Sooooola!!

img_1728 (MMS)

Sooooola!!


Godnatt vänner! Klockan är strax efter 22 ...

img_3339 (MMS)

Godnatt vänner! Klockan är strax efter 22 och mina ögon är så trötta, så trötta... Hoppas ni alla haft en superhärlig torsdag!


SMS-inlägg

img_2845 (MMS)


På landet!

Är äntligen på landet! Gud så härligt det är att vara här! Jag o pappa kom hit vid 16.30 och började med att städa kyl och frys innan vi satte oss och tog ett glas vin. Sen har vi ätit middag - grillat - o nu sitter vi o bara tar det lugnt! Imorgon kommer mamma, Malin o tjejerna hit och då ska vi kratta och fixa på tomten! Life is good <3

Snart bär det av...


... Till landet!!

Pappa hämtar upp mig från jobbet vid 13-tiden, sen ska vi bara hämta upp min väska innan vi åker ut mot Edsbro.
Sen ska jag ta ett glas vin och sätta mig på trappen mot tomten och bara njuta av att vara ledig!

Min själ behöver verkligen den här. Total avkoppling, ute hela dagarna, plocka på tomten, kanske lägga i båten i sjön, gå en prommis i skogen, grilla, elda. Bomull för en sliten och trött själ ♥


Trött, idag igen?


Trött idag igen. När ska trenden brytas? Igår låg jag i sängen klockan 22.10 med släckt lampa och tv:n avstängd. Sen gick jag upp 05.30 för en morgonpromenad, hade förväntat mig strålande sol som det brukar vara vid den tiden (solen brukar väcka mig på helgerna när den skiner in genom mitt fönster vid den tiden) men solen sken med sin frånvaro. Men det var friskt och fräscht ute, och morgonpromenaden var riktigt uppiggande!

Snart ska jag pallra mig upp ur soffan för att packa en liten väska för imorgon efter jobbet åker jag och pappa ut till landet! Vi har halvdag på jobbet imorgon så pappa kommer och hämtar mig vid 13-tiden, ska bli riktigt härligt med några extra dagars ledighet :) 

I väntan på...


... Middagen ska jag lusläsa denna! Filippinerna OCH New York i samma tidning :)



Tröttis...


Trött är jag idag. Shit vad trött jag är. Funderar på att gå och duscha och borsta tänderna och sen gå och lägga  mig i sängen och se DH i sängen. Men jag är inte bara trött, jag är äckligt sötsugen oxå, men för att jag inte ska springa ned till videobutiken nedanför mig så passar jag på att borsta tänderna oxå, haha!

Men en tidig kväll blir det garanterat. Imorgon ringer mitt alarm på telefonen klockan 05.30 och så ska jag ut och springa! Vill försöka få in mer vardagsmotion och promenader då jag inte alltid hinner gå på pass eller gymmet. Sen är det så mycket lättare att vara ute och promenera när solen går upp så tidigt på morgonen! :)

S o v   g o t t   m i n a   v ä n n e r !


Kvällsprommis.

img_2029 (MMS)

Kvällsprommis.


Resa


Imorse kom bästaste Anna hem från en resa från NYC. Jag pratade med henne igår innan hon skulle boarda planet och hon hade haft en helt fantasikt resa! Så nu har vi planerat (sen ett tag tillbaka iof) in att vi hösten 2012 (en hel evighet tills dess!!!) ska åka dit! Fan vad jag längtar! Det blir att hålla reda på slantarna för jag vill shoppa, shoppa, shoppa när jag är där =)

Men det är inte den enda resa som jag ska boka, i höst ska vi boka in en till solsemester, dock har vi inte helt bestämt oss för var, men det lutar åt Filippinerna och att vi kommer att åka i mars någon gång!

Någon som varit i Filippinerna och har bra tips att ge oss??



Times Square - September 2009


Idag är det en bra dag!


Solen skiner. Jag har hunnit städa och nu är det födelsedagskalas för lilla Isabelle som fyllde tre år i torsdags ♥


Måndag morgon


Godmorgon vänner!

Vaknade upp på ett strålande humör efter att ha haft en jättemysig helg! Restaurang med familjen i fredags, fördelsedagskalas i lördags och en kvällsprommis med Hedda, och systerprommis igår. Jag har gått och lagt mig tidigt och vaknat utvilad. Så välbehövligt!

Annars ser jag fram emot torsdagen, då är det halvdag på jobbet och jag och pappa åker ut till landet, mamma, Malin och tjejerna kommer ut på fredag och så ska vi fira påsken där! Äta gott, dricka vin och bara vara!


Jag vill...

... Tillbaka till paradiset. Till sol och bad. Fan vad jag längtar tillbaka.






Stressad?


Tidigare i veckan gick jag till en naprapat som jag brukar gå till ungefär varannan vecka. Hon har hjälp mig under två års tid med många av de biverkningar och påfrestningar som kroppen lidit av efter tre månader av mycket sängliggande. För två vårar sedan började jag springa lite smått men kunde inte fortsätta pågrund av "smärtor" i korsryggen. Hade även extremt ont i mina "höfter", att stretcha gick inte, och att ligga i t ex sängen med ena benet vinklat ut, gick inte alls.

Jag har alltid varit extremt rädd för att "knäcka ryggen". Det finns två anledningar till det. Första gången jag "lät" någon knäcka - min nacke i det här fallet - var när ett ex pappa (som jobbat som naprapat) skulle hjälpa mig med min stela nacke. Jag var livrädd. Inte heller vågade jag säga ifrån. När knaket väl kommit började jag storböla. Av lättnad, av rädsla och många andra känslor.

För att man ska kunna manipulera nacken eller ryggen måste man slappna av. Att låta en person vrida ens huvud i alla möjliga vinklar för att till slut göra en snabb vridning för att få till manipulationen är svårt som fan. Vilken tillit man måste ha för personen!

Andra gången gick jag till en sjukgymnast som skulle hjälpa mig när jag först började få problem med min korsrygg. Han var stor som ett jäkla hus, och även han ville manipulera min rygg vilket gjorde mig livrädd, jag spände mig och stretade emot, och det i sin tur ledde knappast till att min ryg "ploppade".

Men tjejen jag går till idag. Fy fan va hon är bra alltså! Hon såg att jag var rädd och obekväm i början, så först började vi med lätt och avslappnade massage. Sen började hon med att manipulera knutor, men inte så att det gjorde jätteont. Efter några gånger tog hon i ordentligt och stod med hela sin tyngd lutad på sin armbåge, rakt på en knuta i nacken. Det mina vänner är smärta. Hon lät mig även veta att med massagen skulle det ta längre tid för smärtan att försvinna, manipulation skulle skynda på processen avsevärt.

Jag vet inte vart jag ville komma med detta inlägg eller varför jag inte kunde sluta skriva om det, jag ville börja med att berätta att min naprapat tror att jag är stressad. Jag har under en tid känt att av spänningshuvudvärk och så helt plötsligt kan jag känna att axlarna nuddar öronsnibbarna. Och så är jag öm i axlar och nacke.

Jag lever.


Ville bara kika in lite snabbt och säga att jag lever och mår bra. Eller bra och bra, jag vet helt ärligt inte hur jag mår - egentligen. Det får så mycket upp och ned det där. Ena veckan mår jag som en prinsessa och livet leker. andra veckan mår jag piss, är orkeselös och omotiverad. Vet inte hur jag ska kunna förmå mig själv att må braa hela tiden. Veckans alla dagar. Dygnets alla timmar. Jag vill så mycket men jag vet inte hur jag ska få allt att funka.

Vågar man ta det där steget och göra en helomvändning? Orkar jag? Samtidigt så vet jag att jag inte kan fortsätta så som jag gör idag. Vem orkar leva ett varannan vecka liv, glad och posotiv den ena men ledsen och nere den andra...

April 2008...


...Såg jag ut såhär. Och vägde nog fem kilo mer än vad jag gör idag. Fem kilo låter kanske inte så mycket, men för en tjej som bara är 160 cm lång är det en hel del! Hösten 2009, efter att jag separerat, gick jag ned sju kilo på några veckor. Idag har jag gått upp två av dessa kilon, men jag har fortfarande samma storlek på kläder och jag känner mig lika "smal" som förra hösten. Gissar på att det är lite fett som försvunnit och blivt ersatt av muskler. Dock osynliga sådana, haha!


Paaaaarty ;)

img_5194 (MMS)

Paaaaarty ;)


Dålig uppdatering, blir nog bättre till he...

img_5180 (MMS)

Dålig uppdatering, blir nog bättre till helgen.. Ikväll är det födelsedagsfirande och igång som gäller! Resten av helgen är oplanerad förrutom en tripp till stan o Åhlens City för att kolla  på MAC produkter som Anna ska köpa till mig när hon är i New York :) Ha en bra fredag vänner!


Påväg till jobbet! Kväll är det gymmet som...

img_1521 (MMS)

Påväg till jobbet! Kväll är det gymmet som gäller :)


Veckans träning.


Förra veckans träning var riktigt usel! Blev bara ett pass Box, i och för sig ett av de jobbigaste passen jag varit på, men endock. Bara ett pass. Dock var jag duktig med maten och åt bara onyttigheter till helgen, fast det blev inte alls samma mängder som det brukar kunna vara så jag är nöjd ändå. Annars ser veckans träning ut som följande:

Måndag : Gymma - Löpning och sen styrka med fokus på bål och rygg övningar
Tisdag : Ev spinning, dock är det i stan, eller ett till gympass
Onsdag : Gymma med en kollega (därför lockar spinningen på tisdagen)
Torsdag : Vila
Fredag : Vila
Lördag : Springa och sen ut och skaka röv på kvällen
Söndag : V i i i i l a


Godmorgon...


...Nya vecka!!

Hade hoppast på att få vakna upp till solsken och fint väder, men icke. Istället är det molnigt och duggar ute. Sen behöver vi ju inte ens tala om att jag känner av lite måndagsångest. Men som sagt, det talar vi inte om.

Ikväll hade jag tänkt träna, dock blir det inget pass utan jag hade tänkt hoppa på löpbandet en stund och sen köra lite styrka. Jag skulle ju ha sprungit i helgen, men i lördags var det skitkallt och typ regnade och i lördags var jag ju lite småtrött.

H o p p a s   at t   n i   a l l a   f å r   e n   br a   m å n d a g !

Soffläge.


Hela dagen har varit i soff-och svullardagens tecken. Somnade i soffan i ca 3 timmar. Åt middagen i soffan och käkade lite ostbågar i soffan. Fortfarande i samma kläder och gårdagens smink. Jäkligt hett måste jag själv säga!

Men som sagt, vilken kväll igår, kvällen slutade i en bäddsoffa på St:Eriksplan delandes på en liten filt, sen skjuts till Täby och Donken, käkade typ fem tuggor på min hamburgare innan vi drog vidare till ICA för att handla ännu mera gottis. Självklart möter man på fan och hans moster när man är ute och känner sig väldigt respektabel och iordninggjord. Och typ stinker gammal alkohol, HAHAHA!!






Walkofshame.


Jag är äcklig. Gårdagens smink fortfarande på mig. Kläder som jag hade på mig hela dagen igår, hela natten, när jag sov och hela dagen idag. So fresh. Dock var det en mycket bra kväll igår! Det blev både födelsedagsfirande, koslickar, utgång, "efterfest" och sen somnade vi vid 04.30. Det var inte igår man hade en sådan kväll!


Nu är det pizza-dags!!


Dagens halva outfit. Tror även att det bli...

img_7575 (MMS)

Dagens halva outfit. Tror även att det blir denna klädsel till kvällens födelsedagsfirande av Stephi!


Gomörra gomörra.


Jag hade en jättemysig kväll igår! Åt gott, tände ljus, kollade på tv och bara slappade. Och la mig tidigt. Det behövdes, vaknade för en halvtimme sedan helt utvilad!

Nu står jag i valet eller kvalet om jag ska ut och springa eller inte.. Men det duggar ute, ser jäkligt kallt ut vilket gör att motivationen tryter. Men vi får se, ska ändå pallra mig ut och hälsa på mamma och pappa som är barnvakt åt tjejerna och jag har inte träffat dem på en vecka!

Ska även försöka ta en bättre bild på håret, men jag vet inte vart min kameraladdare är, och mobilen ger ju inte direkt så bra bilder...

Hoppas att ni alla får en grym lördag! :)


Fredagsmys


I väntan på min riktiga "middag" bestående av baguett, avokado, ägg som kokar och färska räkor tinar så passar jag på att äta lite "förrätt", så jäkla gott!! Dock luktar det inte lika mumma här hemma, får det lov att vara lite fotsvett lixom, haha!


RSS 2.0