Shoppa, shoppa, shoppa


Igår var jag som sagt hos en vän och blev bjuden på grymt god mat! Lax som hade ett täcke av caschewnötter, sweetchilisauce, lime och massa vitlök! Helt fantastiskt gott var det!

Funtar på att gå ner till Centrum efter jobbet idag, är lite sugen på att köpa Neulash, men vi får se hur jag gör. Måste även köpa shampoo och balsam.. Dock måste jag svänga förbi min frisör innan, hon som varit med "från början" hon borde garanterat veta vilka produkter som är bra för migg burr =)

Efter centrum kanske det blir simmning igen - om jag orkar, skulle vara ganska skönt att bara få strosa runt i butiker och inte känna stressen, eller så blir jag astaggad på att träna, vem vet?

Visa IMG_6807....jpeg i bildspel


20100929


Onsdag. Mitt i veckan. Lillördag. Fan vad skönt, snart är det  h e e e el g !

På fredag kommer jag, tillsammans med mam, pappa, Isabelle och Anna åka till landet, det ska bli så jäkla härligt, här längtat efter den här helgen sen jag var där sist! Vi ska elda och hugga ved, äta pinnbröd plocka svamp, kanske fiska och lägga nät. Det är avkoppling på hög nivå..

Ikväll hade jag tänkt simma, men istället hoppar jag det och besöker en vän för en god middag och trevlig sällskap!

Önskar er alla en härlig onsdag i det vackra höstvädret ♥

Att tänka tillbaka.


Jag skrev i detta inlägg att jag ofta brukar gå tillbaka i arkivet och se vad som hände för exakt ett år sedan. Hur jag såg ut, hur jag mådde och vad som skedde runt omkring mig. För exakt ett år sedan var jag i New York med min syster Malin, vi hade en jättebra resa med sevärdigheter, god mat och bra shopping. Men jag tycker ändå inte om att tänka på den perioden. Jag mådde inte bra då. Inte alls bra.

Jag trivdes inte med sig själv, jag saknade både självförtroende och självkänsla, jag trivdes inte i mitt förhållande, och jag gillade verkligen inte hur jag såg ut. Mycket av det här kunde jag inte rå för. Men det var så mycket som jag hade kunnat ta tag i för att själv må bättre. Men jag visste inte hur jag skulle göra, jag visste inte och orkade heller inte ta reda på det.

Jag kunde inte rå för mitt korta hår, eller det faktum att jag inte kunde använda mascara för att fransarna var för korta. Jag kunde heller inte rå för att jag var kvar i ett förhållande som inte gjorde mig lycklig. Men jag hade kunnat göra så mycket mer för mig själv.

 Jag vet att jag skrivit liknande inlägg både en och fem gånger tidigare, och jag vet att jag idag fortfarande försöker hitta mig själv. Att jag fortfarande försöker att må så bra jag bara kan. Det är också där poängen ligger. Idag försöker jag. Idag orkar jag. Idag bryr jag mig.


Kvällsmys


Nu är det ost-ätar-dags! Köpte hem några idag i väntan på att min buss skulle gå hem, mögelost, brie, vitlöksost och schex ;)


Vig?


Jag sov verkligen som en stock igår! Sov till och med så bra att jag inte kom upp när klockan ringde klockan 06.00, utan bestämde mig rätt snabbt att ligga kvar till kvart i sju och ta en senare buss till jobbet. Men det var det  s å å  värt, haha!

Det har varit en rätt stressig dag med mycket att göra på jobbet, deadlines och en hel del nya arbetsuppgifter som måste planeras in och struktureras. Det är mycket med allt, men samtidigt är det roligt att ha något att "bita i" och att få använda geniknölarna och kämpa lite för att det ska bli gjort i tid.

Men efter arbetsdagen var det så härligt att få gå och träna lite! Planen från början var att jag och en kollega skulle gå på Box, men hon kände sig inte helt kry så vi skippade det och istället drog jag och sprang en halvtimme, gjorde lite bollövningar och stretchade.

Jag har aldrig varit vig eller smidig i kroppen, ännu värre blev det då jag inprincip var sängliggande under en hel sommar på grund av sjukdom, men nu  v i l l ,   v i l l ,   v i l l  jag bli vig och smidig!!


Död.


Jag är död. Herregud vad jag kommer att sova gott inatt! Efter jobbet gick vi till gymmet för att hinna springa i en kvart innan det var dags för PilatesBoll. Sen var det hem, käka middag fort som faen innan det var dags för simmning. När jag hoppade i bassängen tänkte jag en kort stund på att jag istället kunnat lega hemma i min varma säng... Då säger min syster att hennes mål var att simma 1000 meter. Herregud tänkte jag, hon försöker ta livet av mig. Jag som inte simmat ordentligt sedan tidigare i våras, men jäklar vad grymma vi var! Blev till och med 1100 meter på ca en halvtimme!

T r ö t t ,   t r ö t t a r e ,   t r ö t t a s t ,   J o h a n n a   ( h e h e )


Work out


Nu är det dags att bege sig till SATS för ett Piltesboll-pass! Innan dess blir det dock löpbandet i ca 20 minuter. Fick även ett samtal från syrran där hon frågade om inte jag ville simma med henne i kväll. Så nu står även simmning på schemat, haha!

Måndag morgon


Idag är jag trött. Somnader inte förrens vid halv ett inatt. Fan att söndagskvällar alltid ska vara så... Men nu är jag uppe och är någorlunda pigg i alla fall.

Varje månad brukar jag gå igenom arkivet och se hur jag såg ut, vad jag gjorde, hur jag mådde. Skillnade på mig är enorm, inte bara utseendemässigt, utan även mentalt. Vilken jäkla resa...

September 2008




September 2009


September 2010

 


Nytt i garderoben.


Jag älskar min nya blus jag köpte igår! Den är stilren och enkel med med en liten tvist. Rosetten.  I  l ♥ v e !
Nedan ser ni även det mycket vackra ärret på min haka. Ärret fick jag i lågstadiet (tror jag) när jag sladdade med cykeln i en grusig kurva, hehe!


Söndagseftermiddag


Kass bild på moster Johanna, men en grymt snygg nyinköpt tröja och en grymt söt liten bebis ♥
Nu ska vi käka kroppkakor till middag och killer-efterrätt ;)

Önskar er alla en supersöndag ♥



Onsdagen den 23 september...


... och idag är det 106 dagar kvar till vi åker till Malaysia! Haha, nedräkning har redan börjat ;)

Ja ni, mina vänner. Här inne i bloggen ekar det tomt, hoohoooo! Ingen dääääääär...

Okej, jag är trött. Grymt trött. Det är mycket på jobbet nu... Sen håller jag på att letar lägenhet för fullt och jag tränar arselet av mig för att komma i form till BeachMalaysia. Ikväll står ett spinningpass på schemat, dock är jag inte det minsta taggad, men vet att det brukar ändra sig så fort träningskläderna kommit på!

Annars då? Vad har hänt sen sist? Sen bilnyckel incidenten? Efter det åkte jag och Anna och tränade BodyCombat, efter det åkte vi hem till Anna och käkade middag och softade. I fredags var det utbildning med jobbet och sen middag på Melanders. I lördags mådde jag som jag förtjänade och på kvällen var det inflyttningsfest hos en kompis. Söndagen var en slappar-dag.

I måndags var jag ledig och gick och badade med Isabelle, i tisdags var jag och gymmade, och igår slappade jag. Idag ska jag som sagt spinna och imorgon kör jag ett lunchpass - Shape.

Imorgon kommer min faster och farbror hit på besök, så då blir det middag med familjen på kvällen och sen vet jag inte om jag kommer att orka hitta på något. På lördag ska jag och Anna gå på ett PoleDancing-event och sen blir det utgång. Söndag är lika med visningsdag!

Såååå. En kort uppdate ;) Jag lever i alla fall. På tal om lever, nu borde det vara dags för mig att få en remiss skickad till mig för ett återbesök på Hematologen... Det var ett tag sen sist nu!


Bläää för idag


Vilken skitdag jag har haft idag! Först vaknade jag vid fyra-tiden imorse av att regnet öste ner och smattrade som fan på mitt föntster. Sen kunde jag inte somna om. Sen var jag tvungen att packa massa kläder i en väska för både dagens kläder, träningskläder och två ombyten för imorgon. Sen kom jag till jobbet och väl där insåg jag att jag glömt att packa ner den bh jag brukar ha under vita linnen. I samband med att jag kom på det så insåg jag även att mitt vita linne fått värsta stora fläcken på sig.

Jag frågade om inte Anna ville följa med mig till Täby för att hämta min bh, och sen köpa ett nytt linne. Vilket vi gjorde. Anna lämnade bilnycklarna till mig sen när vi var tillbaka på kontoret för att jag skulle lämna dem till den kollega vi lånat bilen av. Jag sätter mig på min plats men minns inte vart jag lagt nycklarna. Jag gick återigen till Anna och frågade om hon hade dem, vilket hon inte hade. Jag kollade igenom min väska en gång till och tömde den på dess innehåll. Tillslut gick jag tillbaka ut i garaget och kikade in i bilen. Kollade även lite snabbt i papperskorgen i garaget där vi slängt våra Mc Flurrys för att se om nycklarna låg där. De gjorde de inte. Panik!

Kommer tillbaka till Anna och ber henne gå igenom hela händelseförloppet. Hon svarar då : "-Men du blev ju haffad av Anna (en annan) precis när du kom innanför dörren, kolla om inte nycklarna ligger på hennes plats.." Och självklart låg nycklarna där.

Idag är ingen bra dag. inte alls. Hoppas på att eftermiddagen och kvällen blir bättre.

New York

 
En kollega är nyss hemkommen från en veckas semester i underbara New York! Till de närmsta kollegorna hade hon köpt varsit lip-gloss från Victorias Secret, mitt glans heter Bananas! och doftar nästan bubbelgum och är lite nude-aktigt skimmrigt i färgen. I löööööve!

Visa IMG_6807....jpeg i bildspel

Men men. Min kollega verkar ha haft det så himla roligt i New York och hon har shoppat riktigt mycket fina saker, så nu kliar det lite i mina resa-fingrar och jag är inne lite smått och kollar på resor och vad det eventuellt skulle kosta att boka en biljett! Dock så kommer det inte att bli förrens 2012 med tanke på Malaysia! Men jag vill så gärna dit igen!


Zumba


Vilken monsterdag det var igår! Först arbete 08.00-17, sen direkt in till Fridhemsplan för Zumba och BodyCombat, sen ta sig kommunalt hem. Var nog inte innanför hemmets dörrar förrens 21:30 ungefär... Men det var det  s å å å  värt!

Jag och Anna bokade lite kaxigt ett till pass efter Zumban eftersom att vi båda två antog att det första passet inte skulle vara så ansträngande. Men jäklar vad fel vi hade! Det var verkligen ett konditionspass som var baserat på intervaller. Vi skulle skaka rooompa och shake:a boobs, det var reaggeton, och salsa, och massor av andra dansstilar. Skitkul! Sen så säger vår instruktör att hon ville att vi skulle komma i kontakt med vår sexiga och lekfulla sida, det är lättare sagt en gjort när man står där helt genomsvettig samtidigt som man försöker att shake:a röven i takt till musiken, haha!

Det hann inte bli någon vila alls mellan passen, och inte heller behövde vi byta sal innan det var dags för BodyCombaten! Femton minuter in i passet ångrade jag starkt att jag ens var där, men fem minuter innan passet var slut, då jävla var jag on fire! Var helt slut i kroppen men satan vad jag tog i med kickarna och upercutsen och alla krokar och grejer!

Vill gå samma pass varje tisdag, men då måste jag verkligen vara ute i god tid och boka. Som det ser ut nu är det 143 personer före mig i kön på nästa Zumba-pass, haha!

Idag står ett gym-pass på schemat, och imorgon BodyCombat igen. Fredag är en ledig träningsdag för då ska jobbet iväg på konferans och sen middag. På lördag och söndag ska jag försöka hinna ut en vända i skogen!

Ett pass Zumba o ett pass BodyCombat. Jag ...

img_6807 (MMS)

Ett pass Zumba o ett pass BodyCombat. Jag tror jag dör.


Nu äntligen...


... Fungerar internet!! Min iPhone har oxå varit seg hemma så det är väl något tjall på systemet, hehe! Ska snart pallra mig upp ur sängen för att hoppa in i duschen, var ju som sagt på ett nytt pass idag - PilatesBoll, men jag blev inte ens svettig så jag tog det lite lugnt hemma. Jag kommer definitivt att prova på passet några flera gånger, så att man kommer in i rätt andning och hittar rätt fokus med stabiliteten i magen. Men jag gillar pass där man får svettas, där man blir andfådd och där man verkligen får puscha sig själv. Jag vet att pilates är grymt för kroppen, för bålstabilitet (som är så viktigt för mig), man tränar verkligen hela kroppen och vissa övningar var verkligen jobbiga. Men än så länge är jag inte frälst. Men som sagt, jag kommer absolut att testa på det flera gånger :)

Imorgon står Zumba på schemat och sen tänket jag även passa på att köra ett BodyPump-pass (om jag orkar vill säga, haha) så imorgon kommer jag nog att vara  h e e e e l t  slut...!

FAAAAN! Nu har ju SexEducation (love that show, haha) och jag som skulle gå och duscha...
 

Försöker blogga men mitt internet är pisse...

Försöker blogga men mitt internet är pissegt!!


Många pass är inbokade, dock finns inte gy...

img_6807 (MMS)

Många pass är inbokade, dock finns inte gympassen med ;)


När bussen man tar på morgonen blir instäl...

img_6807 (MMS)

När bussen man tar på morgonen blir inställd, då förtjänar man en bra frukost på Donken ;)


Färdig för natten...


... Och nu ligger jag i sängen och kollar på MammaMia!

Fötterna är filade, inpackning i håret, jag har smörjt in ansiktet och kroppen i BUS, naglarna är nedfilade och målade i ett oxblodfärgat lack - OPIs Malaga Wine. Nu är jag redo och fit for fight inför en ny arbetsvecka! Jag har bestämt att den här veckan kommer att bli en  g r y m  vecka! Nya roliga träningspass, umgänge med underbara vänner, KICK-OFF med jobbet, inflyttningsfest hos en vän. Mycket roligt helt enkelt!

Måndag - PilatesBoll
Tisdag - Zumba
Onsdag - Gym
Torsdag - BodyCombat sen middag och vin hos Anna
Fredag - Konferans och KICK OFF, middag på M/S Gerdas
Lördag - Inflyttningsfest
Söndag - SPA:a om mig själv


Godmorgon bloggen! Vaknade för en halvtimm...

img_6807 (MMS)

Godmorgon bloggen! Vaknade för en halvtimme sedan o var tvungen att gå ut i skogen o pudra näsan, o nu kan jag inte somna igen... Ska snart upp för att gå till båten o ta upp de nät vi la igår... Annars får vi se om vi hinner med en sväng till skogen o leta svamp, eller så kanske vi tar det när vi kommer hem istället :) Hoppas att ni haft en grym helg? O att söndagen blir lika grym som resten av helgen :)


Grilla korv och pinnbröd efter en hård dag...

img_6807 (MMS)

Grilla korv och pinnbröd efter en hård dag av eldande och sågande och släpande av grenar!


Åka skottkärra! Fan att man själv inte är ...

img_6807 (MMS)

Åka skottkärra! Fan att man själv inte är liten längre ;)


Fortsättning...

img_7923 (MMS)

Fortsättning...


Fortsättning...

img_7544 (MMS)

Fortsättning...


Fortsättning...

img_8930 (MMS)

Fortsättning...


Fortsättning...

img_0073 (MMS)

Fortsättning...


En bra helg på landet!

img_6807 (MMS)

En bra helg på landet!


Ligger i sängen och läser en bok av Nora R...

img_6807 (MMS)

Ligger i sängen och läser en bok av Nora Roberts - Vänskap till döds, grymt bra bok kan jag säga! By the way, fy faen vad det är härligt att komma ut till landet... Kom hit, tog ett glas vin, sen tog jag, pappa o Isabelle ut båten o la nät medans mamma lagade middag! Imorgon ska vi elda o käka "pinnbröd" sen blir det nog en tur i skogen o leta svamp! Helg, du är välkommen!


Påväg ut till landet.

img_6807 (MMS)

Påväg ut till landet.


Bildregn...


... Från landstället i Edsbro - augusti 2010 med Sofia och Stephi


























Ja jäklar...


... Vad jobbig spinningen var idag!

Men sen var det i och försig ett tag sen som jag spinnade, vilket kändes i rumpan kan jag säga. Vadå sadelsmak i röven, haha! Man märker verkligen direkt när man slarvat med träningen (och då kan man knappast kalla mig för vältränad) för då märker man att man kollar på klockan typ varje minut, plus att man tänker "-Vafan gjorde jag det här för??"

Men sen så är det något som händer. Efter uppvärmningen och bra tagga-till-musik, så kommer man in i pulsen och känner att det är kul!

E n  g a m m a l  b i l d  f r å n  e t t  g a m m a l   p a s s ,   h e h e !


Efter spinningen. Svettig, svettig, svetti...

img_6807 (MMS)

Efter spinningen. Svettig, svettig, svettig! Fresch.


Spinna, spinna, spinna!!

img_6807 (MMS)

Spinna, spinna, spinna!!


Tuut, tuut

img_6807 (MMS)

Tänkte bara logga in lite snabbt och säga "-Hej!" Vile även visa min nya frippa, hehe!


Höstdeppig


Jag har nu officiellt kommit in i min årliga höstdepp. Mycket känns omotiverat och tråkigt, och jag känner mig som en grå mus som bara är. Men fan vad jag vill ändra på det! Jag vill att det ska hända något roligt. Något som bryter mot den tråkiga vardagen, en weekend skulle inte alls sitta fel... *drömmer mig bort...* Men med tanke på Malaysia om några månader så tror jag att en weekend är rätt så utesluten. Tyvärr.

Idag ska jag testa på ett nytt pass på SATS! Ikväll blir det Box med en kollega, ska bli grymt kul!! Skulle ju ha sprungit igår men min kära mamma lånade mina nycklar igår morse och det var ingen hemma när jag kom hem efter jobbet. Sen var jag inte så sugen på att bege mig ut i spåret...

Men idag står som sagt Box på schemat, imorgon är det gym och på torsdag är det spinning!

Ö n s k a r   e r   a l l a   e n   g r y m   e f t e r m i d d a g   k v ä l l !   N i   ä r   g u l d   v ä r d a   a l l i h o p a ♥



J a g  v i l l  h a  t i l l b a k a   s o m m a r e n . . .


Tuuut, tuuuut! Utgång ikväll!!

img_6807 (MMS)

Tuuut, tuuuut! Utgång ikväll!!


Lördag


Kan inte fatta att det redan är september... Tiden går så jäkla fort! Men nu gör det ingenting, då går tiden fortare till Malaysia :)

I torsdagsnatt fick jag en släng av magsjuka, var uppe ett antal gånger och hulkade framför toaletten. Fresch. Så gårdagen var extremt tråkig. Blääää.

Idag har jag inte planerat något. Ligger fortfarande i sängen, hehe! Jag ska hoppa in i duschen för att piggna på mig lite, sen blir det ut och springa femman i spåret. Känns lite fel att duscha innan jag ska ut i spåret och springa, men jag känner mig så jäkla äcklig just nu, haha!

Haha, tänk när man var 18 år.. Drömmer mig tillbaka till den galna Greklands-resan jag och tjejerna gjorde.. Jävlar vad bra den var. Kommer ihåg att jag träffade en grek som började gråta när jag åkte hem, hehe!

Plus att då vägde jag nog 10 kilo mindre plus långt hår på det. Men som sagt, nu ska jag sätta igång på allvar! In i duschen och sen ut i spåret!!


KALLT!


Fy fan vad det är kallt!

Fryser som inihelvete... Har satt på mig en extra tjocktröja, tog på mig strumporna som jag ska träna i och drog ner byxbenen (som är alldeles för långa) ner över fötterna. Men jag fryser fortfarande!! Men jag ska inte bli sjuk *peppar, peppar*

Igår var jag på Tegel med Emma Astrid och Maria, vi käkade alla deras Surf 'n' Turf, så jäääääkla gott! Vi satt o snackade skit och bara hade det trevligt. När vi sen gick vid halv 10-tiden så passerade vi vakterna som stod utanför. De slänger då ur sig kommentaren "-Hejdå tjejer! Nu går tanterna hem och lämnar plats för ungdomarna!" (Vilket i och försig är en skitrolig kommentar) Jag ville i det läget komma på något så jävla fyndigt att slänga tillbaka men det enda som kom ut ur min mun var typ "-ökjwehköJHSKFJ". Men så fort vi började gå, då minsann kommer man på det där fyndiga man skulle sagt. Varför blir det ALLTID så?? Varför kan man inte vara sådär snabbt fyndig??

Surf'n Turf till middag. Jag gillar ;)

img_6807 (MMS)

Surf'n Turf till middag. Jag gillar ;)


För ett år sedan...


...Skrev jag detta. Haha, idag sitter tekniken bättre, men det tar fan-i-mig tid ändå. Helt stört att jag för ett år sedan oxå tappade fransarna...




Tänkte bara...


...Slänga iväg ett "Hej!"

Så, hej!!

Igår blev det ingen löpning, istället fick jag känna på hur det är att vara tvåbarnsmamma. Ena barnet skulle bada och jag kom på den mycket smarta idén att lära Isabelle hur man gör bubblor i vattnet, det tyckte hon var skitkul! Framför allt när jag gjorde det. Samtidigt som hon badar och gör bubblor så börjar lilltjejen Ellie att gny lite i sin babysitter vilket är lika med en bajsblöja. Jag vet att jag inte kunde byta på henne på skötbordet vid hennes säng, utan jag fick flytta skötbordet till badrummet och till tvättmaskinen.

När jag precis tagit av Ellie byxorna så ser jag att Isabelle dragit ur proppen ur badkaret "-OJ!!" säger hon. Hon kunde själv inte sätta tillbaka den så jag får, med ena handen fortfarande på Ellie, försöka sträcka mig ner i badkaret för att sätta tillbaka proppen. Sen var det bara att fortsätta med bajsblöjan. Som förövrigt luktar sur mjölk.

Efter ett tag drar Isabelle ut proppen igen och säger att hon inte vill bada mer, så hon får sitta i badet tills allt vatten runnit ur. Efter ett tag säger hon att hon börjar frysa, är precis påväg att hämta en handduk när jag får ett samtal som jag väntat på. Så samtidigt som jag svarar på det viktiga samtalet så torkar jag en huttrande och ganska högt pratande Isabelle.  M u l t i t a s k i n g  o r  w h a t ? !  : )

Men det var en mysig kväll... Sen kom morfar över och så satt vi i soffan ett tag och kollade på Meckar Micke. Ellie snuttade på sin napp i min famn och Isabelle satt lutad mot mig, helt inne i filmen <3


RSS 2.0