Örhänge


Shoppingen i Malaysia var katastrof, men jag hittade några örhängen som jag absolut älskar och de har blivit en favorit bland alla örhängen. Bilden är inte den bästa. fokuseringen hamnade på ögonen istället men jag orkade inte ta flera foton.


Status.


Hej vänner!

Sjukdomsstatusen för mig är oförändrad. Dock tog jag en Alvedon för någon timme sedan så jag känner mig feberfri - för tillfället i alla fall. Sen fick jag hostmedicinen Cocillana utskiven till mig idag, så forhoppningsvis gör morfinet i medicinen så att jag kan få sova inatt. Plus att det kan underlätta min hosta, haha!

Annars så svängde jag (eller syrran som passade på att övningsköra tillsammans med pappa) förbi jobbet för att lämna in min sjukskrivning och hälsa på kollegorna. Sen åkte pappa och jag iväg och handlade, så nu har jag mat i några dagar i alla fall ;)

Jag har insett att jag lagar inte alls lika mycket mat nu när jag bor ensam. Annat var det när jag var sambo. Då var det hemmalagad mat, grytor och annat gott. Idag kan jag lugnt erkänna att det blir mackor till middag både en och två gånger i veckan. Men. Det ska det bli ändring på!

På min matlista den här veckan finns det: Pasta med tomatsås (kvällens middag), "Maggans kyckling" med Dijonsenap, creme fraise, persilja och rökt skinka, Pad Thai, och Chicken Tikka Masala. Helgens middagar är oplanerad för man vet aldrig hur middagsplanerna ser ut då!


The Swedish Giant.




Behöver jag säga något mer?  H a h a h a h a


Sjukling.


Jag är sjukling. Det är synd om mig. Usch vad jag självömkar mig själv, men jag mår pruttdåligt...

Idag var jag hos läkaren för tredje gången på nästan en och en halv vecka. Väl där konstaterades det - igen - att jag har "övre luftvägsinfektion", med feber, rodnad i halsen, tryck i öronen, snuva och något svullna lymfkörtlar. Så jag är sjukskriven resten av veckan. Kul. Verkligen. Jag klättrar på väggarna av tristess här hemma. Eller kanske inte, jag ligger i soffan med feber och hostar så att jag kräks.

Det där med att jag hostar så att jag kräks är inte ens lögn. Igår när jag gick hem från mamma och pappa så hostade jag så mycket att jag kräktes. Lika så imorse när jag vaknade. So fresh.

Nu ska jag fortsätta att tycka synd om mig själv. Sen ska jag iväg en sväng till jobbet och lämna över min sjukskrivning.

Bild från sist när jag var sjuk. Jag har samma outfit på mig nu. Morgonrock, glajjer och mössa. Och filt. Och mjukisbyxor. Och sockor. Och med alvedon i magen.

Test.

Test, test!

Paradise.




Morrn, morrn


God morgon vänner!

Jag är hemma idag - igen. Dock mår jag mycket bättre, febern är borta och hostan är mycket bättre. Jag har haft den här jäkla hostan i en veckas tid nu. I helgen hade jag så ont i rygg och mage/lungor av allt hostande, plus att halsen blev jätteirriterad och öm. Men nu börjar det äntligen släppa!

Det är så himla fint väder ute, så jag funderar på att gå ut och ta en liten promenad, för att känna efter lite smått hur hostan reagerar. Så det blir kanske en liten prommis och sen en sväng till Centrum för att handla. Har ingen frukost tills imorgon och inte heller någon middag tills ikväll. Jag har massa vitt vin kvar i kylen så jag funtar på att göra en svamprisotto till middag. Jag har riset, vinet, buljongen, citron och parmesan, jag saknar bara - svampen, haha!


Fotovägg och inflyttningspresent.


I lördags hjälpte pappa mig att sätta upp tavlor som jag framkallat bilder till. Det är bilder från resor, på vänner och på familj och på betydelsefulla saker. Och på lillebror Nelson. Älskade, underbara, saknade vovve ♥

I inflyttningspresent av Sofia och Jossan fick jag ett väggord "Love" som jag ska skruva upp under mina bilder. Kommer att riktigt schnyggt! Känns riktigt härligt att kunna börja småpula och inreda och få sig ett hem!






Depp.


Japp. En riktig bloggtorka har jag haft. Och jag känner knappast att suget för att blogga har kommit tillbaka.. Men eftersom att jag ligger hemma och är sjuk och är allmänt uttråkad och jag ändå surfar på nätet så varför inte?

Så, jag kanske ska berätta vad som har hänt under dessa två veckor?

- Jag har varit i Åre med jobbet, bott på Copper Hill ätit god mat och haft team-building aktiviteter.
- Jag har målat om i vardagsrummet. En "äggskalsvit" färg som jag är skitnöjd med. Tack snälla pappa för all hjälp <3
- Jag har fyllt år (i lördags) och hade samtidigt en liten inflyttningsfest för mina närmsta vänner.

Nu behöver jag desperat något annat kul att se fram emot. Fy fan va det är trist just nu. Jag vill ha sol, bad och värme. Jag har aldrig känt av en sådan kraftig "efter-semester-ångest" förr. Det suger. Hästpung.


Har varit o badat me Isabelle <3

img_1623 (MMS)

Har varit o badat me Isabelle <3


Seeeeeeg


God morgon vänner!

Seg som faen idag, var likadant igår. Vaknade vid 5 imorse oxå och kunde inte somna om. Är helt klart fortfarande påverkad av tidsomställningen, därför blir det tråkiga inlägg i bloggen...

Ikväll ska jag försöka boka en tvätttid igen och tvätta, sen skulle jag vilja träna, men jag vette fan om jag orkar, haha, är verkligen seeeeg!

Saknar


Tanjung Rue


Båttur


Rebak Island


Fan vilken grym resa vi haft!


Då var man påväg till jobbet efter nästan ...

img_1649 (MMS)

Då var man påväg till jobbet efter nästan en månads semester.. Känns lite halvmysko kan jag säga, haha!


RSS 2.0