Stressad!


Fy fan va jag har varit stressad dag, eller rättare sagt eftermiddag! Fick in en mega-grejj som skulle göras och det fick jag reda på vid strax efter klockan två, men kunde inte starta med skiten förrens strax innan tre, sen så hade jag missat en grej och bestämde mig för att börja om med allt from scratch.

Jag har varit i upplösningstillstånd, pratat för mig själv, svurit högt och förbannad systemet. Plus att min dator har har inte varit kopplad till en skrivare så jag har fått be min kollega skriva ut mina saker (jag var lite för lat för att ringa till vår IT-avdelning...)

Men nu är det äääääntligen freeeeeeeeeeeedag!!


En liten...


...Glutt på det nyfriserade håret...


TGIF


Äntligen fredag!! Helgen är riktigt efterlängtad kan jag säga, fy fan va skönt! Ikväll ska jag träffa Anna för att planera inför Malaysia, vi ska kolla upp vad vi vill se och göra, ställen man eventuellt kan bo på, kostnader och massa annat skojsigt! Sen ska vi ha lite filmkväll och kolla på Twilight-serien :)

Imorgon ska jag till badhuset med Isabelle, tror nog att vi käkar lunch någonstans också och har en riktig moster och Isabelle-dag! Senare på kvällen är jag bjuden till en killkompis som har födelsedagsfest. Alla gäster har betalat en summa pengar, och sen blir vi bjudna på middag på Pure och sen gratis inträde på Lobby. Men jag vet inte om jag orkar. Förkylningen vill inte ge med sig och jag som SKA träna nästa vecka. Så vi får se hur det blir med det.

V a d  s k a  n i  h i t t a  p å  f ö r  k u l  i  h e l g e n ?


Hos frissan!

img_1207 (MMS)

Hos frissan!


Ny frippa och smycken.


Snart är det dags för mig att gå till min frisör för lite klipp och sling! Äntligen säger jag! Ska bli så jäkla skönt att få klippa igenom det lite och få lite snyggare form på burret!

Efter klippningen ska jag iväg på Style by Tyra eventet på Karlaplan, blev medbjuden av lillebrors tjej Emma! Dock berättade hon att ville man handla smycken från webshopen var man tvungen att betala med kort, vilket jag inte har (det blev ju spärrat i måndags för min bank misstänkte att kortet blivit skimmat) Så det suger!


18 år.


18 år. I Grekland. Med bästa vänner. Bekymmerslöst. Roligt. Snygga killar. God mat och en hel del fylla, haha!

Saknar inte den galna 15-18 års-perioden med galna fyllor och prestationsångest. Vem hade pojkvän och vilka var fortfarande oskulder, vem tjuvrökte på rasten och vem var skolans madrass?

Då försökte man vara cool, alltid passa in och anpassa sig. Att falla för grupptrycket eller att inte göra det. Att vara cool nog att ligga - inte för att det var bra, utan för att det var coolt och för att "alla andra redan gjort det".

Vilka problem man tyckte att man hade då
. Och fan vilken jobbig period det var. Jag var inte den coola tjejen, men inte heller den töntiga. Jag var lite mitt i mellan. Jag minns att jag verkligen led av detta under framför allt högstadiet. Vem var jag? Varför var jag som jag var? Varför såg jag inte ut som henne, eller henne eller henne. Varför var jag fortfarande oskuld när "alla andra redan gjort det", varför kunde inte jag få ätstörning som "alla andra" jag var ju så tjock. Jag var jättetjock. Mycket fetare än "alla andra". Så tyckte jag att det var i alla fall.

Idag försöker jag ständigt hitta mig själv. Men idag handlar det inte om att jag ska hitta mig själv genom pojkvänner, sex, prestationsångest eller fyllor. Idag handlar det enbart om att jag ständigt ska försöka hitta mig själv och bli en bättre männsika. Själv.


Skillnad.


Jag märker en sådan står skillnad på mitt skrivande när jag är stressad eller kanske inte riktigt känner för att blogga. Då smyger det sig in stavfel och konstiga meningar som inte alls är välformulerade. Har jag däremot tiden på min sida, och  v i l l  blogga, då kan jag läsa igenom ett inlägg flera gånger innan jag publicerar det. Jag ändrar om meningar, tar bort ett ord eller två, trixar lite med orden helt enkelt.

Sådana inlägg tycker jag själv om att läsa. När man ser att det är lite tanke bakom skriften, även fast skriften i sig kan handla om något så tråkigt som skillnaden mellan olika texter.

Jag vet att jag knappast är ett proffs på stavning eller meningsuppbyggnad. Men jag tycker själv om att läsa texter som är rena och lättlästa, utan stavfel och med punkter och komma-tecken. Därför tycker jag att det är extra jobbigt att läsa ett inlägg som jag själv skrivit, när jag ser att dessa stavfel och framför allt slarvfel kommit in i texten. Det stör mig. Jag vet att jag kan skriva bättre än så.

Vet inte varför jag skrev detta egentligen. Men det började med att jag läste inlägget nedan. Och störde mig på hur det var skrivet. Känner jag mig inte motiverad eller har jag inte tiden ska jag inte skriva. Det blir inte bra då och jag stör mig på det jag skrivit.


Aj, aj, aaaaaaaaaaaaaaj!!


En bra start på veckan. Verkligen.

Igår gick jag till farbror doktor för att kolla upp min förkylning för den går fan inte över. Fick ta halsprov och stickprov. Sticker i fingret gjorde apont och blödde skitmycket! Idag kan jag inte använda mitt långfinger när jag skriver på tangentbordet, hon måste ha stuckit  v ä ä ä l d i g t  fel! Men jag gjorde allt förgäves, för alla prover är bra så det enda jag kan göra är att vänta ut förkylnings-helvetet!

Jag blev även kontaktad av min bank igår, de var tvungna att spärra mitt kort för att deras bedrägeri-avdelning hade anledning att tro att mitt kort blivit skimmat (eller vad det heter??). Så nu är mitt bankomatkort spärrat.

Idag skulle jag även ta blodprov för mitt besök hos Hematolgen. Gick dit, fick vänta i kö i över 30 minuter. Kom in, blev stucken i en nerv men orkade inte säga till och bli stucken igen. Sen ville det inte sluta blöda, utan jag fick lägga mig på en brist med armen upp i vädret och med tryck på armvecket. Kul.

Väl på jobbet skulle jag ta bort tejpen.
Då set jag att bomullstussen är bra mycket blodigare än den brukar vara. Mysko det där.
 
Ville visa mitt blåa långfinger. Men det syns inte, haha!


Lördagen den 23:e oktober.

Jag hade det jätte trevligt igår med Emma! Vi satte oss på Tegel och tog några glas vin och bara snackade, verkligen supermysigt och roligt! Nu ska jag hoppa in i duschen o ta bort gårdagens smink som jag inte orkade ta bort igår kväll (duktiga jag, haha!) innan det är dags att pälsa på sig och ta en promenad i spåret!

Bild från i våras på mig och Emma

77 dagar...


...Kvar till paradiset...




Fajita chicken burger.


Min goda mat igår. Det här var det jag lämnade. Borde kanske frågat om doggy-bag?? Jävla mensvärk.


Freeeeedaaaaag


Godmorgon vänner ♥

Hoppas att ni sovit gott? Det har jag, trots äcklig mensvärk och en väldigt täppt näsa, haha! Men jag vaknade pigg och glad (?) fram tills att jag såg att det  s n ö a d e  ute!! Det är lixom inte ens november ens! Fan.

Idag efter jobbet är det middag hos mamma och pappa
som gäller för oss alla syskon plus respektive, det blir löksoppa ( I  l o o o v e )  och säkert en massa annat smått och gott! Sen ska jag vidare för att träffa en kompis för lite drinkar, vi hade planerat för stan, men i det här vädret så känns inte det så jättelockande direkt... Haha, vem vet, det kanske blir drinkat på lokala krogen Tegel istället, haha!

Tröja - HM, linne - Gina Tricot, armband - ingen aning. Sen ett par svarta byxor, och svarta stövlar med nitar.

God natt...


...Vänner...

Jag är riktigt trött efter en hel dags jobb och sen bowling och middag med kollegorna. Dock blev kvällen rätt jobbig då jag hade (och har fortfarande) sjuka menssmärtor. Kan inte gå upprätt, magen är som en stor hård boll och andas man för djup så gör det svinont!


Sockerärtor


Tips från coachen!

Tag
ett paket sockerärtor (som egentligen är en ganska tråkig grönsak att äta bara som den är). Lägg en klick smör i stekpannan och blanda ner ärtorna tillsammans med en rejäl nypa havssalt och pressa över lite lime eller citronsaft!



Jag skulle lugnt kunna äta det här som snacks, fy fan vad det är gott alltså! Kan  s t a r k t  rekommendera att servera detta till vilken maträtt som helst, det är himmelskt gott!


20101021


Godmorgon torsdag!

Det är helt stört hur fort dagarna och veckorna går! Vart försvann sommaren lixom?? Helt plötsligt blev det svinkallt och frost på marken.  J a g   h i n n e r   i n t e   m e d ! !

Efter jobbet idag ska jag iväg med kollegorna och bowla och käka middag på O'Learys i Kista, det ska bli mycket trevligt, sen blir det hem för att förhoppningsvis fortsätta med resningen jag påbörjade igår. Jag kommer att slänga/skänka bort två IKEA-påsar fulla med kläder som inte passar eller som jag helt enkelt inte vill ha längre!



J a g  v i l l  h a  s o o o o l   o c h   v ä r m e ! !


Prommis.


Idag efter jobbet ska jag träffa Hedda för en promenad! Tidigare i våras/somras brukade vi ses i alla fall en gång i veckan för att promenera, men sen gled det lite ut i sanden, och sen åkte skitkorven iväg till Colombia i typ två månader =)

Det var med henne och hennes bror som jag bland annat var ute med i lördags och dansade salsa!


Feelgood



Bankmöte och barnvakt


Bankmötet idag gick superbra, så nu är allt klart inför "nyckel-bytar-dagen" den 1 december! Annars har jag inte gjort så mycket idag, mamma hade gjort våfflor till middag, och sen gick jag över och var barnvakt åt Isabelle och Ellie medans storasyster Malin och mamma var och handlade.
Förresten, har ni sett det avsnittet av Vänner, när Monica försöker få Rachels dotter att somna genom att säga "-Oooh baby, baby, Ooooh, baby, baby" samtidigt som hon typ svingar bebisen fram om tillbaka? Det var typ jag idag. Men sen somnade hon oxå efter typ fem minuter, haha!
Här är Ellie alldels nyfödd

Å här ska storasyster Isabelle pussa på mamma Malins mage med en liten Ellie i!

Barnvakt <3

img_5274 (MMS)

Barnvakt <3


Till banken!


Hej hopp, gummi snopp!

Snart är det dags för mig att gå till banken för att skriva gå igenom mina lån och kolla upp lite annat smått och gott. Än har det inte riktigt sjunkit in att jag faktiskt är med lägenhet och att jag inom lite mer än en månad kommer att flytta.. Helt galet...

Men efter besöket på banken så kanske det ändras :)

Svenska hjältar




Ni har säkert redan sett Aftonbladets kampanj att finna årets Svenska Hjältar...

...Men jag tänkte att det kunde vara kul att uppmärksamma det ändå. Själv blev jag kontaktad av Aftonbladet för två år sedan och fick förfrågan om jag inte ville blogga för dem som en "Svensk Hjälte". Jag blev även själv nominerad, dock vann jag inte men jag blev däremot inbjuden till deras gala på Cirkus, vilket var en grym upplevelse!

Under vissa framträdanden kom det upp bilder på de nominerade på en stor bakgrundsskärm. Min vackra skalliga nuna kom upp ett antal gånger, dock syntes det inte ut i tv-rutorna (fick jag höra av en arg pappa) för att kamerorna valde att zooma in på gruppen som sjöng. Men jag minns att jag grinade som faen när jag såg mitt ansikte på storbildsskärm, haha!

Hunden Milo brukar ta med matte på promenad i skogen när hon

Här och här  kan ni läsa artiklarna som skrevs om mig, den senare artikeln kom även ut i tidningsupplagan.


Att se fram emot.


Jag har tidigare berättat att jag påverkas väldigt mycket av hösten och mörkret.
Jag mår lixom inte helt bra. Jag är ständigt trött och förkyld och jag känner mig nedstämd och hängig. Därför måste jag ha saker att se fram emot för att inte gå under! Så, här kommer de datum som jag klamrar mig fast vid för att kunna överleva en deppig höst.


28 oktober - Klipp och sling
5 november - Dag före röd dag = slutar klockan 13
1 december - Tillträde till lägenheten!
24 december - Julafton
30 december - Ledig
31 december - Nyårsafton
7 januari - Malaysia!


Godmorgon...


... Kalla och mörka måndag....

Fan vad det är härligt med kylan. NOT.

Tack ni underbara för jättefina mail och kommentarer, ni förgyller helt klart den trista höstiga vardagen! ♥
Hur som, jag har haft en kanonhelg med massor av roligheter, bland annat middag med brorsan och Emma, IKEA, hemma-spa, restaurangbesök och salsadansande! Berättar mer om min helg sen!

Hoppas att ni alla haft en bra helg! ♥

Återbesök


Nu har jag äntligen fått min kallelse till till Hematologen! Det blir tisdagen den 9:e november klockan 10:30. Har väl inte så mycket att ta upp egentligen, annat än att jag skulle vilja göra en  r ö n t g e n när det är dags för mitt nästa besök som borde bli i mars någon gång.

Jag vet att min läkare anser att det inte är nödvändigt då mina prover och tester alltid varit bra. Men jag litar inte riktigt på det där.

För det första så säger inte ett blodprov så mycket egentligen. Det visar i alla fall inte att sjukdomen är tillbaka, om det inte har gått väldigt långt vill säga.

För det andra så går de mycket på mitt allmänna tillstånd: hur jag mår, viktnedgång, svettningar osv. Inga av dessa symptom led jag av innan jag fick min diagnos.

För det tredje
så finns det risk att de inte känner eventuellt svullna lymfkörtar. Jag hade en tumör som satt under min vänstra armhåla, mot bröstet till, som de inte kunde känna, men som de visste att jag hade för de sett den på kontrast-röntgen.

För det fjärde (heter det ens så??) Jag gick till en läkare för att jag ville undersöka den knöl jag hade på min axel, men jag fick berättat för mig att det "bara" var en fettknöl. Fick sen göra ett ultraljud av knölen av en annan läkare som bekräftade att det faktiskt var en fettknöl. Ville endock ta bort knölen för att det var just en knöl! Bad om operation för att ta bort den men det tyckte läkaren var onödigt, "personer lever hela livet med dessa knölar och det är inte  a l l s  farlig!". Men operation blev det. Jag låg på operationsbritsen och skulle precis få lokalbedövningen då två sjuksyrror kom in och sa att de tyckte att det var minsann en liten knöl att operara bort.

Jag tror knappast att någon av dessa berörda personer vet om att jag faktiskt var sjuk. Att "fettknölen" faktiskt var cancer.

Så nej. Jag litar inte riktigt på sjukvården eller på deras tester.


Mail.


Sen det här inlägget har jag fått ytterligare åtta mail från personer som läser men som aldrig / sällan kommenterar, men som ändå vill berätta att de läser det jag skriver, vilket känns skitkul! Jag vet att många läser men få kommenterar, jag är likadan. Jag läser en del bloggar men det är väldigt få jag kommenterar, förstår dock inte varför, för jag vet ju själv hur glad man blir över att få respons på det man skriver.

Nu låter det typ som att jag sitter och fiskar kommenater, men så är inte fallet (även fast det skulle vara trevligt, hehe!). Jag ser på min statistik hur många det är som läser,  och hur många prenumeranter som finns på Bloglovin. Bara det är en bekräftelse i sig.


J a g  f ö r   e t t   å r   s e d a n . .

Men det vore ändå roligt om det var fler som ville göra sig till känna genom att skriva en kommentar eller slänga iväg ett mail!

Skulle ni inte kunna säga hur ni hittade hit då? Var det via Aftonbladet, slumpen eller annan blogg?
Hur länge ni har läst och vad det är ni har fastnat för?

Ha nu en underbar fredag och helg ♥ Det ska jag ha =)


Utseendesvacka.


Jag är förkyld som ett as och har varit det de senaste två veckorna. Vilket nu även har lett till munsår. Mina ögonfransar som äntligen blivit långa och fina håller på att falla av och jag är i desperat behov av en klippning. Håret är torrt och nästan frissigt, sådant hår hade jag inte tidigare, dock är det tjockare nu. Och jag har ju faktiskt hår på huvudet nu. Alltid något.




Ni läsare är fantastiska ♥


Det händer då och då att jag får mail från människor som varit trogna läsare länge, eller vissa som precis hittat hit och har frågor om cancern, om mitt hår, eller hur jag mår idag, eller för att bara slänga iväg ett "-Hej". Idag fick jag ett mail från Christina. Hon berättade att hon läste bloggen och ville bara presentera sig, att säga "-Hej" helt enkelt!

Att få sådana mail, jag vet egentligen inte hur jag ska förklara, men de ger en så himla mycket. Man skriver inte för att man undrar över något, eller svarar på någon fråga. Man skriver enbart för att man vill och för att berätta att man faktiskt läser. 

Min blogg är idag inte ens en bråkdel av så stor som den en gång var när jag bloggade för Aftonbladet, då jag till och med låg över Ebba Von Sydow i besöksstatistik. Men jag har en hel del läsare kvar, men få lämnar spår efter sig i form av kommentarer, så visst blir man nyfiken på vilka det är som läser!

Så TACK Christina ♥



Måste även berätta vad som hände mig för några veckor sedan när jag och Anna var på PoleArt på Mosebacke! I pausen kom det fram en tjej till mig och frågade om jag hette Johanna, jag blev förvånad som fan och började fundera på hur jag kunde känna henne. Men då visade det sig att hon var en läsare och ville bara komma fram och säga just "-Hej". Den känslan är så jäkla märklig! Det är verkligen smickrande och otroligt roligt!

Mobilbild


Hittade den här bilden på mig och Ellie på iPhonen som togs förra veckan. Kan inte fatta att lilltjejen redan är 10 veckor! Det känns som att hon alltid varit här och att det var år sedan som jag var med på förlossningen och fick klippa navelsträngen..  ♥


Bäddsoffa.


Jag är på jakt efter en bäddsoffa till lägenheten. Jag kommer (med hjälp av papi) att bygga upp en "halvvägg" i vardagsrummet av glaskuber för att på så sätt kunna få en liten sovalkov. Men jag har även bestämt mig för att införskaffa en bäddsoffa så mina vänner kan sova över och slippa madrasser och skit. Nu kommer dock dilemmat. Jag och pappa har räknat ut att soffan max får ha en längd på 2,40 cm (om det nu funkar att ha soffan där jag vill ha den vill säga) och då blir det exakt på gränsen till att fungera.

Jag längtar verkligen tills jag får gå och ta mått på lägenheten och se hur lägenheten ser ut utan alla möbler. Då är det så mycket lättare att få en uppfattning om vad som funkar och inte funkar!

MÅNSTAD Hörnbäddsoffa m förvaring, vänster mörkbeige Bredd: 240 cm Djup: 90 cm Höjd: 73 cm Sitsdjup: 60 cm Sitshöjd: 45 cm Bäddbredd: 140 cm Bäddlängd: 204 cm      MÅNSTAD Hörnbäddsoffa m förvaring, vänster blågrå Bredd: 240 cm Djup: 90 cm Höjd: 73 cm Sitsdjup: 60 cm Sitshöjd: 45 cm Bäddbredd: 140 cm Bäddlängd: 204 cm

MÅNSTAD Hörnbäddsoffa m förvaring, vänster blågrå Bredd: 240 cm Djup: 90 cm Höjd: 73 cm Sitsdjup: 60 cm Sitshöjd: 45 cm Bäddbredd: 140 cm Bäddlängd: 204 cm


Här är en utav bäddsofforna jag kollat på. Dock så finns den bara i dessa två färger, men jag vet inte om jag är så sugen på någon av dem. Men rent storleksmässigt passar den och jag vet att det är en mycket bekväm soffa  o c h  säng!

Har ni tips på någon schysst inredningsbutik eller känner till någon grym bäddsoffa, hojta gärna till! =)

 


Godmorgon!


Idag har jag på mig detta! Hann dock inte ta en ny bild, och den här har ni sett förr..
Idag står inte mycket på schemat, förrutom jobb. Vill ut och springa eller gymma, men den jävla förkylningen vägrar att ge sig!


Den är hittad!




Handpenningen är betald, papper om tillträdesdag och annan info är ifylld och ska skickas till mäklaren imorgon, har även fyllt i ett papper som jag ska skicka till HSB Norra om utträde. Men det bästa av allt: Jag har äntligen hittat min ring som varit borta en evighet!!


Nya kategorier


Jag har lagt upp en ny kategori, nämligen Nya lägenheten! Har även ändrat om lite i kategorierna, bland annat är "Behandling" numera döpt till "Cancer", det händer att jag får mail och kommentarer från andra som suttit/sitter i samma sits som jag gjort, och då kan man gå in och läsa där om man är intresserad vill säga! Kategorin "Allmänt" är även ändrad till Dagbok!

Medlemsskap


Det är mycket som ska fixas nu. Handpenningen ska in i dagarna, måste fixa en hemförsäkring och betala in mitt medlemsskap i HSB. Eller, jag måste begära utträde ur HSB Norra för att sen begära inträde i HSB Stockholm. De kan inte bara sådär enkelt föra över mig från den ena till den andra. Vilket låter mycket märkligt i mina öron, jag måste lägga ut 500 kr för inträde, sen får jag tillbaka 500 kr för utträde.

Som sagt. Lite märkligt.

Den 11 oktober 2010.


För exakt ett år sedan låste jag bloggen och skickade ut lösenord till över 300 olika mailadresser . Jag låste bloggen för att jag var förbannad, ledsen och arg. Men framförallt sviken.

Jag har nu levt som singel i ett år efter att ha levt i ett förhållande som varade i 4,5 år. Första tiden var fruktansvärd och jag grät mig själv till sömns nästan varje natt. Jag gick ner fem kilo på lite mer än en månad och jag såg inte längre någon mening med livet.

Idag är jag inte längre ledsen över att förhållande är över. Inte ens lite. Därmot kan jag fortfarande känna mig sviken över hur det tog slut och över hur min föredetta sambo behandlade mig i slutet och fortfarande behandlar mig. Jag kan inte förstå hur man kan vara så respektlös mot någon som man en gång påstått sig älska? Men det är han bra på. Att ignorera. Att placera allt jobbigt långt bak i ett fack i huvudet. Att bli förbannad när man kliver på en öm tå.

Vet inte varför jag började skriva detta egentligen. Antar att det är för att jag är frustrerad över att saker och ting inte är lösta än. Att det är han som sitter och drar på det. Det är frustrerande. Jäkligt frustrerande.



J a g  f ö r   e t t   å r   s e d a n . . .


Måste, borde, vill


Det är många måsten, jag borde, och jag vill just nu. Jag måste ta tag i allt praktiska inför flytten. Jag vill slinga håret, jag vill köpa Neulash. Jag borde verkligen inte köpa någonting just nu.

Keeeeso


Godmorgon vänner, och godmorgon måndag!

Vaknade pigg imorse, vilket känns väldigt otippat då jag hade svårt att somna igår! Men jag ska inte klaga, äntligen kanske jag har kommit ur mitt komaliknande tillstånd som jag varit i den senaste månaden...

Käkade keso och avokado till frukost och blev faktiskt riktigt mätt, så det ska jag köra på fler gånger. Ska även verkligen försöka minska ner på allt annat onyttigt. Det gick däremot år fanders i veckan då jag tyckt synd om mig själv.

Funderar på att börja skriva en liten dagbok där jag ska anteckna vad jag faktiskt stoppar i mig. Tror att det är mycket mer onyttigt än vad jag faktiskt tror. Jag dricker fortfarande  m y c k e t  cola och äter mycket onödigt. Det bidrar knappast till min BeachMalaysiaKropp. Eller till min forever vältränade kropp.

Promenad.


Är nyss hemkommen från en prommis med Systeryster och Ellie. Blev fem kilometers-spåret! Vi tog vagnen halva biten var, och jäklar vilken skillnad det är att gå med vagn! Det blir verklgen jobbigt och man arbetar mer med hela kroppen! Framförallt baksida lår och armar!

Nu ska jag plocka undan i köket och sen blir det lunch, sen ska jag sätta på filmen Brothers som jag satte på igår, för Ps. I Love You gick istället. Fan vad jag grina.

 


2010-10-10


Coolt datum att gifta sig på eller föda barn på!! När är du född? "-101010" hehe!

Ligger fortfarande i sängen men ska pallra mig upp och käka frukost snart, men det är en s e e e e g  dag idag, och fan att det redan är söndag... Har inte direkt något roligt inplanerat för veckan, ska betala in handpenningen till lägenheten och börja småträna lite igen, men annars är veckan helt oplanerad vilket känns skittrist!

Om cirka två veckor ska jag upp till lägenheten (säljaren har då tömt lägenheten på saker) och mäta upp väggarna, efter det kan man verkligen börja planera och köpa in saker. Det längtar jag till :)


Hemma i soffan


Har käkat en lätt middag (baguett med mozarellaost och tomat som får ligga i ugnen till osten smält, yummi!), ska snart hoppa in i duschen och sen sätta på filmen Brothers!

Hade jag varit pigg och kry, eller pigg är jag, men inte helt kry, då hade jag fan gått ut ikväll! Känner mig lite uttråkad men vill inte riskera att bli mer sjuk! Dock är det rätt skönt att veta att mina vänner antingen har besök av sina föräldrar, ska på födelsedagsfirande eller inte är hemma, ingen ska ut och festa järnet i alla fall ;)

Sist jag var ute var det verkligen all in! Lite för mycket all in faktiskt, mådde inte helt hundra dagen efter, hehe!

Före.


Under.


Efter.


Dagen efter.

 


Det som göms i förrådet...


...Kommer fram vid nästa flytt ;)

Läskig kulvert...

När jag "opererade" bort min tumör på axeln som visade sig vara Non Hodkings Lymfom, fick jag sköta om operationssåret med allt detta.




Ett fint brev jag fick av en farbror då han kom in i butiken jag jobbad i med näsblod som inte ville sluta rinna. Rimgde sjukvårdsupplysningen och sen även ambulans, som tack för hjälpen fick jag detta fina brev och en liten (läs: stor) slant...




Hittade en bild på lillebror Nelson som jag ritat för 9 år sedan!



Nu ska jag pallra mig ner till Täby Centrum för att köpa mig en god middag! Orkar inte hitta på något ikväll utan ska bänka mig i soffan och kolla på den film jag hyrde igår - Brothers!


God morgon lördag!


... Och jag ligger fortfarande i sängen och drar mig..

Hade tänkt åka till landet idag men känner mig fortfarande inte på topp efter min förkylning så det blir en hemma-helg för mig. Vilket faktiskt inte gör så mycket, hade tänkt gå ner i förrådet och göra en liten inventering av bland annat köksutrustning! Jag äger inte direkt några möbler då de flesta möbler jag hade tidigare tillhörde exet och hans familj. Så en tripp till IKEA och andra inredningsbutiker står oxå högt på listan!


Lägenhetsägare!!


Nu har det äntligen skett! Jag har köpt lägenhet!! Eller i alla fall skrivit kontrakt, så nu är lägenheten min!! Jag tog med mig min pappa för lite stöd och efter det gick vi och firade med ett glas vin och en stor stark!

Det är en lägenhet som ligger extremt centralt i Täby, det är nära kommunikationer och jag bor inprincip granne med Täby Centrum, och bor typ 10 minuter från mamma och pappa vilket känns riktigt skönt!

Det är en lägenhet på 39 kvm, balkong, stort kök med plats för matbord för 4-8 personer, badrummet ska stamrenoveras under 2011, och vardagsrummet har jag och pappa stora planer för!!

Jag kommer få tillträde redan i början på december, men kommer nog inte att flytta in på en gång utan börja med att måla och grejja innan!

Som sagt, jag har gråtit och skrattat, tvivlat och funderat. Men nu äntligen kommer jag att få mitt egna ställe!!


Till Salu


Hej vänner!

Tänkte att det kan ju inte skada att lägga upp en liten annons här i bloggen =)
Så, är ni intresserade av att köpa en Malmsängstomme 180*200 cm i björk med tillhörande avlastningsbord??

Nypris är: 1795+499+499 = 2793:-

Men jag säljer den för 1500:- (Madrass ingår ej)

Sängen köptes i februari 2009, men är endast använd i ett halvår innan den packades ner. Mycket bra skick!

Om ni är intresserad, eller om ni har en kompis vän, farmor eller syster som är intresserade så finns den som sagt i Stockholm =)



Om ni är intresserade så släng iväg ett mail [email protected]!!

Shit, shit, shit!


Samtalet jag skrev om tidigare kom tillslut! Eller det kom en grattis-sms, eller typ ett grattis-sms, och sen fick jag ringa samtalet. Det känns läskigt men så jäkla kul på samma gång! Jag känner mig nog ganska känslomässigt bedövad tror jag.. Jag har grinat, och skrattat och nästan skakat i hela kroppen!



J a g  o c h  S t e p h i


Nervös väntan


Jag mår piss, är täbbt i nätan och nyser som in i helvete. Vill inget annat än att lägga mig i badet. Men istället så väntar jag på ett viktigt samtal men jag har ingen som helst aning om när jag får det samtalet. Funderar på att lägga mig i badet ändå, men jag vill inte få det där samtalet när jag ligger i ett badkar.

Vilka problem man har. Men förhoppningsvis är det ett problem som kommer att förändra en hel del saker. Fast jag fryser. Jag hoppar i badet i alla fall.

En korkskruv


Efter att jag kommit in efter en prommis med lillebror Nelson så ser jag att jag fått en liten snygg skruv i håret! Så blir det nästan varje gång jag går ut med mössa på mig, det bildas nästan en liten korkskruv, framför allt när håret är nytvättat och utan produkter i det!


Jakten


Godmorgon!

Inatt har jag sovit bra mycket bättre än vad jag gjorde natten innan, dock har jag fått världens mest irriterande hösta! Är hemma idag oxå men planerar starkt på att kliva in på kontoret imorgon!

Just nu ligger jag i sängen och drömmer mig bort bland soffor och kuddar, matbord och mattor på IKEA! Som ni vet så är jag (äntligen) på jakt efter en lägenhet och jag har till och med budat på en, dock gick det aldrig vägen då den gick upp så jäkla mycket i pris!

Så under tiden jakten pågår letar jag efter möbler och inredning, går in på Hemnet för att hämta inspiration, snygga färger och former.

Det roliga är att när jag har varit på en visning, och börjar fundera på hur man skulle kunna göra lägenheten så optimal så möjligt, då går jag till pappa. Tillsammans sätter vi oss ned med planritningen framför oss och flyttar väggar hit och dit, tar bort väggar, kapar väggar. Vi planerar hur man skulle kunna renovera ett gammalt kök, flytta spisen helt och hållet, få in en diskmaskin osv osv. Det är som sagt bra att ha en pappa som är hantverare ;)


F*CK U


Typ så här känner jag mig idag. God morgon förresten. Hoppas att ni sovit bättre än vad jag har.


Fan.


Jag.är.död.

Fy fan vad jag mår kasst. Fryser, har ont i halsen och känner mig febrig. Jag som borde städa, men jag orkar fan inte, inte heller orkar jag bli sjuk. Fan. Fan. Fan. Och fan igen.

Nu duschen för att piggna till lite. Sen börja plocka och städa. Kul.


Kvinnor kan ;)














Måndag morgon!


Godmorgon vänner!

Idag var det mindre kul att gå upp kan jag säga. Fick värsta halsbrännan igår innan jag skulle lägga mig och tyvärr är den kvar än... Vet inte riktigt hur jag ska tolka det..?

Efter jobbet idag så ska jag och paps på en visning och efter det är det simmning som gäller (dock med glajjor på;))

Önskar er alla härlig måndag! Eller så härlig som den bara kan bli om måndag, haha!



Finaste vovven Nelson ♥


Tillbaka...


... Till verkligenheten igen...

Fiskat. Ätit mat. Eldat. Umgåtts. Druckit vin. Fällt träd. Släpat stockar. Använt motorsågen. Försök till att hugga ved. Läsning. Rott båt. Kelat med Nelson. Plockat svamp. Lekt med Isabelle. Somnat innan 22 på kvällen. 

Som sagt, helgen har varit grym och jag vill INTE tillbaka till verkligheten igen



Hoppas skarpt på en till helg i paradiset innan vi stänger för vintern ♥


Ray Kluun


Jag vet att jag tidigare har skrivit om denna författare. Om Ray Kluun. Hans debutroman - En sorts kärlek - är nog en utav de mest känslomässigt jobbiga bok jag någonsin läst. I boken heter han Sten. Sten bor tillsamman med sin fru Carmen och deras tvååriga dotter Luna. Utåt sett ser de ut att leva det perfekta livet tillsammans, men Sten är notoriskt otrogen mot sin fru. Sen drabbas Carmen av bröstcancer och då får man - brutalt ärligt följa familjen och deras kamp mot sjukdomen.

Nu har han kommit ut med uppföljare - Änkligen - Jag vet att jag kommer att gråta, vara förbannad och må stundtals dåligt. Alla de känslorna kände jag när jag läste första boken. Jag bölade som jag aldrig bölat förr.



Nu börjar...


...Nedräkningen!

Idag är det 99 dagar kvar tills Malaysia! Så jag har alltså 99 dagar på mig att få den strandkropp jag vill ha! Träningen och framför allt motivationen till träningen är det inget fel på, jag brukar i snitt träna 3-4 dagar i veckan, och jag har blivit starkare och är mer uthållig. Däremot så SER jag ingen fysisk skillnad på kroppen, det står lixom still! Jag känner inte att kroppen blir fastare eller att den tonats till det minsta!

Men det ska det bli ändring på! Nu ska det bli ordentlig nedskäring på allt som börjar på g och slutar på odis, eller det som börjar på c och slutar på hips. Men framför allt colan. Livets dryck för mig, fan va tufft det kommer att bli! Fan, fan, fan! Men nu jäklar ska jag få den kroppen jag vill ha!!


Första oktober


Hej vänner, hur står det till?

Idag är det fredag, och det är efterlängtat kan jag säga! Eller, alla fredagar är det, haha! Hade svårt att somna igår vilket kändes lite otippat då jag och Malin var och simmade. Tog i mer igår än vad jag gjorde i måndags så jag trodde verkligen att jag skulle sova som en stock. Men icke sa nicke.

Dock känner jag att nu är det slut med kärringsimmandet för min del, på med glajjorna och in på snabb-banan istället! Jag simmar inte direkt jättesnabbt, men det är frusterande att behöva simma om folk på motionsbanan. Plus att det alltid är massor av folk på den banan... På måndag är det dags igen! 1100 meter!



J a g  v i l l   h a   t i l l b a k a   s o m m a r e n . . .  J a g   v i l l   h a   s o l   o c h   v ä r m e ! !


RSS 2.0