Middag


Dagens middag består av omelett med broccoli, kalkonskinka, soltorkade tomater, vanliga tomater och lite vårlök!

Har världens bästa lilla stekpanna för en "singel-omelett" haha!

Morgondagens matlåda är även gjord: lax med cashewnöts-täcke och ris på det. Efter middagen är det lite plock och förberedelser inför morgondagen som väntar, har två vänner som kommer över på tacos och lite vin!

Ha en bra kväll vänner!


Träning - check!


Dagen 100 situps, plankan 2 x 1 minut och en skitjobbig variant på sidoplankan 20st på varje sida x 2 är avklarade, och det innan middagen! Jag har aldrig känt mig så taggad på att få en fin och vältränad kropp som nu! Det funkar kanon med både mat och onyttigheter. Chips och godis har jag knappt ätit på lite över en månad. Cola och julmust har slunkit ner, men knappast i den konsumtion som det tidigare varit! På lite mer än en månad står vågen på minus 1,5 kilo från startvikt. Nu är det inte så att jag enbart fokuserar på vikten, men jag har ex antal kilon i överflöd som fasen ska bort! Sen vill man ju verkligen se resultat på en gång, vågen står på minus, men jag ser ingen skillnad på kroppen. Alls. Vilket suger hästpung, men jag vill att det ska ske hälsosamt, med bra mat, dra ned på kolhydrater, sluta upp med all småätning och med träning! Nu är det pepp som gäller!


Veckans middag


Måndag - Kyckling och spenat, tillsammans med tomatpesto, grädde och mozarella
Tisdag - Middag hos Anna
Onsdag - Lax med cashew-nötter
Torsdag - Hedda och Jossan kommer över på middag
Fredag - ??
Lördag - Lutfisk hos mamma och pappa


M å n d a g


Godmorgon vänner ♥

Blir inte mycket bloggande alls nu för tiden, vilket är riktigt tråkigt. För jag har ett kli i fingrarna och vill skriva och berätta massor, massor, massor. Men jag har en icke-fungerande dator hemma, vilket resulterar i en ouppdaterad blogg.

Annars då? Vad händer? Den här veckan är det fokus på träning och åter träning. Shape, Spinning, BodyPump och förhoppnings vis några fler pass. Imorgon efter spinningen är det som vanligt hem till Anna för middag och tjejhäng, och på torsdag ska jag ha några vänner över för middag.

Igår försökte jag att julpynta hemma i min lilla etta, men i mitt något slitna tillstånd (bakis) blev det mest soff-häng. Var nämligen på cocktail-party i lördags och sju drinkar och två glas champagne var man lite på dosen kan man ju lugnt påstå, haha!


Björn Axén


I tisdags var jag hos Björn Axén och klippte och slingade/tonade håret. Jag kom dit och hade så höga förväntningar, de är ju verkligen proffs på vad de gör och jag har vänner som gått dit och varit så nöjda!

Så jag kom dit, satte mig i stolen för en konsultation med frisören Annika. Hon kände på kvalitén på håret och allt eftersom kom hon på vad hon ville göra för frisyr samt vad som passade bäst för mitt ansikte.

Hon sa att min tidigare frisör misshandlat mitt hår med mycket blekningar och att håret var dåligt klippt och snett. Så hon sa att hon ville kapa av håret i nacken och låta "luggen" gå ned till öronen ungefär. Vilken panik jag kände, jag som hela tiden sagt till mig själv att jag absolut kan klippa kortare, men jag vill kunna ha möjlighet att sätta upp håret i tofs. Tji fick jag. Hon rakade till och med nacken på mig.

Sen så frågade jag henne om hur hon tyckte att jag skulle slinga håret. Hon sa att det visste hon inte än, det skulle komma fram medans hon klippte håret. Så medans hon klippte så stannade hon upp flera gånger och bara kollade på håret. Till och med när hon stod och blandade färg så stannade hon upp, kom ut till mig igen och kikade på håret för att bestämma färg. Det blev tillslut en toning och några slingor i luggen.

Hon sa att min frisyr kunde liknas vid en modern Twiggy, och hon stylade mig väldigt propers och sofistikerat. Och jag var så missnöjd. Såg verkligen inte klok ut och var så besviken. Här hade jag gått till proffs och betalat en hel del för det, och går därifrån missnöjd...

Direkt efter besöket mötte jag upp Anna för middag, och tyckte att det var jättefint, men jag var nästan gråtfärdig och ville bara hem. Väl hemma så gjorde jag det jag alltid gör efter ett besök hos frisören. Jag sminkade om mig och stylade håret som jag ville ha det. Inte lika propert, utan tuffade till frisyren. Efter det kändes det bättre, men jag tyckte fortfarande att det var för kort.

Morgonen efter stylade jag håret som jag ville ha det och kände mig riktigt snygg i håret! Kom jag till jobbet, och satan vad många komplimanger jag fick för håret!

Så. Summa summarum, jag var så missnöjd först och det kändes hemskt när hon plockade fram rakapparaten. Det är ju liksom över ett år sedan jag var tvungen att raka håret, så bara känslan av att behöva göra det igen. Men satan vad jag är nöjd nu! Måste bara lära mig hur jag ska styla håret, för nu går det inte att lägga sig med blött hår på kvällarna inte, och nu måste jag börja föna håret varje morgon för att det ska lägga sig som jag vill.

Men jag är så jäkla nöjd!

Ny frisyr!


En kass bild på nya håret. Har klippt av typ allt hår bak i nacken och cirka en decimeter framtill. Och en toning i en "varm kräm" som frisören kallade det, och några slingor i luggen!


T i s d a g


Kom hem igår och skulle starta på dator. Den sätts igång, men dör lika snabbt igen. Försöker igen. Samma sak. Kom på att den ibland laddar ur, så jag hämtade laddaren och lät den stå några minuter innan jag testade igen. Samma sak, den dog efter några minuter. Imorse hade den laddat hela natten men funkade fortfarande inte. Det här har hänt en gång tidigare. Då använde jag inte datorn på några dagar, men när jag sen testade igen, då fungerade den.

Så nu blir det att börja spara till en ny dator. Jag litar inte alls på den jag har. Sen måste jag köpa ett backup-minne. Har hur mycket bilder som helst inne på datorn som jag inte vill förlora...

K u l   i   j u l . . .

Peidestal


Jag har en jättefin kandelaber som jag för några år sedan fick i julklapp av mina föräldrar. Jag har testat att ha den på mitt köksbord, men den blir för hög om man ska höga ljus i den (vilket man vill, för det är ju syftet med den, haha). Att ha den ståendes på golvet funkar inte heller för då blir den för låg. Så jag är på jakt efter en peidestal som kandelabern kan stå på. Hittade den nedan på IKEA och tyckte att den ändå ser helt okej ut, och till ett rimligt pris 249:-. Googlade även lite och men tyckte att utbudet var rätt skralt på snygga peidestaler, så vem vet, det kanske blir en tripp till IKEA framöver... 


Helgens to-do list


Frosta ur frysen. Måla en vägg. Gå promenader. Fixa mina spetsgardiner. Handla blommor. Köpa galgar. Rensa garderoben och byråerna. Gå ned i förrådet med saker. Hämta upp julpyntet. Baka macarones med julfeeling. Ha spakväll - ansiktsmask, porisplåster, fixa naglar och fötter, peeling. Tända ljus. Må gott.

Ganska mycket hans med i alla fall. Macaronsen (?) gjorde jag igår och det blev faktiskt riktigt goda! Hade i lite pepparkakskrydda i marängen och sen gjorde jag som en morotskakstopping i. Efter att ha legat i kylen några timmar igår så kom smaken fram ännu mer...  M u m m a ...


M å n d a g


Hela helgen har jag gått och lagt mig tidigt. Typ vid 22-tiden. Men inte igår, nej, då var jag självklart inte trött och och sen kunde jag inte sova. Är inte det typiskt? Annars har min helg varit kanonbra! Jag har bara varit hemma och fixat i lägenheten, tagit promenader och bara varit. Ibland behövs verkligen sådana helger. Nästa helg blir det inget slappande kan jag säga, då blir det bio på fredag och cocktailparty på lördag! Ska bli riktigt kul, vet bara inte alls vad jag ska ha på mig? Får kika lite i garderoben när jag kommer hem...

Ha en bra måndag mina vänner ♥

L ö r d a g


Började morgonen med en powerwalk på cirka en timme, passade på att gå förbi mamma och pappa för att hämta mina spetsgardiner och även mammas mandelkvarn. Men jag kom inte hem med bara det. Kom även hem med en kasse fylld med svamp, fyra stora laxbitar som pappa hjälpt mig att filéa, hallon&blåbär och så fick jag även resterna efter deras potatitpannkaka. Så man kan ju säga att jag gick med vinst! Plus att jag fick några kroppkakor som de gjorde häromveckan! Supervinst!

Nu väntar jag på att min syster ska ringa, vi ska ner till centrum en sväng och sen kanske hon och barnen skulle upp och äta lunch hos mig ♥


Julklappstips


Kan in förstå att det är första advent nästa helg? Tiden verkligen springer iväg och idag är det 84 dagar kvar tills jag åker till Filippinerna, så jag har nedräkning här ;)

Men det var ju inte det jag skulle prata om, utan jag vill tipsa er om en grym julklapp/present som jag har pratat om förrut. Nämligen en vitlökshackare! Nu äger jag inte längre en sådan, men satan vad bra den är!

Dela en vitlök, in med den, rulla några gånger - KLART! Och sen skölja i vatten. Mycket smidigare än att hålla på att rensa en vitlöspress hälften alltid sitter kvar i alla fall. Plus att fingrarna luktar gammal vitlök, haha!




Frisörbesök


På tisdag är det dags för mig att äntligen klippa och slinga håret. Minns faktiskt inte ens när jag klippte håret sist... Men det ska bli så jäkla skönt att få fint i håret. Just nu är det bara ett slitet burr som nästan alltid är uppsatt i tofs. Tycker inte att det faller fint när det är utsläppt. Det ser för taskigt ut om jag ska vara ärlig. Slitet och med en grym utväxt. Så tisdagens besök är verkligen efterlängtat!

Men jag vet inte riktigt vad jag ska göra.. Det kommer att bli blont i alla fall, men klippningen har jag ingen aning om. Jag gillar att jag kan sätta upp håret i en tofs, det vill jag fortfarande kunna göra. Samtidigt så funderar jag på om man inte ska ta och klippa av håret i nacken? Herregud, det är inte lätt. Rätt skönt att jag den här gången går till en ny frisör som förhoppningsvis kan komma med lite tips och ideér!


Happy training





God natt...

... Vänner...

Som sagt, det blir uppstigning tidigt imorgon och jag gillar  i n t e  att gå upp när klockan står på 05-någonting, det är alldeles för tidigt, men vad gör man inte för att tona till kroppen och kanske tappa några kilon på köpet? Annars blir morgondagen lugn. Har tänkt vara hemma hela kvällen, äta en god middag och lägga mig tidigt. Älskar verkligen att vara hemma i min lägenhet! Sakta men säker tillkommer lite mer inredning, pyssel och fix. Det tar sin lilla tid, för jag är inte gjord av pengar (tyvärr), men det kommer att bli så fint när allt är färdigt ♥


Bild tagen i Småland i helgen som var. Där var det vår ute såg massor av blommor på marken - maskrosor, klöver och tusenskönor... 


Tidig morgon.


Träningsväskan är packad (eller snarare ett ombyte till de kläder jag ska ha på jobbet) och klockan är ställd på 05.40. 05.58 går min buss till Infra City och där väntar ett pass BodyPump på SATS! Det blir det fjärde träningspasset den här veckan, och jag kan inte annat än säga att jag är så glad över att jag äntligen kommit igång med träningen igen! Jag mår så mycket bättre när jag får träna! Att vågen står på -1 kilo gör knappast saken sämre, haha!

Kvällens middag




Man tager vad man haver. Så kvällens middag blir en trattisrisotto med lite citronzest, vin och parmesan..


T o r s d a g


Idag ska jag träna Nike-Get-Fit, som en kollega till mig håller! Har bara gått på det en gång tidigare, och det var helt  s j u k t  jobbigt. Herregud, den kvinnan är så stark! Men det passet ska i alla fall jag och en annan kollega gå på vid lunch. Efter jobbet så ska jag träffa en vän för en promenad. Det var jätte längesen vi sågs så det ska bli kul! Man får en powerwalk samtidigt som man får snacka skit med en vän ♥

Hoppas ni alla får en bra torsdag vänner..


Helgens to-do´s


Frosta ur frysen. Måla en vägg. Gå promenader. Fixa mina spetsgardiner. Handla blommor. Köpa galgar. Rensa garderoben och byråerna. Gå ned i förrådet med saker. Hämta upp julpyntet. Baka macarones med julfeeling. Ha spakväll - ansiktsmask, porisplåster, fixa naglar och fötter, peeling. Tända ljus. Må gott.

Favoriter

 


O n s d a g


Jag har verkligen längtat efter den här onsdagen. Inte för läkarbesöket, för de är alltid jobbiga. Utan för att idag står absolut ingenting på schemat. Onsdagar är min "träningsfria dag" (som även lördagar och söndagar är i och för sig, haha), men annars har jag inbokade träningar alla andra dagar i veckan. Så idag har jag sett fram emot att inte göra någonting  Just nu sitter jag med ett glas vin och bara njuter. Jag har tända ljus runt om kring mig och härlig musik från min RnB-lista på Spotify. Just nu spelas Beyonces Broken-Hearted Girl. Kanske inte världens mysigaste låt om man verkligen lyssnar på texten, men jag gillar verkligen låten...

Försökte även ta några bilder med webcamen, men jag fastnar inte på bilderna idag kan man ju säga, så då tycker jag att den här bilden passar lite bättre ;)


Återbesök


Idag är det dags igen...

Klockan 11.30 sitter jag hos min läkare på Hematologen med mig har jag min pappa som alltid har följt med på alla läkarbesök, och alla cellgiftsbehandlingar, förutom två, och alla återbesök.

Min läkare kommer att börja med att fråga hur jag mår, hur allmäntillståndet är, om jag har tappat vikt (på ett ohälsosamt sätt), om jag har problem med svettningar osv osv. Efter det kommer hon att berätta att de inte sett något avvikande i de blodprover jag tog för en vecka sedan. Sen får jag lägga mig på en brits och hon känner igenom lymfställena - ljumskar, mage, hals, ner en bit på bröstet, och runt axlarna och övre delen av ryggen, samt under armarna. Vilket jag för övrigt hatar. När hon känner under armarna. För satan var de tar i när de trycker där. Sen måste de liksom in under allt fett man har där för att kunna känna alla eventuella knölar. 

Känner mig inte jättetaggad inför besöket. Tycker aldrig att det är kul att påminnas om den jobbiga känslan. Att sitta där i väntrummet och se alla människor som också varit/är drabbade. Att minnas.



Min yngsta lillebrors student. Här hade jag bara två dagar tidigare fått min första kur. Minns att jag mådde fruktansvärt dåligt och ville bara sova. Att stå och vänta på att lillebror skulle springa ut och i den värmen, då var man inte kaxig. Men jag minns även att pappa ibland ställde sig med studentplakatet över mig, för att skugga. Men vilken dag det blev. Framåt eftermiddagen/kvällen mådde jag riktigt bra, drack till och med några glas vin. Och sen avslutades kvällen med att jag satt bak på pakethållaren på exets cykel när vi åkte hem till honom.


Hemma igen


Nu är jag hemma igen efter en helg i Småland hos släktingar. Har varit jättetrevligt, och jag har ätit så god mat att vågen säkert står på flera plus än vad den brukar göra, haha! Det har varit trevligt, men det är alltid skönt att komma hem och sova i sin egna säng...

Igår fixade jag det sista med min ljuslist - drog bort tejpen och silikonade upp mot taket. Sen var jag tvungen att måla på vissa ställen för att ett pucko (läs: JAG) råkade dra med nageln på listen på några ställen. Det resulterade i röda streck på några ställen. Not to cleaver. Men det löste jag med några drag med penseln!

Ska visa bilder på hur det ser ut lite senare ikväll tänkte jag! Sen är det bara lite småfix kvar på den väggen. Jag har köpt en ny TV som min snälla syster fixade till mig, den står nu på min byrå, men jag vill nog gärna hänga upp den på väggen. Och sen tavlor och ljus och annat pyssel!

Godnatt...


Nu är det sängen som gäller. Är trött som jag vet inte vad. Kom hit vid halv åtta undefär efter cirka fem timmars bilfärd. Nu är jag så trött så att ögonen faller ihop... Imorgon hoppas jag på att kunna gå en morgonpromenad innan vi drar oss ut på äventyr!



Ps. Någon som vet hur man ändrar bredden på bloggen?? Har försökt att få de två bilderna att liga bredvid varandra, men det funkar inte??


Dimma


Godmorgon vänner ♥

Sitter med en smoothie och tända ljus i köket och bara njuter av tystnaden? Eller inte. Det borras och hammras i lägenheterna under, över och bredvid mig. Men jag kommer snart gå härifrån så det gör mig inget. Idag jobbar jag hemifrån (hos mamma och pappa), och sen bär det av till Småland och släktingar. Har under gårdagen lagt fram de jag ska ha med mig, men det känns som att det skulle bli feta trunken om jag tog med mig allt, och då har jag inte ens mycket kläder... Men jag vill ta med träningskläder, vilket tar en hel del plats... Sen tar ju smink och schampoo&balsam en hel del plats också. Och mjukskläder.

Nej, nu ska jag packa ned skiten och sen promenera över till pärutserna för att börja jobba!


T i s d a g


Sitter och äter frukost och ska snart gå ner till läkarmottagningen mitt över för att ta blodprov inför nästa veckas återbesök hos Hematologen. Det kommer vara jag och gamlingarna som sitter där nere, haha! Sen i eftermiddag blir det spinning och lite Anna-häng!

Nej, nu ska jag kila ned och bli stucken! 

Kväller...


. . .   O c h   j a g   ä r   r e d o   f ö r   s ä n g e n . . .

Har duschat och smörjt in mig med Body Shops bodybutter - Papaya. Nu ligger jag i soffan under en mysig filt och kollar på tv. Är helt slut och ska fasen ligga i sängen till tio. Tänderna är redan borstade, köket är städat och träningsväskan är inte alls packad, som jag trodde att den var, haha! Men det orkar jag inte ta nu... Är alldeles för trött. Och så känner jag av Shapen som jag gick på efter jobbet, satan vad jobbigt det var! Däremot ska jag ALLTID stå längst fram närmast spegeln, då ser man sig själv  h e e e l a  tiden vilket gör att du inte fuskar, mycket bra, haha

Sov så gott vänner ♥

Stamrenoveringen


Jag har som ni säkert förstått flyttat in i min lägenhet igen och det känns så jäkla bra! Totalt har det tagit 17 (!!)veckor att byta stammen i köket och stambyte samt renovering av hela badrummet. Jag är nöjd med helheten, det kommer att bli ett jättefint badrum när allt är klart! Men jag kan inte annat än att bli irriterad för ex antal saker:

1. Jag har två gånger varit tvungen att be dem åtgärda taket då det varit repor i det, idag ser det mycket bättre ut, men det är fortfarande inte så bra som jag skulle vilja ha det.

2. De finns repor i det nya elementet de satt in.

3. Jag ville att de skulle flytta utloppet för tvättmaskinen, vilket de har gjort. Men de har inte dragit något vatten till utloppet??

4. Badrumsgolvet var skitit och min toalett var smutsig (utsidan)

5. Jag har ett vitt målarfärgssträck på min ytterdörr.

Jag vet som sagt att det kommer att bli fint och att jag i slutändan kommer att bli nöjd. Men just nu känns det bara så hopplöst. Jag vet inte hur många mail jag har skickat om saker som blivit fel, eller att det är dåligt utfört.

Så, nu har jag spytt lite galla också! Perfekt så här en måndag, haha!

Frulle



Smoothie med banan&vaniljyoghurt&hallon&blåbär och ett hårdkokt ägg.


M å n d a g


Äntligen är det måndag, som jag har längtat!  N o t .

Eller för mig känns det rätt okej ändå. Kommer att gå tidigare på torsdag och på fredag är jag ledig, vi ska besöka släktingar i småland över helgen. Ska verkligen bli jättekul! Många har jag inte sett på flera år...

Förresten, igår skrev jag ju att jag skulle rensa min låda och städa. Well, min syster ringde och ville ha lite sällskap i Täby Centrum, först sa jag nej, men sen ändrade jag mig och strosade ner till henne istället. Men städat blev det igår i alla fall. Eller så gott som i alla fall. Städning samtidigt som man kollar på EMA:s är  h e e e l t  okej :)




Hemma


Har precis kommit hem efter att ha storhandlat. Och pantat burkar. Nästan ett års förbrukning av cola och vinflaskor gav mig 55 kronor i pant. Helt galet, haha! Nu sitter jag och äter gårdagens rester till lunch och funderar vad jag ska göra härnäst. Jag har redan hunnit med mycket på förmiddagen och jag vill fortsätta vara lika produktiv nu på eftermiddagen. Men nu är det bara tråkiga måsten som jag verkligen inte vill göra. Städa, plocka ut diskmaskinen och tvätta. Men det måste göras så det är lika bra att sätta igång.

Fast egentligen skulle jag nästan börja rensa ur min ena byrå. Den är full med gamla cd-skivor som jag inte ens lyssnar på längre. Tacka vet jag Spotify. Nu när det ändå är så rörigt i lägenheten så gör det knappast någon skillnad om det blir lite mer rörigt. Plus att jag kan gå ner i förrådet och stuva undan massa gammalt skit som inte används längre...


Frukost




Det blev en promenad ändå. Ganska exakt en timme i bostadsområden och lite i skogen. Är rätt kallt och rått ute, men det var faktiskt riktigt skönt att komma ut. Måste försöka få in lite mer vardagsmotion på helgerna. Om inte annat för att det är faktiskt väldigt skönt att bara komma ut i friska luften. Blev en liten bild på dagens frulle också. Knäcke med makrill i tomatsås och ett kokt ägg. Så jäkla gott! Varför äter jag inte det oftare egentligen?


S ö n d a g


Mårrn, mårrn!

Vaknade nyss i soffan av att jag råkade stöta till min dator. Kommer på att jag igårkväll/natt bestämde mig för att uppdatera min iPhone, men att iThunes på något vänster försvunnit från min dator. Fick ladda ner iThunes, som tog en halv evighet, och sen försökte jag synka telefonen. Mitt i denna synkning så somnar jag. Vaknade som sagt nyss och ser att telefonen har gått bananas. Inget giltigt sim-kort finns och ingen service. Så jag vet vad jag kommer att vara sysselsatt under morgonen. 

Annars så har jag inte planerat så mycket för den här söndagen. Jag funderar på ta en promenad när  (om) jag får telefonhelvetet att fungera igen. Sen ska jag boka tvättstugan, förhoppningsvis måla min ljuslist en sista gång och städa igenom lägenheten ordentligt.

H a  e n   b r a   s ö n d a g   m i n a   v ä n n e r !

F r e d a g


Hej vänner!

Det är fredag och det hade inte kunnat vara med efterlängtat. Den hä veckan har verkligen gått segt. Men nu är det äntligen heelg!

Ikväll ska jag och mitt syskonbarn Isabelle som är 3,5 år gammal ha en tjejkväll. Vi ska köpa hem mat från Mc Donalds och så ska vi gå ner till ICA Så hon får välja vad hon vill ha till fredagsmys. Gissar på att det blir både godis och chips, och kolla på tecknad film. Sen blir det en tidig kväll, Isa-Fisa går väl och lägger sig runt 20, så då får jag nog bänka mig i köket en stund innan det är dags för mig att knoppa in. Men det ska bli jättemysigt med lite kvalitetstid med bara Isabelle


G a m m a l   b i l d   p å   m i g   o c h  I s a b e l l e   ♥


Ur arkivet...


Häromdagen gick jag igenom mitt arkiv i bloggen. Jag brukar göra det inför varje månad, se på bilder och läsa vad som hände just då. Det är alltid lika kul att kunna gå tillbaka och läsa, min blogg och mitt skrivande betyder så otroligt mycket för mig - även fast jag inte längre är en direkt frekvent bloggare.

Ibland kan jag läsa ett inlägg jag skrivit, och verkligen minnas exakt hur jag kände just den dagen. Känslorna kommer liksom smygande. Det kan gå från en helt galen lyckokänsla till en smygande ångest för att i nästa stund nästan bli andnöd. Tänk vad mycket en text kan få en att minnas?

I dagarna har jag varit singel i två år. Hade inte ens reflekterat över det om jag inte gått in och kikat i arkivet, och även fast jag idag inte är påverkad över det faktum att vi inte är tillsammans längre och inga känslor alls finns kvar så kommer den där jobbiga känslan smygande ändå. Ångesten. Det är texterna som framkallar dessa känslor. Jag minns exakt vad som hände, vad som sas och vad som gjordes.

Och min desperation. Jag var helt desperat. Jag visste inte var jag skulle ta vägen. Jag kände att jag inte hade någon kvar. Alla mina vänner hade jag försummat, jag hade försummat mig själv och mådde riktigt dåligt i grund och botten. Ett år efter att ha blivit "frisk" var jag fortfarande extremt skör. Varken självkänsla eller självförtroende fanns det ens ett uns av kvar. Mitt ex var min livlina och jag kunde inte för mitt liv se ett annat liv än livet tillsammans med honom.

I över ett år mådde jag dåligt. Jag kunde inte släppa det faktum att  v i  inte längre fanns. Hur skulle jag helt själv kunna ta mig ur detta? Vem skulle någonsin vilja ha mig, och skulle jag någonsin kunna hitta någon som jag ville ha lika mycket som jag en gång ville ha honom?

Det tog mig bra lång tid att inse att det varit dåligt länge mellan oss. Det tog även lång tid för mig att inse vad vi både gjort fel. Sen finns det fortfarande vissa saker som aldrig kommer att accepteras, eller frågor som är obesvarade. Men det är ingenting som stör mig längre.

Idag är det här en annan livstid. Jag är inte alls samma person som jag var då. Mina vänner säger att jag är mer öppen, jag är gladare och framförallt, jag tänker mer på mig själv och mitt välbefinnande än på vad andra ska tycka och tänka. Och det stämmer. Jag är glad, inte alltid lycklig och inte alltid i balans. Men sån är jag och har alltid varit. Men jag är glad. Jag gläds åt mina fantasiska vänner och familj som alltid finns där för mig och som hjälper mig upp om jag är nere. Jag gläds över de hinder jag överkommit och över den person jag faktiskt blivit.

Som sagt. Jag minns exakt hur jag kände och hur jag kände en väldigt lång tid efter separationen. Men det känns verkligen som att det hänt någon annan. Jag minns, men kan ändå inte riktigt koppla att det har hänt mig. För det är så långt ifrån den person jag är idag. Det kommer alltid att finnas saker som är jobbiga att hantera, eller saker som jag vill förändra, saker som har med mig att göra. Men idag vet jag att jag sitter på en inre styrka som hjälper mig tillsammans med en fantastisk omgivning som alltid ställer upp och finns där ♥

En halv liten...


. . . D a g e n s . . .

Hade samma kläder på mig igår så man kan säga att det blev en liten "walk of shame" imorse, haha!
Sov hos Anna igår, och jag hinner inte åka hem idag innan konserten så det fick bli en svart klänning, svarta strumpbyxor, svart kofta och kilklackar. Plus en sjal. Men den är inte svart.

O n s d a g


Godmorgon mitt-i-veckan!

Igår efter jobbet åkte jag tillsammans med en kollega in till stan (kom in efter ca en och en halv timme på grund av köer - en sträcka som i vanliga fall tar cirka 20-25 minuter) hann precis in till SpinningPuls-passet i Stadshagen, det var verkligen på det lilla, lilla berömda hårstået. Hur som, väl på plats mötte jag bästaste Anna som redan hade passat en cykel till mig. Sen var det 55 minuter av ren svett och puls. Och huvudvärk de första tio minuterna. Men sen gav det med sig och jag mådde skitbra!

I går eftermiddag, när vi satt i de förbannade bilköerna då blev jag så otaggad och kände verkligen inte för att träna. Men så kommer man in i träningssalen och får höra grym musik så man verkligen blir taggad, då vill man träna! Imorgon blir det en lunchpass och på fredag blir det ett morgonpass.

Hoppas på att kunna komma ut på en långprommis i helgen också. Känner för att bara vara hemma och ta det lugnt, men en lång promenad i det förhoppningsvis fina vädret, det skulle vara mysigt...

Badrummet.


Snart är väntan över.
Snart är mitt badrum färdigt efter veckor av arbete och efter ex antal mail till platschefen om repor i taket, missat eluttag och en duschvägg som aldrig skulle komma upp. Men nu ser jag verkligen slutet i tunneln och håller mina fingrar och tår för att jag ska kunna flytta in till helgen.

Idag satte de upp duschdörrarna jag köpt plus att toalettstolen och handfatet även är uppe. Även spolknapparna som ska sitta i det tomma "hållet" är monterade. Som sagt, jag ser ljuset i tunneln...

En handduksstege har jag köpt och sen ska jag bara fixa med små glashyllor för att sätta upp fina ljus och lyktor. Längre fram kommer det även en tvättmaskin och så kommer jag nog sätta upp en hylla någonstans. Vill få plats med tvättmedel och annat smått och gott som hör badrummet till.


T i s d a g


Godmorgon vänner!

Jag gick och la mig strax efter klockan 22 igår och somnade som ett litet barn. Vaknade utvilad men knappast pigg imorse. Ikväll står det spinning på schemat och sen häng med Anna efter det. Hon börjar sitt nya jobb idag så det kommer vi definitivt att prata om. Gissar på att vi kommer att beställa hem mat från den lilla thai-restaurangen också - Pad-Thai är favoriten!

Annars håller jag tummarna för att Rihanna blir frisk tills imorgon och att hon gör en grym konstert i Globen! Vore tråkigt att inte få se henne när vi väntat i 9 månader...


RSS 2.0