Spontanmiddag


Ja, igår blev det en spontanmiddag med kollegan Anna.
Vi åkte in till Stora Staden och satte oss på Vapiano som ligger på Sturegatan vid Humlegården. Vilket jäkla ställe och vilken atmosfär! Man går själv fram och beställer sin mat och sen så lagar kocken till det medans man tittar på. En finare variant av snabbmat. Typ :)

Restaurangen inte har bordsbokning utan bara drop-in, så jag och Anna satte oss i baren med ett glas vitt i väntan på ett bord. Väl vid bordet beställde jag in ruccolaravioli som stektes på massa vitlök och chili. På det fick jag massor av ruccola, pinjenötter och parmesan. Gudomligt!

Sen gick Anna och beställde en flaska vitt. Sen tog flaskan slut. Då gick jag och köpte ett till glas vitt till oss. Sen blev Johanna gaaanska rund under fötterna.


När det sen var dags att dra sig hemmåt så hade vi sällskap till Östermalmstorg. Väl där skulle jag hoppa på tunnelbanan mot Mörby. Men istället hoppar jag på tunnelbanan som åker åt MOTSATT håll! Samtidigt som jag inser mitt misstag känner jag att jag är inte nykter någonstans.. Fick glatt sätta mig på nästa tåg tillbaka till Östermalm, för att sen ta mig vidare. Till saken hör även att jag är hundvakt åt familjens hund i helgen för mamma och pappa har åkt till Småland. Så när jag väl kom hem, rätt på dosen, så ska jag gå ut med hunden. Tillråga på det så var jag tvungen att gå upp tidigare i morse för att ta morgonprommisen..

Därför blev jag extra glad när jag såg att Anna varit och handlat innan jag kom till jobbet :)





Kommentarer
Postat av: Kajs

Galet och roligt :) Det är väl sånt man kommer ihåg sen när man blir gammal ;) Härlig middag! Ha en trevlig helg! Kramar

2009-11-27 @ 15:37:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0