Franshelvete!


Hej vänner, hoppas att ni mår bra?

Här är det bara prima, nu skiner solen trots att det spöregnade för bara en timme sedan. Märkligt sommarväder.. Ser fram emot helgens fina väder, då blir det sol och bad, det kan jag lova, haha!

Men, men. Vill ni höra en rolig sak? En superrolig sak som inträffar ungefär var tredje månad. Jag tappar mina ögonfransar. Igen. Jag tappade dem sist i april, sen så tar det ungefär en månad innan det växer ut så pass mycket innan jag kan kan sluta använda lösögonfransar. Sen har jag mina långa, fina och täta fransar i cirka en månad innan det är dags att tappa dem igen. Kul. Verkligen superkul.

F A A A A A N ! ! ! ! ! ! !


Ikväll blir det sushi på Raw o lite vin! S...

img_6807 (MMS)

Ikväll blir det sushi på Raw o lite vin! Sommaren i Stockholm är fantastisk <3


DH


Att gå till jobbet imorse kändes motigt imorse, men efter ett lunchpass på SATS och god mat i magen kändes det faktiskt mycket bättre, och faktiskt mycket roligare! Fick skjuts hem av fina kollegan och vännen Sanna som nyligen kom hem från NY tillsammans med hennes sambo Niklas, men de kom inte hem ensamma, de kom tillbaka med varsin ring runt sitt vänstra ringfinger, så nästa sommar är det bröllop som gäller ♥

Nu ligger jag i sängen och ska kolla på DesperateHousewives, I'm hooked all over again, haha!



 

Det var lika omotiverat att gå upp idag s...

Det var lika omotiverat att gå upp idag som jag förutspådde. Usch, massor av jobbiga tankar poppar upp i huvudet och tar en tillbaka till svåra och tuffa tider. Fan. Jag håller mina tummar o tår, och jag hoppas att allt ska bli som det varit...


Omotiverad


Känner mig inte allt för sugen att gå upp tidigt för att jobba om några timmar. De här dagarnas ledighet har helt klart gett mig mersmak. Jag har inte min semester förrens i mitten på augusti, längtar som fan, men det innebär även att sommaren snart är slut.. Deprimerande att ens tänka på då sommaren precis börjat, haha!

Jag minns inte om jag berättat det för er, men tanken är att jag ska vara med på min syrras förlossning, och bebisen är beräknad till mitten av augusti, så därför blev det en sen semester för mig i år, vilket inte alls gör mig någonting, för tänk vilken enorm upplevelse att få vara med på en förlossning (som inte är ens egen), hur coolt är inte det??

Men. Just nu känns det omotiverat att jobba när man sett väderprognosen för denna vecka. Men jag är inte bitter. Jag vill bara vara ledig.



Mitt lag under midsommar-fem-kampen. Vi förlorade. Kan ha varit för att jag var den enda som missade att få in pennan i flaskan. Skyller på dålig hålvana. Det är inte lixom min grej.


Bilder från dagens ridtur!


Idag åkte jag och Emma och red på en 27-årig, stilig herre vid namn Dareios, hehe! Vi red till en stor hage då paddocken (?) vi först tänkt använda var upptagen. Jag började att rida och fick kämpa på rätt ordentligt då han är en rätt segstartad häst. Men efter ett tag fick han upp tempot och Emma kunde hålla  lektion med mig :)



Jag och Dareios värmer upp, haha!






Full galopp!!


Nu jävlar ska jag stekas!!

img_6807 (MMS)

Nu jävlar ska jag stekas!!


Godmorgon söndag



Vaknade nyss och känner mig riktigt utvildad, vilket jag inte gjorde igår morse, berättar varför senare.. Har haft en jättemysig helg med familjen, och helgen fortsätter att vara rolig o mysig. Ska upp och äta frukost nu och sen iväg och rida totto med Emma! Herregud, det var en halv evighet sen sist :)

Fina Emma och Lillebror Mattias


Att sitta ner på en fullproppad buss...

img_6807 (MMS)

Att sitta ner på en fullproppad buss...


Idag åt vi en fantastiskt god middag bestå...

img_6807 (MMS)

Idag åt vi en fantastiskt god middag bestående av färskpotatis, fiskspett och aioli... Min mage är sprickfärdig! Har precis lagt mig i sängen o ska läsa lite, det blir en Johanna-favvo : "Den andra systern Boleyn" (som jag läst typ femtioelva gånger, haha!)                                                                                           Imorgon ska det lagas en massa mat inför eftermiddagen/kvällen då familjen C kommer hit. Vill även hinna sola lite. Och bestämma vad jag ska ha på mig, köpte nämligen en ny vit klänning o en vit skjort-tunika idag, så jag måste bara bestämma mig...                                    Nej, hur var det nu igen? Läsa?


Jag o pappa tar oss ett glas på trappen.. ...

img_6807 (MMS)

Jag o pappa tar oss ett glas på trappen.. Äntligen landet, som jag har längtat <3


Midsommar


Nu är det bilen ut till landet som gäller! Kommer nog att slänga iväg något mms-inlägg eller två under helgen ;) Tycker dock inte om att göra det, föredrar "rediga" inlägg, men vad ska man göra...?

Önskar er alla en underbar helg! ♥

Önska mig lycka till...!!

img_6807 (MMS)

Önska mig lycka till...!!


Påväg till IKEA :)

img_6807 (MMS)

Påväg till IKEA :)


Engelska


Mycket märkligt. Mycket bra översatt, haha! Undrar vad som händer om man skriver på engelska?? I keep dancing on my own, I'm in the corner laaallaalaaa :)


23.06.2010


Hej vänner!

Idag är det arbete hemifrån som gäller, kände att det förtjänar jag idag, haha! Sen så är pappa och Malin lediga idag, Malin ska på ultraljud så efter det tänkte vi luncha tillsammans för att sen åka iväg till IKEA. Jag tänkte köpa en till Malm-byrå och några fler galgar, behöver lite mer förvaring, haha!

Sen så vill jag även påpeka en sak för er: Jag har absolut ingen skyldighet -gentemot er- att uppdatera bloggen. Jag gör det för min skull. Bloggen är min dagbok och mitt ställe att reflektera. Däremot är jag jätteglad att så pass många väljer att stanna kvar och läser och ibland slänger iväg en kommentar, trots min stundtals "kassa" uppdatering.  Men att få kommentarer som säger "...att det är min skyldighet...", "Dålig uppdatering", och "Skärpning" det är i n t e roligt!

Bloggen är inte längre en sjukdomsblogg och kommer nog (förhoppningsvis) aldrig att bli det igen. Visserligen har jag kanske fått andra läsare som inte var med under den perioden som mer uppskattar min "alldagliga, alldelses vanliga vardagsblogg". Jag skriver när jag själv väljer att göra det. Inte för att jag känner pressen från andra att göra det. Då vet ni.

Jag älskar att skriva och önskar att jag hade tiden att göra det oftare. Men som det ser ut idag finns inte den tiden. Jag vet att majoriteten av er accepterar detta och har förståelse. De som inte har det kan helt enkelt sluta läsa.

Till ni andra som trots "kass" uppdatering ändå läser och slänger iväg ett "Hej..." : Ni förgyller bloggandet för mig ♥



Jag och Anna i Rålis


Påväg hem efter en timmes prommis med Fia....

img_6807 (MMS)

Påväg hem efter en timmes prommis med Fia. Magen ropar efter maaat!


Har precis ätit lunch efter att ha varit p...

img_6807 (MMS)

Har precis ätit lunch efter att ha varit på ett grymt jobbigt Pump-pass... Orkade inte fixa till håret så det fick fortsätta att vara uppsatt i tofs, dock med en miljon nålar. Håret är på vissa ställen (typ nacke o sidorna) liiite för kort än...


Helgen

Torsdags:
AW med jobbet. Först hem till bästis Stephi (som jag fixat "sommarjobb till") för en fördrink, sen mötte vi upp resten av gänget på Utecompaniet. Sen bar det av mot Kungsan och Friday's, åt chicken quesidillas och till efterrätt blev det en strawberry daquiri! Gick även en sväng till Soapbar.



Fredag:
Spenderades hemma hos en kompis. Fick svingod mat :)

Lördag:
Fest hemma och Häss, eller förfest. Han lutrade i oss strohrom som brände sönder halsen totalt!

Söndag:
Har hjälpt systeryster att flytta!




Imorgon:
Träna.

Tisdag:
Träna. Ev prommis med Hedda.


Ett förtydligande


Ni som stör sig på att bloggen inte uppdateras så ofta som ni skulle vilja :

SLUTA LÄS.

Min blogg. Mina premisser. Mina uppdateringar. Mina bilder. Mina känslor. Min blogg.


Inte helt fel att bli bjuden på middag ;)

img_6807 (MMS)

Inte helt fel att bli bjuden på middag ;)


Masterpiece by Johanna ;)

img_6807 (MMS)

Masterpiece by Johanna ;)


Nu börjar kvällen!

img_6807 (MMS)

Nu börjar kvällen!


Texas Long Horn, baby!

img_5249 (MMS)

Texas Long Horn, baby!


Underbart väder ute, inte sant?

img_6807 (MMS)

Underbart väder ute, inte sant?


Klänningen med stort K


Det är inga toppenbilder som visar exakt hur klänningen ser ut,
men den är verkligen helt underbar! Dock är den något kort så därför kändes det mer bekvämt att vika upp den något och sen använda den som en lång topp tillsammans med ett par slitna jeans och killer heals (var ju ändå med jobbet på konferans och kände inte direkt för att vara en hootchi-mama där ;))









Nu ska jag gå in på kanal5.se och se det sista avsnittet av Grey's, efter kvällens avsnitt är det ett MÅSTE!!


Jag är så jäkla glad! Sååå f*cking jäkla g...

img_6807 (MMS)

Jag är så jäkla glad! Sååå f*cking jäkla glad! :) Äntligen går saker o ting min väg!


Jag har fått värsta boata-hålet i mina fav...

img_6807 (MMS)

Jag har fått värsta boata-hålet i mina favvojeans! Crap...


Bra kväll med vänner!

img_6807 (MMS)

Bra kväll med vänner!


Hemma...


...Och är sjuk... Mådde dåligt redan igår och var hemma, idag är det bättre, men min hals gör så jäkla ont. Men trots att jag är dålig idag så är det lite jag måste pyssla med, jag måste skicka tillbaka ett par skor och en klänning. Affären öppnar klockan 10 och jag funderar stark på att vara nere i centrum då.

Så. Dags att hoppa in i duschen!


Frågor...


Jag suger på att svara på kommentarer. Eller inte alltid, men rätt ofta tyvärr. Så därför ska jag svara på några frågor nu som jag dels fått i kommentarsfältet men även via mail. Så, nu kör vi ;)

Fick en fråga om hur jag gjort för att gå ned i vikt:
Svar:
Jag separerade ;) Nej, men seriöst, jag började träna och drog ned på chips och annat onyttigt. Idag tränar jag så ofta jag hinner, men det brukar bli ca 2-3 dagar i veckan. Godis och sådant äter jag nog ändå relativt ofta, det är ingenting som jag VILL vara utan. Jag vill ju kunna leva oxå ;) Idag har jag legat på samma vikt i ca tre månader, nu ska bara kroppen shape:as upp och bli lite fastare, haha!

Jag för ett år sedan..


Jag idag..



Klänningen som jag hade på mig på konferansen kommer från :
Svar:
Nelly.com. Det är en grym klänning och jag längtar verkligen tills nästa tillfälle då jag får använda den igen. Bilder på klänningen kommer när jag fixar över dem från min kompis Annas kamera :)



Vart har du köpt skorna:
Svar:
På Din Sko för 329 kronor. I looove.



Har jag börjat på nya tjänsten än:
Svar:
Japp, det har jag, och jag trivs som fisken i vattnet!

Det kan vara så att jag glömt någon fråga, så vill ni veta något mer, fråga på =)

Knugen o Company i Kungsan

 
Jag har träsmak i arselet. Eller cykelsadelsmak. Fatta att jag har cyklat fyra mil idag. Fyra  l å å å n g a  mil. Till Roslags Näsby, via Djursholm, Mörby, Stocksund och Universitetet för att sen komma till Tekniska Högskolan och sen vidare till Kungsträdgården. Ja jävlar vad jag kommer att känna av det imorgon. Men vilken bar dag det ha varit! Sen så hat vi ju även sett Knugen o company, om man bortser från Madde då. Har även sett min blivande man, han kallas för Carl-Filip, Paradise Hotel-Sofia, släng dig i väggen, här kommer  j a a a g ! !

Taggade till tusen inför den två mil långa färden in till staden.
 

Restaurangernas dag i Kungsan. Här äts det calamares och vitlöksaioli. Och vitt vin :)


I väntan på Knugen. Vi kunde inte passera allt folk med våra cyklar, så vi fick snällt vänta tills hela ekipaget åkte förbi. Men nu kan jag i alla fall bocka av en sak på min to-do-list. Jag har sett Mc Prince!

Mot nya äventyr..


Nu ska jag cykla hem till Sofia, sen bär det av mot stan tillsammans med hennes familj ska ta ett glas vin och bara mysa. Förresten, nämde jag att vi ska CYKLA dit?? I'm going to die.. Allergimedicin nästa!

Sen ville jag bara visa upp dessa grymmt snygga örhängen, dock är de inte mina, tyvärr. Fick låna dem av Anna igår, och tänkte låna dem idag oxå, det gäller ju att passa på ;)


Godmorgon underbara söndag!


Klockan är 11 och jag ligger fortfarande i sängen.. Helt underbart att bara få ligga och ta det lugnt.. Ska snart pallra mig upp och äta frukost. Köpte jordgubbar igår så det kommer att bli en grymt god frukost :)

Det blev ju ingen Värmdö igår, istället strosade jag och Anna lite i stan och käkade Donken, sen blev jag körd hem till dörren, inte illa alls ;) Och Anna, om du nu har hittat bloggen efter att ha googlat: " -  W h o o o s  i n  D A  h o u s e ? ", HAHA!!

Idag är planen att träffa Sofia, vet inte vad vi ska göra men det löser sig alltid! Nu säger magen att den vill ha maaaat!

Vart är sooolen??


Det ser inte ut att bli något Värmdö för vår del, solen gick tyvärr i moln =( Nu sitter jag och Anna istället och kollar resor till vintern, haha! Ska snart bege oss ut och käka lunch, sen får vi se vad som händer...

Hoppas att ni alla får en supebra lördag!

Påväg in till stan, sen ut till Värmdö! :)

img_6807 (MMS)

Påväg in till stan, sen ut till Värmdö! :)


Påväg hem från en grym studemottagning! Im...

img_6807 (MMS)

Påväg hem från en grym studemottagning! Imorgon är det Värmdö o sol o bad som gäller!


Juste...


...Glömde ju berätta...

Jag sprang på "morfar" (Exets morfar) i centrum!! Han är så jäkla mysig! Han sa att jag borde träffa en rik snubbe som kunde köpa mig en lägenhet och rå om mig, haha! Han är för underbar! Jag springer på han då och då i centrum, så nu tog jag hans nummer, så ska jag bjuda han på fika framöver. Han är ju faktiskt "min" morfar, och som han själv sa : " - D e t  k o m m e r  j a g  a l l t i d  a t t  v a r a . . "

Åååh vad jag tycker om honom!

Fan.


Är nyss hemkommen från Täby Centrum. Köpte present till PellePlutt och hämtade ut mitt paket med skor, tyvärr var det alldeles för stora, fan, fan och  t r i p p e l f a n ! !  Så nu måste jag skicka tillbaka skorna och vänta på att få mina pengar tillbaka, för de var fan inte billiga.. Men det är väl ett tecken. Jag skulle inte ha dem helt enkelt. 

Nu ska jag måla naglarna och fundera ut vad jag ska ha på mig på mottagningen. Svårt som fan det där, jag äger ju inga sommarkläder. Fan. Det blev ett lite småbittert inlägg, menmen, ibland blir det sådana inlägg oxå.

Vid fontänen tidigare idag. Vinaren som Stephi ska hänga runt Pelles hals!

 


Freeedag!


Godmorgon bloggen!

Ska snart hoppa in i duschen och göra mig redo för en date med Stephi i centrum, vi ska leta efter en present till PellePlutt som tar studenten idag! Jag ska även hämta ut ett paket som innehåller ett par skor, håller tummarna för att de är rätt storlek, för planen är att jag ska ha dem på mig på studentmotaggningen :)

Hoppas att ni alla får en underbar fredag och kväll ♥


Day off.


Nu börjar träningsvärken efter gårdagens springtur att innfinna sig i framför allt ben och mage. Jag tycker om att känna att jag har träningsvärk för då vet man att kroppen har arbetat, men det är en hat-kärlek, för vem vill ha värk i kroppen egentligen? =)

Imorgon är jag ledig, ska på studentfirande, men det börjar inte förrens på eftermiddagen någongång. Så det blir sovmorgon för mig och sen ska jag möta upp Stephi i centrum för att köpa present och luncha. Håller tummarna för att vädret blir bra imorgon oxå för just nu öser det ner här...


Bilderna är från en helt spontan utekväll. På bilderna har jag nog totalt druckit två glas vin och är inte ens salongsberusad. Men hur är det man säger: En bild säger mer än tusen ord, haha!


Fransar...

... Nu är de långa igen. Äntligen. Sen ungefär två-tre veckor tillbaka har jag sluppit lösfransarna, halleluja moment!


Godmorgon torsdag


Vilken kväll det var igår! Att springa Vårruset var skitcoolt ju! Okej, det var riktigt jobbigt, men kul! Tänk att springa utomhus, det är varmt, du springer med 15.000 andra, och det känns som att du andas genom ett sugrör. Eller, kanske inte ett sugrör, utan någonting som är  l i i i t e  större än så, men den känslan är de i alla fall när man springer utomhus som pollenallergiker. En pollenallergiker som glömt att ta sin medicin. Bra där!

Men det gick förvånansvärt bra ändå, och sen så får man ju faktiskt en medalj och picknikkorg för sitt hårda slit ;)

Onsdag...


... Och det betyder lillördag!

Inte för att det blir någon utgång för mig ikväll, men det finns nog de som orkar med party så här mitt i veckan. Ja ni, hörrni, vänner. Uppdateringen här i bloggen suger. Min enda förklaring till varför det är så är för att jag helt enkelt inte hinner. Det är träning och umgänge med vänner eller andra trevliga saker inplanerade.

Förra helgen var det konferans på Aronsborg, (bilder kommer till helgen) grym dag och kväll! Hade på mig en svart spetsklänning som jag vek upp lite, till det hade jag ljusa slitna jeans och killer heals,  h o t ,  h o t ,  h o t !

På lördagen var jag på restaurang med brorsan och hans tjej, sen mötte jag upp Hedda hemma hos henne för att dricka lite vin innan vi sen satte oss på Tegels uteservering. Hade egentligen tänkt ta en lugn kväll, men det slutade med att vi stannade kvar ett tag, hemgång runt halv 2.

Söndag spenderades med Hedda vid fontänen ätandes jordgubbar. Måndagen var det träning - Shape. Gårdagen tog mig till Kista för middag och SATC med systeryster. Ikväll ska jag springa vårruset med jobbet. Som sagt, det är mycket just nu och tiden finns inte till att varken blogga eller ens sitta framför datorn.

Sen så är majoriteten av de bilder jag tar just nu partybilder, vilket kanske inte intresserar er så mycket? Lite skillnad från att ha varit en mat/hund/sambo/radhus-blogg, haha!


RSS 2.0