"To-do-list" 2010



- Jag vet att jag vill resa någonstans. Kommer i sommar att åka över till Systeryster i London, men utöver det vill jag åka någon annanstans oxå. Weekend eller inte, det spelar ingen roll vill bara åka någonstans med en vän

 

- Åka skidor. Har inte åkt sen högstadiet, men nu ska vi iväg med jobbet i mars tror jag att det var! Ska bli grymt kul!

 

- Jag vill, nej  S K A ta det jäkla körkortet! Trots att ekonomin tryter och egentligen inte tillåter de utgifterna så skulle jag må så mycket bättre inombords om jag tog det. Så för välbefinnandes och min egen självständighet - körkort!

 


- Jag vill även under året 2010 veta vad jag ska plugga. Jag vet att jag vill börja plugga men vill veta vad. Just nu har jag ingen aning. Vill jag plugga i flera år, eller börja med kurser..?

 

 

- Flytta in till lägenheten i Stora Staden.

 

- Haha, lära mig staden! Jag hittar inte för fem öre, är helt lost! När jag åker in måste Stephi alltid guida mig runt via telefon för att jag är så dålig, haha!

 

- Vad gäller kärlek så har jag inte alls bråttom. Just nu finns inte ens en tanke på att träffa en ny. Det märks verkligen när jag dejtar eller träffar killar över lag. Jag känner mig extremt kräsen, och stör mig ganska mycket på dem om jag ska vara helt ärlig, haha



- Träna. Jag ska fortsätta träna och hålla igång kroppen! Har hittat en kurs som har ett testa-på-pass nu i början på januari. Sen får vi se om jag vill fortsätta och gå kursen, men utöver sen kursen som ska bli sååå rolig att testa på, ska jag fortsätta på Sats och bygga upp kroppen. Hello beach 2010! Tänk att ha en kropp som Marisa Miller.. To die for!

 

- Må bättre i mig själv. Ökat självförtroende och självkänsla. Tro mer på mig själv och det jag kan. Tro på att jag faktiskt kan vara själv och må bra i att vara själv.

 



Just nu kommer jag inte på så mycket mer på min lista. Det är mycket möjligt att den kommer att ökas på under dagen / veckan / året :)


G o d n a t t - i n l ä g g


Nu är det dags för lilla mig att hoppa i sängen..

Sov fruktanvärt dåligt inatt och är grymt sliten. Har vaknat två dagar på raken med halsont och huvudvärk vilket jag absolut inte vill vakna till imorgon!! Fast å andra sidan lär jag vakna av att en liten sötnöt spelar keyboard, eller springer runt och jagar stackars Nelson ;). Eller så knackar hon fint på dörren och vill komma in och titta på Pippis, haha!


Juste, bokade även in mig på ett prova-på-pass som jag velat göra huuur länge som helst!! Så den 12/1 ska jag och en kompis in till Stora Staden och testa på denna relativt nya träningsform, ska bli grymt roligt! :D

Imorgon kommer även min "To-do-list 2010" ut. Har under dagen fnulat lite och kommit fram till en hel del bra grejjer.. Nej, nu ropar sängen! Night, night!

Nyårsresumé?


Ja ni mina vänner...

Många med bloggar väljer att skriva en nyårsresumé över året som gått. Jag har inte bestämt mig om jag ska göra det eller inte. Sitter och väger för- och nackdelar. 2009 har ju trots allt varit ett väldigt händelserikt år för mig. Både positiv och negativt. På samma sätt som att 2008 var extremt händelserikt och jobbigt har 2009 varit det oxå. Samtidigt har det hänt väldigt mycket roligt och jag känner att jag har "återuppstått" och vaknat ur min dvala..

Kanske borde jag strunta i att skriva en resumé och istället fokusera på saker som jag vill göra under nästa år? Men jag vet inte vad jag vill göra nästa år, eller hur nästa år kommer att se ut. Jag har ett hum över vad jag vill göra och hur jag skulle vilja att mitt 2010 kommer att se ut så jag kanske ska skriva om det istället?

Ja, en to-do-list över 2010 kommer det nog bli istället! Jag vill se framåt, och inte bakåt!

Vad har ni för planer för 2010? Resa? Barn? Flytt? Nytt arbete? Nytt nyårslöfte?


M å n d a g


Och nu ska nästan hela familjen iväg till släktningar i Katrineholm!


Jag lyckades äntligen med lösögonfransarna! Dock syns det att jag fotat underifråm på den här bilden, men vafan! De sitter där de ska. Och det är väl ingen som ska titta på mig underifrån i allafall?? HAHA



Hoppas att ni får en kanon måndag! ♥

Låsa upp bloggen?



Efter nyår. En ny start. Ett nytt år.

Ja, det tror jag att jag ska göra. Jag mår bra idag. Nu spelar det inte någon roll vem som läser bloggen. Allt jag har skrivit kommer att finnas kvar, och det står jag för. Den jobbiga tiden efter separationen kommer oxå att stå kvar. Den är en del av mig, även fast jag idag inte kan gå tillbaka och läsa om det. Just nu. Det är fortfarande för "färskt".

Det jobbiga är inte att vara singel, eller att vi separerat. Inte heller att flytta hem till mamma och pappa. Eller att Patric inte längre är en del utav mitt liv. Jag trivs som singel. Att separera är det bästa som kunde hända oss båda. Nu börjar jag även släppa h u r det tog slut. Det som jag däremot tycker är jobbigt just nu är att jag fortfarande i n t e k a n gå vidare och släppa taget helt och hållet. Lägenheten ligger inte ute än, jag har heller inte fått något besked om den lägenhet jag eventuellt kommer att få hyra i Stora Staden. Det är det som är det jobbiga. Inte att vara singel.


K a m e r a k ö p !


I julklapp fick jag bland annat två Täby Centrum-presentkort som gäller i de flesta butiker i centrum.
Jag har under en längre period spanat in en kamera som fått riktigt bra recensioner i tidningar och i tester. Så idag slog jag till och köpte mig en ny digitalkamera! Nu fattas "bara" en laptop, sen är jag komplett, haha!


Gårdagens pulkaåkning!













Julen 2009 - I bilder


Ja ni, mina vänner. Nu kommer en bildserie över min jul!

Den 22/12 - Jag och Nelson klär granen


Notera de fina strumporna ;)


Fina kulor från IKEA som jag köpte tidigt i våras


"Lillebror" beundrar underverket!


Mattias flickvän Emma kom förbi och så hade vi en liten julklappsutdelning


Fredrik klär ut sig till tomten. I en utav mina gamla röda tröjor :D




Så här fin blev han...


Men det uppskattades inte av Isabelle.. Trots att hon fick paket.






Nelson fick oxå julklappar. En ny HönaBöna med tomtedräkt!



Annandag jul!


Hej vänner!

Hoppas att ni har haft en bra jul än så länge? Min har varit super! Skrev ett långt inlägg på julaftons morgon, men allt försvann!! SKITDATOR!!


Hur som helst,
jag och mamma hämtade upp Malin och Isabelle på Arlanda på julafton så vi kom hem lagom till Kalle Anka var slut ;). Sen käkade vi julmat och öppnade alla paketen! Fick bland annat presentkort som skall användas till en ny (egen) kamera!!

Efter julklapps utdelningen drog jag faktiskt ut! Hela julaftonen kändes väldigt märklig iår måste jag säga. Första julen på länge som singel, missade Kalle Anka och sen utgång på det! Det var Stephis kille Micke som bjöd med oss på festen. Han och hans kompisar är judar och firar därför inte jul, utan går på en stor fest istället! Haha, det var skitkul! Dock var det lääänge sen jag shottade och det kändes dagen efter. Plus att systerdottern började att spela synt morgonen efter vid typ 9-tiden..

Kommer upp med bilder från julen under dagen.. Nu ska vi åka och handla middag! Vi är trötta på julmaten och ska äta planka istället! :)

Hur har era jul varit?


Imorgon är det dan..


... Före dopparedag! :)

Och det ska firas med en halvdag på jobbet innan jag ska över till Sanna och ha lite julvaka. Vi ska se på Stieg Larssons filmer och käka planka! Har inte sett filmerna så det ska bli jätteroligt!!

Sen kommer jag komma hem, och vakna upp dagen efter till JULAFTON!! Herregud, julafton lixom. Juuuulaftoooon. Shit. Vad tiden har gått fort.. Klädde granen tididigare idag, och la paketen under!  Å Å å å h h, det ska bli så roligt!!


Sanna och jag ♥


PULKA :)


Har slutat för dagen och är påväg ner till bussen...
Känner mig helt ok om man ser till snygghets-skalan!



Efter att åkt pulkatåg och fått hela backens snö i ansiktet. Fan vad det sved i ögonen! Men bilden är så jäkla klockren! HAHA!!


Jag älskar...


... MINA NYA STÖVLAR!!


Köpta på REA på Vagabond! Fick med mig dessa godningar och ett par tan-färgade stövlar med klack och högt skaft (har ett par likadana fast i brunt redan) De tan-färgade kostade egentligen 1600:- men tack vare rean fick jag TVÅ par apsnygga stövlar för 1500:-

I'm in LOVE... I love my shoes... All of them... ♥

Lördagen i (många) bilder!


Lillebror Mattias hade 20-års fest i lördags, och det blev en riktigt lyckad fest tillsammans med hans kuliga kompisar! :)

Always Singstar!




Jag och lillebror Fredik försökte oss på en bugg...


... Som gick sådär ;)


Finaste Emma och Mattias!

Ölspel


Glassplitter


Jag och Alex


Emmas kompis Jenny


Lillebror och Sam


Dan före dan före dan före dopparedan...


... Och jag är leeeedig!

Blev väckt av mamma imorse, skulle in och gratta lillebror Mattias som fyller Systemet idag :) Sen dess har jag inte gjort många knop. Vid två har jag en tid hos Ungdomsmottagningen (sista gånger jag får gå dit, så det gäller att passa på ;) ) för att gå igenom mina mini-piller bland annat. Har ju som sagt börjat käka de igen på grund att rent ut sagt förjävliga menssmärtor/ägglossningssmärtor/smärtor efter mens, innan mens. Typ konstant smärta i magen. Men är inte världens bästa på att ta mina piller så fundrerar på kanske p-stav?

Jaja, vi får se hur det går och vad det blir, det är ju lite därför jag går dit, för att få lite guidning i den enorma preventivdjungeln, haha!!

Vi grattar Mattias, och Lillebror Nelson är självklart med. Och dregglar. Han vet att Mattias har en smörgås som han hemskt gärna vill smaka :)



Haha, juste! Var ute med Nelson i morse, och stackarn hade svårt att skita för att det var så mycket snö! Han fick typ stå upp och skita itället för i den "hukande" bajsställningen de annars intar, haha!

 


Att baka julgodis...


...Bakis är roligt :)

Det första jag gjorde när jag kom upp imorse var att ta ett glas O'boy. Det finns inget bättre än att dricka ett stort glas kall stark O'boy när man är "dagen efter"!!

Idag har jag och mamma gjort knäck och rischoklad. Haha, måste berätta om något skitkul som mamma gjorde!! Igår började hon att göra knäck, men hon tyckte att den smakade så konstigt att hon slängde den. Sen skulle hon testa idag igen, men resultatet vart det samma. Så jag smakade knäcken och höll med om att den smakade märkligt och att den fastnade som fan i tänderna och blev stenhård! Jag sa :

- Men du har ju inte haft i någon grädde ju..?
- Jooo, det har jag!
- Nej, men det kan du inte ha haft?

Då öppnar hon kylskåpet och ser att där står ju grädden, haha!!

På bilden nedan ser ni även en klassisk morgonfrisyr a la Johanna. Ett jävla ruffs helt enkelt! :)


Gårdagens AfterWork


Godmorgon / God eftermiddag ;)

Det var en jättetrevlig kväll igår! Om man bortser från en kollega som aldrig kan lära sig att hålla mun, han kör med översittar-stilen, och fick ner stämmningen rätt ordenligt ett tag. Men om man bortser från det, så var det jättetrevlig :)

Vi började kvällen hemma hos Anna på Fridhemsplan och drack en hel del vin och snackade sex, haha! Anna var en bra värdinna och fyllde snabbt upp våra vinglas när de var halvtomma, så vi var rätt dragna när vi kom till restaurangen Grappa på S:t Eriksgatan..


Värdinnan Anna

Sanna och jag ♥



Anna och Anna :)
Det är mycket Anna i det här gänget : Anna, Anna, Sanna, Johanna



Jag och Anna.



Min och Sannas förrätt... Mmmm



Jag och Fredrik, Anna och Stefan



Det var en jättetrevlig kväll! Vi Fastnade på Grappa och gick inte därifrån förrens klockan var 02. Då var alla så trötta och lite för vingliga för att orka dra vidare, så jag Stefan och vd:n tog taxi hem till Täby! Var väl hemma strax innan 03!

TACK
finaste kollegor för en superkväll!



AfterWork..



..Ikväll!!

Men hur kul är det när det ser ut som att man är gravid i typ 4:e månaden?? Jag är så jäkla svullen och uppblåst i magen! Igår kunde jag inte ens gå upprätt och de smärtorna jag hade var inte att leka med! Om värkar jämförs med mensvärk x 10 så ska jag då INTE föda barn.

Så, häromdagen började jag käka mini-piller igen. Vill aldrig mer vara med om dessa smärtor och blödningar igen. Nu gäller det bara att komma ihåg att ta dessa små underverken, haha!


Men som sagt är det AW ikväll! Först ska jag och Sanna till Anna för att föra lite innan vi drar till restaurang Grappo för middag. Sen blir det utgång :)

Vad ska ni göra ikväll nu när Idol inte visas längre? Blir det utgång, eller hemmamys? ♥

Att leva som man "lär"...


... Är fan i mig inte alltid det lättaste!

Jag och pappa var i lägenheten igår. Medans han fixade med dimmrar och annat smått och gott slank jag in på toaletten. Väl där ser jag en parfym jag köpte till Patric i New York. Jag doftade på den och genast så fick jag en tung känsla i bröstet. Den doftade ju Patric.

Inte heller var det lätt att se lägenheten som nu är färdig. Den ser ut precis så som jag har velat ha den. Spottarna i vardagsrummet gör verkligen så mycket för det annars så mörka rummet. Det blev verkligen så fint! Pappa elektiker ska ha en STOR eloge. Är så stolt över mig själv då det var jag som kom på ideén att ha spottar längst alla fyra väggar! Det blev så snyggt och stilrent. Samtidigt så vet jag ju att jag inte kommer att få bo där nu när det är färdigt. Och det sticker lite måste jag säga...

Ibland får jag flashbacks och ser hur vårat liv tillsammans sett ut. Ibland kan jag också tänka på hur framtiden skulle kunnat se ut. Det är tungt. Men, jag mår bra idag. Riktigt bra till och med. De jobbiga stunderna blir färre och färre, och när de väl kommer så förvinner de lika snabbt som de kom. Det måste ju tyda på att jag håller på att släppa taget och gå vidare..?

Tack ni söta för fina och värmande kommentarer, men oxå för de mail ni skickar! ♥ Fortsätt gärna med det :)


Ett nytt beroende


Chai-latte. Så jäkla gott. Idag har jag druckit fyra stycken.



Idag har jag haft häcken full av uppgifter och annat jobbigt. Plus att jag idag har gjort bort mig något så fruktansvärt inför en kollega. Och inte vilken kollega som helst, utan VD:n för det bolag som vi sammarbetar med. Bara jag tänker på det som hände blir jag alldeles röd i fejjan. Pinsamt!


Hur gjorde jag..?


För några veckor sedan fick jag ett mail från en tjej som sitter i samma sits som jag.
Hon ville ha tips och råd. Hur går man vidare efter att ha blivit dumpad? Hur undviker man att inte bryta ihop? Hur kan man tänka på framtiden? Men framför allt, kommer jag någonsin att kunna gå vidare?

Jag visste heller inte hur jag skulle bete mig. Det finns heller ingen annan som kan berätta för dig hur du ska göra. Det sättet kanske inte fungerar för dig. Man måste själv komma fram till HUR man mår bäst, och hur man tar sig vidare. Men här kommer mina tips.


1. Precis när det tagit slut hade jag svårt att släppa honom.
Jag ville helt enkelt inte. Jag hittade på ursäkter om att jag var tvungen att åka till lägenheten och "hämta" något. Det slutade med att vi båda kramades och grät, eller bråkade. Oftast bråkade. Jag mailade ofta och berättade hur jag kände och varför jag kände som jag kände. Idag vet jag att det hade räckt med mailkontakt. Innerst inne vet jag att jag mådde sämre av att träffa honom. Eller jag mådde sämre när jag kom hem.

2. Gråt. Gråt själv. Med vänner. Med familj. Gråt och "sörj" över minsta lilla jobbiga sak. Gråt när du hör "er" låt, när du minns er första dejt, eller över ett gammalt sms. Gråt över det som gått förlorat. Det hjälper. Jag lovar. Jag har gråtit. Jag har gråtit mot mammas axel. Jag har gråtit i telefonen när jag pratat med vänner.


Jag minns framför allt en gång när jag och pappa var ensamma hemma. Han hade lagat middag men jag kunde inte äta. Jag började gråta helt hysteriskt och stackars pappa visste inte vad han skulle göra. Han kramade mig och försökte få mig att lugna mig. Sa att han mådde så dåligt och led över att se mig lida. Tillslut sa han "-Johanna, jag vet att du tycker om att bada.. Så nu går jag och tappar upp ett bad till dig och häller i lite lavendel-badsalt..." Efter badet mådde jag bättre. Och den natten sov jag som ett barn. Första natten på länge.


3. Radera sms och mail. Radera honom från Facebook eller andra liknande sidor. Jag har inte ett sms eller mail kvar. Och de nya jag får eller själv skickar raderar jag så fort jag läst dem. Jag vill inte ha dem kvar. Vill inte gå tillbaka och läsa. Vill inte vara fast i det som varit. Jag har han heller inte som vän på FB. Jag vill inte få chansen eller möjligheten att "spionera". Bryt helt.

4. Gör någonting som håller saknaden borta. För min del var/är saknaden värst på vardagarna. När jag kommer hem från jobbet. Så håll dig sysselsatt. I mitt fall har träningen gjort mycket för mig. Men även skrivandet. Oj, vad mycket jag har skrivit. Flera sidor blaj. Men det har lättat mitt hjärta avsevärt.


5. Umgås med dina vänner. De hjälper mycket. Prata. Eller prata inte alls. Att få sitta bredvid en nära vän som du håller av, en vän som ställer upp i vått och torrt, det gör mycket för själen.


6. Unna dig själv saker. I mitt fall blev det ett par nya stövlar. Jag slingade håret. Gick på spamanikyr och påbörjade en utresning/uppdatering av garderoben.

7. Leta inte efter en rebound. Hitta dig själv först. Må bra i dig själv och i situationen. Killar, dejter och sex får komma när du själv är redo. Jag har kommit långt i mitt läkande, men jag känner mig fortfarande inte helt bekväm i att dejta, eller att ta första steget. Men det kommer, sakta men säkert.


8. Våga släppa taget. Och våga sluta jämföra. Självklart kommer du att jämföra, det har jag gjort, och det gör jag till viss del fortfarande. "Så här skulle inte exet gjort.." Eller "Så här kysstes inte han.." Sluta upp med det! Sluta älta, och sluta jämföra.

9. När ångesten och saknaden är som värst och du känner att du måste ringa. Ring en vän istället. Jag har ring min pappa och Stephi. Jag och Patric ringde varandra flera gånger om dagen när vi var tillsammans. Att gå från det till inget alls var grymt. Därför fick min käre far och bästa vän ett antal samtal från mig per dag.


10. Inse att det inte var ditt fel att det tog slut. Det är inte dig det är fel på. Så småning om kommer du att se det som en erfarenhet, och du kommer att gå stark ur det.


Godmorgon (?) Lucia!


För mig är det Godmorgon i alla fall :)

Vaknade för en timme sedan. Kom hem vid 04-tiden imorse efter en jätterolig /trevlig glöggkväll hos Conny. Började kvällen hos Sanna med lite vin och skitgoda ostbågar! Sen till middagen kom det lite mer folk hem till henne..

Vin, baconsnacks, och grymma ostbågar. Och Sannas vovve Fiffi!


Vid 21-tiden tog vi taxi hem till Conny.
Väl där bjöds vi på lussebullar och egengjord (stark) glögg! Sanna drack två stora muggar glögg (förrutom det hon druckit innan) så hon blev rätt på dosen, haha! Så hon och hennes Niklas drog rätt tidigt. Tillslut var vi bara 5 pers kvar som satt och snackade i köket tills klockan blev sent. Eller tidigt. Det är helt beroende på hur man ser det ;)

Nu väntar jag bara på massa bilder som togs under gårdagen,
haha! Har för mig att det var en hel del roliga sådana! Nu ska jag hoppa in i duschen, för Häss kommer snart och hämtar upp mig. Vi ska åka in till Stora Staden och gå på glöggmys hos Gullan! :D

Tappade ögonfransar..


... IGEN...

Då var det dags igen då.
Det har i och försig pågott under ca en månad. Men nu är det så mycket att det faktiskt börjar synas.. Det är då självaste faen!! Men nu känns det som att jag tappar fransarna "långsammare". Det känns som att jag tappar "färre". Inte lika många åt gången. Men det börjar att bli glest. I alla fall närmast tårkanalen, fast på övre fransraden.

Idag gick jag in på MakeUpStore och köpte mig en svart, matt skugga - Pollution. Tänkte försöka mig på en svart sotning till kvällens glöggfest hos Conny. Då kommer jag inte tänka så mycket på att fransarna börjar försvinna..


Nu ska jag börja göra mig iordning för kvällen. Bussen till Sanna går vid 16:30.. Så nu ska jag hoppa in i duschen, sen måste jag måla naglarna, kolla vad jag ska ha på mig, och försöka mig på den där sotningen av ögonen. Vi närmare eftertanke kanske jag ska ta den senare bussen ;)

Hoppas att ni får en underbar lördagseftermiddag / kväll! ♥

Sprang på Morfar!


Kom nyss hem från Täby Centrum. Nu är lillebror Mattias julklapp + födelsedagspresent färdigt. Brorsornas respektive har oxå fått. Systerdottern Isabelle är helt färdig, likaså storasyster. Lillebror Fredrik är jag nästan klar med. Det är bara mamma och pappa som är kvar... Men där har jag ett litet hum om vad jag ska köpa :)

Sprang på Patrics morfar i Centrum. Gick fram och sa "- Hej Morfar!" Han blev jätteglad och kallade mig "-lilla hjärtat.." Han frågade vad vi ungdomar höll på med egentligen och sa att han tyckte att det var jätettråkigt och att han saknade mig. Jag sa som det var - Det är tråkigt och jobbigt, men vi växte ifrån varandra och vi mår bra var för sig. Men lovade att komma och fika hos honom och sa även att jag alltid kommer att se honom som "min" morfar.. Är det något som jag faktiskt känner att jag saknar så är det just Patrics familj. Att inte ha den dagliga kontakten är jobbigt. Samtidigt så vet jag inte om jag är stark nog att klara av det - än.

00:00


Eller det var klockan när jag började skriva i alla fall :)


Kom nyss hem från kollegan Sanna. Vi har käkat middag och kollat på Ice Age 2 och 3. Söta, söta filmer! Fick skjuts hem av hennes kompis Faklam, det är hans smeknamn och har absolut ingen aning om varför, haha!

Bilderna nedan visar hur en sliten Johanna kan se ut. Så fort jag drar fingrarna genom håret och typ drar lite så får jag värsta sköna frippan, haha! Fråga mig inte varför jag har handen för ansiktet. Tyckte nog för stunden att jag var cool. Men har kommit fram till att så inte är fallet, haha!




Imorgon är det Täby Centrum och julklappshandling som gäller. Sen på kvällen är det middag igen hos Sanna tillsammans med några av hennes kompisar. Efter det är det glöggparty hos Conny :)

Sambokilona är booorta!!


Igår var jag och pappa i lägenheten för att fixa med elen.
Så nu är alla dosor och uttag i kök och hall fixade. Vi (pappa) borrade ut hålen där spottarna ska sitta i vardagsrummet, så nästa vecka ska vi bara sätta i spottarna och koppla skiten så är det FÄRDIGT sen! =)
 
Medans pappa fixade med det så gick jag in i garderoben för att se om det var något som jag ville ta med mig. Jag är i akut behov av jeans då jag nu bara äger 2 par (nya jeans) som sitter bra. Ett par av dem är jeansleggings. Skitsnygga, men skitfula över rumpan, så man behöver ha ett långt linne över. Det andra paret är ganska "slappt" i tyget, så efter en dags användande sitter de inte riktigt så bra som jag skulle vilja att de satt. Mina favoritjeans (svarta) är typ alldeles utnötta och har blivit för stora.
 
Men, till saken. Jag gick in i garderoben och hämtade ut två par jeans som jag inte kunnat ha på i alla fall 2 år. Fast vid närmare eftertanke så är det nog snarare 3 år. Jag tänkte att det är lika bra att jag provar dem innan jag slänger bort skiten. När jag kom hem så gick jag direkt in i rummet för att prova ena paret byxor. Fick på mig byxorna utan problem och sprang som en galning ut i köket där mamma och pappa satt. Helt överlycklig över att byxorna satt bra. De satt till och med grymt bra! Så jag framförde en liten glädjedans för mamma och pappa innan jag gick in för att prova de andra paret jeans - som oxå satt riktigt bra!!

Så nu är sambokilona borta!!

Masterpiece!


Fick ett ryck efter middagen och satte igång med pepparkakshuset. Tyvärr hann jag bara med ena sidan innan den-där-vita-tygsaken-jag-glömt-namnet-på typ sprack. Så det blir att fortsätta igen någon dag. Men oj, what a masterpiece! Men jag vet redan nu att brorsorna kommer tycka att det är alldeles för få non stops, haha!







Ps. Jeansen jag har på mig har jag inte kunnat ha på 2 år. Nu sitter de som klippt och skuret :D!!

Rated R


Sitter och lyssnar på Rihanna - Rated R.
Grymt album. Grym tjej.


Torsdag


Godmorgon!

Natten har varit lugn. Inga kräkningar och ingen feber. Idag mår jag ändå relativt som vanligt om man bortser från att jag är jäkligt sliten och att jag knappt kan lyfta min vänstra arm. Men annars är det bra :)

Vill bara vara hemma idag och ta det lugnt, men måste ner till Täby Centrum för att hämta ut mitt nya inloggningskort till banken. Sen i eftermiddag/kväll ska jag och pappa till lägenheten och fixa...

HAHA, Nelson ligger precis utanför rummet och har släppt världens jäkla mök!! Måste upp och vädra, haha!


Brist på julstämmning


Jag mår fortfarande inte helt hundra. Är grymt sliten och trött. Tror dock inte att jag har feber och jag mår heller inte illa. Trots det kommer jag att vara hemma imorgon. Känns som att kroppen och huvudet behöver det..

Nu till något annat. Känner ni någon julstämmning? Jag gör det då inte. Alls. Förra året vid den här tiden hade jag köpt nästan alla julklappar. Jag har ingen riktig lust i år, det känns inte som det brukar. Jag tycker att det ska bli roligt när min syster kommer och när hela familjen samlas. Och jag ser fram emot att klä julgranen, äta god mat tillsammans och öppna paketen. Men jag förstår ju vad människor menar med att julen är jobbig som "ensam".

Jag har under fyra års tid firat jul med både min familj och med mitt ex familj. Först hos min, sen avslutades den hos hans. I år kommer att bli helt annorlunda. Men absolut inte dåligt eller sämre. Bara annorlunda.

Hur ska ni fira jul i år?


En del av förra årets klappar. Dessa var köpta innan december ens var påbörjat...




SJUUK...


... Av vaccinet jag tog igår.

Kände det redan när jag var påväg hem från Stora Staden. Kom hem och kände mig precis som jag kände efter kur. Det vill säga, bakis, grymt illamående, rastlös i kroppen, trött i ögonen, seg i kroppen, och frusen. Till råga på det även ont i armen där jag fick sticket.

Under natten fick jag springa upp på toaletten och spy. Mådde så jäkla dåligt.. Sen har har jag legat och frusit hela natten. Idag är det något bättre, men känner mig lika "kur-bakis" och frusen. Så är hemma från jobbet idag så får vi se hur kvällen/morgondagen ser ut..

Saken blir inte lättare av att man mår som man gör heller. Hello Flashback från sommaren 2008 lixom. Jag har ingenting emot många minnen eller de jobbiga stunderna. Men när man MÅR likadant och så kommer kroppen och huvudet ihåg på ett helt annat sätt. Man minns minnen som man förträngt. Usch, nu blev det jobbigt..


Samma mössa och en liknande tröja. Dock är ena bilden 1,5 år gammal


Tisdagen den 8/12 2009


Idag fyller min "lillebror" Nelson 11 år! Herregud, kommer så väl ihåg när vi fick hem honom, så liten han var! Nu är han en gammal gubbe ju :) Dock glömde jag att gratta honom imorse.. Får ge honom en bamsekram och lite godis när jag kommer hem ikväll!

Efter jobbet idag ska jag träffa Stephi. Vi ska först på någon julmarknad på Kungsholmen, sen blir det middag på antingen Vapiano eller Papá Italiano. Jag har blivit en riktig sucker på pasta. Vill äta pasta till allt! Så ikväll blir det garanterat pasta till middag ;)

Annars händer inte så mycket roligt idag. De har fått in influensavaccinet nere hos läkargruppen där företaget går, så mellan 16-17 är det dags för oss. Jag är fortfarande lite skeptisk, samtidigt så pröjsar företaget och det känns som att det är "lika bra" att ta det... Så får vi se hur öm i armen jag blir, eller om jag blir helt däckad imorgon :) haha!

Godis eller chips?


Idag efter lunch blev jag så jäkla sugen på godis. Så jag promenerad till ICA-butiken här nedanför och köpte mig en påse lösviktsgodis. Åt tre godisar och insåg att det var alldeles för sött. Så sött att jag nästan mådde illa. Trots illamåendet tänkte jag på chips... Mmmm chips... och dipp...

Jag tror nog att jag måste köpa mig en påse efter träningen.. Har ni några cravings som ni inte kan klara er utan eller som ni kan bli AKUT sugna på??

Julklappshandling + middag med en vän ♥



Japp. Idag har man införskaffat de första julklapparna. Och några klappar till mig själv ;). Just nu äger jag bara ett par jeans som sitter b r a på mig. Resten är förstora i midjan eller benen. Eller både och. Linnen är ett lika stort problem. De sitter bra över brösten, och höfterna, men i midjan blir det stora och "slappa". Men jag kan inte gå ner till en mindre storlek för då sitter de alldels för tajt över brösten. Nu köpte jag varken jeans eller linnen, haha, utan koftor! Det är verkligen en bristvara i min garderob!

För första gången på v ä ä ä l d i g t länge känner jag mig snygg. Jag trivs någorlunda med hur jag ser ut, men jag känner mig verkligen motiverad till att få den kropp jag alltid velat ha.

Jag vet att det är många som reagerat (har fått en hel del mail om detta) på att jag skriver om att jag gått ner i vikt och att mitt mål är att bli "smal." Med smal menar jag inte att just gå ner i vikt, snarare att bygga muskler, då muskler tar mindre plats än fett.

Många av er säger att jag är fin som jag är, och att jag inte behöver gå ned i vikt. Jag "ser" inte tjock ut säger ni. Det är verkligen jättesnällt av er, men jag lägger ju knappats ut bilder här i bloggen där jag själv tycker att jag ser tjock-(are) ut?

Hmmm. Kände att jag kom ifrån ämnet lite. Det var ju julklappar jag skulle prata om ju :) Systeryster är färdig. Lillebrors födelsedags present är check och lika så systerdotterns julklapp.


Mamma -
Pappa -
Mattias födelsedag - KLAR
Mattias julklapp -
Mattias tjej Emma -
Systeryster - KLAR
Systerdotter - nästan KLAR
Fredrik -
Fredriks tjej Emma -

Nu ska jag börja göra mig iordning. Ska till Sofia och käka middag. Sen blir det eventuellt utgång :)
Hoppas att ni får en super lördagskväll ♥

Julfesten


Söta Anna som jag var på Vapiano med..







I bussen på väg till Stora Staden. Färdkost ;)







Jag och Aliiiiiii!



HAHA


Mjaaoo


Mjaao. Mjaoo.


Ali försöker vara sexig ;)


Mina bordsherrar =)

Julfest


Igår var det julfest. Julfest + alkohol + TORSDAG = Bakis, Donken, trött dagen-efter.

 

Det var en grymt rolig kväll som började på kontoret med lite mingel. Sen kom en buss och hämtade oss och körde oss till Strandvägen där en abonnerad båt fylld med julmat väntade på oss. När båten kom till kaj vid 23 drog vi vidare till Sturehof för lite mer drinkar. Insåg väl på plats när jag skulle köpa mig ett glas vin att min plånbok var borta.. PANIK!!! Som tur är bor jag och kollegan Stefan nära varandra så vi "delade" på en taxi hem. Som han betalade, haha! Ska nog glömma plånboken lite oftare ;)


Sneakapeek


Seg uppdatering..


... Jag vet.

Fan vad jag har blivit dålig på att uppdatera bloggen. Inte kul alls. Men, man kan inte alltid vara på topp eller motiverad till att skriva. Ni som läst bloggen länge vet att jag ibland får skrivarsvackor och man kan nog kalla att jag har haft. Eller har. Det visar sig helt enkelt.

 

 


RSS 2.0