Party rockers in the house tonight


Ikväll får det bära eller brista! Det finns ingen smärta lite alkohol inte kan bota ;)
Efter jobbet blir det att köpa lite el vino och ev shoppa lite,  sen hem till Stephi för lite förkröks-tjej-mys-häng innan det blir utgång!Ps. Jag saknar mitt blonda hår... Ds


Ont i röven


Helvetes-jävla-skit-svanskota!

Jag är så helvetes ont, kan typ inte sitta, inte stå eller gå. Pruttont har jag! Jag har egentligen haft ont till och från i flera år, men jag vet inte om jag någonsin känt den här smärtan. Så jag googlade upp "ont i svanskotan" och kom till den här länken! Känner igen en hel del symptom, så som:


  • Smärta under tiden du sitter eller efter att du suttit ned. Smärtan ökar i takt med tiden du har suttit ned och varierar beroende på hur hårt underlaget är.
  • Akut smärta när du reser dig från sittande till stående position. För att undvika just detta symptom ska man i sittande läge försöka luta sig framåt och böja ryggen.
  • Känslighet mot beröring på utsidan av svanskotan.
  • Som att bli spetsad av en pinne eller sitta på en kniv.
  • Smärta innan eller under tarmen arbetar.

Att nysa gör oxå ont. Känns kul det här. Sen när man läste om eventuella behandlingar och läkarbesök blev man ännu mer taggad. Kul att få ett finger uppstoppad i röven lixom. Men det är lika bra att bita i det sura äpplet och ta tag i det, för den här smärtan är faen inte att leka med...


Hej hopp i lingonskogen


Tack söta ni för era kommentarer! Ni är helt fantastiska ♥

Inläggen blir väldigt sporadiska nu för tiden, det är många faktorer som spelar in. Jag känner inte riktigt för det, och jag vill jag inte skriva, ja, då skriver jag helt enklet inte! Men ni är några trogna som stannar kvar och lämnar avtryck, och det uppskattas stort ska ni veta!

Annars har det inte hänt så mycket på senaste. Jag var på landet med mamma&pappa&en vän i helgen, och blev bortskämd med god mat! Grillade skaldjursspett, hummer och rökta räkor, så jäkla smutt! Och vin på det!

Imorgon är det Vårruset? Någon som ska springa i Sthlm? Jag är den bleka halvtjocka tjejen i ljusblå tröja, flåsandes och svärandes över dålig kondis och allergi, haha!

Kram på er finaste!


Återbesök


Igår var jag på ytterliggare ett återbesök på Hematologen på Karolinska Sjukhuset. Helt otippat var det även denna gång en ny läkare. Tror jag har haft alla läkare på den avdelningen. Men han var trevlig och det kändes bra. Hade tid vid 09:30, var klar med hela besöket 09:45 och ute ut byggnaden 10.00 (var tvungen att lämna ett blodprov innan). Så allt som allt tog det 30 minuter för ett återbesök med kläm och känn på lymfställen, och de vanliga frågorna såsom: nattsvettningar, viktnedgång, allmän tillstånd osv. Men allt såg fint ut och jag känner mig nöjd.

Efter besöket åkte jag till jobbet, men det gick inge vidare. Var helt slut i skallen och sa till min chef att huvudet inte var på topp och att jag skulle ställa mig i arkivet och pyssla istället. Hade så svårt att fokusera. Men det är alltid så efter ett återbesök. Alla krafter försvinner.

Inför mina första återbesök efter min sjukdom (sommaren 08) var jag ett känslomässigt vrak. Jag mådde illa och målade upp hemska scenarion i huvudet. Sen kom lättaden när man fick beskedet om att allt såg fint ut. Då var alltid tiden innan besöket värst, den ångesten var inte att leka med.

Idag är det tvärtom. Jag vet att risken för att bli sjuk igen är väldigt liten, och att den risken minskar ännu mer ju längre tiden går. Så idag oroar jag mig inte på samma sätt. Jag tänker inte lika intensivt på återbesöken och är inte lika nervös. Men trots det målar jag ändå upp en bild i huvudet...

Jag ser framför mig hur jag lugnt och sansat tar emot beskedet att cancern kommit tillbaka. Vi pratar om vilka behandlingar som gäller och hur prognosen ser ut, håret skiter jag i denna gång. Jag är starkare både psykiskt och fysiskt och har hittat mig själv ganska bra under de senaste tre åren. Jag hoppas att möjligheten till att resa bort en vecka innan behandligarna startar finns. Vill komma bort och ha kul innan skiten börjar igen. Jag ser även framför mig hur jag åker till jobbet och berättar det för min chef. Men denna gång har jag bestämt mig för att jobba lite, om det nu är möjligt vill säga. Vill även inkludera mina vänner och familj mer, vill de följa med till läkaren eller sitta med under en behandling så är de välkomna.

Inte så konstigt att man blir trött och sliten, gring och ledsen. Dessa tankar finns ständigt i huvudet men ganska långt instoppade, men de poppar upp just inför läkarbesök, men jag tänker inte på tankarna finns där. Make no sense, men det är lite så det känns. Tankarna blir mer uppenbara och intensiva när det närmar sig återbesök. Och satan vad de tar på krafterna.
Måndag morgon!


Godmorgon!

Just nu sitter jag antagligen på kontoret och jobbar häcken av mig. Kommer säkerligen ligga back då vi var på konferans i fredags. Men det är bara att tura och köra! Gissar på att jag precis tagit mig en chai-te och längtar efter lunch - mammas lasagne! Att ha flyttat hem igen har ju sina fördelar, lagad mat och matlåda, haha!

Idag efter jobbet ska jag svänga förbi lägenheten lite snabbt, har glömt en del saker, bland annat min eyelinerpensel, känner mig jätteosminkad utan den!

Tack snälla söta ni för fina kommentarer =) Ni är fantastiska ♥

Flyttpacka.


God morgon!

Ligger i soffan och latar mig, har precis fått i mig två smörgåsar och ett glas juice och ska snart hoppa in i duschen, mitt hår är i behov av en tvätt och en inpackning. Känns väldigt sprött och torrt.

Efter det ska jag städa och packa. Jättekul. I morgon ska de börja byta stammen i mitt kök så jag måste flytta ut. I sju veckor!! Så från och med imorgon och sju veckor frammåt är min adress c/o mamma och pappa. Jag vet att det kommer att bli bra tillslut (inte för att köket rent utseendemässigt kommer att förändras), sen i höst är det dags för badrummet och det kommer att få ett helt annat utseende med sänkt tak och spottar. Idag har jag plastmatta, men efter renoveringen blir det kakel och klinker och massa annat fint!

Ps. Fy faen för Eurovision igår! Jäkla svågerpolitik säger jag bara! Det borde vara fusk att rösta på sina grannländer och det borde vara fusk att ta hjälp av andra länder som skriver ens låtar, eller ha dansare från andra länder. Så jäkla irriterande. Framför allt svågerpolitiken.

BURNED.


Haha, ni är roliga ni!

Nu har jag legat ute i solen i två veckor och är brun som en pepparkaka! Burned baby burned, haha! Idag är jag i alla fall burned... Igår var det konferans med jobbet. Dock inte alls mycket alkohol och jag låg i sängen vid halv ett, gick upp vid 8 och åt en fantasikt hotellfrukost! Men sliten är jag, som bara den i alla fall. Ligger i soffan och det enda jag kan tänka på är cola och chips. Men då måste jag gå och handla och det är jag alldeles för lat för, haha!Krass bild, men det är typ den enda som finns från hela kvällen! Snart kommer min plusone Anna hit och så ska vi bege oss hem till min systrer för att kolla på Eurovision tillsammans, lilltjejen Isabelle (3år) älskar Erik Saade och har blivit lovad att stanna upp hela kvällen och se honom, haha, så jäkla sött! Nu är det lunchdags, magen kurrar!

Tack för att ni finns fina ni, trots att jag är kass på att uppdatera och svara på kommemtarer ♥


RSS 2.0