Dag 6 i Malaysia


Shit vilken fantastisk resa vi har haft hitintills!

Igar besokte vi en strand som heter Tangun Rhu, en helt underbar strand med fantasikt utsikt. Vid lagvatten kunde man ga langst en "strandremsa" i vattnet till nagra smaoar, as coolt! Sen besokte vi ett vattenfall som jag tyvarr inte misnns namnet pa, men fan va vackert det var!

Igar var vi aven ute och festade till det, dock inte lika hart som sist, haha! Men kul hade vi! Tyvarr har vi fatt en javla stalker som typ foljer efter oss hela tiden! I eftermiddag kom han och satte oss pa stranden med oss, tillslut var Anna tvungen att saga till honom att ga! Han ar jattesnall och trevlig men vi vill fan inte att han ska hanga efter oss hela tiden...

Men men, annars har vi det grymt bra har! Nasta vecka har vi bokat en battur pa en segelbat som skall ta oss runt massor utav oar, forhoppningsvis kommer vi att se delfiner, apor och leguaner och massa annat! Sen ska vi aven ta oss till en o som heter Rebak Islands dar vi har bokat in oss pa ett lyxhotell, annars ar flera stransbesok inbokade. Imorgon ska vi till en ny strand och sen blir det nog en lite utgang igen, hehe.. Tydligen ska det komma en hel del "infodingar" (som vi sa fint kallar dem) till ett stalle for att det ar nagon typ av hogtid, sa det kommer nog att bli grymt! 

Nu ska vi ga till ett litet kopcenter (tax free) for att leta solskyddsfaktor och sen ska vi kopa chips och cola och bar hanga pa varan balkong... Life is gooood ;)

Jag har sa mycket att beratta for er, men det far bli nar jag kommer hem...

KRAM KRAM KRAM

Kommentarer
Postat av: Anonym

Underbart ni verkar ha det där borta!

Hoppas verkligen att du får se delfiner och att duhar mer tur än mig och lyckas fånga de snabba små rackarna på bild, det enda jag lyckades få med på bild var en ryggfena så alla tror att jag fotat en haj haha. =D

2011-01-14 @ 15:39:59
Postat av: Emma Nilsson

Guuud så underbart ni verkar ha det! Är så avundsjuk på dig. Ha det så bra! kramar Emma

2011-01-14 @ 16:36:25
Postat av: Ponyo

Så härligt det låter!! :) Njut av semestern och värmen ordentligt nu! :)

2011-01-14 @ 22:12:52
URL: http://www.annamaria-l.se
Postat av: Iréne

Nu vill inte jag låta som nån tråkig morsa men ni håller väl koll på drinkarna när ni e ute, speciellt nu när ni har en "stalker"Skulle verkligen vilja byta plats med dig, är i stort behov av semester. Total 6 veckor ledigt de senaste 3 åren...lite lite kanske men men.

2011-01-14 @ 22:29:40
Postat av: Kajsa

Njut av livet :) Kram

2011-01-18 @ 11:06:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0