hår på huvudet så använde jag både schampoo och balsam - för att unna mig.

Har så här i efterhand kommit på varför jag alltid har älskat att duscha. Det är ju för att man får använda dessa härliga produkter med underbara dofter. Det är något jag verkligen saknar. Att känna att håret blir blött, att kunna arbeta upp rikligt med lödder för att sedan känna allt rinna av en. Det är njutning det - utan att man tänker på det..


Peruk

Har precis testat min peruk. För ett tag sen sa jag att jag nog aldrig kommer att använda den, men nu vet jag inte riktigt längre. Har tröttnat som fan på att ha sjal. Känner mig inte alls fin i det. En småjobbig sak som kanske verkar vara skitlöjlig är  -  man har bestämt vad man ska ha på sig och man känner sig snygg i det. Ja, då har man ingen sjal som matchar det. Jag trivs helt klart bäst i min svarta mössa och min röda sjal. Men hur kul är det att ha möss när man vill vara fin?

Har fått tid för att få peruken uppklippt och mer anpassad till mig. Fick tid först den 1 september.. men då har jag två veckor på att vänja mig vid den innan det är dags för jobb.
Sminkade mig lite oxå, måste göra det oftare eftersom att jag både känner och ser fräschare ut!

Önskar att mitt "riktiga" hår när det kommer ut kunde vara lika långt och
tjockt..


Tycker att det är en jättefin peruk.. men känner mig inte bekväm i den..
Men det blir väl en vanesak sen antar jag..



Fan vad jag saknar att ha hår! :(

AAAJJJJJ!!

JAG HAR ONT I RYGGEN!!! AAAAAAAAAAJJJ...

Igår tog jag den tredje sprutan, eller Patric gav den till mig. Det har gått skitbra de senaste två gångerna när han gett mig dom, men igår haha. Visst, det gick bra, men han måste ha laddat som fan när han tryckte in sprutan! Ont som fan gjorde det.. Sen så spänner det ju om man sprutar in vätskan för fort, vilket man alltid gör i början.
Men hur som helst så när han sen skulle ta ut sprutan så började det blöda som fan. Annars brukar det bara bli en liten, liten blodfläck. Men inte nu inte. Plus att han måste ha hållt sprutan hårt mot låret för jag hade ett djupt märke där.. haha tusse!

Det gjorde ju inte ont eller så, men han blev jätteledsen när han såg att det blödde så mycket och bad om ursäkt flera gånger..

Så här lite brukar det blöda i vanliga fall.


Men men, två sprutor kvar sen NADA!!


Svar..

Hur fick du reda på att du var sjuk?  Jag upptäckte att jag hade en knöl på min vänstra axel. Först trodde jag att det var en enooorm finne eller nått, sen en talgkörtel. Gick nog med den i ca 6 månader innan jag gick till läkaren. Läs mer här.

Kan man kanske få receptet? Okej, här kommer receptet :

Köttfärs piroger ca 20 st

Köttfärs    250 gr
Morot             1 st
Margarin        1 msk                  Stek färsen och tillsätt alla andra ingredienser.
Vitkål               4 dl
vitlök                1 st
soya             ca 2 msk
senap          ca 2 msk

Deg
Margarin        75 gr
Mjölk               1,5 dl
jäst                   25 gr             Jäs i 30 min. Kavla ut degen och fyll med köttfärsen. In i ugnen tills pirogerna fått fin färg!
mjöl                  5,5 dl
ägg                  1 st
salt                   1/2 tsk


Den översta tavlan var asgrym! Hur har du gjort den? Och hur gammal är din pojkvän? Han verkar vara så himla mysig! :)  Haha, tack! Det är skitenkelt att göra en sådan tavla. Jag använde två olika bruna oljefärger. En ljusbrun och en mörkbrun. Sen klippte jag sönder en sån där "tvättsvamp" och "duttade" olika hårt på pappert för att få tavlan mer "levande" typ :p. Patric är lika gammal som jag dvs 21. Och ja, han är himla mysig! :)

vill fråga hur du VILL att ditt liv ska se ut om 5 år ?  Om 5 år vill jag absolut ha barn, bo i något fint hus någonstans på landet och jobba med något jag tycker är roligt och givande. Jag

En fråga också - Hur har din sjukdom påverkat ditt liv? biverkningar, psyke, osv?  Hela den här cancer proceduren har ju gått så himla fort. Den 8 maj fick jag reda på att jag hade cancer, men att det då med största sannolikhet "bara" behövdes strålning. Den 13 maj var det ryggmärgprov. Den 14 maj tog dom 10 rör med blod av mig. Den 15 maj var det datortomografi. Den 23 maj var det läkarbesök igen och då fick jag reda på att det inte alls skulle bli strålning, utan cellgifter. Den 27 maj hade jag min första kur.

Dom här tre veckorna var fyllda med både ångest och ovisshet. Samtidigt är jag glad för att det gick så snabbt.. Men som sagt, det har ju satt sitt spår på psyket. Det är väl nu såhär i "efterhand" som alla frågor börjar poppa upp i huvudet och man undrar - varför hände det just mig? - Kommer det komma tillbaka? osv osv.

Biverkningar : Tappat håret, illamående, torr i munnen, ont i käken, tappat känseln i fingetopparna, "ont" i naglarna, förstoppning, trötthet, tappad kondis osv osv...


okej, ska muntra uåå dig med många frågor... = )

1. Ditt favoritgodis, vilket är det? Helt klart choklad

2. Skostorlek?  små 37, stora 36 :p

3. Favoritsällskapsspel? Det finns ett skitroligt spel som heter "Med andra ord"

4. Om du fick en dotter imorgon, vad skulle hon heta då? Jag har alltid tyckt att Amina är fint..

5. Om du fick en son imorgon, vad skulle han heta då? Patric jr? Haha, nej men Leon kanske?

6. Vad är det absolut bästa du vet med Patric? Att han älskar mig precis för den jag är.. :)

7. Om du bara skulle få välja en frukt, som du skulle äta hur ofta du ville i resten av ditt liv, men du fick inte äta några andra frukter, vilken frukt skulle du välja? (annan formulering; favoritfrukt? =) Helt klart ananas!

8. Har du handlat på Tradera någon gång? Om ja, vad köpte du? Nej

9. Vad gör din syster i London? Just nu är hon mammaledig. Annars jobbar hon på Philips kundtjänst som någon typ av manager?

10. Vilken är din favoritfärg? Har nog ingen direkt favoritfärg..

11. Vilken sida sover du på i sängen, och vilken sover Patric på? Här hemma hos oss sover jag på vänster sida.

12. Vad är det pinsammaste du någonsin gjort? Haha oj. Det måste vara för några år sedan när jag och mina syskon var nere i centrum och handlade. Då kommer det en liten kille som typ "springer" in mig - hårt. Jag blir skitförbannad och skäller ut den stackaren efter noter. Han blir så ledsen att han nästan börjar gråta. När jag sen har skällt klart så berättar min syster att han som sprang in i mig i själva verket blev puttad av några "äldre" killar som ville jävlas. Då skämdes jag..
13. Vilken mobiloperatör har du? Tre

14. Vilken TV-kanal kollar du oftast på? 5:an tror jag

15. Tycker du om sparris? Jag älskar sparris

16. Har du någon allergi? Jag är pollen och lövträds allergisk. Är även känslig mot ex antal frukter.

17. Vad står det i ditt senast skickade sms? Har två mobiler, i den privata så står det : "Vad synd att jag missade ditt samtal! Men vi ses ju snart! Hade min sista kur i onsdags! :) Saknar dig massor!"
I min jobbmobil : "E du vaken?" 

18. Vad har du för bakgrund på datorn? En bild på Milo

19. Tycker du jag är jobbig? =) Nej :p

20. Vilken superkraft skulle du välja, om du fick välja en? Att vara osynlig

21. Var jobbar du? Jag jobbar som receptionist på ett billeasing företag i Upplands Väsby 

22. Vilken linje gick du på gymnasiet? WWI - World Wide Information.

23. Var jobbar Patric?  På bajs Cykelringen

24. Hur många lampor är det i rummet du nu befinner dig i?  2

25. Blev fiskgratängen god? Den blev asgod! :)

topp 5 materiella saker som du inte klarar dig utan ;P Mobilen, böcker, datorn (måste få skriva av mig..:p), musik - om det nu kan räknas till materiellt, och Patric :p

favoritmat? Älskar sushi! 

favoritartist?
Är en allyssnare.. :p

vad skulle du göra om du vann 100 000? Då skulle jag bjuda Patric på den dykresa vi planerar att göra nästa sommar. Resten skulle jag spara

Mys

Orkar inte svara på alla frågor ikväll.. sparar det till  morgondagen när jag är ensam och har tråkigt! Nu vill jag bara mysa med Patric.

Maten blev förresten as god! Blev glatt överraskad eftersom att det var min debut i att göra fiskgratäng. Men det blir det att göra flera gånger.. *mumma*

Eeeh okej?!

Patric kom precis in efter att ha varit ute med Milo :

- Bajsade han?
- Ja, det gjorde han.. och det måste jag oxå göra.
Säger han samtidig som han hämtar vår bärbara dator..
- Skulle inte du bajsa?
- Joo?
- Tar du med dig datan in??
- Ja...
-  Ehhmmm okej....

Samtidigt sitter jag vid våran stationära och ser att nätet inte funkar för tillfället..

- Älskling, funkar inte nätet??

HAHA, ja se karlar..!


??

Varför är ni så snåla med frågor? Jag har ca 70 läsare om dagen och jag har knappt fått fem frågor?
Ni skulle ju göra min dag ju.. Jag är ju  n e r e och d e p p i g... :(

Förresten.., fick remissen för när jag skulle göra datordomografin. Den 21 augusti blev det, samtidigt som jag är i London... KUL


Fisk pinnar eller fiskgratäng?

Det är inte alltid så lätt att vara i ett förhållande där ena parten är lite "småkräsen" i maten. Och då menar jag inte att det är jag som är denna person. Utan min käre pojkvän Patric...

Jag äter fiskgratäng och han fiskpinnar! LYX

Notera att jag bara gjort halva formen haha!


Fiskpinnar åt den kräsne...

Promenad med hunden

Har precis varit ute med Milo. Blev inte en så jättelång prommis eftersom matte har ont i svanken :(
Igår köpte vi en ryggsäck till Milo som han ska få ha eftersom att han har så mycket energi! Använde ryggsäcken första gången igår, dock utan tyngder. Men han var helt slutkörd!

Han ser väl inte allt för lycklig ut kanske!


Matte ute oxh går..


Det är helt galet hur fäst man kan bli i en hund. Efter bara ca 4 månader!


GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN!

FRÅGESTUND

Jag sitter ensam hemma. Rätt skönt i och försig. Har gjort massa.. Varit ute med hunden, målat vackra (?) konstverk och ätit piroger! :) Men jag känner mig deppig och nere som fan.. Varken läkaren eller försäkringskassan har hört av sig idag. Vilket båda lovade! Så det suger!

Jag åker ju lixom om mindre än en vecka, och dom kan inte få arselet ur vagnen för att hjälpa mig?! Funderar starkt på att skita i försäkringskassan och läkaren och sticka ändå.. Dom behöver ju aldrig få reda på att jag är utomlands. Jävla as!

Som sagt.. känner mig nere och deppig idag.. Ingen bra dag idag!

Haha, ni kanske kan muntra upp mig? Ska vi köra en frågestund?
HAha har alltid sagt att jag ALDRIG ska ha frågestunder, men som sagt, j a g  ä r  d e p p i g, n e r e, och u t t r å k a d !!

Så FRÅGESTUND!

"Konsten"...





"Tråkigt"...


Föräkringskassan

Okej, som ni vet så följer jag snart med min syster till London i en vecka. Kände att det var lika bra att passa på när man ändå är "ledig".
Hur som helst så ringer jag till Försäkringskassan för att meddela att jag tänkt åka. Hon säger då att jag måste få deras "godkännande" för att åka, annars kan jag mista min sjukpennng. Kan även nämna att hon inte visste hur lång tid detta "godkännande" kunde ta.. Jaha, det känns ju jävligt bra! Här har man varit sjuk och fått behandling och vill bara resa bort ett tag och göra något roligt, nämen då ska jävla försäkringskassan kanske få förstöra det... Hon sa även att jag måste ha min läkares godkännande.

Sagt och gjort, jag ringer till Hematologimottagningen för att försöka få kontakt med min läkare - som tydligen är sjuk, åter imorgon. Jippikajay mother fucker!

Till saken hör oxå att jag ska få en remiss till en datortomografi snart. Vet inte när så jag tänkte att jag ska ringa och fråga med tanke på resan. Ringde först till KS, men dom hade skickat vidare remissen till Täby. Jaha, då ringde jag till Täby och fick sitta i kö i typ 20 min. Även fast jag var den enda i kön... När jag kom fram så kunde inte tanten svara på när jag skulle dit, för det var tydligen sjuksystrarnas ansvar. JAHA, TACK FÖR HJÄLPEN DÅ! Ringer till sjuksyrrorna men där är det inget svar.. Muntert va?

Efter det här kände jag mig ganska deppig.. Fan att det ska vara så svårt att vara sjuk. Ingenting är enkelt. Det är regler som ska följas, folk som ska veta vad du gör, hur du gör det och varför.

Är det så konstigt att man efter en tids sjukdom och sjukskriving vill resa bort och bara vara? Varför ska det finnas regler som säger att du då kan förlora din ersättning pga att du reser utomlands? Är inte det helt SJUKT!

Mmm

Då sitter jag här hemma i min ensamhet och äter piroger. Patric har åkt till sin syster Tessan för att hjälpa henne med något skåp eller vad det var? Men jag ska icka klaga.. För det är ju jag som sitter och äter piroger :)

Mmm piroger... :)
 


Konsten att få en spruta!


I attack position..


...going in!


Djupt koncentrerad Patric


Blod...Blod..Blod..

Piroger..

Håller på och gör köttfärspiroger för fullt. Fan vad husliga vi har varit idag!

Bilder kommer snart! :)

Städning då..

.. Gud så kul. Verkligen. Ser fram emot det. Verkligen..

Eller inte..

Sängen

Jaha, då var det dags för sängen nu.. Patric är ledig imorgon så det blir storstädning på schemat. Kan ju erkänna att det inte är det direkt bästa vi vet :)

Godnatt mina vänner!

Förresten, vad ska ni göra imorgon?

Sprutan tagen!

Då var sprutan tagen. Kände mig helt kolugn ända fram tills Patric nöp tag i låret och skulle sticka mig. Vet ju att det inte gör ont, men jag ska alltid nojja så mycket. Kolla så att han håller sprutan rätt vinklad, håller "lagom" hårt i låret osv osv. Tillslut var han tvungen att säga åt mig att sluta stressa för då skulle han inte palla med.

Men det gjorde han, och ont gjorde det inte heller :) Så jag är nöjd.. och Patric är nog ganska nöjd.. Min kärlek

Blandade känslor

Nu har Patric precis tagit fram min första Neupogen spruta i min sista kur! Så den ska han få ge mig om ca en halvtimme. Har blandade känslor inför sista "sprut omgången". Det känns jätteskönt att ta första sprutan just för att då är det bara 4 kvar sen. Samtidigt så mår jag ju så bra nu, och vet att sprutorna kommer att ge mig så mycket smärta.. Bläää

Men nu är det bara fem sprutor kvar och sen startar återhämtningen.. Hoppas att jag får tillbaka känseln i mina fingrar fort, för jag känner att jag får svårare och svårare att göra saker. Bara en sådan sak att trycka ur p-piller ur kartan är typ omöjligt. Det typ strålar i hela nageln och gör skitont i nagelbädden. Det tråkiga är att läkaren sa att det kan ta månader innan den typen av domning försvinner.. Bläää igen!



Hundarna

Hemma hos Patrics föräldrar innan vi åkte ut till Nacka.. Haha varning för MYCKET hundar!

Kita och Milo leker


Alla hundarna är intresserade av bilen som kommer, utom lilla Ozzy!


Vi är helt klart en hundfamilj, vi kan nog starta dagis snart :)

Milo - Amstaff / Border Collie


Nelson a.k.a "Nesson Mandela"  (Min familjs hund) - Golden Retriever



Kita (Nanna och Magnus hund) - Rottweiler / Leonberger



Ozzy (Patrics familjs hund) - Sheltie


Mycket hundar här I know. Men som sagt, vad vore livet utan en vovve? Även fast vår är i trots och reviråldern och skvätter och kissar inne... :p

Gårdagen hos Nannananana och Smangan!

Jahapp. Gårdagen då.. Vi åkte ju som sagt till Patrics syrra Nanna och hennes kille Magnus. Som precis har flyttat "hem" till Stockholm efter att ha bott i Malmö i ett år. Det är skitkul att dom bor så nära nu, bara en halvtimme bort. Nu blir det nog en del spontana middagar! :)

Men men, planen var ju att åka hem på kvällen. Men vi var inte så svårövertalade när Smangan erbjöd oss ett glas vin.. *mmmmmmmmm*

Smangan lagade en skitgod indiskt gryta till middag.. Det vattnas typ i munnen bara jag tänker på den. Eller som Magnus själv sa :

- Den knullar i munnen på en.

Och det gjorde den typ oxå, haha! Kommer nog att använda det där uttrycket ofta tror jag! :)

Utsikt från huset i Nacka


Smangan fiskar efter lax! haha (Lägg märke till att han har tofflor på sig)


Tände en jättefin kandelaber och bara satt och myste ute i mörkret...

Hej hej

Hej alla, jag lever! :)
Blev en övernattning i Nacka istället för att åka hem på kvällskvisten. Nu är jag med systeryster, därför har uppdateringen blivit lite lidande!

Men ikväll blir det skriva av. Och så ska första sprutan tas igen! Kul i jul

Mot Nacka!

Nu blir det åka av. Ska snart till Nacka, men först lite andra ärenden! Skriver senare ikväll!

Ha en underbar Söndag!

Min sista "lediga" tid! :)

Fredagen den 15 augusti : tar jag min sista spruta

Söndagen den 17 augusti : Familjen ska äta på mongoliska för att fira att skiten är över

Tisdagen den 19 augusti  : Följer med Malin tillbaka till London.

Måndagen den 25 augusti : Kommer hem från London

Fredagen den 5 september : Kryssning för att fira Patric syster Tessans 30-årsdag!

Lördagen den 6 september DAG : Kommer hem från kryssningen vid 15:30

Lördagen den 6 september KVÄLL : Äta på Bockholmen Hav och Restaurang för att fira att "morfar" fyller 79 bast!

Här emellan är det tänkt att jag och Patric ska åka på en spaweekend någonstans i Svedala.

Måndagen den 29 september : Tillbaka till jobbet!


Damp!

Jaha, då har man damp oxå. I alla fall enligt killen. Men nu ska jag förklara varför.
Så här är det, på morgorna är jag ju så extremt trött. Vill bara sova. Men jag vet att om jag sover så kommer jag att vara trött hela dagen och hela dagen kommer att vara förstörd.

Så därför vill jag ha saker att göra för att inte tänka på att jag är trött. Vi ska snart ut till Nacka dit hans syster Nanna har flyttat.

- Tydligen så lät jag väldigt barsk när jag frågade om Patric om dom hade kubb där ute.
- Jag blev arg på hunden för jag ville att han skulle sluta äta sin mat (?).
- Rösten gick upp falsett när jag sa åt Milo, vilket Patric var snabb att påpeka. Vilket gjorde att Patric fick en snyting på armen,
- Jag frågade Patric lite snällt om jag fick måla hans stortånagel rosa.
Han slängde upp foten på bordet och sa :

- Bara för att jag vet att du kommer att bli så jävla arg annars..

Haha, ibland kan jag inte förstå att han älskar mig..!

Sms

Jaha då var man vaken då. Blev den här gången inte väckt av att min pappa ringde, däremot ett sms från Stephanie. Blev såhär i efterhand glad för smset, men inte kl 07:30 på morgonen. Så jag kan väl säga att jag vaknade på fel sida idag IGEN.  Stackars Patric.. :)

Nu ska jag gå och göra frukost till min käre karl som just för tillfället är ute och går med monstret..

God morgon på er alla! :)

Nu ska Johanna soooova

God natt mina vänner! Vi kan ju hoppas på att min käre far inte ringer och väcker min 08.45 imorgonbitti! haha

Nattinatti

Från balkongen

Det slutade nyss att spöregna. och upp kom inte bara en utan TVÅ regnbågar..

Utsikten från våran balkong. Två regnbågar över Stockholmsstad!

Nummer två

Jag skrev ju för ett tag sedan att jag hade problem att göra nummer två... Well, om jag ska vara helt ärlig så tog det mig en ca en timme att skriva inlägget nedan.. Blev avbruten och var tvungen att akut gå på toaletten. Det känns som att magen ska sprängas och att allt bara vill komma ut NU!

Men riktigt så lätt är det inte. Eftersom att jag är så otroligt förstoppad så tar det mig typ 30 min att skita. Inte nog med det, jag typ spricker i röven oxå för att skiten måste ju ut? Inte så trevlig kan jag säga. Kommer ut alldeles svettig och dan och kan knappt gå normalt heller..

På något sätt kan jag förstå kvinnor som har värkar.. Lite samma sak är det när jag skiter efter att ha tagit Ondasetron (Illamåendetabletter). Man får en värk, och kämpar och trycker som fan, sen är det lite vila mellan värkarna, och sen är det dags igen. Tills skiten (eller? bebisen) är ute..

Tur att det finns något att läsa mellan "värkarna" :p


Min dag idag..

Jaha det var den dagen det :)


Vaknade helt klart på fel sida imorse då pappa ringde mig. Vet inte varför, han ville egentligen bara kolla läget och fråga om jag skulle följa med Malin hem till London. Vet som sagt inte varför jag blev irriterad, men det blev jag. Stackars pappa.

Men hur som helst, efter en riktigt seg start (allt jag ville göra var att bara ligga kvar i sängen) så kom vi iväg till Danderydssjukhus där Patrics morfar (som jag oxå kallar morfar) hade blivit inlagd. Köpte wienerbröd och aftonbladet till gubben, han bli alltid så glad och tacksam när man kommer på besök. :)

Men men, fick även göra lite ärenden åt honom. Hämta böcker och rakapparat hemma hos honom bland annat. Men som sagt, det gör inget, för han blir så tacksam och rörd.

Efter det blev det Täby Centrum för jag hade äntligen fått Patric att klippa sig. Haha, han vill ju själv göra det, men får lixom aldrig arselet ur vagnen om man så säger..

Nu har vi avnjutit en god middag bestående av klyftpotatis, fläskkotlett och svampsås. Och till efterrätt bli det fruktsallad! Mumma!


Guten morgen!

Godmorgon alla! :)
Har sovit som en prinsessa inatt! Fram tills pappa ringde kl 08:45 för att berätta hur mycket kräftor han fiskat under gårdagen/natten. Jag älskar min pappa, men när han ringer och väcker mig så där, då står han inte högt upp min min lista. Framförallt inte då han vet att jag måste sova länge på morgonen för att orka med.. haha

Ja, så här het är jag på morgonen!


Tror förresten att mitt hår sakta med säkert börjar växa lite, det känns lite annorluna när man tar på det. Och det känns när man duschar.. *hoppas, hoppas*

Idag har vi inte sy mycket vi ska göra, måste åka in till sjukan och hälsa på Patrics morfar som åkte in med plingplongbilen igår.. Troligen nått fel med pumpen. Sen ska jag få min käre sambo att klippa sig. I shall succeed :)

Men nu ska jag göra frukost. Patric är ute med Milo, och snart börjar OS - herrarnas gymnastik. Patric tränade det förr, så han är bänkad framför tvn :)

Natti natti

Dags för sängen. Sambon är ledig imorgon så det bli myssovmorgon!

Kram på er alla!


Likblek fejja och London!

Kom precis hem till lägenheten! Har haft en jättemysig dag med syster! :) Känns mycket bättre att ständigt hålla sig sysselsatt och aktiverad trots att det ända du vill göra är att sova.. Men har inte sovit en enda gång idag! :)
Det är absolut en första gång med tankte på att det bara är andra dagen efter avslutad kur! Jag är riktigt nöjd..

Tror på något sätt att kroppen känner av att det var sista kuren. Jag känner mig helt klart annorlunda i både kropp och själ. Haha, på tal om annorlunda. Jag och Malin var ju nere i Täby Centrum och handlade mat. Jag kände mig glad, pigg och fräsch. Tills jag såg mig själv i en spegel. What the fuck.. Alldeles likblek i ansiktet och sådär vackert rödmosig kring ögonen. Inte så fräsch med andra ord. Det gjorde en lite dyster måste jag säga.

Kan ju även meddela att jag under gymnasiet jobbade på den matvaruaffär vi handlade på. Inte en jävel kände igen mig.. Vilket dom gjorde för 4 månader sen. Den känns bra den oxå.. haha!

En annan sak jag kan meddela.. Följer nog med Malin tillbaka till London och stannar där i en vecka. Ska boka biljett i helgen. Åker nästa tisdag... Ska bli jätteskönt att komma iväg.. bort från hemma och bort från det som påminner mig om skiten som varit. Och så klart shopping! Primark is the shit! :)

London är nog den bästa staden i världen!


Hemma hos mamma och pappa!

Är hemma hos mama och pappa nu. Eller, dom är på landet. Men Malin är här, och snart kommer Patric och då ska vi börja göra middag. Kyckling med pesto, mozzarella och parmaskinka, men ungsrostade rotfrukter!

Kom hit redan vid 08:30 imorse, tog en promenad med hundarna, sen Täby Centrum för att handla middagen och sen blev det film. The Bucketlist - jättefin film!

Hittade lite gamla bilder på deras data, haha!

Jag när jag hade min 19-årsfest tror jag :p


Thailand 2006. Hugger in på hummer!


Vi för lääänge, läääänge sen. Så länge sen att jag inte minns när.. <3


Vi, studenten 2006!


Studentskiva 2006. Kissemissen Johanna, och "transan" Gullan! :)


20 års fest kanske? eller bara förkrök? :p haha



Nä, nu ska vi förbereda maten! Kram på er alla!

Nu är det dags för sängen...

... igen!

Kommer nog inte att skriva igen förrens imorgon kväll.

Godnatt alla söta! och tack igen för alla uppmuntrande och fina kommentarer!

Nu är skiten över (förhoppningsvis) och om två veckor när hela behandlingen är över kan jag återgå till mitt vanliga Svenssonliv som jag älskar! :)

Morgondagen..

Imorgon ska jag träffa min syster Malin och lilla Isabelle. Har ingen planerat, utan tar bara dagen som den kommer. Eller en sak tror jag att vi ska göra iallafall. Raka huvudet igen, så att det kommer ut jämt och fint.. Patric gjorde kanske inte världens bästa jobb när han rakade av mig håret :p

Malin och Isabelle <3


Imorse..


Som sagt.. inte heelt hundra..


.. men på bättringsvägen :)

Gårdagen..


Inte världens mest smikrande bild.. men men


Fick kanylen i handen den här gången. Därav filten. Blev så jäkla kall i hela
armen..


Marita och jag. Hon gjorde första och även sista kuren på mig. Ett bra avslut
tycker jag! :)


Det är en hel del vätska man får i sig. Måste alltid gå på toa direkt efteråt, och
då kissar jag rött.. Haha, men never again! (Om jag inte äter rödbetor förstås)



Blir inte ett så långt inlägg då jag faktikst mår illa när jag ser bilderna.. Bläääää

Dagens ansträngning..

Hämta datasladden, ge pippis mat och hämta B&J Bohemian Raspberry ur frysen... Men med B&J så är dagen räddad..

Salta pinnar

Just nu ligger jag i sängen och käkar salta pinnar. Magen säger att den inte klarar så mycket mer. Men, inte mig emot. Salta pinnar är ju asgott! :)

Senare i eftermiddag när jag "vaknat ordentligt" ska jag berätta om gårdagen! 

Tack för alla fina lyckönskningar jag fått! Det stärker och värmer mig något så otroligt! 
Kram på er alla!

VILLE BARA SÄGA EN SAK...

... JAG HAR GJORT MIN SISTA BEHANDLING!!!! 

:)

Im off!



Mot KS!


Vi får se om jag skriver något senare idag. Om jag mår som jag brukar efter kur så kommer jag inte skriva. Men annars så hörs vi imorgon! Önska mig lycka till! :)

Kraaam kraaam

Jag efter förra kuren.. Mådde väl inte heeelt ok kanske! :p

SISTA KUREN!

Ja, som ni vet så har jag min sista cellgiftsbehandling idag kl 10.00. Pappa kommer att hämta mig 09:30. Har tagit mina kortison och illamåendetabletter, och jag har ätit min frukost och Patric har lämnat Milo hos svärmor.

Ska bara duscha och plocka undan lite. Måste städa toaletten lite oxå eftersom att jag garanterat kommer att vara bänkad framför den en gång eller två.. Mmmm jag längtar.. :p

Sov förresten som en stock i natt. Hade inga problem med att sova, jätteskönt faktiskt! :) Det är faktiskt första gången som jag kan sova innan en kur. Tidigare har jag varit uppe jätte sent just för att jag inte kan sova. Sen när jag väl lagt mig så vände jag och vred på mig hur länge som helst. But no more! I natt sov jag som den prinsessa jag är HAHAHAHA!! :)

The Voice

USCH vad hemskt!, men ändå ganska roligt.. :) lyssnar på The Voice och käkar frukost. Där berättade Jakob Öqvist (?) om en gång när han kastade in nötter till några babianer i ett zoo varpå det blev bråk. En skitstor hanne skulle läxa upp en yngre hanne som snott en nöt. Så han bet den lilla skit hårt och sen blev den lille våldtagen? :s  Tydligen var det deras rätt att "läxa" upp varandra..  Hemskt, men ändå lite småkul.. :p

Sängen!

Nu är det dags fär sängen. Förhoppningsvis. Känner mig jättetrött. Det är första gången innan en behandling som jag faktiskt känner mig trött. Annars har jag ju så svårt  att sova innan... Kroppen kanske känner på sig att det är sista kuren imorgon?

Kanske är det för att jag känner ett lugn i kroppen som jag tidigare aldrig känt? Tror nog att det är så..

Hur som helst..

... JAG ÄR LYCKLIG OCH LYCKLIGT LOTTAD! :)

MILO!


Milo blir så lycklig när husse kommer hem från jobbet. Då vill han ha massa kärlek och uppmärksamhet, det lilla monstret.. :)

Kärlek..


Vi tre <3

Jävla karl.. :)

Patric tittade på bloggen och såg bilden på mitt blåmärke och sa med sarkasm i rösten : 

- Blåmärket är väl större i verkligheten va?

Tydligen räcker det inte med att det bara är ett blåmärke orsakat av oliiiiiiiidig smärta :p. Nu tycker han att blåmärket är för litet för att jag ska få uppmärksamhet för det. Jävla karl! Vänta du bara om några dagar när blåmärket verkligen har satt sig! 

(Hoppas för gudskull att det blir större så ska han få äta upp det han sa till sin duktiga housewife. Som faktiskt hade maten på borde när han kom hem vid 21.30)



 

fishpins!

Ojojoj, ibland blir jag bara så imponerad av mig själv. Jag är ju värsta housewifen ju. Skulle ju göra fiskpinnar med potatismos, men tyckte att det lät så tråkigt, så jag piffade till den lite. Potatismos med lite gräslök och gräddfil, in i två små ungsformar och sen skjuts in i ugnen. Sen på det en remouladsås som jag la i räckor och crabfish i. Mumma! Och en sallad på det! :)

Fiskpinnar och blåmärken

Då gick Stina hem nyss..:( Tråkigt att hon gick men samtidigt så skönt. Missuppfatta mig rätt, det var super att ha henne här, men som sagt, det sociala tär på en.

Nu ska jag börja laga middag, Patric kommer snart hem från sitt jävla bajs jobb på Cykelringen. (Börja ALDRIG jobba där)
Som sagt så tror jag nog att det blir fiskpinnar, eller det är inte ffiskpinnar.., snarare panerad kolja typ? HAHA kanske fiskpinnar med ett finare ord...?

Ps. Tror ni att jag kommer att få ett MEGA blåmärke av det här eller? Uskan på provtagningscentralen kunde fan inte ta blodprov.. SMÄRTA!!!

Nämen titta, det regnar!


Ja, så här kan man se ut efter att ha cyklat i uppförsbacke i regn..
Hett, hett

Blodprov

Ska snart iväg till Danderydssjukhus för blodprov. Kunde ju inte ta något igår.. så jävla typiskt.
Jag kom ner till KS provtagningscentral och fick vänta 45 min på att komma in. När jag väl kommer in säger dom att dom inte har någon remiss på mig.

- Kan ni inte ringa upp till Hematologimottagnigen och be att dom skickar ner remissen då, det har ni gjort förrut?

- Nej, det kan vi inte, för det är så mycket folk här.. Det du kan göra är att gå upp till Hematologen igen, träffa din läkare, och be denne skicka ner remissen. Sen håller jag utkik efter dig så att du inte behöver ta en nummerlapp..

MMMM precis! Självklart hade jag lust att stanna 45 min till på det jävla sjukhuset. Nej, jag gick hem, ringde till min läkare, och nu har dom skickat remissen till Danderyd istället. Så nu ska jag ta cykeln ut i rusket..

JÄTTEKUL!

Presenten...

Gav ju Patric en present igår, en klocka. Han blev jätteglad.. nästan lite tårögd. Min kärlek... :)
Han ringde runt till allt och alla och berättade att han hade världens bästa tjej.. haha!

Men han förtjänar att bli lite bortskämd, allt det här har ju varit påfrestande för honom oxå..
Men klockan är verkligen skitsnygg, bilden är inte direkt rättvis. Men det är absolut en klocka som jag tror att jag kommer att kunna använda oxå! :)

Skitsnygg brun JETSET klocka! :) me likey

Vad bli det för mat?

Varje dag när det är dags för middag står jag som ett frågetecken och har ingen aning om vad vi ska äta. "Vi har ju aldrig något hemma"

Tji fick jag. Bestämde mig för att frosta ur frysen idag och där hittar jag massa mat.

- fläskfilé (Den hade jag ingen aning om att vi ens hade.)
- pyttipanna
- kyclingfiléer
- Bacon
- B&J glass (Det visste jag att vi hade... :)
- Blodpuddning
- Pommes
- Korv
- Massa köttfärs
- Fiskpinnar.
- Wokgrönsaker
osv, osv, osv, osv, osv, osv, osv....






Ikväll blir det nog fiskpinnar med potatismos... :)

Vet ni vad jag ska äta till frukost?

Mmmmm... pannkakor......

Beroende

Jag har kommit fram till en sak. Jag har bara bloggat i en månad men I LOVE IT!
Tidigare har jag inte förstått dom som säger att dom blir beroende, men fan, nu är jag en av dom. Det är som en typ av terapi. Man kan ventilera sig och skriva precis det man känner för. Jag bara älskar det! :)



Ser ni mitt lilla fjun på huvudet? :)


Jag längtar som fan tills typ 2 månader! När man kan se lite skillnad på huvudet. När man ser att det sakta men säkert kommer nytt hår... :)

Men nu till en fråga..
Tycker ni att jag ska ha sjal på mig sen när jag börjar jobba, eller ska jag börja använda min peruk?

Milo min Milo!

Vaknade nyss av att Milo står och hulkar i sängen. Snabbt som fan hinner jag putta ner honom på golvet och där lägger han två stora pizzor innehållande gröna plastpitar...

Vi var ju hemma hos mamma och pappa igår. Där går Milo alltid  bärsärkargång bland alla Nelsons leksaker. Problemet är bara att Milo inte tuggar försiktigt, han äter upp dom!

Och det var det som kom upp imorse... Kul och vakna upp till vad?

JESTSET

Jenny du hade rätt! :) En superläcker JETSET klocka till min älskling! :)

Visar bilder snart, nu vill min älskling kramas...

Sista läkarbesöket någonsin innan kur :)

Var ju hos läkaren tidigare idag. Det gick jättebra! Hade en jättetrevlig kvinnligläkare den här gången. (Har ju haft 4 olika läkare pga semester). Hon berättade att efter sista kuren så kommer jag att få göra en datortomografi för att se att allt verkligen att borta, sen träffar jag inte läkaren igen förrens om 3 månader. Efter det blir det återbesök var tredje månad för att kolla hur allt går, och att se att allt är som det ska..

Kan inte fatta att det är min sista behandling på onsdag.. Mina känslor är helt klart helt fucked up! Känns så skönt att återkomma till det normala.
Det känns till och med bra att återkomma till jobbet, dock 25 % till att börja med, men det känns kanon! :)

Är så lycklig...


PRESENT

Är precis hemkommern från att ha varit hos mamma och pappa. Dom skjutsade hem mig eftersom att Malin skulle in till stan och träffa några vänner och mamma och pappa skulle käka mongoliskt. JAG VILL OXÅ! :)

Men men, det går ingen nöd på mig eftersom att jag och Patric ska ha en myskväll ikväll.. Ska laga ett nytt recept, typ thailändskt kycklinggryta med kokosmjölk och ananas mumma!!

Har även köpt en liten present till Patric som han ska få när han kommer hem. Han om någon förtjänar att bli lite bortskämd och få fina presenter. Så som han har ställt upp och funnits där för mig genom allt... Jag älskar honom :)

Älskar vita rosor, tycker faktiskt att vita är finare än röda..


Hade inget presentpapper hemma, men man tager vad man haver..
I det här fallet blev det knipplök.. fint blev det iallafall :)



Bara för att jag älskar honom..


Kan ni gissa vad som döljer sig i paketet? För er som läser bloggen dagligen så kan jag säga att jag köpte samma sak till mig själv för inte så länge sen... :)


MOT KS!

Snart kommer pappa och hämtar upp mig för snart bär det av till KS, igen, för att träffa läkare och ta blodprov igen. Men det är SISTA gången idag! :) Tror nästan att jag ska köpa hem en flaska vin och fira BIG TIME ikväll! :)

Ska till försäkringskassan idag, kul, verkligen. Har bara fått positiva vibbar från försäkringskassan, verkligen.

Vet ni va försäkringstanten sa till mig på telefon?
Vi började prata om typ ersättning om man varit sjukskriven i över ett år..

F = Försäkringstanten
J = Jag

J =
  bla, bla bla..... Men hur funkar det med ersättning och så?

F = Alltså, det är bara den som är, eehhh, hmm, typ.. eehhh lite sjukare, eller aaaa. Om man är...

J = Du menar någon som är DÖENDE?

F = Eeehhh aaaa. Någon som vet att dom bara har veckor kvar att leva..




Tycker att det är helt sjukt att dom på försäkringskassan som faktiskt arbetar med sånt här inte har en aning, om hur man ska formulera sig. Visst, jag vet att jag inte är döende, men det betyder inte att det jag går igenom är så jävla lätt.

Var finns respekten??!!

Blodprov och läkarbesök.

Som sagt. Håller ju på och fixar till designen, men orkar inte mer nu. Får bli morgondagens bekymmer.
Annars imorgon då? Blodprov och läkarbesök. Pappa följer med och det känns jättebra. Är ju sista läkarbesöket innan kuren. Vilket betyder att nästa gång jag träffar läkaren så är det inte för att få behandling :)

Ska gå och lägga mig nu, är extremt trött... Väntar bara på att Patric och Milo ska komma tillbaka från sin kvällspromenad.

Sov så gott! :)


Ändringar..

Håller på och försöker att ändra lite i bloggen. Haha är inte det lättaste. Fy fan.
Kommer nog se ut som skit ett tag innan man lärt sig :)


En fördel med att slippa hår...


... man slipper sånt här tjafs :)


HEMMA!

Jaha då var man hemma igen då. Ganska skönt måste jag erkänna :) Kom hem till en städad lägenhet! Jag har världens bästa kille, min kärlek..

Jävlig snygg är han oxå.. ;p

Off we go!

Mot Sherwood skogen.., eller Mörbyhöjden. Det är vilket som igentligen :)

Måste klippa naglarna!

Märks det att jag är pigg? Kan inte sooova laaaaaalaaaaa, laaaaaaaa. Det är sprutorna som talar, och det faktum att jag sov middag, laaaalaaaalaaaaaaaaa. 
Har kommit på att det faktiskt bara är skit med cancer, ingenting positivt kommer med det. Förutom lite ledighet kanske, fast jag hade hellre varit cancerfri än ledig förstås.  ojoj, nu blir det flum här...

Har kommit på en till sak. Jag måste desperat klippa av mina långa fina naglar imorgon, just nu är jag så gott som handikappad. Eftersom att fingertopparna saknar känsel så påverkar det typ naglarna oxå. Jag bli öm i dom. Är verkligen jättekänslig. Bara nu, när jag skriver får jag jätteont! Men what to do, what to do.

Nej men, nu kom jag på en tredje sak. Hatar att känna att jag bara måste sova middag för att faktiskt orka med middagen. Men det gör istället att jag inte kan sova p nätterna. Det är lixom pest eller kolera. Men som sagt, cancer är väl pest eller kolera?

Känner mig väldig djup och seriös just nu.

Cancer suger helt enkelt,  cancer suger dase...

:)

Min kväll har varit super mysig! Lade mig och sov lite efter att vi varit på "bilsafari" men sen blev jag jättepigg :) Ibland efter att jag sovit blir jag typ tröttare än vad jag var innan jag sov, men den här gången blev jag pigg!

Sen käkade vi middag, det blev rökta räkor och egenfångad rökt abborre till förrätt *mumma* :) Sen blev det wok med skitstark vitlökssås. Tur för Patrics skull att han inte är här.. han hade nog dött av min andedräkt HAHA!

Efter woken blev det hallon och rabarber smulpaj med vaniljvisp. *mumma igen*

Efter allt ätande blev det kortspel och YATZY..

Syster Malin och en mycket, mycket vacker jag.


Man inser inte riktigt hur man faktiskt ser ut för ens man ser sig själv på kort. Jag kände mig ju pigg och fräsch när jag gick upp, men så ser man den här bilden. Knappast fräsch, rödflammig och dan, inte ser jag särskilt pigg ut heller, men ack så GLAD :)

PUCKO JOHANNA

Ska berätta en kul grej som hände idag. Eller kul och kul, lite komiskt iallafall!
För att göra en lång historia kort så bestämde vi oss (Mamma, pappa, Malin, Isabelle och jag) för att ta bilen ut och åka eftersom att det var så dåligt väder. Jag sitter längst fram med väskan på golvet. Helt plötslig bestämmer jag mig för att ta upp väskan i knät för att leta efter något, och då: 

- AJJJJJJJJJ!!

Jag tar upp väskan från knät och sätter ner den en gång till:

- AWWWWWWWWIIIIIIII, VA FAAAAAAAAAAAN!

Vet ni vad det var?



En gammal spruta vars lock hade ramlat av, skit ont gjorde det!! och så är jag dum nog och göra det två gånger!
PUCKO JOHANNA!

Hmm, det är kanske dags att lämna in alla gamla sprutor. Hemma hittar man dom överallt, i kylskåpet, väskan, byrålådan, har till och med hittat i kökslådorna. Så man kan ju säga att varje dag är en överraskning. Man vet aldrig vart man hittar en gammal använd spruta.. :S

Förresten, har glömt sätta in två av sprutorna i kylskåpet och nu går dom inte att använda.. Kanske inte så bra med tanke på att dom kostar typ 1000 spänn styck...
PUCKO JOHANNA


Mammas bebis :)

Jaha, då ligger man åter i sängen och ska försöka sova. Haha, är som en repris av gårdagen.. Men ryggvärken är bättre iallafall.

Milo ligger här bredvid på golvet och har gosat och bäddat in sig i ett gammalt överkast. Med tratten på. Jag sover i lillstugan, det vill säga att den är ganska liten. Så varje gång han ska vända på sig så skrapar han alltid tratten mot något. Ibland fastnar han och då måste man hjälpa stackarn att komma loss. haha, mammas bebis :)

Min läskiga kamphund :)



Nu är det lunch!

Mums :)

AJ!

På onsdag har jag min sista cellgiftsbehandling och det känns helt underbart att den här skiten snart är över. Men jag känner mig ändå som ett stort jävla frågetecken. Vad händer sen? Kontroller? Hur ofta? Jobba?

Min sjukskrivning är slut den 15/9, lite mer än en månad kvar. Det känns både positivt och negativt måste jag säga. Det är så mycket jag vill göra under den sista månaden. Intensivkurs så jag kan ta det jävla körkortet, London och shoppa, spahelg med Patric. Leva livet helt enkelt..

Jag har ju inte haft någon semester. Visst har jag haft riktigt bra dagar då jag riktigt njutit av sommaren. Men de flesta dagarna har inte varit så. Det är nästan något varje dag.

Först kur, sen är jag ganska däckad i några dagar. När jag sen börja känna mig som en någorlunda människa, ja då är det dags för sprutorna. Och sprutor är lika med fet ångest. (Men nu har jag i och för sig insett att det är lättar att någon annan ger mig dom. Så nästa sprutomgång är det Patric som får leka sjuksyrra. :)) Men av sprutorna får jag ju så ont. Så förbannat jävla cp ont till och med. Det dunkar och bultar. Värker som fan. Har ont konstant. Men värst är om man varit stillasittande och sen ska röra på sig. SMÄRTA. Kan heller inte sova på nätterna. 

Om ni har leget på mage mellan två stolar (ben och bröst är på stolen) och sen så sätter sig någon på din rygg/svank och sitter där ett bra tag så man får spänna rygg och svank för att inte ramla. Sådan värk har jag konstant i typ en vecka. Det känns som att man överansträng svanken till tusen helt enkelt. För jävla ont gör det iallafall



Fiskat :)

Jag och pappa var och la nät igår kväll. Idag tog jag, Malin och pappa upp näten. Shit, vad mycket fisk vi fick! Mest mört och brax, men ganska många aborrar som vi ska röka och äta lite senare ikväll :)

Malin drar upp näten


Jag drar upp mjärden, som förövrigt var tom..


Fiskarna från det ena nätet.


Fiskarna kvar från det andra nätet.


Tycker verkligen att det är skitkul att vara ute på sjön och lägga nät. Det är roligare och lägga nät för då vet man att man garanterat kommer att få fisk. Att meta och sånt tar ju bara tid och så blir man frustrerad och arg :)



kurr..

Nää, nu börjar magen kurra. Tror det är dags att väcka resten av herrskapet och äta frukost. Har köpt kanel och vanlig filmjölk. Mamma och pappa äter inte vanlig filmjölk, utan dom äter filmjölk med typ jordgubbssmak. bläää...

Så som sagt, vanlig filmjölk, müsli, och kanel is the shit haha! 



Härlig morgon, eller?


Den här synen mötte mig när jag vaknade imorse...


...regn. regn och åter regn


00.00

Dags för sängen, för att sova den här gången. Ögonen går typ i kors :) Men så bli det väl när man hittar intressanta saker på nätet. Usch! Milo fes nyss! blääääääääääääää
Han har alltid fisit mycket, men nu PRUTTAR han, och det STINKER! Förut så luktade det typ inte, men efter att han blev en "det" så pruttar han riktiga stinkbomber! pruttthund...

Godnatt alla! :)

SKRIVARSVACKA!

Vet att jag suger på att skriva just nu. Har nog kommit i en liten skrivarsvacka. Det känns som att det enda jag skriver om är om hur ont jag har i ryggen, eller att nu är vi på landet. Haha, kan väl knappast vara intressant att läsa om?

Dessutom så är jag så dålig på att ta bilder. Tycker ju själv att dom roligaste bloggarna att läsa är dom med många bilder. Så med andra ord är jag ganska TRÅKIG!

Benji

Har idag åkt från ett landställe (Solö, Patrics landställe) till ett annat (Edsbro). Ligger just nu i sängen och ska snart gå och lägga mig. Har så fruktansvärt ont i svanken efter alla sprutor. Men nu är det endast fem sprutor kvar :) Sen NADA! 

Fick ju som sagt ta tre extra sprutor den här omgången, men dom där extra tre sprutorna gick inte att ta. Så därför bad jag ju som sagt Patrics snälla faster att ge dom mig. Så idag när jag skulle ta dom så sitter nästan hela Patrics släkt på verandan. Inklusive tvååriga Benjamin. Faster Eva tycker att det är en bra idé att lära Benji att sprutor inte är farliga att ta, så han satt med hela tiden. Helt inne vad som hände. Och Eva förklarade allt så utförligt.

- Nu nyper vi tag här i låret.
- Sen så trycker vi snabbt in nålen. Det kan stickas lite Benji, men det går så fort. Titta bara på Johanna, hon tycker inte att det gör ont. (I det läget var jag livrädd för att jag skulle tycka det gjorde ont. haha vill ju inte att ungen ska få nålskräck redan som tvååring) 

När sprutan sen är tagen så springer Benji in och hämtar ett Snövitsplåster som han sätter på mitt lår.. Sött va :)



RSS 2.0