Uteservering


Sitter på årets kanske sista uteservering...


www.rosatestet.se


 

Gå in på länken ovan eller ladda ned appen "Rosa Testet" på din iPhone. För varje nedladdad app skänker Philips 10 kronor till bröstcancerfonden. Deras mål är 10 000 nedladdningar.

Appen är helt gratis och den ger dig tips om hur du gör för att undersöka dina bröst efter knölar och hur du lever efter en "rosa" livsstil.

Min syster gav mig det här tipset. Hon jobbar på Philips så där av tipset och den snygga bannern! Så nu tycker jag att vi alla laddar ned appen, den är gratis och för en mycket god sak som inte bara stöjder bröstcancer, utan cancerfonden överlag!

Så kom igen! Nu gör vi så att Philips går i kk!! Eller inte, det vore ju väldigt synd för syrran, men det kan hon nog ta för cancer-forskningen, haha!
 

Hur många dagar?


Stamrenoveringen: 16-37 dagar
Rihanna: 33 dagar
Första advent: 58 dagar
Julafton: 75 dagar
Nyår: 82 dagar
Filippinerna: 123 dagar

Nedräkningen kan börja :)


Godmorgon...


. . .   F r e d a g ! !

Herregud vad veckorna går fort fram! Men jag ska inte klaga, jag är jättenöjd. Vill att tiden fram till jul och framförallt till Filippinerna i februari ska gå fort, fort, fort!

Sen blev jag positivt överraskad när jag såg tidsschemat över stamrenoveringen i mitt badrum. Jag har alltid sagt att det nu är halvtid, att jag bott fem veckor hos mamma och pappa och att det är fem veckor kvar. Men om jag förstår tidsplanen rätt så ser det ut som att det blir klart om två veckor! Fast å andra sidan kollar jag säkert fel. När jag går tillbaka i arkivet i bloggen så ser jag att jag flyttade in till mamma och pappa för en månad sen. Så då är det säker fem veckor kvar i alla fall. Bummer.


Jobbigt.


Hur kan man ena dagen känna sig jätteglad och positiv till att vakna upp nästa dag, komma till jobbet och vara så jäkla grinig?? Allt känns som piss idag. Jobbiga samtal, jobbiga grejjer, jobbigt, jobbigt, jobbigt... Varför blir det så? Varför kunde inte den där bra känslan som jag hade igår ha stannat kvar?

Tur i alla fall att jag gick och tränade på lunchen. Man släpper verkligen allt då och fokuserar på den härliga smärta som infinner sig i kroppen. För herregud vad jobbigt det passet är! Sen gör man verkligen sitt yttersta eftersom att det är en kollega som håller i passet och två andra från jobbet följde med och tränade! Man vill ju inte vara den som är svag och vek, haha

Nej, nu ska jag fortsätta att tycka synd om mig själv. Ska gå och ta en chai-te tror jag. Med massor av extra kanel. För det är en sådan dag idag. En extra jobbig dag kräver extra mycket av något annat. En liten kompensation kan man kanske kalla det, haha!


Myser...

... Hemma hos Jossan!

Har precis käkat kebabrulle och nu kollar vi på The Notebook!


Laga mat


Jag har ett sådant sug efter att laga mat! Nu blir det ju inte det nu när jag bor hos mamma och pappa, för maten är oftast färdig när jag kommer hem, men att få laga sin egna mat och bara få stå i köket. Det är något jag verkligen kan sakna idag. Sen att jag hatar att plocka undan och att diska, det är en annan femma, men att laga mat, det är själaro för mig.

Vill laga cannelloni, svamplasagne och kräftlasagne. Men jag är även sugen på typ Biff a la Lindström, fisk, soppa. Ja, typ allt egentligen. Det kommer att bli mitt mål när jag flyttar in till lägenheten igen. Att laga mycket och rolig mat. att verkligen ta mig tiden till att göra det! För varför sluta med något man tycker är så himla roligt?



H a r   n i   n å g r a   r o l i g a  r e c e p t   s o m   n i   v i l l   d e l a   m e d   e r   a v ?
Skulle vara jättekul med lite tips om nya goda maträtter :)


The Notebook




Ikväll ska jag hem till min vän Josephine. Vi ska käka middag och bara hänga och snacka skit. Och kolla på film. Hon har aldrig sett The Notebook och hon är en lika stor sucker för kärleksfilmer som vad jag är. Jossan och jag har sett de två senaste Twilight-filmerna och ska även se den fjärde. Och varje gång vi ser liknande filmer så suckar vi och beklagar oss över att killar inte är lika romantiska som vad de är i filmerna och att vi oxå vill vara helt  h e a d   o v e r   h e a l s  kära.

Men nu ska jag som sagt introducera henne för The Notebook. Herregud vilken bra film det är. Så bra att jag till och med har beställt den från CDON. Så jag kan få min dos av Ryan Gosling när jag känner för det, haha!

Lyckokänsla

 

Godmorgon vänner ♥

Var lika trött imorse som jag var igår. Men det är knappast någon ovanlighet. Känner mig trött och sliten varje morgon nu för tiden, haha! Men jag har i alla fall en bra känsla i hela kroppen idag, vet inte varför men jag känner mig bara glad och lycklig. Nästan pirrig i magen också! Vet inte alls varför för ingenting speciellt har hänt, men jag har bara en lyckokänsla i hela kroppen!

Men den här känslan kan kanske ha med att göra med att jag äntligen har börjat inse vissa saker om mig själv som person, och börjat ta tag i sådant som jag tyckt varit jobbigt, dels med mig själv men även med vad jag skulle vilja förändra överlag i livet. Så det kan nog vara en bidragane faktor till lyckokänslan. Hur som, jag gillare :)


Testar nya...

...Blogg.se appen...

Äntligen kan man lägga upp bilder också, den funktionen har man verkligen saknat!


NikeTrainingClub


Vaknade grymt trött imorse, så trött att jag övervägde att ta en senare buss till jobbet. Men jag pallrade mig upp, klädde på mig och knatade till bussen. Men jag är fortfarande trött. Hade sett fram emot att träna idag också, men den måste jag skippa. Måste jobba stängning idag. Däremot har jag laddat ned en ny app till min telefon NTC - NikeTraningClub! Ska testa den när jag kommer hem! Dock har jag inte all utrustning som behövs hemma hos mamma och pappa, men det blir i alla fall lite träning!

Men den här appen verkar vara skitbra ju! De finns olika träningsprogram så som till exempel "Get lean" eller Get toned" sen finns det klipp med alla övningar man ska göra i den workout:en! Sen startar man programmet och en röst säger vilken övning du skall göra och hur lång tid det är kvar. Man kan även synca sin iTunes-playlist med alla övningar!

Kvällsrutin


Ligger i sängen och slötittar på Svenska Hemmafruar samtidigt som jag läser bloggar och funderar över vad jag ska ha på mig imorgon, haha! Kom precis ut ur duschen och har som vanligt smörjt in mig i VS Body Lotion och lämnat en leave-in-conditioner i håret. Jag gillar att jag redan ligger i sängen och känner mig trött. Gissar på att de har med att göra med besöket hos sjukgymnasten och det faktum att jag tränat. Herregud vad man mår bra av att träna!


img_7287 (MMS)


TRÄNING V. 39


Måndag - Shape
Tisdag - Pilatesboll (mer coreträning då
man sitter på boll)
Onsdag - Ledig
Torsdag - Nike get fit (har aldrig gått på det passet
men det är en kollega som håller i det)
Fredag - SH´BAM



MÅNDAG...


... Hos sjukgymnasten!

Imorse fick jag en liten sovmorgon för jag hade bokat tid hos en sjukgymnast.
Jag sov i min lägenhet för att det är närmre (typ ett stenkast) från där vart jag bor. Men det är alltid ett stressmoment att sova hemma, för man vet aldrig om/när hanverkarna knackar på. Deras arbetstider är mellan 07-16, och jag brukar alltid lämna min lägenhet strax efter 7, men jag har aldrig sprungit på dem! Imorse lämnade jag lägenheten strax innan 8, men då mötte jag hantverkarna vid entrén istället...

Hur som, det gick bra hos sjukgymnasten! Hon sa att jag anledningen till mina problem och min smärta i "svanskotan" och ländryggen ligger i att jag är överrörlig i svanken, men väldigt stel upptill. Sen sa hon även att huvudet typ lurar kroppen, det är inte svanskotan jag har ont i, utan det är muskelfästena i sätet.

Sen fick jag lägga mig på britsen för att hon skulle få känna på min rygg och mina ben. Tio minuter innan passet var slut sa hon att det är väldigt effektivt med akupunktur. Läskigt tänkte jag, tur att vi gör det först nästa gång. Men tji fick jag, en nål på sidan av ryggen och en nål rätt på skinkan. Nålen på ryggen gjorde  s k i i i i i t o n t  när hon stack in den, men det förklarade hon med att även huden blir otroligt känslig över områden man har ont i. Nålen på röven gjorde inte lika ont när hon stack, däremot efter. När muskeln typ kramade nålen eller hur hon nu förklarade. Satan vilken smärta. 

Nu känner jag mig så jäkla glad för att jag tar tag i det här, och det absolut bästa är att jag får fortsätta att träna precis som vanligt! Trodde att hon skulle rekommendera typ Pilates och Yoga för att jag är så stel, men hon sa att i och med att jag är överrörlig i nedre delen av ryggen så tyckte inte att den typen av träning vad optimal för mig nu. Snarare typ BodyPump. Fast då är det otroligt viktigt att jag tänker på bålstabilitet och gör alla övningar rätt!

Söndag


Har haft en spa-dag a la Johanna nu på eftermiddagen. Ansiktsmask och bodyscrub och sen VS Pure Seduction bodylotion på det. Tog även en lååång sovmorgon imorse, vilket var välbehövligt efter en rätt livad kräftskiva igår, haha! Har verkligen haft en perfekt helg men restaurangbesök i fredags med bästa vännerna, kräftskiva med familj och bästa vännerna! Har varit en riktig umgänges helg med mina nära och kära ♥

Om några timmar ska jag och brorsan gå på bio, kommer inte ihåg vad filmen heter med Ryan Gosling (jag dör vad snygg den karl är) och Steve Carell. Vi har reserat biljetterna så om en timme måste vi ned och hämta ut biljetterna, gissar på att vi tar något att äta innan bion börjar!

Ha en grym söndag finaste, och tack för att ni förgyller min vardag genom era fina kommentarer och mail ♥


Pippis gillar att bada <3

img_7432 (MMS)

Pippis gillar att bada <3


Sitter på bussen påväg hem. Är mätt som fa...

img_0512 (MMS)

Sitter på bussen påväg hem. Är mätt som fan efter en grym middag på Beirut Café o sen drinks på Orangeriet! Ändå sitter jag o suktas av de som sitter framför mig på  bussen, de käkar Donken, haha!


Beirut Café






Här är tjejerna som jag ska ut och käka med ikväll, och vi har en del att fira så jag gissar på att det det kan bli en drink eller två ikväll! Önskar er alla en super fredag ♥


Kvällen igår...


Vilken mysig kväll jag hade med kollegorna i mitt team igår. Vi åkte hem till en kollega i Sollentuna där vi först bjöds på ett glas bubbel och lite plockmat - parmesanost, bröd, oliver och jättegoda inlagda tomater, men det bästa var nog en olivolja som hennes svärmor gör på deras gård i Italien. Herregud vilken smak. Annars är jag inget jättefan av olivolja, gillar helt enkelt inte smaken, men denna var helt fantastisk!

Efter "förrätten" gick vi ned till bastu- och badområdet som fanns inom föreningen. Satte oss i bastun ett tag och snackade skit och sen gick vi ut i poolen och svalkade av oss. Efter cirka en timme av bastande och bad begav vi oss hemmåt för att äta middag - vegetarisk lasagne men mozarella, parmesanost, riccotta och zuccini. Så jäkla gott! Ska be Maria om receptet...

Så jag hade en super-torsdag men härliga kollegor! Vaknade imorse och kände mig verkligen utvilad efter bastubad och kollegahäng!

Godmorgon...


. . .   F r e d a g . . .

Du är varmt välkommen, riktigt efterlängtad till och med, fast det är den jämt i och försig. Veckan har gått fort, men dagarna snigellångsamt. Den ekvationen går inte alls ihop. Men nu är det äntligen  h e e e e l g , bara några timmar på jobbet och sen iväg med vännerna på restaurang ♥



Svenska hjältar 2011

BLOGGAR OM SIN SJUKDOM Johanna Moll, 21, är nominerad till Aftonbladets pris ”Svenska hjältar” för bloggen om sin kamp mot cancern. Med den har hon peppat och berört många andra sjuka och deras anhöriga.

Johanna Moll har fått stöd av sambon Patric Moe under sjukdomstiden.

Nu är det återigen dags för Aftonbladets jakt efter årets Svenska hjältar. Jag blev själv nominerad (vet fortfarande inte vem som nominerade mig) år 2008 då jag under den sommaren genomgick cellgiftsbehandlingar för Non-Hodkings Lymfom. Jag var 21 år gammal. Jag minns att jag fick en kommentar från Aftonbladets webbredaktör om att hon ville att jag skulle blogga för dem. Där började vår kontakt. Jag började blogga (dock är loggan och bilden borta) för dem och hade även en länk varje dag uppe i deras nätbilaga. Vilken respons jag fick, helt otroligt! Gamla lärare och vänner, kända som okända, kändes helt surrealistiskt!

I samband med detta fick jag frågan om jag inte ville bli intervjuad. Sagt och gjort, det kommer över en jättetrevlig reporter och fotograf hem till mig och min dåvarande sambo. Jag var så nervös. Jag svettades som en gris minns jag, och när det sen var dags för fotografering så fick jag ställa mig framför spegeln och så skulle jag låtsas sätta på mig mössan som jag alltid hade på mig, eller som bilderna nedan, vid datorn eller på balkongen.
Den första artikeln som finns i aftonbladets nätupplaga hittar ni här.

I samband med intervjun fick jag reda på att jag även var nominerad till Svenska Hjältar. Jag vann inte, men fick gå på deras gala. Och jag minns att under ett framträdande så hade de gjort som ett kollage över alla som varit nominerad, varav bilderna nedan ploppade upp. Då grät jag. Men jag minns att det inte syntes på tv, istället hade de zoomat i framträdandet, haha!

Aftonbladet följde min blogg och visste därför när jag blev "friskförklarad" så då ringde en reporter hem till mig på kvällen (kan tillägga att jag var inte helt nykter, hade tillsammans med min dåvarande svärmor druckit några glas vin för att fira att jag var fri från cancern) för att intervjua mig igen. Den här gången hamnade artikeln i tidningsupplagan, den kan ni läsa här.


Jag minns att känslan av att veta att tusentals läste min blogg var helt galen. Minns att webbredaktören berättade att jag hade mer trafik än Sofi Fahrman och en sportkille tillsammans. Men det var samtidigt jobbigt. Fick många jobbiga och ledsamma mail. Och en del som var missunsamma. Men i det stora hela var folk helt fantastiska! Vilken respons på lilla mig liksom!


Canon G12



Bild tagen från google.se

Jag är som sagt sugen på att köpa en ny kamera. Helst en systemkamera, men jag är tveksam till om jag vill ha en sån stor kamera. Jag hört en hel del om Canon G12, att det är som "en stor hund i litet format", haha! Jag har läst en del på nätet om kameran men jag är verkligen novis vad gäller vidvinkel och ISO. Däremot blev jag lite kär när jag läste att man med ett undervattenshur kan fotografera i vatten. Ååååh tänk vilka bilder jag kommer att kunna ta när jag dyker i Filippinerna!

Är det någon som har testat den här kameran? Vad tycker ni?

I skogen finns det...


...Ormar...





I söndags var jag och pappa och plockade svamp. Jag gick i min egna lilla värld med ögonen inställda på svamp. Men vad hittar jag, eller nästan kliver rakt på om inte en orm?? Och det var inte den lilla ormen heller!

Jag ropade på pappa som ett litet barn "-Paaaappaaaaaaaa", "Det är en orm här, jag tror att det är en huggorm!!" sjukt obehagligt var det i alla fall och efter det hade jag både svamp- och orm-ögon kan jag säga. Men vi fick mycket svamp i alla fall, haha! 

Torsdag 2011-09-22


Vaknade upp imorse med ett bra mycket bättre humör än vad jag var på igår. Dock har jag fortfarande ont i "svansen", men nu har jag äntligen bokat tid hos en sjukgymnast som ska få hjälpa mig med att få bukt med skiten. Det funkar inte längre. Kan inte träna när jag har så ont som jag har och har till och med svårt att böja mig ned eller att sätta mig. Så det ska bli intressant att höra vad de säger!

Annars idag ska jag efter jobbet iväg och äta middag hos en kollega i mitt "team", har ingen aning om vad det bjuds på, men däremot vet jag att vi ska basta och bada lite, så det ska bli trevligt!

P s .   S n a r t   ä r   d e t   h e e e e l g ! !   D s .


En skallig alien från cancersommaren 2008.


Godmorgon! Blev en snabbis hem till lägenh...

img_1402 (MMS)

Godmorgon! Blev en snabbis hem till lägenheten innan det bär av till jobbet!


Lenght & Strenght






Mina ögonfransar har blivit riktigt långa och fylliga, och starka! Det var länge sedan jag tappade dem så pass mycket att jag behövde lösfransar. De är lite tunt med fransar längst in mot ögonvrån på mitt högra öga, men det är nog bara jag som lägger märke till det. Så härligt! Minns faktiskt inte när jag hade mina lösfransar sist. Tre år tog det innan fransarna äntligen blev normala. Tre år innan jag äntligen "slutade" tappa dem.

W h a t  a   h a p p y   f e e l i n g !

Victoria´s Secret...


... Pure Seduction...

Har jag nu i min ägo, och de doftar verkligen helt fantastiskt. Bode duschcremen och bodylotionen. Och doften stannar verkligen kvar på kroppen hela dagen/natten. Innan jag går till jobbet på morgonen smörjer jag in typ armar och bröst, och flera timmar senare så känner man fortfarande doften av denna fantastiska lotion. 

I ´ m   i n   l ♥ v e . . .


iFånen is bloken



Igår tappade jag telefonen i backen. Lyssnade på musik och jag höll i telefonen samtidigt som jag skulle göra något annat, som jag inte har någon aning om vad, men uppenbarligen var det otroligt viktigt eftersom att jag inte kunde vänta tills jag lagt telefonen i väskan. Sen föll telefonen ur handen på mig och hamnade rakt upp och ned på en stenplatta. Lycka. Fan vad arg jag blev! När jag precis tagit upp telefonen så ringer Jossan, min hälsingsfras till henne blev typ "-Jävla-f*tthåls-helvete-k*****k!!"


Happy-f*cking-jävla-onsdag.


Jag är irriterad och grinig idag. Att dagen gått så förbannat långsamt har knappast gjort saken bättre. Eller att jag har ont i svanskotan och inte kan sitta eller gå normalt. Eller att jag har spräckt hela jävla skärmen på min iPhone. Eller att de ringde från Studio AVA och avbokade den ansiktsbehandling jag och en kompis skulle göra tillsammans nästa helg. Dryg var hon också. Jävla idiot. Jag är jävligt glad att jag inte har mens längre i alla fall. Då hade det inte varit roligt kan jag säga.

En kik i arkivet - SEPTEMBER


September 2008



September 2009



September 2010



September 2011


Tips på systemkamera?


Jag är grymt sugen på att köpa en systemkamera. Jag gillar att fotografera men min egna kamera är jag inte så förtjust i. Den tar riktigt bra närbilder med det är fan inte lätt ändå. Jag fixar med inställningar och ändrar men jag får inte bilderna att bli bra. De blir suddiga och konstiga färger. Trots att jag som sagt exprimenterar med olika inställningar på när jag ska ta en bild.

Har ni några tips??

Jag kan typ ingenting om kameror och vet inte vad de ska "innehålla" för att de ska räknas som bra, det enda jag vet är att jag inte vill ha en skitstor kamera, den ska vara rätt nätt och smidig, får inte kosta allt för mycket och den skall vara relativt lätthanterlig.

Så snälla hjälp mig med lite tips om en bra kamera, vore ju grymt om man kunde köpa en innan Filippinerna!! (haha, dock måste jag köpa en ny säng innan och fixa allt som saknas i lägenheten. Vill gärna ha en ny vinterjacka också, vinna på lotto snart kanske?)


Veckan 38


Måndag - Shape
Tisdag - Spinning
Onsdag - Kanske träffa en vän
Torsdag - Shape
Fredag - Middag på Beirut Café
Lördag - kräftskiva med familj och vänner
Söndag - Ingenting planerat

Hoppas verligen på att jag kommer att träna alla pass den här veckan. De senaste två veckorna har det knappt blivit någon träning alls. Vilket suger. I och försig har jag känt mig krass en period och därför valt att inte träna. Men nu är den fan dags. Jag ska vara värsta beachbaben i Filippinerna, haha!




I lördags



 

I lördags träffade jag upp min syster för en tur i Täby Centrum och sen en sväng till lekparken med småtjejerna. Isabelle har varit sjuk i några dagar och var väl inte helt frisk i lördags för man kan lugnt säga att hon var på lite dåligt humör. Herregud vilket temprament den damen har när hon är på det humöret, haha!


Höst


Imorse när klockan ringde var jag helt säker på att alarmet på telefonen fått ett ryck. Det var ju absolut kolsvart ute när jag vaknade! Trodde att jag minst hade en timme extra att sova, men vad fel jag hade. Herregud nu är hösten här! Kan tycka att det är rätt mysigt ändå, med hösten. Eller förhösten kanske jag ska säga. Oktober och november kan jag gärna hoppa över.

Annars då? Jo, jag är frisk nu. Har typ klättrat på väggarna hemma, men ändå sysselsatt mig någorlunda. Varit med Systeryster och barnen i helgen, träffat en kompis och plockat svamp med pappa. Fick massor av trattisar och blev halvt ihjälskrämd då jag nästan trampade på en huggorm.

Sen har jag verkligen fått tillbaka suget efter att blogga!  Jag kan verkligen känna att det kliar i fingrarna att få skriva, och jag skriver ofta i minb privata blogg. Det är så skönt att bara få skriva ut vad man tycker och tänker, känner och mår.

Men. Nu kommer det stora FETA men:et. Mitt internet funkar inte hemma hos mamma och pappa. Jag har tidigare kunnat använda min iPhones internetdelning med nu har usb-sladden slutat att fungera vilket gör att jag heller inte kan ladda min telefon. Joy. Det här gör att det blir värsta projektet och jag blir förbannad och arg för att det inte går som jag vill. Då i ren protest så skiter jag i det.

Ooh happy Thursday...


sliten.se

Jag är sjukling idag. Usch. Hela natten har jag frysit och haft feber. Tog en Ipren innan jag la mig vid 23 och ytterliggare en vid 3-tiden. Och nu på morgonen. Ska äta frukost nu och sen hoppa ner i badet med en bok. Om jag har några böcker här hos mamma och pappa vill säga...


Kundvagn?

 


Det är inte alla som kan säga att de har en kundvagn i sitt badrum. Men det har jag. Tillsammans med ett konstigt skåp, rör i taket, damm och smuts på golvet, en påbörjad installation av den väggfasta toaletten, två vattenflaskor, munskydd en stege och massor av andra verktyg.

Måste även fråga er som själva varit med om stamrenovering och det här med städning. I de papper som vi fått står de att hanverkarna ska plocka undan efter sig samt hålla efter någorlunda med grovstädningen, men att de är vi som lägenhetshavare som får stå för finliret. De har en sopborste stående i hallen men det känns inte ens som att den används? Jag kan komma hem till en smutsig hall (att den är dammig den är en femma, det dammsuger jag upp) där man ser annat smuts än bara damm om ni förstår vad jag menar, det tycker jag att de borde städa undan??

Är det helt fel, eller ska de inte göra det? Hur har det varit hemma hos er?


Hej...


... Från sjuklingen.

Mår inte något vidare idag. Det gjorde jag inte igår heller. Eller i måndags. Men skiten bryter liksom inte ut, utan jag känner mig istället ständigt trött, frusen och lite småfebrig till och från. Igår funderade jag på att vara hemma men insåg att jag inte kunde gå hem till min lägenhet på grund av hantverkarna och hemma hos mamma och pappa funkade det inte. Inte heller kunde jag vara hemma idag. Vi ska på kundevent. Ut och åka båt i fyra timmar och äta middag med våra kunder. Ska i och försig bli rätt trevligt men känns inte jättekul att vara instängd på en båt så länge när man inte mår helt hundra...



 


Mitt badrum


Tänkte ge er en liten sneak-a-peak på mitt badrum! Jag är så jäkla nöjd alltså, ser så fräscht ut, fina färger, doftar gott och dessutom är det helt dammfritt...

...Eller inte.

De har plastat in mina garderober, jag har fått sätta upp en dörr (med ett lakan över) för att undvika att byggdammet spridersig till resten av lägenheten. Sen har de plastat (eller papprat,haha) in heeeela hallen!

Det är dammit som fan och jag måste dammsuga typ varje dag. Och badrummet luktar typ blöt hund. Men det kommer bli så jävla fint när det är färdigt!!


Äntligen fredag!


Solen skiner och snart åker jag och Anna ut till laaaandet! Ska bli så jäkla härligt att få skrota runt i mjukiskläder och vara osminkad. Vi kommer att lägga nät, förhoppningsvis komma ut i skogen och leta svamp, elda och hugga träd och äta massa gott! Ikväll kommer mamma och pappa bjuda på bland annat krabba, egenrökta räkor, vanliga räkor ost och kex. Imorgon däremot kommer jag och Anna stå för middagen, då blir det bland annat kräftlasagne till middag och Keylime Paj till efterrätt.

Längtar verkligen ut till den friska luften och att bara vara. Känner mig ofokuserad och väldigt lättirriterad och grinig. Att jag ska ha mens snart gör knappast saken bättre, haha! Men att komma ut till landet brukar råda bot på det mesta, haha!

Hoppas att ni får en grym helg vänner ♥



Sen att småbrudarna Ellie och Isabelleäven följer med gör verkligen inte helgen sämre ♥


Gårdagen


Igår efter jobbet drog jag och Anna till IKEA i Barkaby. Hon skulle leta efter ett vardagsrumsbord (ett likadant som jag har) och även lite annat smått och gott. Jag skulle kika på en säng och sängben. Och köpa värmeljus till mamma. Jag kom därifrån med spetsgardiner och två krukor. Och värmeljusen till mamma. Sängbenen letade jag efter men gav upp, och sängen glömde jag helt bort!

Efter IKEA åkte vi hem till Anna efter att först ha stannat och köpt middag på thaien (tradition). Vi käkade och snacka massa skit innan vi bänkade oss i soffan och kollade på Gothika. Sjuk bra film, men sjukt obehaglig! Minns inte att jag tyckte att den var så scary när jag såg den sist!

Kvällen idag blir rätt lugn. Ska träffa Hedda en snabbis för antingen en prommis (om vädret tillåter) eller sitta hemma hos mig och snacka. Men jag har dock varnat henne för mitt obefintliga badrum, haha!

Sen ska jag sätta upp mina gardiner och mina tomma krukor. Vill även köpa en spetskappa som jag kan ha över mitt lilla fönster över soffan. Längtar verkligen tills hela lägenheten är färdig, men den som väntar på något gott!


På tal om scary, haha!


Förvirrad.


Hej vänner!

Blir dåligt med uppdatering nu - igen. Men det har sina förklaringar. Jag känner mig lite ur balans och lite splittrad kan man väl säga, haha. Jag bor ju nu hos mamma och pappa, men vissa undantag då jag bor hemma i lägenheten. Men det är inte så jäkla trevligt när man inte har en toalett kan jag säga.

Så nu har jag lite grejjer hemma hos pärutserna och lite grejjer hemma hos mig. Det gör att jag nästan alltid glömmer något någonstans. Framförallt nycklar, smink och glasögon. Så man kan ju lugnt påstå att jag är förvirrad...


Helgen som var


Jag har haft en jättebra helg! Verkligen kanon bra!

Började helgen med en konferans/kickoff med jobbet på BallBreaker på Gärdet. Vi hade en föreläsare där som fokuserade hur man tar sig från punkt A till B. Och hur man gör för att hantera den sträckan på bästa möjliga sett. Var riktigt intressant faktiskt!

Sen var det fem-kamp! Vi spelade bowling, shuffleboard, golf, fotboll och skytte. Jag var grym på skytte, tog mina båda "testfåglar" och sen sköt jag tre av fem. Plus att jag skadesköt en. Killarna i mitt lag fick inte en enda ;)

I lördags var jag som sagt på en födelsedagslunch hos Jenny, hon bjöd på jätte godmat, bland annat marinerat kallt kött, potatissallad och bröd. Sen hade hon bakat banankaka, keylime paj och en tårta! Matkoma efter det...

Tanken var att vi eventuellt skulle ut efter det, men alla var rätt slitna så vi åkte hem var för sig. Men jag var lite uttråkad så jag åkte hem till min kompis Jossan. Vi satt och snackade i flera timmar och drack vin innan jag åkte hem vid ett-tiden.

På väg till Jennys födelsedagsfirande!

img_4689 (MMS)

På väg till Jennys födelsedagsfirande!


RSS 2.0