Onsdagen den 14: juli


Hej vänner!

Fy satan vad jag är trött... Har sovit uruselt de senaste dagarna på grund av värmen! Men jag klagar inte, för min del får det gärna fortsätta att vara tropisk hetta, men det är lite jobbigt när man kommer hem till en bastu.

Var nere i bilhallen nyss för att prata med en kollega. Då möter jag en utav bilsäljarna som säger "- Vad fin du är idag Johanna!". Den kommentaren gjorde verkligen min eftermiddag, plus att jag fick en kram och en lite puss på kinden, hehe! 

Om några timmar är det dags för veckans andra träningspass. Idag blir det gymmet. 30 min på crosstrainern och sen lägger vi fokus på benen. Jag och min träningskollega har lagt upp ett veckoschema för hur vi ska träna, så idag är det benen som gäller.

När jag kommer hem sen tänkte jag ta mig en tur till Västermalmsgallerian och kolla runt lite. Sen blir det bara hem och ta det lugnt. Min plan är att verkligen försöka komma i säng i tid ikväll.. De senaste tre nätterna har jag inte kommit i säng förrens efter klockan 24... Värmen lurar ju kroppen till att tro att det bara är tidig kväll. Men ikväll ska jag fan-i-mig ligga i sängen till klockan 22!

Juste!! Glömde bort att jag även måste laga min paj till imorgon! Ska iväg på middag hos systeryster och jag lovade att ta med efterrätt (jag hade typ tänkt köpa glass och jordgubbar, men det ville inte hon, haha)



Ps. Om några veckor får jag snusa bebis ♥ 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0