Efter att fransraden försvunnit...


...Ser ögat ut så här :) Dock ser det ut som att jag har  h u u u u r täta fransar som helst, vilket inte är fallet. Det kallas för svart kajal. Både på fransraden, mellan över, under, ja typ överallt! Måste ha mycket svart för att lösögonfransen ska kunna "smälta" in så bra som möjligt. Men det blir riktigt snyggt! Har svårt att tro att jag kommer att nöja mig med mina egna när de sen vuxit ut ordentligt... Har vant mig vid att ha långa fransar, haha!


Bilden ovan är inte kanske den bästa bilden för att visa hur det ser ut när jag har lösögonfransar. Skuggor gör att fransarna ser mycket längre ut. Det här var typ första gången på l ä ä ä n g e som jag använde fransarna, så det ser inte heeelt hundra ut direkt... But you get the point :)

Kommentarer
Postat av: Elisabeth

Snyggt med långa fransar ska nog med skaffa lösögonfransar... saknar de långa jag en gång hade.

Ha det gott! KRAM

2010-01-19 @ 21:46:36
Postat av: Anne

Ja, nu vart man ju själv sugen på lösögonfransar =)

Vilken skillnad det vart, kanon snyggt ju!

Kramis

2010-01-19 @ 23:12:43
Postat av: JohannaMariaMs

Ja, det blir verkligen skillnad på ögonen! Nu har jag hittat ett par fransar som ändå känns naturliga, så det syns knappt att det är fejk :) Men jäklar vilket pill det är! Ibland funkar det på en gång, andra gånger måste göra om ett antal gånger innan det blir rätt :)



KRAM

2010-01-20 @ 08:19:25
URL: http://johannamariams.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0