Milo

För ca en månad sen hittade vi ett nytt dagis till Milo! Det är så otroligt skönt att vi faktiskt har hittat ett dagis till vår bebis, så här i efterhand har vi insett hur mycket det har slitet på vårt förhållande att inte veta hur det kommer att blir. Kommer vi att få ett dagis till honom? Eller kommer vi vara tvungna att sälja honom?

Jag blev tipsad om det här dagiset av en kollega till mig och förra veckan hade han sin inskolning =) Första dagen hade han gått med hanar och då hade han skvätt revir och gruffat lite med en annan hane, men det hade inte varit några problem alls enligt fröknarna. Dag för dag hade det bara gått bättre och bättre så imorgon ska vi skriva på alla papper och imorgon går han sin första "riktiga" dag på ett kanondagis! Ägaren till dagiset hade till och med sagt till Patric att hon inte förstod vad det förra dagisets problem var. Det här dagiset har verkligen gett Milo en chans och dom är inte rädda för att säga till honom eller någon av de andra hundarna för den delen.Dom är helt enkelt g r y m m a  så vi hoppas och håller tummarna för att detta ska fungera!!! =)

Nu kom husse hem så nu är det arbete som gäller!  Spacklet i taket ska slipas för att sen spacklas igen - arbete, arbete!

Bild : Milo uppe på Brakko där vi vandrade.. Som han njöt <3

Kommentarer
Postat av: Anne

Underbar bild på Milo och utsikten var verkligen vackert =)

Håller tummarna att allt ska fungera bra på nya dagiset!

I skrivande stund har jag min lilla Jack Russel bakom mig på soffryggtödet och han har sin huvud på min axel och kollar på datorskärmen..och började morra åt Milo bilden...man vart bra paff du, när han morrar åt en bild... När vi tittar på tv och det kommer ngn naturprogram, så morrar han åt alla djur på tv:n..och tittar med stora ögon vad som händer på tv:n...man får ju ett gott skratt då när han går i gång...ibland blir det för mkt, då säger vi till och han blir tyst, som tur är..

Kämpa på med slipningen...som ju är så tråkigt och jobbigt, tyvärr så måste det ju göras för att det ska bli bra resultat...underarbetet är ju A & O..

Kramisar

2009-07-26 @ 13:54:21
Postat av: Sandra

Det glädjer mig att läsa att Milo har fått en ny chans på ett nytt ställe! Blev så fruktansvärt arg när du skrev om den förra platsen! Och du, vilken underbar bild på Milo!! kramar!

2009-07-26 @ 14:39:13
URL: http://surrovich.blogg.se/
Postat av: Betti

Ååh så fin hunden är! Verkligen stilig!

2009-07-26 @ 18:18:21
Postat av: Marie

Skönt att det ordnade sig med dagis, det är ej kul när det blir så att man ej vet vad man ska göra med hunden under dagtid, för alla har ju ej möjlighet att ta med vovven på jobb.Finn bild på din vovve.

2009-07-26 @ 23:40:44
URL: http://mariesvovvar.blogspot.com
Postat av: Johanna

Anne- Tack! :) Haha, hundar är ju för roliga! En sak om han morrar när han ser på tv, men inte åt en bild, haha! Knäppisar! :)

Kram!Betti - TACK!! Det värmer i mammahjärtat :)Marie - Jag kunde inte svara i din blogg :s Nu håller vi tummarna för Milo!! Vilket roligt jobb du har! Tänk att arbeta med att promenera med hundar, gud så härlit!

2009-07-27 @ 08:37:06
URL: http://johannamariams.blogg.se/
Postat av: julia

han är fin Milo, och underbar utsikt på det. förstår verkligen att han njöt till fullo.

han är ganska så lik min och kärlekens hund på vissa bilder.

2009-07-30 @ 15:35:43
URL: http://julialulia.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0