T i s d a g


Hej vänner, hoppas att ni mår bra?

Jag känner mig på topp idag, vilket jag inte gjorde igår. Satan vad jag var på dåligt humör och tyckte synd om mig själv. Inte blev det bättre av att det går magsjuka på jobbet och jag började känna av min mage. Nu blev det ingenting *peppar, peppar ta i trä* men magen känns fortfarande bubblig och lite mysko.

Annars då? Annars händer inget speciellt faktiskt. Jag är inte färdig med alla julklappar och jag vet inte alls vad jag ska köpa till de jag inte köpt till än. Känns inte så jättebra kan jag meddela.

Kan inte fatta att det är julafton om 4 dagar! Vad bli det, dan före dan före dan före dopparedan? Typ?




Nelly.com

 
Jag gjorde en beställning på Nelly häromdagen på en klänning och två bikinitoppar. Tycker att klänningen är jäkligt snygg, men jag tvivlar på att jag kommer att kunna ha den. Sådana här klänningar har en tendens att vara så små över bysten. Så det ska bli mycket intressant att se hur den kommer att sitta. Men jag hoppas på att den blir en keeper, för då ska den med till Filippinerna!!


Prommis


Under de senaste två veckorna har en förkylning hindrat mig i min träning. Det har resulterat i att jag kommer hem tidigare då jag åker direkt från jobbet hem. Väl hemma blir jag hungrig på typ en gång och ställer mig och lagar mat vid 17:30 och äter typ 18:30. Sen blir jag sugen på att småäta när klockan är runt 20.

När jag tränar däremot så blir det en helt annan sak. Jag kommer hem runt 19, är inte alls lika panik-hungrig som jag är om jag inte tränar, så för mig räcker det då men typ en omelett. Och sen slipper jag suget efter onyttigheter vid 20-tiden. Rätt stört det där, men jag har verkligen märkt skillnad på kosten då jag tränar mot när jag inte gör det.

Så. Summa summarum av detta rätt meningslösa inlägget är att jag fortfarande är lite förkyld så jag ska inte träna något pass efter jobbet. Däremot blir det en prommis direkt när jag kommit hem. Följt av lite strecht-övningar och magövningar hemma!


O n s d a g


Onsdagen den 14:e december.

Kan inte fatta att halva december snart är över. Tiden går så jäkla fort, helt galet. Hinner inte alls med känner jag. Eller att jag snart fyller 25 år. Jag har fasen ångets över det kan jag säga. 30-årskris har man ju hört talas om, men för mig kommer krisen vid 25. Den har redan börjar smyga sig på kan jag meddela. När blev jag så gammal?? Vad fasen har jag gjort de senaste fem åren lixom?? Och vad ska jag bli när jag blir "vuxen"??

Som sagt. Lite ångest kan jag lugnt meddela att jag har. Herregud. 25 år. Snart är jag närmre 30 än 20. PANIK.


G a m m a l   b i l d   f r å n   2 0 0 8.


Lägenheten


Jag vet att det är flera som frågat efter bilder på mitt badrum eller min lägenhet överlag. Vilken verkligen är jättekul! Jag vill verkligen visa er mitt lilla château, men mer när det är klart. Just nu saknas det tavlor, eller tavlor hänger på helt fel plats. Ny säng ska köpas, gardiner ska köpas. Nya köksstolar ska införskaffas och ett badrumsskåp. Hallen ska göras iordning - målas, och fixa en ny "hatthylla". Som sagt. En hel del pyssel. Jag har massor med mobilbilder på lägenheten, men de bilderna är knappast bra. Det är roligare att visa ordentliga bilder. Fina bilder. Så det kommer. Jag kanske kan visa små detaljer på saker istället. Eftersom att allt inte är färdigt...

Men jag kan ju säga att jag verkligen älskar min lägenhet. Den har äntligen blivit mysig. Ljuslisten som min pappa och bror hjälpte mig med har verkligen gjort mycket för hela intrycket...  I ' m   i n   l ♥ v e


Dagens humör


Jag är trött idag. Sliten. Trots att jag vaknade typ pigg och relativt glad. Men nu vet jag inte varför jag mår som jag gör. Eller det vet jag nog. Jag är förkyld, har inte kunnat träna på över en vecka, och jag har börjat käka mini-piller igen efter ett antal månaders uppehåll. Plus att det känns som att jag äter och är sugen på onyttigheter hela tiden. Vilket suger hästballe då jag verkligen dragit ner på allt onyttigt sen sista tiden! Men hormoner tillsammans + obefintlig träning + förkylning = jäkligt dåligt humör.

Nästan så att det är bud på att köpa hem vin idag och supa mig glad och snygg.


Lucia


Kan inte fatta att det är Lucia idag! Har ingensomhelst julkänsla i kroppen. Inte de minsta faktiskt. Sitter just nu på bussen i lyssnar på julradio.se och försöker komma in i rätt mode. Kanske är det brist på snö och kyla som gör det? Fast å andra sidan så vill jag inte att det ska bli kallare. Ett dilemma det där, haha!

Ha en underbar Lucia finaste!


Kylskåpsdörr




Bara de absolut bästa pryder min kylskåpsdörr! Ska fixa fler bilder och fylla hela dörren med bilder på vänner och fina minnen ♥ och magneter köpta från de länder jag varit i. Jag började i New York och sen blev det en magnet från Malaysia. Snart kommer även en från Filippinerna!


M å n d a g 1 2 / 1 2 - 2 0 1 1


Hej vänner.

Dålig uppdatering. Riktigt kass faktiskt. Men jag har inte en fungerade dator hemma. Inte heller har jag tagit tag i att ens försöka få den att fungera eller lämnat in den på lagning. Det får bli helgens to-do. Har massor av bilder på datorn som jag absolut inte vill förlora! Det vore helt katastrof!

Annars då? Vad har hänt? Inte mycket. Jag jobbar och jobbar. Har träffat vänner, varit ute, på julfest med jobbet. Ett besök på IKEA, fixat i lägenheten och bara varit. Och blivit förkyld igen.

Kul att se att många stannar och läser trots mina sporadiska inlägg! Hoppas på att det efter helgen kommer att bli mycket bättre!

 

"Fläta"


Okej, knappast en bra bild på en mycket sliten och trött tjej. Det jag saknar med mitt något längre hår är att jag kunde sätta upp det i en tofs. Som idag, hade jag haft längre hår och tränat som jag gjorde imorse, så hade jag bara satt upp det. Nu gjorde jag inte direkt något jätteavancerat, men en liten "fläta" blev det. Annars brukar jag vilja platta "luggen" och fixa lite, men det hinns knappast med på morgonen när man tränat och ska till jobbet.


Brutal koma


Jag är så trött så att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Och det är ex antal timmar kvar till det är hemgång. Vet inte hur jag ska klara mig igenom resten av dagen...

Min klocka ringde 05.30 imorse. Jag trodde att jag hade förberett allt igårkväll, men imorse kom jag på att jag missat att lägga i en handduk och duschkräm och strumpor. Och rena trosor. Så det var typ halva packningen, haha!

Hur som. Kom till SATS och körde ett BodyPump pass på 45 minuter. Det är skitjobbigt, men jag blev knappt svettig, lite kladdig kanske, men det gör knappast något när man sen ska stressa in i duschen, sminka sig och springa till jobbet. Eller som i mitt fall, skynda mig till Scandic Hotel för fredagsfrukost! Så idag har min mat inte varit så bra, och sämre blir den, haha!!

Rise and shine!


Klockan är 06.07 och jag sitter på bussen påväg till morgonens träningspass - BodyPump! Efter det blir det frulle på Scandic Hotel, sen några timmars arbete, sen är det heeeeelg!


MAAAAAAAAT


Imorse åt jag en stor smoothie till frukost. Sen kom jag till jobbet, var där i cirka en timme, och sen åkte jag och en kollega på ett kundbesök. Jag brukar äta frukost hemma, sen äter jag en frukt vid 9-10 och sen lunch ca 11:30. Idag blev det inte alls så för vi kom inte tillbaka från kundbesöket förrens vis 12 och jag hade glömt att äta frukt innan. Jag var så jäkla hungrig! Slängde i min min matlåda på typ 10 minuter, var så mätt att jag trodde att jag skulle kräkas och fick ont i magen. Men nu är jag hungrig igen! Det blir alltid så! Ju mer jag äter, eller ju fortare jag äter, desto hungrigare blir jag...

Men den som väntar på något gott... Idag blir det tacos och vin. Och tjejhäng. Måste dock vara någorlunda pigg imorgon för då väntar ett morgonpass BodyPump klockan 06:45!

En dagens...


Jag har nu insett hur mycket mer jobb det är med kort hår. Jag kan inte blöta håret kvällen innan utan att föna det torrt, för annars står håret åt alla håll och kanter. Vilket det i och försig även gör om håret är torrt...

Så min morgonrutin har förändrats lite sedan en vecka tillbaka då håret klipptes av. Jag går upp en kvart tidigare på morgonen för att duscha och blöta håret. Sen när håret är fuktigt så har jag i saltvatten-spray och rootlifting-spray och sen föna håret torrt tillsammans med en rundborste. Sen lite vax, glansspray och hårspray.

Det är lite meckigt och tar lite tid. Det är en helt annan frisyr jämfört med vad jag tidigare har haft. Jag måste vänja mig helt enkelt. Men jag tycker att det är för kort i nacken och "luggen". Men som sagt, jag ger det några veckor till och sen kommer jag säkert att älska frisyren. Typ, haha!


Frukost.


Morgonens frukost intagen, vaniljyoghurt, hallon&blåbär, banan lite havregryn och linfrö.


RSS 2.0