Kallelse


Då var det dags för en till återbesök men lite kläm och känn på lymfställen, de obligatoriska frågorna såsom viktnedgång, svettningar och det allmäna tillståndet överlag. Men innan dess kommer nog jag och pappa få komma in ca 10 minuter efter bestämd tid,  för att sen komma ut ca femton minuter senare. De här mötena håller aldrig tiden, fast det stör mig inte alls. Man går på ett återbesök och har massor av frågor. I alla fall när man går de första gångerna. Och eftersom att jag är rätt gammal i gemet vad gäller dessa återbesök så finns det inte direkt några frågor. Än så länga i alla fall. De brukar snarare ploppa upp några dagar innan det är dags. Tillsamman med ångesten och tankarna. Tänk om? Vad skulle jag göra om? Hur skulle jag bete mig?



Minnen.


Det är inte ofta jag tänker på att jag varit sjuk. Det är ändå tre år sedan nu. Hela  t r e  år. Hur många är det av er som följt mig sen jag var sjuk? Vet att många av er hittade hit via Aftonbladet.

Men det var inte det jag skulle prata om. Jag skulle ju prata om minnen. Det är som sagt inte ofta jag tänker på att jag varit sjuk. Eller tänker på att jag faktiskt fortfarande inte ens är friskförklarad. Men ibland ploppar det upp tankar och minnen. Minnen som kanske inte är de just självklara.

Jag minns till exempel hur det kändes när de hade satt in kanylen i armen på mig, och hur de skulle skölja blodkärlet med först koksalt och sedan cellgiften "vargtass". Så fort sprutan blev ihopkopplad med kanylen, och sköterskan sakta började trycka ut cellgifterna blev det ett sådant tryck att man faktiskt kände hur vätskan nästan forsade från armvecket och uppåt i armen. Man kände varje liten "luftbubbla", varje litet extra tryck. Och sen lev armen alldeles kall...



 


M å n d a g


Jag gillar inte tidsomställningen från sommar- till vintertid. Den där timmen förstör typ alltid en hel vecka för mig. Men men, jag ska väl inte börja måndagen med att klaga kanske. Får istället tänka på att jag idag ska träääna!! Första gången på tre veckor. Hela veckans träning är planerad, men jag kommer att ta det i ett lugnt tempo. Förkylningen vill inte riktigt ge med sig, men träning blir det i alla fall!

Kvällsrutin.


Har precis kommit upp ur badet. Droppade i några droppar av VS shower gel i badet för doftens skull och lade en ansiktsmask. Nu känner jag mig alldeles trött i hela kroppen och ska snart gå och lägga mig. Vill vakna pigg och utvilad imorgon för imorgon ska jag äntligen börja träna igen efter tre långa veckors uppehåll.


Örhänge


Förra veckan fick jag två par örhängen av min vän Anna. Hon sa att hon visste att jag hade varit nere och ledsen, och att ibland kan faktiskt materiella ting få en att må bättre. Så när vi satt där på Donken och hon gav mig ett inslaget paket, gissa vem som började gråta?

Då inser man verkligen vilka fina vänner man har. Det behöver inte vara mycket pengar det handlar om. Det behöver inte ens vara ett paket. Tänk bara vad en gest, ett sms, en handling kan göra. Tänk vad en vänner faktiskt ser och lägger märke till ♥ 



S ö n d a g


Hej vänner, allt bra?

Här är det bara bra, lite trött bara men det är knappast ovanligt, haha! Min helg har varit jättelugn. Om man bortser från Högskoleprovet som jag skrev igår. Herregud vilken pärs. Och matte-delarna är inte att leka med, fy fan säger jag bara. Bara X och Y, roten ur, statistik och annan skit. Som ni kanske förstår gick inte matten alls bra, men desto bättre gick ordförståelsen, läsa texter och engelskan. Till nästa omgång blir det att plugga matte och åter lite matte.

Det är första gånger jag skriver högskoleprovet och jag erkänner att jag knappast pluggat så mycket som jag borde ha gjort, men jag ser denna omgång som en test-omgång. Nu till nästa gång vet jag vad jag måste plugga och hur jag ska plugga. Så nästa gång går det förhoppningsvis bra mycket bättre.

V a r  d e t   n å g o n   a n n a n   s o m   s k r e v    p r o v e t   i g å r ,   o c h   v a d   t y c k t e   n i ?

Kollar...


... På bröstcancer-galan och minns...


Tråkiga utgifter...


Den här lönen blir det många tråkiga utgifter som måste göras. Inte för att det handlar om jättemycket pengar kanske, men det är ändå tråkiga utgifter. På onsdag ska jag in till stan för att äntligen laga min spruckna telefon (jag har varit lat och inte gjort det tidigare) och sen ska jag imorgon lämna in två par skor för omklackning.

Kom just på att det kan nog bli en dyr månad i alla fall. Måste ju även köpa saker till badrummet, bland annat en badrumsspegel och badrumsskåp. Ska även köpa den där stegen från Åhlens och en spetsgardinkappa att ha i vardagsrummet. Sen kommer jag även vilja köpa nya handdukar att ha i badrummet och massa annat fint.

Att jag sen vill ha en ny tv, kamera och dator, det får jag ignorera ett tag. Typ en evighet. Men jag är inte bitter. Jag  " f å r "  ju ett helt nytt badrum som jag ska inreda och fixa med. Och så ska jag fixa det sista med vardagsrummet också. Hallen måste jag göra iordning också. Herregud. Kameran,TVn och datorn får nog vänta ett bra tag.



E t t  s t y c k e   t r a s i g   i P h o n e .


M å n d a g


Halloj!
Hoppas er helg varit bra?

Min helg har varit riktigt bra. Först AW med jobbet på Vapiano i fredags, men maten var en besvikelse. Brukar gilla deras mat men raviolin som jag fick var som degklumpar! Fick reda på av en snubbe att de egentligen ska koka pastan två gånger, men att det ibland (av tidsbrist) bara kokar den en gång. Som om jag bryr mig?? Laga iordning min mat ordentligt! Men jag var för hungrig för att säga till, så man får väl skylla sig själv.

I lördags mötte jag upp Anna på Fridhemsplan för att köpa ingredienser till pizza och köpa läsk och godis och annat gott. Väl hemma hos henne kollade vi på både Dirty Dancing och Grease och snackade massa skit. Kom hem till min lägenhet ca halv tolv, och bestämde mig för att börja måla min list och en omålade del ovanför hallen. Blev väl färdig sisådär runt halv två.

Igår var jag en sväng på IKEA med mamma och Malin. Köpte lite ljus och några glasburkar att förvara torkad svamp i. Käkade middag hemma hos mig och sen vid halv 9 gick jag hem till mamma och pappa för att äta friterad camenbert!

E n   r i k t i g t   b r a  h e lg   m e d   a n d r a   o r d   : )

L ö r d a g


Är på väg in till Fridhemsplan för att möta bästaste Anna! Vi ska ha filmhäng o laga pizza o dricka cola. Gissar även på att det kommer att slinka ner både chips och godis!

Ha en bra lördag vänner!


Happy Friday!


Nu ät det äntligen helg!

Är nu på Stora Essingen hos en kollega o dricker ett glas rött. Jag är ingen rödvinsdrickare, men det här vinet var fasen gott!

Happy fredag vänner!


Dagens


Ikväll är det AW med jobbet. Vi ska fira av bästaste Anna (som även är en utav mina närmsta vänner.) som ska sluta på företaget. Så ikväll blir det middag på Vapiano och sen eventuellt en drink på kanske Sturehof eller varför inte East. Vi får se. Jag känner mig inte jätte upplagd för utgång direkt, men lite häng med kollegorna är alltid trevligt!


Lackleggings, linne och transparant skjorta, och "det lilla" halsbandet. Kilklackar på det och fläta i håret.


Det går framåt!




Var som sagt hemma i lägenheten igår för att måla min ljuslist (som jag förövrigt typ tjatar om, haha), och då såg jag även att badrummet nu även har klinker. Satan vad snyggt det blir, är så nöjd över att jag valde svart "fond" och grå-melerat klinker. Var inne hos min granne häromveckan och han hade valt grått som bad. Det var snyggt det också men jag ville ha något lite mera tufft, vilket jag definitivt tycker att det blev! Kände även att jag ville bryta av lite mot min annars väldigt vita lägenhet. 


F r e d a g


Det är äntligen freeedaaaaag!

Veckorna går helt galet fort. Nu är det bara två veckor tills jag får flytta in i min lägenhet! Bara två veckor!! Herregud vad dessa åtta veckor som jag än så länge bott hos mamma och pappa har gått. Igår efter jobbet gick jag till lägenheten för att måla listen med grunfärg. Det kommer att bli så jäkla snyggt. Tänk er en list uppe i taket, med led-lampor bakom som lyser upp väggen. Alltså jag är typ helt uppe i varv över detta!

T v å å å   v e c k o o o o o o r   k v a a a a a a r . . .

Test


T o r s d a g



Idag är jag helt osminskad om man bortser från lite solpuder. Ibland är det så jäkla skönt att strunta i att sminka sig, bara sätta upp håret i en tofs och dra på sig första bästa klädesplagg man hittar. Allt för att få en något längre sovmorgon och inte behöva stressa sig igenom frukosten. Idag kunde jag sitta i hela 15 minuter och äta samtidigt som jag läste igenom Dagens Nyheter. En bra start på torsdagen helt enkelt!

Efter jobbet idag så ska jag hem till lägenheten för att grundmåla min ljuslist. Funderar även på att köpa hem mat och äta hemma. Jag saknar verkligen min lägenhet. Jag saknar att handla mat och laga mat (okej, det där kommer jag nog ångra att jag har sagt, haha!), jag saknar mina rutiner. Nu tror jag att det snart bara är tre veckor kvar, och detska bli så jäkla skönt att få flytta hem igen!


Friday's


Godmorgon!

Igår efter jobbet åkte jag till St: Eriksplan för att hänga med min vän Alex innan vi tillsammans skulle bege oss till Friday's (för att fira ytterliggare en Alex) Han hade lagt en flaska vitt på kylning så vi satt där i cirka två timmar och snackade skit o delade på flaskan ned vin. Mycket trevligt kvalitetshäng.

Sen begav vi oss till restaurangen där resten av sällskapet redan väntade. Fint folk kommer alltid sent, hehe! Sen käkade vi, sjöng och snackade innan jag begav mig hemåt efter 22 någon gång!

Är jätteglad för att jag tog mig i kragen och bestämde mig för att gå, trots att jag tidigare under dagen inte kände för det. Ens vänner är den bästa medicinen <3


Kaklat


Nu har de äntligen kaklat i mitt badrum!! Nu äntligen ser jag ljuset i tunneln och herregud vad fint det kommer att bli! Nu är det klinkern som saknas, en toalett, spottarna i taket och dusch-munstycke osv. Måste iväg till IKEA snart och köpa en kommod och ett badrumsskåp och "duschvägg" och en massa annat. Sen ska det in en ny tvättmaskin och kanske ett skåp över maskinen för förvaringens skull. Jag skulle vilja sätta upp en bänk att ha över tvättmaskinen, för att på så sätt kunna dölja min tvättkorg (som jag oxå måste köpa) men jag vet inte om det kommer att funka...

De har även fixat så att jag kan använda handdukstork, vilket är kanonbra! Min prio är inte att köpa torken ännu så under tiden funderar jag på en klädstege som finns att köpa för 249:- på Åhlens. Tror det kan bli riktigt snyggt! Så ska jag köpa fina handdukar som går i samma färgton! Jag är så peppad för att fixa iordning så ni anar inte!

 


O n s d a g 19/10-2011


Hej vänner ♥

Jag är fortfarande förkyld och jävligt less på det. Känner inte att jag hinner andas och ta det lugnt, det är alltid något som händer. Just nu är det en väldigt jobbig period med mycket känslor. Väldigt mycket känslor. Det tar på krafterna och är knappast till en fördel när man försöker att kurera sig.

Ikväll ska jag in till stan och äta middag på Friday´s. En vän till mig fyller 25 så vi är några som ska ut och äta. Bordet är bokat till klockan 20.00 så innan det ska jag hem till en killkompis och hänga. Vill verkligen gå och vill verkligen träffa mina vänner. Samtidigt så känner jag att jag inte orkar. Likadant på fredag. Då är det AW med jobbet. Jag vill men ändå inte. Men lördag, det vill jag. Då är det filmkväll/dag, våfflor och hemmagjord pizza.

Herregud jag vill komma ut denna dvala...


Låt mig presentera...


... Vår nya lilla familjemedlemmen....


H ♥ n är cirka 17 veckor gammal och är inneboende min lillebrors flickväns mage! 


T i s d a g


Godmorgon vänner ♥

Ville bara kika in en snabbis och önska er en trevlig tisdag!  Min tisdag kommer att bestå av först jobb och sen middag med familjen och tjejerna (Isabelle och Ellie). Hoppas på att det blir en tidig kväll för jag känner mig grymt sliten i kroppen. Förskylningen härjar fortfarande och hostan är värre. Igen.

Jag vill så gärna bli frisk så att jag kan få träna. Just nu känns det som att jag blir fetare och fetare förvarje dag. Saken blir ju inte bättre av att jag tycker synd om mig själv och svullar onyttigheter.


Hur många dagar...?


Lite uppdatering över min lilla överlevnadslista:


Rihanna: 16 dagar
Stamrenoveringen: ca 20 dagar
Småland: 24 dagar
Klippa håret hos Björn Axén: 36 dagar
Första advent: 41 dagar
Julafton: 67 dagar
Nyår: 74 dagar
Filippinerna: 115 dagar

"Ljuslist"





Så här ser min lilla fina "ljuslist" ut. Kassa bilder jag vet, men man ser ju ändå hur det ser ut. Sen ska vi sätta led-lampor bakom listen som sen kommer att lysa upp väggen! Kommer att bli jättefint och jag längtar verkligen tills det är färdigt! Idag ska vi grundmåla och silikona i typ taket och på sidorna. Sen ska jag köpa färg för att måla listerna vita innan det är dags att installera lamporna. Det ska lillebror Fredrik få äran att göra som pluggar till elektriker. Pappa elektriker får stå och hålla koll, haha!

Det jobbiga med det här är att min vita vägg blivit så skitig av allt damm och typ smutsiga händer, så risken är att jag får måla om hela väggen oxå, haha! Men det gör inte så mycket, för satan vad fint det kommer att bli!


M å n d a g


Sov ändå hyfsat inatt. Varken bra eller dåligt, vilket nog är standard för söndagar tror jag. Men det blev ändå en relativt tidig kväll. Satt uppe ett tag och pratade med mamma och pappa, och sen bestämde jag mig för att göra ytterliggare en sats med macarons. Fast den här gången med lemoncurd, så jäkla gott! 

Nu känner jag att jag vet hur jag ska göra, men speciellt vackra blir de inte. Nu maler jag mandeln, men det gör att marängen blir för grynig. Så till helgen blir det att försöka att leta efter mandelmjöl eller försöka få den malda mandeln mer "mjölig". Tips mottages väldigt gärna, för det här ska bli min nya grej. Jag ska bli macarones-tanten, haha!

Irené du ska ha ett stort tack för dina tips! De hjälpte!


Vilken dag...


Jag hade planerat att göra så mycket idag. Fixa med min "ljustlist" i vardagsrummet, tvätta, sy upp mina gardiner och baka en till sats med macarones. Men ingenting har jag gjort. Eller jo, jag har köpt grundfärg till listen. Tanken var att jag skulle måla på det idag, men andra saker gjorde att det inte blev av. Ingen fara skedd alls egentligen, det är inte bråttom. Ibland blir det bara inte riktigt som man tänkt sig. Som idag.

Det har varit en väldigt känslomässig dag idag. För hela familjen. Det har blivit många tårar - tårar av både glädje, frustration och ledsamhet. Det är tuff nu. Många känslor på en och samma gång. Men jag lider med den underbara människan som måste gå igenom detta jobbiga. Samtidigt som jag lider, gläds jag åt en annan händelse som skedde idag. Men det blir så skevt på något sätt. Att man på en dag kan känna en sådan glädje, men samtidigt känna en sådan ångest och ledsamhet. Att glädjas över en händelse men att må dåligt över en annan. Ja, det blir skevt.

Kvällsbabbel.


Sitter med ett glas vin och försöker att smälta och ta in dagen. Jag känner mig lite upp i varv samtidigt som jag inte orkar göra någonting. Men det är väl också typiskt söndagar? Jag har bara varit hemma i helgen, men samtidigt känns det som att det har hänt så mycket. Är inte det konstigt? Hur man vissa helger kan gå ut och träffa vänner, festa, shoppa, fika, städa, ja man gör hur mycket som helst men det känns som att man inte gjort något. För att sen nästa helg, inte göra ett skit, men då känns det som att man fått så mycket gjort.

Lite mysko kvällsbabbel här, men jag vill bara få skriva. Känner att jag bara vill få ut en massa meningslöst babbel. Få prata av mig helt enkelt. Ibland så vill man bara få skriva av sig lite, och jag har alltid känt att jag bättre kan uttrycka mig bättre i skrift än i ord. Inte för att jag bloggar lika mycket som jag en gång gjorde, men ibland kommer det där kliet i fingrarna. Att få skriva av sig, att få berätta och att få visa. Jag önskar bara att jag kände det där kliet oftare. För det betyder så mycket för mig.

Som sagt. Lite meningslöst kvällsbabbel så här framåt kvällen. Men gud så härligt det är att bara få föra fingrarna över tangenterna och skriva om det första som poppar upp i huvudet. Det ni mina vänner, det är terapi för mig.

.♥.


. . . J a g  o c h  I s a b e l l e . . .


S ö n d a g


Godmorgon bloggen <3

Ligger i sängen och lyssnar på barnen som äter frukost, Ellie som säger "- Dadadadada" och Isabelle som säger "- Ellie e having breakfast som mormor fixat". Hennes svengelska är så jävla söt! Nu sa hon just "- Is mine, Ninis (kaninen) must sit down!" Gullungar!

En gammal bild på tjejerna <3


Stambytet


Det går frammåt i badrummet. Om än väldigt långsamt. Tror att det är cirka fyra veckor kvar innan det är färdigt. Taket är målat (men på vissa ställen ser det ut som att de inte spacklat ordenligt innan, vilket jag har påpekat för byggledaren, men det är fortfarande ingen skillnad.) och alla uttag som jag skulle ha är fixade. Jag ville att de skulle förbereda ett uttag för handdukstork, men jag ville inte ha själva torken, för det är så jäkla dyrt att ta det via dom. Och så ville jag även att de skulle flytta utloppet till tvättmaskinen till andra sidan. För som ni ser på bilden nedan så stod inte min tvättmaskin på ett direkt optimalt ställe.

Men men, taket är fixat och de har även fixat tätskiktet så nu väntar jag bara på att de ska kakla och fixa klinkersen. Jag har haft plattor stående i min hall i typ två veckor och börjar bli något less på det. Eller, jag är snarare less på att det inte är färdigt. Men fint kommer det att bli! 


Dagen


Vid ett-tiden mötte jag upp min syster och barnen för en tur i Täby Centrum. Tanken var att jag skulle byta en skjorta till en mindre storlek, men tror ni att det fanns någon kvar, i någon färg? Så det fick bli pengarna tillbaka istället. Hela 149 riksdaler. Sen blev det lite kompleteringsköp till mina macarones - nutella, florsocker och färgmedel bland annat

Nu sitter jag här en sväng framför datorn efter att ha lekt med barnen. De ska stanna här över natten så det blir mys. Inte mycket sovmorgon för en annan kanske, men mys ändå!

Det blir lite familjehäng idag/kväll. Min syster är inte här dock, hon är ute på andra trevligheter. Och det förtjänar hon så som hon sliter med allt. Hon är bra min systeryster. Starkare människa får man leta efter. Hon imponerar ständigt på mig och jag är så glad över att hon och barnen äntligen bor i Sverige ♥


Macarones





I våras hade jag två vänner över och vi bakade macarones. Eller vi försökte. Och misslyckades totalt. De reste sig inte och var kladdiga och gick inte att få av bakplåtspappret. Idag försökte jag igen efter att ha läst massa tips och trix på nätet. Och det gick faktiskt vägen! Det kanske inte är världens vackraste, men för att vara andra gången (och första gången räknas knappt) så ser de ändå helt okej ut. Och smakade riktigt gott! Nu jävlar ska här bakas macarones och exprimentera med smaker och färger!


Redo...


... För dagen...

Nu känner jag mig något bättre. Hostan och den snoriga näsan är fortfarande kvar. Och jag har skitit hår. Och munsår. Men. Det finns ingenting lite Ipren, nässpray, torrschampoo och lite smink kan göra! Nu väntar jag bara på att syrran och barnen ska komma och sen ska vi ner till centrum. Jag ska byta en tröja bland annat...


L ö r d a g


Jag förstår inte hur en människa kan producera så mycket slem och snor! Herregud, jag spottar typ ut klumpar och snyter ut hjärnan. Så jäkla vidrigt!! Nu har jag varit förkyld i snart en vecka, men tyvärr ser det inte ut att ge med sig. Hostan blir bara värre och mer slemmig, och näsan rinner. Som grädde på moset (hahaha, jag tänkte precis skriva kakan på moset!) har jag fått munsår också. Så den här helgen är satt till att kurera mig och bara ta det lugnt.

Just nu sitter jag och äter en sen frukost, en laddning tvätt rullar i maskinen och jag ska snart ned till centrum och handla ingredienser till dagens bakning. Sen skulle jag även vilja hinna sy upp ett par spetsgardiner som jag ska ha i vardagsrummet.

Jag brukar tycka att det är skönt att inte ha något planerat på helgen, men det brukar nästan alltid sluta med något typ av kompis-häng eller annat kul. Den här helgen blir inte så. Om man inte räknar med igår då jag var några timmar hos Jossan, haha! Den här helgen blir verkligen en ta det lugnt helg och fixa med saker som jag annars inte hinner/orkar/vill.

Hoppas att ni har klarat er från förkylningare och annat trist och hoppas verkligen att ni får en mysig lördag ♥


VeckoRevyn 1946




Hemma hos mamma och pappa finns en liten trälåda på toaletten fylld med tidningar. Där ligger det allt från Kalle Anka-pocket till mina brorsors gamla Slitz-tidningar. För några dagar sedan såg jag en tidning som varken såg ut eller kändes som "nyproduktion". Den kändes liksom tjockare i pappret och så var sidorna missfärgade. Eller den hade den den där gul-aktiga nyansen som gamla tidningar har en tendens att få.

Bläddrade lite i tidningen och hittar häftiga bilder på gamla skådespelare/skådespelerskor och coola reklamer. Bilderna ovan - Chanel och filmstjärnorna (kvinnan längst till höger i tidingen är Rita Hayworth) ska snart upp på min vägg. Måste bara hitta fina ramar som passar bra till det lite missfärgade och slitna pappret.


T o r s d a g

Mårrn, mårrn!

Har haft en feberfri morgon men hostat desto mer. Det är tredje gången det här året som jag får sån här hosta, o nu har det till och med börjat göra ont i kroppen varje gång jag hostar. Inte alls kul. Jag som vill trääääna!!!

Bild på mig och Isa-Fisabeth för några helger sen...


O n s d a g


Hej vänner, var ett tag sen sist.

Men ni trogna läsare känner mig. Ibland flyter det lixom inte på alls. Även fast jag verkligen älskar att skriva. Ibland kan jag till och med ta en bild med kameran och tänka att det här vill jag blogga om. Men när jag sen väl har tiden att göra det, eller bara slösurfar på datorn, då finns inte lusten, orken eller motivationen. Även fast jag vet vad jag vill skriva om. Men vill jag inte skriva, då ska jag inte skriva. För då blir det inte ärligt.

Så. Nu har jag fått ur mig lite meningslöst blaj också. Alltid bra så här en onsdag, haha! Men eftersom att det är synd om mig som varit sjuk i två dagar, och typ sjuk idag men ändå jobbat, och känner mig som sju svåra år. Ja, då får man gnälla lite ;)


Uppe med tuppen


Klockan 05.30 ringde alarmet tidigare imorse. Då var det bara att pallra sig upp och klä på sig träningskläderna! Allt annat var redan förberett och nedpackat inför dagens jobb! Nu är jag påväg till ett pass BodyPump och efter det är det frulle på Scandic. En bra start på fredagen helt enkelt!


Bloggdesign


Nu har jag suttit ett dag och försökt fixa med min bloggdesign. Är så jäkla trött på den och vill ha nytt! Men jag gör bara fel hela tiden, vilket gör att det ser helt cp ut! Sen kan jag heller inte fixa det som jag har gjort fel för jag fattar inte vart någonstans i den jävla kodmallen jag ska leta.

F * t t a .

Någon vänlig själ där ute som kanske kan hjälpa mig med att fixa till mitt arkiv?
Eller någon som har lust att hjälpa mig med hela min jävla design?

Jag skulle vara evigt tacksam, för jag är fan värdelös på detta!

On my way out!


Det blev ändrade planer...


Har precis fått i mig lite lunch och väntar på att Anna ska komma hit. Jag kände verkligen inte alls för att åka in till stan idag, så Anna kommer hit istället! Vi hade tänkt gå runt sjön, och jag hoppas verkligen att vi hinner till Rönningeby i tid för att ta en fika innan fikastugan stänger! Var nyss inne på Rönninges hemsida och kikade på vilka hästar de har, och ser att shettisen Zara fortfarande finns kvar! Zara var en liten pålle som även fanns på gården när jag gick på 4H där :)


Lejonkungen.


God morgon vänner!

Jag har varit uppe sen 9 och hunnit äta frukost, tvätta och duscha. Och nu kollar jag på Lejonkungen. Beställde den till pappa från CDON häromdagen, har inte sett den på evigheter!!

Ska snart klä på mig o göra mig iordning för att åka in till stan och ta en promenad runt Djurgården, det är ju sånt vackert väder ute!

Ha en underbar lördag finaste <3


RSS 2.0