Sliten.se


Sliten dag idag...

Men vilken trevlig kväll jag hade igår! Kom till Häss (den lägenhet jag bodde i somras) runt 17-tiden efter att jag och Stephi varit och handlat lite. Vi skulle som sagt fira Gullan (vilka bra namn vi har på våra killkompisar va??) som fyllde 24 år igår, och vår present till honom var en middag :) Vi lagade pasta, kyckling och svampsås, till det en tomatsallad och egengjort vitlöksbröd och till efterrätt serverade vi vaniljglass med hallon. Blev mycket uppskattat :)

Sen drack vi ju då en hel del vin. Stephi hade med sig ett öppnat bag-in-box vin som förkylda jag provsmakade och tyckte att det fortfarande smakade gott. Efter att jag druckit typ tre glas så smakar Frida vinet och säger att det inte smakade gott. Alls. Kan vara därför jag känner mig sliten som få idag. Jag har ju fan druckit gammalt vin, haha! 

Vi satt och snackade massor och hade det roligt! Men det roligaste på hela kvällen var när det kom upp ett bildspel från Häss, Sofias, Stepis och Gullans studentskiva för fem (??) år sedan. Tema vitt. Jag och en killkompis var toastmasters. HAHA så jäkla kul! Vilka bilder! Och fan vad jag ser liten ut! Fan att man inte var 18, haha! Bebis hud, typ 10 kilo lättare, långt blont hår... Det var tider det, haha!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0