Hemma igen...


...Punkt. Punkt. Punkt. Lite så känner jag. Punkt. Punkt. Punkt...



Har varit uppe i två dygn nu (om man bortser från några små powernaps på planet som gick från Kuala Lumpur till Amsterdam.) Försöker att hålla ögonen öppna men nu känns det meningslöst att end försöka längre..

Sen så skulle jag ta en bild på mig själv, men det blev bara pruttsuddiga bilder, suddiga bilder som gör att jag ser typ blek ut. Men trött som jag är orkade jag inte ta flera bilder...

Ville bara säga "-Hej" och att jag är hemma igen. Dock inser jag hur bitter jag låter över att vara hemma igen. Och det är fan ingen lögn. Jag vill resa meeeera!


I Kuala Lumpur


Har kommer en liten snabb uppdatering fran Kuala Lumpur..

Igar tog i planet fran soliga Langkawi till Kuala Lumpur. Wart (Enkel W:et funkar inte pa denna cp dator sa det far bli dubbel W istallet, haha) Wi akte hit med mycket hoga forhoppningar pa mycket sewardigheter och grym shopping! Shoppingen har warit urusel och likasa den sightseen wi kollat pa. Plus att det regnar har, och det ar knappast en wacker stad att promenera i. Det som hade kunnat wara bra war att wi hittade asbilliga Conwers i en butik, men alla sma storlekarna war slut. Bummer.

Saaaa. Jag och Anna har gjort nagot waldigt spontant. Wi har bokat ett flyg tillbaka till Langkawi for att hinna med sol och bad innan wi aker hem igen pa lordag, haha!

Wi hade sa jakla hoga forwantningar pa KL men fy fan wad besikna wi kanner oss, sa nu ar det sol och bad som galler, frukost pa stammis stallet Little Lylies (pannkakor) Lunch pa The Brasserie (omelett) och middag pa "Hassans" kebabstalle, saaaa jakla haaarligt!!

Wi hors nasta gang pa sondag! Da kommer jag att beratta mer bland annat om en kille som wi dopt till "Kottbullen"som gaw Anna warsta karleksforklaringen, och som sen iprincip hotade oss till liwet. Awen lilla "Usama" som blew nerkarad i mig och som hela tiden sa "- Jak wil schyssa daj", haha!!

Shit, har sa mycket att beratta och sa manga bilder att wisa er, men det far som sagt bli under nasta wecka! Nu maste wi ga och awboka den massage som wi bokat in imorgon!


För ett år sedan...


...Såg jag ut såhär...

Jag var så jäkla stolt och glad över att jag kunde göra en fläta i håret, och efter den upptäckten hade jag ofta en utbakadfläta över luggen, något som jag trivdes väldigt bra i, men som jag idag sällan gör. Tror att det beror på att håret bak i nackpartiet blivit så långt att det inte ser lika bra ut.

Eller, det har jag fått för mig i alla fall ;)


"Min favoritplats"


Total avkoppling och sinnensfrid. Landet. 

För cirka 3 år sedan köpte mina föräldrar en liten, liten röd stuga i Edsbro, en bit utanför Norrtälje. Jag har kommit dit varje sommar, flera gånger om under dessa tre år. Första sommaren, då var jag sjukskriven på grund av min cancersjukdom, då var jag ofta på landet. Då kunde man bli ompysslad och göra roliga grejjer. Fiska, plocka hallon, bada, grilla, sola och bara ta det lugnt och faktiskt få njuta lite av sommaren vilket annars var svårt då cellgifterna gjorde min kropp trött och sliten. Men på landet finns inga måsten. Där är det bara mysigt. God mat, mysigt umgänge, och framför allt en fantastisk plats för själen att finna ro och läka. 








En liten...


...Ego-bild...


Sitter just nu på våran balkong på det lyx...

Sitter just nu på våran balkong på det lyxhotell vi bokat på Rebak Island o ser ut över havet! Vi hade turen att bli uppgraderade till havsutsikt för att vi några dagar innan träffade en tjej på en bar o satt o snacka med henne, när vi sen kom hit visade det sig att hon är duty manager här, haha! Nu ska vi snart ner o käka middag o sen blir det nog en lite promenad runt denna lilla ö! Tack snälla söta ni för era söta kommentarer, ni är guld värda o jag önskar verkligen att ni alla fick uppleva detta paradis med mig <3


"Min första kyss"


Min första kyss var med en kille som faktiskt blev min pojkvän, dock var vi bara tillsammans i tre veckor, haha, kanske berodde på kyssen?? Jag var nog 14 tror jag och han var två år äldre. Men så här i efterhand var jag inte alls intresserad av honom utan jag ville bara ha pojkvän för att "alla andra hade det" haha!

Hur som, jag träffade honom via min tjejkompis dåvarande pojkvän, och vi hade några "dubbeldejter" eller vad man kan kalla det innan det hände något mellan oss. Hur som, vi var ute på en promenad alla fyra, och han började berätta en väldigt tragisk historia om en vän till honom som hade tagit sitt liv. Väldigt tragiskt och sorgligt, men ännu sorgligare var att jag kände att han bara fiskade efter uppmärksamhet...

Men, vi kom in efter promenaden och satte oss i soffan, kompisen och hennes kille var i köket och fixade iordning lite efterrätt. Sen så ledde det ena till det andra och vi började att kyssas. Jag kan ju säga så här att det var inte någon vidare upplevelse. Det var slafsigt och lite småäckligt och framför allt högljudd! Han smaskade och körde runt med tungan som en jäkla propell i käften på mig!

För övrigt så kan jag även berätta att jag efter tre veckor gjorde slut med den här killen, och han blev helt knäckt! Han ringde mig två veckor senare bara för att säga att jag aldrig mer behövde ringa honom (vilket jag inte gjort och inte planerat att göra heller) igen. Han sa att jag var en hemsk människa och att han hatade mig..!

Några år senare träffade jag en utav mina idag närmsta vänner, hon berättade att hon var vän med en kille som blivit dumpad av värsta psykobitchen, som hade varit skitelak mot honom...!

... Gissa vem den tjejen var?? HAHA, världen är bra liten va?? 


"Detta ångrar jag..."


Det här är svårt att skriva om. Saker man ångrar. Det är jobbigt av en anledning, man önskar att man kunnat göra det ogjort, och därför är det svårt att berätta om. Men jag har två händelser som jag verklingen önskar att jag hade gjort annorlunda. Men de är dessa två händelser som gjort mig till den jag är idag, och som fått mig att inse att jag faktiskt är, eller framförallt har blivit en starkare person.

Den första händelsen jag ångrar är att jag inte involverade min familj och mina vänner mer när jag var sjuk. Jag stötte bort mina nära och kära och valde att ta all smärta själv, för att jag inte ville att någon skulle se hur dåligt jag mådde dagarna efter kur, eller hur jag satt hukad över toaletten och spydde till jag blev alldelse utmattad. Eller hur jag duschade flera gånger om dagen för att det var det enda som lindrade min "feberkänsla". Det ångrar jag. Att jag jag inte involverade dem mer.

Det här är en bild som jag aldrig någonsin visat för någon. Men det var så här jag satt i duschen när jag mådde som värst. Jag orkade inte stå så jag la en handduk på duschkabinens golv och satte mig och lät vattnets strålar skölja över mig.



Ps.
Undrar vad vi gör idag? Ligger och latar och på stranden? Eller en utflykt kanske? Kanske åka ut med en båt eller kanske dyker...? Möjligheterna är många mina vänner...


Dag 6 i Malaysia


Shit vilken fantastisk resa vi har haft hitintills!

Igar besokte vi en strand som heter Tangun Rhu, en helt underbar strand med fantasikt utsikt. Vid lagvatten kunde man ga langst en "strandremsa" i vattnet till nagra smaoar, as coolt! Sen besokte vi ett vattenfall som jag tyvarr inte misnns namnet pa, men fan va vackert det var!

Igar var vi aven ute och festade till det, dock inte lika hart som sist, haha! Men kul hade vi! Tyvarr har vi fatt en javla stalker som typ foljer efter oss hela tiden! I eftermiddag kom han och satte oss pa stranden med oss, tillslut var Anna tvungen att saga till honom att ga! Han ar jattesnall och trevlig men vi vill fan inte att han ska hanga efter oss hela tiden...

Men men, annars har vi det grymt bra har! Nasta vecka har vi bokat en battur pa en segelbat som skall ta oss runt massor utav oar, forhoppningsvis kommer vi att se delfiner, apor och leguaner och massa annat! Sen ska vi aven ta oss till en o som heter Rebak Islands dar vi har bokat in oss pa ett lyxhotell, annars ar flera stransbesok inbokade. Imorgon ska vi till en ny strand och sen blir det nog en lite utgang igen, hehe.. Tydligen ska det komma en hel del "infodingar" (som vi sa fint kallar dem) till ett stalle for att det ar nagon typ av hogtid, sa det kommer nog att bli grymt! 

Nu ska vi ga till ett litet kopcenter (tax free) for att leta solskyddsfaktor och sen ska vi kopa chips och cola och bar hanga pa varan balkong... Life is gooood ;)

Jag har sa mycket att beratta for er, men det far bli nar jag kommer hem...

KRAM KRAM KRAM

"Min första kärlek"


Min första kärlek...

Jag var 16 år när jag blev tillsammans med min "första riktiga" pojkvän. Han hette (eller han heter ju det fortfarande, haha) Philip och han var ett år yngre än mig. Vi gick i högstadiet tillsammans och man kan väl säga att vi blev lite "på G" som man så fint uttryckte det då, under en skidresa till Romme med skolan.

Jag hade haft pojkvänner innan Philip, men då hade man gjort slut efter typ tre veckor, och så var det bra med det. Det var som sagt några år sedan så jag minns inte så mycket av vårat "förhållande" annat än att han var grym på att ge komplimanger, vilket är  v ä ä ä l d i g t  sällsynt att killar gör


Langkawi, Malaysia


Hej vanner!!

Sitter just nu pa ett internetcafe men vi ska snart borja rora oss hemmat, klockan ar har 22.48, och ar lite sliten sen gardagen, haha!

Dag 1. Landade pa Langkawi flygplats vid ca 16.00 och kom till hotellet runt 17. Sen drog vi direkt til stranden for att kolla laget. Vilken fantastisk strand det ar forovrigt!! Sen kakade vi en god men grymt stark middag, shit, om jag hade hanglat upp nagon efter det sa hade jag brant sonder hans kaft oxa, haha!!

Efter middagen gick vi hem och la oss tidigt, var nagat slitna efter over ett dygns resande, haha!

Dag 2. Vi gick upp vid 09-tiden och smorjde in oss med solskyddsfaktor och sen gick vi och kakade frukost, och sen blev det beatchen hela dagen. Heeeeeeeeeeeela dagen. Gick inte darifran forrens runt 18. Da gick vi till ett as soft lite lounch-aktig restaurang dar vi tog en drink. En drink som gick ratt upp i huvudet och vi blev typ packade, haha! Vi kopte med oss kycklingkebab och blev polers med kebabsnubben som tipsade oss om ett utestalle som jag och Anna drog till - Zunbar. Val dar fick vi en gratis drink och sen var festen igang!! Shit vad kul vi hade! Vilken jakla kvall! Kom hem straxt efter kl 04.

Dag 3. Stallde klockan pa 09.00 men sag att det var molningt ute sa vi somnade om, vaknade inte forrens vid 11.30. Gick och kakade brunch och sen softade vi pa stranden. Sen direkt och kakade middag och nu sitter vi har :)

Imorgon fyller Anna ar och da har vi forst planerat att bli bruna pa stranden och akta oss for brannande maneter, och sen middag pa en fin restaurang och sen blir det utgang! :)

Pa aterseende mina vanner ♥

Ps. Ni kommer att fa se grymma bilder sen nar jag kommer hem ;)


På Arlanda!!

img_8901 (MMS)

På Arlanda!!


Mot MALAYSIA!!!


Om några timmar (om 4,5 vill säga) så sitter vi i bilen som tar oss till Arlanda. Sen åker vi rutten: Arlanda-Amsterdam-Kuala Lumpur-Langkawi, seeen är vi framme i paradiset!!



Nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig! Kommer att vara och se ut som ett lik imorgon, haha!! Jag har tidinställt några inlägg under tiden jag är borta, bland annat min "Lista..." och lite annat smått och gott, och sen lär det ju bli ett och annat inlägg väl på plats ;)

Annars hoppas jag att ni får en grym tid här hemma så hörs vi när jag kommer hem :) ♥


En skål för världens finaste vovve i himme...

img_5504 (MMS)

En skål för världens finaste vovve i himmelen  <3 O för att jag nu har semester... Malaysia nästa!!


...Mitt hjärta blöder...


Du är så saknad, älskade "lillebror Nelson" ♥

1998-12-08
 2011-01-04

...Mitt hjärta blöder...

Vad ska vi göra utan dig min vackra vovve...?







 










Fyra dagar...


Seg uppdatering, jag vet...

Men min dator hemma har pajjat, vet inte vad som hänt, annars har jag verkligen skitmycket att göra nu! Är stressad över mycket. Tyvärr. Det är mycket på jobbet, och jag känner inte att resan underlättar, snarare kommer jag att få jobba arselet av mig under morgondagen. Jag skulle tagit med mig arbete hem, men det glömde jag självklart...

Men jag har dock börjat lägga fram kläder inför resan, många linnen och några shorts, en strandklänning, typ femtioelva bikinis osv :) Ska hämta ut ett paket från H&M imorgon med lite nya grejjer!

Imorgon är det heldag på jobbet, onsdag halvdag, sen stan med Anna för att shoppa det sista inför resan, på kvällen sen hoppas jag att jag hinner träffa Stephi! Sen börjar min seeemeeester!!

Dock måste jag erkänna att jag inte hunnit/orkat/velat skriva mer på min lista.. Har inte orkat. Alls. Så ni får nöja er med några tidsinställda inlägg, och kanske någon spontan uppdatering nere i Malaysia! :)

Jag kommer nog att hinna skriva någon gång till, en sista gång bli i alla fall på torsdag, dagen innan vi åker!


Bali 2008


RSS 2.0