Uttråkad


En kollega var snäll och skjutsade hem mig igår. Kom hem vid 13.30 och var helt död, men var tvungen att följa med mamma och Malin och handla för jag behövde hämta ut min allergimedicin. Sen var det bara hem och lägga sig i sängen.

Hatar att vara sjuk, det är så jäkla tråkigt! Jag hoppas bara att jag är frisk till morgondagen då en kompis mamma fyller 50 och ska ha fest... Får se hur jag mår.. Jag tror att jag i vilket fall kommer att gå, men det kommer säkert att bli en tidigt kväll :(Det räckte inte med att jag hade ont i hals, huvud och  antagligen hade feber igår. Nej, för när jag satte mig i bilen påväg hem igår så fick jag väldens mensvärk och magen svullnade upp och blev stenhård. Fick knäppa upp byxorna i bilen och luta mig så långt bak jag bara kunde. Pain.


Jag må han leva...


... Ja må han leva uti hundrade ååår * l a l a l a a a a a *G r a t t i s  P a p p a  p å  2 8  å r s - d a g e n ,  h a h a !


I'm stuck


Är på jobbet och mår skit. Min buss hem går inte förrens vid 16.00 och jag vägrar att åka via stan eller via Vallentuna. Känner mig inte direkt manad att åka kommunalt i över en timme. So I'm stuck. Varför skulle jag envisas med att åka till jobbet när jag kände mig halvkrasslig...??

The List..


Jag uppdaterar min "tyck-synd-om-mig-lista"...

- Jag är sjuk (bättre nu, ska jobba imorgon)
- Jag har min lingonvecka (fråga mig inte varför jag har den igen, mycket märkligt det där.)
- Jag har fått munsår.
- Jag har skitigt hår (tvättat nu)
- Jag har fått en infektion i ett av mina hål på min vänstra öronsnibb = vaaaaaar
- Jag känner av pollen.
- Jag har min pollenmedicin nedpackad i en svart liten låda. I förrådet. I förrådet i källaren.
- Jag kan inte sova på vänster sida för att mitt öra gör så jäkla ont.
- Jag har fått en blåsa i munnen.
- Jag har nästan klämt i mig en hel påse chips.
- Nu kommer jag nog inte på något mer...
- ... Eller?

- Jag är täbbt i nääsan... Fuck u Pollen!

Laddad inför DH...


... Med chips och cola!Har redan missat två träningspass den här veckan och är lite bitter. Men är man sjuk så är man. Dock så blir suget efter onyttigt ALLTID värre när jag inte tränar. Plus att jag har mens. Plus att jag fortfarande känner mig lite risig. Sen så ville jag helt enkelt äta onyttigt till Desperate Housewives ;)

Voffvoff


Min systerdotter Isabelle är en cool brud.

Hon har nyss fyllt två år, är född i England och förstår tre språk. Dock så pratar hon på engelska. Hon älskar hundar, och hundar är voffvoff. Nelson är inte Nelson utan voffvoff, Milo däremot är "Mijo".

Hur som. Nelson är om jag ska vara helt ärlig inte så jätteförtjust i Isabelle, förrutom när hon ger honom godis, haha! Men det är så jäkla sött när hon pratar engelska med honom, hon säger bland annat.

- Waaaait voffvoff (med händerna formade runt munnen)
- Bye, Bye voffvoff
- Sen berättade Malin att Isabelle hade gått förbi Nelson och sagt "-(ex)cuse me voffvoff


Här ligger hon i min säng och kollar på "I drömmarnas trädgård" medans jag läser.. Lillstumpan ♥

Det är synd om mig...


- Jag är sjuk.
- Jag har min lingonvecka (fråga mig inte varför jag har den igen, mycket märkligt det där.)
- Jag har fått munsår.
- Jag har skitigt hår.
- Jag har fått en infektion i ett av mina hål på min vänstra öronsnibb = vaaaaaar
- Jag känner av pollen.


Tur för mig att jag var och shoppade i lördags. Köpte bland annat två par jeans i strl 28! Jag som förra sommaren köpte ett par jeans i strl 31! Score för mig!!

GodMorgonLördag


Igår hade jag en mysig hemmakväll med brorsan Fredrik, vi käkade middag och kollade på film - The Box, som förövrigt kan ha varit världens sämsta film! Vi gick båda och la oss tidigt, typ strax innan elva, vilket kan förklara varför jag är vaken så tidigt idag ;)

Idag ska jag vara personal shopper åt lillebror och sen blir det hem till en tjejkompis och sen utgång. Imorgon kommer Systeryster hem (för gått) och senare på kvällen är det the last BOUNCE som gäller! En mycket bra helg. Plus löningshelg ;)
The Box - Världens kanske sämsta film. Ever.


Roooompa


Hej hopp mina vänner!

Hinner inte skriva så mycket då jag har en mycket kort liten fikarast! Idag har det tränats - Shape på SATS. Det är min kollega som håller i passet och jävlar vad jobbigt det var! Dock så måste jag börja strecha på allvar nu igen. Minns inte om jag berättade att jag förra året fick jätteproblem med min "svank" eller egentligen hela området kring svank och rumpa.

Anledningen till detta var för att jag tillsammans med några kollegor började att springa tillsammans. De första två gångerna gick jättebra utan någon som helst smärta. Men tredje gången höll jag på att dö! Smärtan som kom med varje steg var outhärdlig. Gick till en sjukgymnast som konstaterade att jag var lika stel som en pensionär och att mina ben och rumpmuskler blivit korta på grund av att jag var sängliggande så mycket under sommaren 2008. Så han gav mig massor av stretchövningar. Gjorde dem ett tag, men som med mycket annat så rann det ut i sanden.

Hmm. För att göra en lång historia kort..

I måndags så sprang jag ju 30 min på löpbandet och kände inte av "rumpan" alls. Igår så kom jag hem från jobber och sprang runt lite i lägenheten och jagade Nelson, och fick SKITONT! Hade även ont under uppvärmningsövningarna på passet idag. FAN. Jag som är anmäld till Vårruset. Och FAN för att jag har slängt mitt stretchpapper.

Någon som är sjukgymnast eller liknande så kan ge tips på bra övningar för att strecha ut musklerna kring rumpa och lår? Väldigt tacksam för svar då jag känner att jag absolut inte vill sluta med att löpa på band.. :(Detta skulle ha publicerats igår... Vet dock inte varför det aldrig gjorde det..

Träningsvärk


SATS har ett jävla skitsystem! Jag har glömt att avboka 3 pass (under en period på tre månader) Därför har jag blivit blockad från att boka pass den närmaste månaden. Igår skulle jag gått på ett pass, men det var fullbokat, och jag kom inte in på väntelistan heller. Så istället sprang jag på löpbandet och sen fick pilatesbollen sig en omgång. Idag har jag  t r ä ä ä n i n g s v ä ä ä r k . . .
Idag har jag prommenerat en timme med Hedda, imorgon är det spinning som gäller. På torsdag ska jag övningsköra och på lördag är ett shape-lunchpass inplanerat!

Nu ska jag soooooova!


Pippis


Det här är Pippis. Hon vill vara med precis överallt. När jag sminkar mig sitter hon på min hand medans jag lägger mascaran. Det jag håller på med, måste hon undersöka. Dator, Ipod, TV-kontroll. Jag minns för några år sedan (för hon är en gammal dam Pippis) då satt hon på mina stickpinnar när jag stickade, så hon guppade upp och ner och såg allmänt nöjd ut, haha!

 


Dagen


Har haft en supersöndag! Promenad ner till sjön, lunch med brorsorna i Täby Centrum (Fredrik fyller 22 idag). Vi käkade varma mackor till middag, sen kollade jag och Fredrik på The Bounty Hunter. Nu ligger jag i sängen och ska snart stänga av tv:n och sluta mina trötta ögon :)

Ut i solen!


Min Ipod är glömd på jobbet (tror jag..) så jag får låna brorsans. Så nu blir det en promenad med The Twilight Saga, haha! Håret är även uppsatt i en liten toffs, fick dock ta några hårnålar för att kunna hålla håret i nacken på plats!

Ha en underbar dag i det vackra vädret!


Tröst-shopping


Lösögonfransar. En ny topp. Ett nagellack. Deo. Ett par jeans. Bra tröstshopping. 


Vulkanhelevetsjävlaskit


Jahopp. Londonresan inställd.  F I * * A ! !

Jag som hade sett fram emot att åka! Morgondagen skulle ha spenderats i Chessington, en liten nöjespark med djur och åkattaktioner. På måndagen var planen att köpa converse och packa lite åt syster, sen hem igen.

Istället så ska jag nu ner till centrum och tröstshoppa. Måste köpa lösögonfransar. Har ett "hål" på min vänstra ögonfransrad. F*cking hilarious. Varje dag när jag tar bort sminket så följer minst tre fransar med. Det är nu 1,5 år sedan som jag tappade mina fransar för första gången. Räcker det inte nu..?


Jag är inte så bra...


...På det här med rutiner. De senaste sex veckorna har jag haft min röda vecka tre gånger. Tre gånger!! Av sex veckor har tre av dem varit lingonveckor. Och varför är det så då? För att jag jämt glömmer att ta mina jäkla mini-piller! Men. Nu ska det bli ändring på det. Från och med förra veckan har jag ställt mitt alarm på ringning, så klockan 21.00  p i i i i i i p , är det dags! Det vill säga om 30 minuter, haha!


Status


Gör just nu - Ligger i sängen och kollar på tv.
Ska göra - Fortsätta ligga i sängen.
Borde göra - Duscha och måla naglarna.
Hoppas på - Att planet till London går på lördag.
Drömmer om - Något som är kaprigt och flottigt och med en smak av dill och gräslök...
Bitter


Sitter här på min arbetsplats och blickar ut mot det vackra vädret utomhus. Och här sitter jag och jobbar över. Men jag är inte bitter. Inte alls bitter. Nej, verkligen inte. Jag är glad.


Att gråta på en buss.


Det har jag nog aldrig gjort förrut. Men idag kunde jag inte hålla mig, jag försökte verkligen, men så fort jag började snyfta lite så var det kört. Trots mina tårar på en ovanligt fullproppad buss kunde jag inte sluta att läsa. Och tårarna bara rann..

Det är en sådan fantastisk bra bok. Den är så brutalt ärlig, öppen och vacker. Samtidigt som den är otroligt jobbig och hemsk att läsa. Hemsk på grund av en hemsk sjukdom, men vacker för att man inser vad kärlek faktiskt är.

Hur handskas man egentligen med döden?

 

Jag läste den här boken precis när jag fick reda på att jag hade cancer. Jag grät då också. Idag, två år senare läste jag ut den igen. Och grät nog ännu mer. Mer för att jag idag vet vad jag har gått igenom. När jag läste den sist visste jag inte vad som skulle hända.

Boken är verkligen jobbig, och det finns en del händelser som jag inte kan sympatisera med, trots att man till viss del kanske förstår varför. Men, efter att ha läst en sådan brutalt ärlig bok och efter att själv har upplevt sjukdom och vad det gör med en själv och ens nära, så finner jag en helt ny respekt för de som lever och är anhöriga med någon som är sjuk.


Söndag


Naglarna är nymålade ( i g å r ). Jag är nyduschad och insmord med BodyShops Bodybutter - Mango. Passade även på att fila fötterna och smörja in dem med Mary Kays fotkräm. Ligger nu i sängen och laddar inför veckan som kommer. Den kommer att bli brutal. Min tjänst har blivit tillsatt och imorgon kommer min ersättare vilket betyder att jag måste lära upp henne. Vilket betyder att jag inte kommer att hinna med det jag måste göra innan jag lämnar och går vidare till den nya tjänsten. Vilket i sin tur leder till att jag måste jobba över. En brutal vecka. Tur att jag har London att se fram emot. Jag och pappa åker över på lördag och kommer hem på måndag. En snabbvisit, men ser verkligen fram emot det! Veckan efter flyttar de hem! ♥"Mijo"


I torsdags var jag och mamma och hämtade Malin och Isabelle på flygplatsen. Lilltjejen var lite blyg, men hon promenerade ändå rakt in i min öppna famn. Så mysigt..

I bilen hem satt jag i baksätet tillsammans med henne. Hon snackade på som bara den, ett prat som säkert make scence för henne, men som är rent gojja för mig, haha! Hur som, vi började prata om olika djur (hon härmar hur de låter), hund till exempel är "huuuh, huuh", vilket är hennes version av "vov, vov". Hon verkligen älskar hundar. Alla hundar. Sen så helt plötsligt säger hon "- Mijo... Mijo..." Det kändes tufft. Hon och Milo hade en speciell relation till varandra. Han lät henne göra vad som helst med honom, hon kunde klappa lite för hårt, råka slå till han på nosen, ta han på tassarna som han var kittlig på.. Han brydde sig inte.

Jag minns förra året, då bodde Malin hos mig. Vi lade Isabelle på köksgolvet för att vi skulle byta på henne. Milo satt hela tiden och kollade på, pussade lite på henne och nästan vaktade, såg till att allt var som det skulle. Den kontakten de två hade var speciell. Därför gör det så ont i mig att jag inte kan ge henne det. Att hon inte kan få träffa Milo och utveckla den speciella relation de hade till varandra.
Shopping


Har haft en jättemysig dag i Täby Centrum med storasyster! Vi shoppade lite och käkade lunch på Vännernas krog, där har de en buffé med massor av mumsigt, framför allt deras vållullal ;)

Jag shoppade bland annat :

T i g i  C u r l s  R o c k . Mitt hår var, innan jag tappade det spikrakt, tunt och tråkigt. Idag är det tjockt och självlockigt. Men när jag blåser håret blir det rakt igen, därför ska jag testa denna produkt och se om det kan framhäva mina vackra lockar, haha! M U S  M i c r o s h a d o w  -  m u f f i n . Testade denna skugga förra helgen när jag var hos Anna. Tycker att den är grymt snygg! Ljus skimmrande sak som är grymt snygg till svart eyeliner och en något mörkare skugga i ögonvecket...
En dag ute


Idag åkte vi till Stora Skuggans 4H-gård och kollade på hästar, kaniner, kossor och får! Lill-tjejen fick även rida på en shettis för första gången :) 

Sen blev det en lunch ute i solen, pannkakor för Isabelle och chabatta och foccatia för oss andra!


Godmorgon Långfredag!


Jag är redan vaken, vilket känns lite smått otippat, haha! Alla andra sover men jag ligger i sängen och kollar på Saltkråkan, men det är lite mysigt :) Idag har vi igenting planerat, i eftermiddag/kväll blir det påskmat och jag antar att lilltjejen ska få ett litet påskägg fyllt med typ russin, kex och frukt.. Vi andra "barn" fick inget påskägg, tydligen är vi "vuxna" nu ;)


Hoppas att ni andra får en bra Påsk med många påskägg och god mat ♥


Systeryster!


Snart kommer min syster Malin och lilla Isabelle hem! Jag och mamma ska åka och hämta dem vid 18-tiden ikväll, sen blir det hemmagjorda hamburgare till middag och massa bus och lek med lilltjejen ♥

De åker hem igen nästa lördag och veckan efter åker jag och pappa över en snabbis till London för att hjälpa henne att packa. Vi kommer dit med tomma resväskor som vi ska fylla med flyttgrejjer, för snart går flyttlasset hem till Sverige (och inte Svedala ;)). Det ska bli så härligt att ha dem hemma igen! Storasyster har bott i England i ötyp 10 år, så att ha henne hemma och nära kommer att bli en sådan skillnad ♥B i l d  f r å n  s o m m a r e n  0 8 .  H ä r  ä r  h o n  b a r a  c a  4  m å n a d e r  ♥


För exakt...


... Ett år sedan sken solen och det var vår ute. Tittar jag ut genom fönstret idag så ser jag bara blött. Solen skiner inte, det ligger fortfarande lite snö kvar, och det småregnar. För exakt ett år sedan imorgon satt jag på min gamla altan och solade i bara tröja och njöt av att termometern stod på 14 grader. Plus.


 

Jag blev lite nostalgisk när jag läste igenom bloggen. Hittade lite bilder på mig själv (vad annars, haha!). Första bilden är tagen för 1,5 år sedan. Andra bilden är tagen för exakt ett år sedan. Och tredje bilden är dagen förra veckan.  D e t  h a r  h ä n t  e n  h e l  d e l  s e n  s o m m a r e n  2 0 0 8 .


RSS 2.0