Godmorgon!


Idag har jag på mig detta! Hann dock inte ta en ny bild, och den här har ni sett förr..
Idag står inte mycket på schemat, förrutom jobb. Vill ut och springa eller gymma, men den jävla förkylningen vägrar att ge sig!


Kommentarer
Postat av: Anne

Halloj...

Här har du en till som längtar efter att få träna..men har en jäkla envis förkylning som vägrar ge med sig...har haft det i över 2 mån...morrr..ätit t.o.m. penicillin som hjälpte lite men dock inte helt =( Tog en lång prommis m doggen o är nu helt slut...ingen kondis har man.



Såg i ett annat inlägg att du undrade hur det var med mig och tänkte berätta att jag nu äntligen är gravid ( är i v 15 nu) Nu hoppas man till gudars att allt ska gå som det ska. Har inte vågat hoppats så mkt, då man inte vill bli besviken eftersom man varit med om 2 missfall...kanske blir det tredje gången gillt nu.. Sen så har jag blivit uppsagt pga att jag inte kan arbete längre med dom arbetsuppgifterna jag har pga det besvär jag har i ryggen mm, så nu är man inskriven i AF..chansen att jag får jobb är mkt liten när man dessutom är gravid..gulp...så nu är man bra nervös när det gäller det ekonomiska biten...men någon mening är det väl eftersom jag lyckades bli gravid i somras, när man nästan hade gett upp hoppet om ett barn...



Dags att gå vidare i livet helt enkelt o hoppas på att det löser sig till det bästa i a f..



Ha en underbar dag och ska bli så kul att läsa om din planering mm ang. lgh =) Hoppas man får se både före o efter bilder på lgh.



Ang. din dilemma om bäddsoffa, är den fr ikea? Det finns ju en hemsida www.bemz.se där dom syr fina överdrag av olika tyger till ikea soffor...



Kramisar Anne

2010-10-13 @ 11:53:00
Postat av: JohannaMariaMs

Grattis till pyret i din mage! Gud så roligt!! Allt annat, sånt löser sig, det gör det alltid! Det viktiga nu det är som sagt det lilla hjärtat du har i magen! Grattis, grattis, grattis!!



Förresten, var inne och kollade på hemsidan du rekommenderade, men tyvärr såg det inte ut som att de sydde upp åt den modellen =( Dock har jag inte kollat så noga, men det såg inte ut som det..



Ha det helt underbart bra nu Anne, och sköt om dig själv och lilla "maggen" ;)



KRAM

2010-10-13 @ 12:23:47
URL: http://johannamariams.blogg.se/
Postat av: Anne

Hej igen..



Tack för gratulationerna =) Ska göra mitt bästa o ta hand om mig o lilla "maggen" ;-)



Det var ju typiskt att dom inte gjorde överdrag till just din soffa...men man kanske kan slänga iväg ett mail o fråga...dom kanske gör special beställningar ändå?! Hoppas det löser sig, så du får den soffan du vill ha...



Nu vill visst min lilla busiga hund att vi ska busa o gå ut...hämtat sin pipleksak och det betyder bus på hög nivå =)



Kramisar Anne

2010-10-13 @ 15:42:40
Postat av: Christina

Snyggve! :) Vad tjockt hår du har fått! Tänker du spara till långt? Själv är jag sån som alltid tröttnar på att vänta och klipper av skiten ;)

2010-10-13 @ 19:33:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0