Röntgen.


Som ni vet så gjorde jag en röntgen igår. Det var mitt egna beslut och jag bad min läkare att skicka en remiss för att kontrollera att allt faktiskt är som det ska vara. Utan tumörer.

Röntgen igår var värre än alla de tidigare gångerna. Värre än första gången då jag röntgades för att se om jag hade flera tumörer. Värre än andra gången då det kontrollerades att tumörerna minskade och svarade på behandlingen. Värre än den tredje gången då man ville se att tumörerna var borta. Och värre än den fjärde gången som gjordes då man var osäker på att allt faktiskt var borta. Det gjorde ont, jag var illamående, blev dåsig och fick flashbacks från den tiden då jag var sjuk.

Hur som. Jag kom in i röntgenrummet och blev tillsagd att ta av mig allt av metall, typ örhängen, armband och bh. Vilken tur att jag just den dagen valde att ha ett vitt tight linne på mig, haha! Sen lade jag mig på bristen och sjuksystern skulle sätta en kanyl i armvecket på mig. Jag brukar inte vara så jättekänslig men det brukar ju göra ont, men smärtan går ju över så fort nålen är inne. Men fy satan vad ont det gjorde igår! Det gjorde pissigt jävla skit ont! Men hon hade äntligen (efter mycket tryckande, värmande och knytande av hand) hittat ett bra kärl och ville helst inte byta, och smärtan avtog faktiskt någorlunda efter ett tag.

Men den smärtan var ingenting jämförelsevis med det obehag som följde. När hon skulle spruta in saltlösning i kanylen för att "rensa rören" så att säga - se att det är en öppen kanal så att kontrasten kan sprida sig i kroppen. Man känner hur vätskan sprutas in i armen, det lixom bubblar och känns extremt obehagligt och fel, och det får mig att känna mig sjuk igen. När jag varannan vecka fick kanylen i armvecket, fick saltlösning och sen "vargtass"(en typ av cellgift) intravenöst. Den känslan hade jag igår.

När jag sen kom hem så kände jag mig sjuk. Jag kände mig trött och sliten och mådde illa. Så här i efterhand har jag insett att det var så jag kände mig efter kur. Dock i en mildare variant. En flashback från förr.


Handelsbanken??


Är det någon annan som har problem med att logga in på Handelsbankens hemsida?? Försöker logga in för att betala mina räkningar, men inte fan funkar det!! Så jäkla störigt!

M e n   s n a r t   s l i p p e r   j a g   d e n   j ä k l a   s k i t b a n k e n . . . 


Revitalash.


Nu har jag äntligen fått tummen ur och beställt Revitalash! Dock såg jag att det tar mellan 3-6 veckor innan man ser resultat, men förhoppningsvis hinner det i alla fall bli bättre än vad det är idag. Förhoppningarna är höga i allafall :) Kanske ska slänga in en före och efterbild så kan man verkligen se skillnaden... Om det nu blir någon vill säga ;)

Nu förhoppningsvis kan man slippa fula "hål" i ögonfransraden, eller i alla fall i förebyggande syfte. Att fransarna blir starkare och växer lite snabbare!
Bild tagen från google.se


Då var det dags..


...Om 30 min vill säga!

En liter lakritssmakade vatten som smakar SKIT. Nu ska jag ut med Nelson en snabbis innan jag beger mig till min syster där mamma är barnvakt åt barnen. Vill ha lite sällskap när jag dricker skiten, haha


Fransar


Så här är alltså frans-statusen idag. Och då ser det ändå inte så farligt ut på bild, men ni ser ju hur det högra ögat ser ut?? Jag har några fransar som är skitlånga, fransarna mot ögonvrån är relativt långa likaså fransarna längst ut på ögat, dock har jag väldigt få fransar där. Vänster öga ser däremot ut som vanligt...

Jag har däremot bestämt mig för att jag inte vill ha korta fransar i Malaysia, så när lönen kommer så ska jag beställa Revitalash så får vi se om det blir någon skillnad. Fransarna har då cirka 40 dagar på sig att växa till sig och bli starka. Kan det gå så fort tror ni?


Kontraströntgen.


Hej vänner!

Idag passade jag på att vara ledig då jag ska göra min kontraströntgen. Passade även på att göra ett annat ärende som ligger i samma hus så jag passade på att svänga förbi röntgen och be om min kontrastvätska så att jag kunde ta med den hem. Annars hade jag fått sitta där i två timmar och dricka den äckliga lakrits-utspädda-vätskan. Nu är jag istället hemma och ska snart börja dricka och springa på toaletten femtioelva gånger, haha!


"Morfar"


Min farmor gick bort när jag var åtta år gammal. Jag har inga minnen av min farfar, och min mormor och morfar har jag aldrig träffat.

Mitt ex hade en helt fantasisk morfar.  H a d e. Fick nyligen reda på att han gick bort förra veckan. "Min" morfar. Han som sa "-Säg till Johanna att jag gärna fortsätter att vara hennes morfar.."

Han som jag sprang på i centrum och som sa att jag behövde en stor, stark och rik karl som tog hand om mig. Han som undrade vad "vi ungdomar" höll på med.

Han var verkligen en sån jäkla cool gubbe med skinn på näsan! Har många bra och roliga minnen av honom. Av min morfar ♥


RAW Comedy Club


Hej vänner!

Kom visst iväg till centrum igår för ögonfranslimmet. Har ju som sagt en stort hål på min vänstra ögonfransrad så det ser verkligen helt miffo ut. Så imorse fick jag återigen pilla med singelfransar för att försöka täcka det fula hålet. Blev mindre lyckat. Det brukar kunna bli så när det var länge sen jag använde fransarna. Plus att det är svårare att täcka ett jävla hål  m i t t  i fransraden. Fan jag är inte alls bitter, haha!

Nej, nu ska jag sluta att vara bitter och meddela att jag ikväll ska på AW med jobbet. Först middag på Mornington och sen vidare till Pure där vi har drinkbord och ska se på RAW Comedy Club, tror att det kommer att bli riktigt roligt! Om man bortser från mitt miffo-öga vill säga ;) haha!

Tack ni söta för era kommentarer förresten! Tänk vad mycket ert peppande och er förståelse gör för en halvdeppig själ ♥

Sheraton Imperial Kuala Lumpor Hotel


26/1-29/1Deluxe Room 

Decorated in pleasing orange hues, Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel's 452-square-foot Deluxe Room presents a warm and welcoming glow as soon as you enter. Featuring Indian silk linens, 300-thread count bed sheets and feather pillows on a soft, inviting bed, the room looks out on a panoramic vista of the city skyline. The Malay wood carving furnishings and Chinese design elements give a sense of the local living experience without compromising on contemporary luxuries. Guests can bask in the ample sunlight that enters the room through large windows.

Simply plug your laptop into the in-room hospitality port for access to movies, games, or the Internet, or conduct presentations on the sleek Sony 40" LCD flat screen TV. Business travelers will appreciate in-room High Speed Internet Access, as well as the oversized writing desk, personal computer outlet and multi-function phone with two IDD phone lines for added ease and convenience.

The bathroom features marble countertops, lighted mirrors, spacious bathtub, separate shower and toilet, telephone and a range of pampering Sheraton toiletries.


N e e d  I  s a y  m o r e ?


Depp-igen.


Jag är nere i en depp igen. Fy fan säger jag bara. Jag tappar mina fransar för fullt, och mitt ögonfranslim för lösfransarna är slut men jag har inte orkat att köpa nytt. Har kommit hem sent varje kväll på grund av träning och Malaysia-planerande. Ikväll kanske jag hinner? Trots spinningträning. Frågan är hur sugen jag kommer att känna mig på att gå till centrum alldels svettig och äcklig. Säkert kall och hungrig oxå. Haha, vadå bitter??

G a m m a l   b i l d   f r å n   i   v å r a s . . .

 


Det blir inte...


... Mycket bloggande just nu...

Känner helt enkelt inte för det. Jag vet inte vad det beror på, men jag känner inte ron eller lusten att blogga. Har lixom tappat inspirationen till att skriva. Varför vet jag som sagt inte, men gör man någonsin det?
Egentligen har jag så mycket att skriva om, och som jag skulle kunna berätta om. Om lägenheten och inredning, om julen som sakta kryper sig närmre eller om planeringen inför Malaysia. Men finns inte lusten till att skriva så gör den inte det. Men you all know me, jag är en periodare ;)
Nu ska jag stänga av datorn och stänga av tv:n. Jag har duschat, peelat kroppen och gjort en inpackning i håret. Borstat tänderna och använt tandtråd. Sen lite leave-in-balsam och LdBs bodylotion på kroppen. Och naglarna är målade. Tänk vad mycket sådana små saker gör med ens välbefinnande!

Sovmorgon...

...Eller...?

Nej. för vi har lilla loppan Isabelle hemma hos oss! Hon sov över här och vaknade väl runt strax efter sju tror jag. Hörde hur hon var uppe med sin morfar (min pappa) och satt och tittade på tv. Hörde även hur hon några gånger sa "-Anna?" "-Johanna sover nog" svarar pappa. "-Anna sova sin säng?"
Igår levde hon rövare och sprang runt i vardagsrummet med brorsans stora keps vänd bakåfram och höll Nelsons leksak och typ skrek. Varje gång hon kom förbi vardagsrums bordet sa hon "-Allihopa, titta mej!!" Haha!
Nu hör jag hur de sitter i vardagsrummet och sjunger Kalle Anka satt på en planka... De sjunger om mamma Malin, om Daddy, mossar Ola och mommo Skiin :) Väntar bara på att de ska sjunga om Anna ;)

Äntligen fredag!!


Ikväll - smörgåstårta med familjen och sen börja rensa och fixa inför flytten!
Imorgon - Fotografiska museet med Anna och sen lunch
Söndag - Stallet med Emma
Hej vänner!


Läkarbesöket i tisdags gick jättebra! Proverna såg finfina ut och hon hittade inga avvikande knölar, så det känns bra! Däremot så berättade jag att jag inte känner att jag litar på allt det där med tanke på allt som hänt tidigare. Så jag sa att jag ville göra en röntgen och det var hon helt okej med, så nu är remiss skickad till Täby Närsjukhus!

Annars har det varit en lugn vecka som bara innehållit lite träning, bland annat lite gym och simmning. Orkar inte så mycket mer. Känner mig fruktansvärt rastlös och rätt uttråkad, men orkar ändå inte göra någonting. Kommer hem på eftermiddagarna och vill bara lägga mig i sängen och sova. Jag skyller på den pissiga månaden november =)


Återbesök.


Imorgon är det dags. Dags att återigen träffa min läkare för en kontroll. Dags att se hur mina blodprover ser ut, och dags att känna igenom hals, mage, armhålor, mage och ljumske. Den här gången har jag inte tänkt så mycket på besöket. Jag har inte känt lika mycket ångest som jag brukar, och det är ju alltid positivt.
Men som alltid så finns rädslan där för att någonting ska vara fel. Det är därför jag kommer att be om att få göra en röntgen, jag vill verkligen veta att allt är som det ska.

Middag med vänner, sen utgång :)

img_0985 (MMS)

Middag med vänner, sen utgång :)


Lördagspromenad


Är nyss hemkommen från en långprommis med systeryster Malin och Ellie! Det är verkligen jättefint väder ute, solen skiner och det är nästan lite krispigt i luften! Riktigt härligt!

Vi mötte även upp Mattias flickvän Emma och hennes kompis som var ute och red på världens finaste tottosar, nämligen två araber som även var galoppörer! Gud så vackra de var..S y s t e r y s t e r   o c h   j a g.

V i   m ö t t e   ä v e n   u p p   t o t t i s a r n a   p å v ä g e n  h e m . .   S å  f i n a . .


Inköp


Igår efter besöket hos banken gick jag och shoppade lite (det behövdes efter det besöket, morr!). Jag köpte bland annat ett par riktigt schyssta svarta kilklackar och hårprodukter! En hårinpackning, torrshampoo och glansspray. Köp tre betala för två, vilket gjorde att jag fick glanssprayet på köpet. Helt okej ;)


När ni läser detta...

.
.. Sitter jag på Scandic hotell i Infra City och mumsar grym frukost! Äggröra, prinskorv, bröd, pålägg, filmjölk med nötter, russin, müssli, ananas. I can go on and on and on and on...

Godmorgon förresten! :)


Fortfarande...

... Är banken en jävla skitbank!
Orkar dock inte dra hela historien men den innefattar bland annat ett besök på banken för att få en sladd till min bankdosa. Men det var ju inte helt lätt att få den sladden... Har börjat funderat på mitt klagobrev som jag ska skicka till kontorsansvariga! Det är fan helt oacceptabelt att ett kort som ska spärras inte spärras förrens en vecka senare! Men även att ingen informerar om att man behöver sladden till bankdosan för att beställa en egen kod till kortet, och att det efter att man beställt koden tar upp till fem bankdagar innan kortet kommer.
Så. För att sammanfatta. När jag kommer att få mitt kort (om jag nu får det) så kommer jag att ha varit utan kort i tre veckor. I  t r e  h e l a  v e c k o r ! Hade bara min banktjänstemannakärring spärrat kortet på en gång hade jag redan haft det liggandes i plånboken!!

Godmorgon vänner ♥


Här kommer det första tidsinställd inlägget! Förstå vad skönt det är för någon som jobbar heltid att faktiskt kunna publicera inlägg medans man jobbar! Tidigare har det varit så att inläggen har skrivits och sen sparats, och sen på en rast eller liknande har jag gått in på iPhonen och klickat på publicera-knappen.

Det är i alla fall skönt att veta att möjligheten finns. Ibland när jag kommer hem på kvällarna så  v i l l  jag blogga, men  o r k a r  inte. Men nu finns som sagt möjligeheten, och det är fan grymt!


November 2009

För Ett år sedan.

 


Träning


Zumban igår var helt stört rolig! Mycket roligare än sist då jag var där för första gången! Då hade man inte riktigt lika mycket koll och jag satsade (haha, humor på hög nivå!) inte lika mycket som jag gjorde igår!
Jag längtar verkligen till nästa veckas träning, då står det  m å å å n g a  pass på schemat:

Måndag: StreetDance + BodyPump
Tisdag: Zumba + BodyCombat
Onsdag: Ev. gym men tror jag skippar det
Torsdag: CykelPuls
Fredag: Vila
Lördag: Vila
Söndag: CykelPuls


Klockhelvete!


FAAAN. Det är inte min vecka alls. Klockan ringde inte imorse heller, trots att jag stängt av telefonen, tagit bort alla inställningar för alarmen och gjort en massa annat pill! Så idag blir det att besöka en Apple-butik för att få hjälp! Plus att jag skulle gått till banken också, men de stänger klockan 16 idag. Så det blir morgondagens bekymmer, då stänger de klockan 19.

Det är en mycket bra dag idag.

Men Zumban igår var i alla fall skitkul!! Och idag är det dags igen, fast den här gången är det gym som gäller!


Förbannad!


Jävla skitbank jag för närvarande har! Jag är så arg och förbannad så det kryper i hela kroppen! Jag skrev ju tidigare om att mitt kort blivit spärrat. Igår hade jag fortfarande inte fått något kort, och då hade det gått en vecka. Så jag ringde till bankens kundtjänst (inte kontoret för det var stängt) för att kolla om kortet verkligen blivit utskickat. Det hade det inte. Inte nog med det, det gamla skimmade kortet hade inte ens blivit spärrat!!
?
Men jag skulle få ett nytt kort skickat till mig och så kunde jag få välja en egen kod genom att logga in på hemsidan med min bankdosa. Något jag skulle testa mig på idag, men det funkade inte. Så jag ringer återigen till kundtjänst och ber om hjälp. Då säger personen i luren att jag måste logga in med "bankdosa ansluten med sladd" för att det ska funka. Well, JAG ANVÄNDER MIG INTE AV SLADD!!

Så imorgon måste jag bege mig till mitt bankkontor
och be om att få en ny sladd så att jag kan använda mig av mitt kort. Har man inte valt en kod inom 10 dagar så väljer banken ut en slumpmässigt val kod. Men då får jag som sagt vänta ytterligare 10 dagar innan jag kan använda korthelvetet!

Men det som fick mig att bli mest förbannad, det var min personliga banktjänstemanskärring! Hon som kontaktade mig och sa att kortet måste spärras. Hon som "glömde" spärra mitt kort. Hon som inte svarar på viktiga mail eller återkopplar på redan påbörjade konversationer. Jag ringde till henne för att påpeka att kortet inte var spärrat, plus att påminna henne om ett ärende som jag bett om i snart en veckas tid nu. Vet ni vad hon svarar??

"- Johanna du förstår att vi har så mycket att göra för tillfället, det är ett sådant fruktansvärt tryck på kontoret. Lägger man en lapp på bordet så glöms den så lätt bort av andra akuta ärenden. Det är absolut ingen bortförklaring men det är så det ligger till"

Vilket jäkla rikspucko!

Trött.


Satan vad jag är trött. Jag har absolut påverkats av omställningen till vintertid. Jag är helt färdig. Känner mig inte alls taggad på att träna, men jag vet ju att när ja väl är där så kommer jag inse hur mycket jag faktiskt har saknat träningen. Jag saknar verkligen att ha träningen som en regelbunden punkt i min vardag, fan vad jag saknar det! Men nu ska det bli ändring på det! Jag håller verkligen mina tummar och tår för att min förkylning inte ska bli värre utan kanske till och med gå över :)

Goooodmorgon!!


Tisdag morgon. Min klocka på iPhonen ringde inte idag heller (igår knackade pappa på dörren när klockan var fem över sex och frågade om inte jag skulle gå upp). Jag läste på nätet igår att både iPhone 3 och fyra haft en bugg som gör att alarmet inte ställt om till vintertid (trots att det står så).

I det läget är man rätt glad för att man bor hemma, annars hade jag vaknat vid 07, då klockan istället ringde. Mycket märkligt det där.


Sneak-a-peak!


EN MÅNAD KVAAAR!!
Godnatt...


...Vänner...

Hittade en gammal bild på mig. Gissar att den är tagen runt mars -09. Herregud alltså. Det är knappt så man känner igen sig själv.

En försmak...


... Av julen...

...C h a i - t e  o c h   p e p p a r k a k o r...Om en månad är det första advent. Tiden går så fruktansvärt fort, men samtidigt väldigt långsamt. November är årets mest sega och tråkiga månad tycker jag, så då gäller det att ha saker och ting att se fram emot! Det är små saker som förgyller den tråkiga vardagen. Roliga saker på helgen som får veckodagarna att gå lite fortare.

I november månad är umgänge med vänner inplanerat, middagar och restaurangbesök. Bio och filmkvällar, ett besök på Fotografiska museét, och en grymt rolig AW. Så var alla helger i november uppbokade med något roligt att se fram emot!

Under veckodagarna är det träning som gäller! Imorgon ska jag äntligen gå på det första passet på en månad, och fler pass under veckan ska det bli :)


Liten...


...Men naggande god!

Jag har hittat min soffa!! Jag funderade först på om jag inte skulle ha en bäddsoffa, men jag hittade aldrig någon som föll mig i smaken eller som passade in rent måttmässigt. Nu har jag hittat en soffa som passar in helt perfekt!
 
J a g  ä r  k ä ä ä ä ä r
 ♥


Idag om en månad kommer jag att hålla nycklarna till lägenheten i min hand!!


Första november


Hej vänner!

Tänkte bara säga "-Hej" och att jag lever! Har inte gjort många knop alls i helgen, men har verkligen inte känt för att blogga trots att tiden verkligen funnits där.

Men helgen har bestått av en filmkväll, ett besök i badhuset och en tur till IKEA. En riktigt lugn helg med andra ord! Lugn och välbehövd... Är fortfarande rätt ordentligt förkyld, men imorgon kör jag igång med ett träningspass - Zumba - nu får det bära eller brista!

Önskar er alla en bra måndag! (Eller så bra den kan bli en måndag, haha)


RSS 2.0