Gårdagen och kvällen



Kvällen igår var riktigt trevlig!
Sanna ringde mig och frågade vad mina för kvällen var.. Hennes kille var och handlade så han kunde komma och hämta upp mig. Sagt och gjort. Niclas kom och hämtade mig och sen åkte vi vidare mot Näsby Park. Sen tog jag och Sanna en prommis med deras två hundar.. På promenaden fick jag reda på att det visst hade blivit lite bortfall från middagen.. Nu skulle det bara vara 4. Sanna och Niclas och jag och Conny. Haha, hon hade fixat en dubbeldejt istället! haha!

Vi käkade middag och drack vin och spelade kort.
Var en jättemysig kväll med mycket skratt! =) När klockan började närma sig halv ett så bestämde vi oss för att dra oss hemmåt. Jag och Conny hade sällskap nästan hela vägen hem, och vi pratade massor. Han är en supertrevlig och väldigt snäll kille, och det är väldigt roligt att träffa honom och att få söta sms av honom, men just nu är det det enda.. Även fast Sanna hemskt gärna skulle se att vi två blev tillsammans ;) haha!


Snart kommer Hedda hit!! Vi ska drinka lite (mojito ;)) innan vi drar oss vidare till Kyrkbyn för att äta middag och förkröka hos Maria! Ska bli så jäkla kul! Köpte till och med en ny bolero/paljett/jacka enbart för kvällens utgång, haha!


Kommentarer
Postat av: Linda

Skönt att du ändå är ute och håller igång..



Undrar bara, köpte inte du o Patric lägenheten gemensamt? Hur gör ni med det??



kram och hoppas du har en underbar lördag

2009-11-22 @ 01:28:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0