Gårdagen


Igår efter jobbet drog jag och Anna till IKEA i Barkaby. Hon skulle leta efter ett vardagsrumsbord (ett likadant som jag har) och även lite annat smått och gott. Jag skulle kika på en säng och sängben. Och köpa värmeljus till mamma. Jag kom därifrån med spetsgardiner och två krukor. Och värmeljusen till mamma. Sängbenen letade jag efter men gav upp, och sängen glömde jag helt bort!

Efter IKEA åkte vi hem till Anna efter att först ha stannat och köpt middag på thaien (tradition). Vi käkade och snacka massa skit innan vi bänkade oss i soffan och kollade på Gothika. Sjuk bra film, men sjukt obehaglig! Minns inte att jag tyckte att den var så scary när jag såg den sist!

Kvällen idag blir rätt lugn. Ska träffa Hedda en snabbis för antingen en prommis (om vädret tillåter) eller sitta hemma hos mig och snacka. Men jag har dock varnat henne för mitt obefintliga badrum, haha!

Sen ska jag sätta upp mina gardiner och mina tomma krukor. Vill även köpa en spetskappa som jag kan ha över mitt lilla fönster över soffan. Längtar verkligen tills hela lägenheten är färdig, men den som väntar på något gott!


På tal om scary, haha!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0