Juste...


...Glömde ju berätta...

Jag sprang på "morfar" (Exets morfar) i centrum!! Han är så jäkla mysig! Han sa att jag borde träffa en rik snubbe som kunde köpa mig en lägenhet och rå om mig, haha! Han är för underbar! Jag springer på han då och då i centrum, så nu tog jag hans nummer, så ska jag bjuda han på fika framöver. Han är ju faktiskt "min" morfar, och som han själv sa : " - D e t  k o m m e r  j a g  a l l t i d  a t t  v a r a . . "

Åååh vad jag tycker om honom!

Kommentarer
Postat av: Beatrice ♥

Tack så jätte mycket! :) Alltid skönt med någon som har suttit i samma situation, som du säger, många i ens närhet förstår inte alltid hur det verkligen är och hur man mår :) Måste bara säga att jag tycker du är jätte söt och har fått jätte fint hår nu! :)

2010-06-04 @ 21:09:11
URL: http://beatricereimertz.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Härligt! Hoppas morfar kommer och fikar nån dag :) Kram

2010-06-05 @ 14:51:14
Postat av: Camilla

Hoppas fikan blir av, så ni kan sitta ner och prata lite strunt :)Det är ju andra gången du har träffat på honom och roligt att ni nu bytte nummer :)Hur mår din bror? Efter op?Kram till fina du!

2010-06-06 @ 07:34:02
URL: http://fullfartmedtvabarn.blogg.se/
Postat av: JohannaMariaMs

Kajsa!! Hur har du det?? Rescue Diver och allt, fan vad jag är sotis! Dykning och mojitos :)Hoppas att du har det helt underbart! Det förtjänar du!!

2010-06-06 @ 10:39:16
URL: http://johannamariams.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0