Victoria´s Secret...


... Pure Seduction...

Har jag nu i min ägo, och de doftar verkligen helt fantastiskt. Bode duschcremen och bodylotionen. Och doften stannar verkligen kvar på kroppen hela dagen/natten. Innan jag går till jobbet på morgonen smörjer jag in typ armar och bröst, och flera timmar senare så känner man fortfarande doften av denna fantastiska lotion. 

I ´ m   i n   l ♥ v e . . .


Kommentarer
Postat av: Anne

Halloj..



Var kan man hitta dessa härliga produkter??



Råkade ut för samma sak m min telefon häromdagen..höll på o sms samtidigt som jag höll i vagnen o hunden..hunden drog plötsligt så hårt att jag tappade balansen o tappade telefonen i backen..morr..jag svor som en tok o var sååå arg..



Ha en härlig kväll..



Hur går det förresten m stambytet..hur många veckor är det kvar nu?



Kramis

2011-09-22 @ 20:19:26
Postat av: JohannaMariaMs

Hej Anne!! Hur går allt för dig med lilla bebben?? Jag vet inte ens om det är en han eller hon och när den lilla-e bestämde sig för att kika ut? Herregud, mamma och grejjer =)



Jag har faktiskt fått produkterna som är köpta i USA, annars vet jag att vissa nätbutiker säljer VS-produkter =) De doftar verkligen helt fantastiskt!



Det går framåt med stambytet! Sex veckor kvar innan det är klart, men man ser i alla fall att de jobbar lite med badrummet varje dag =)



Ha en grym helg nu vännen!

2011-09-22 @ 23:11:20
URL: http://johannamariams.blogg.se/
Postat av: Anne

Tack detsamma =)))



Lilla Tim föddes den 28/4 o vägde 4510g o 54cm lång..stoor kille..förlossningen var en häftig upplevelse men samtidigt vart det lite kaotiskt i slutet m sugklocka o jag höll på att förblöda, förlorade över 6½ l blod o fick tyvärr även stor förlossningskada..sprack 8cm in i slidan hela mellangården samt sprack även 8cm i tarmen också =(

Detta gjorde att man fick sövas ner o ligga på op bordet hela dagen för dom kämpade att rädda mitt liv o livmoder..puh..är så glad att jag lever o att lilla Tim mår bra!



Tiden går numera sååå fort att man önskade att dygnet hade fler timmar..dom 3 första månaderna var tuffa..Tim hade kolik o själv mådde jag ingen vidare bra heller, varken fysiskt el psykiskt.



Mår tack o lov mkt bättre idag =)))



Kramis

2011-09-24 @ 14:55:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0