Roliga saker.


Idag har det hänt två roliga saker! Dels blev jag intervjuad av två sjuksyrrestudenter som skulle göra sitt examensarbete. De skulle skriva en uppsats om hur det är att blogga om sin cancer. Tycker att det var en väldigt vettig frågeställning då internet och framförallt bloggar är väldigt inne i tiden.

De började med att ställa frågan "-Hur skulle du beskriva dig själv?" Jag tycker verkligen att de frågorna är så svåra! "-...Hmmm.. Jo, jag är väl rätt trevlig, typ.. Ibland social... Kan vara rätt rolig, men oftast en pessimistisk bitterf*tta.." Typ så lät det. Förrutom den delen om en pessimistisk bitterf*tta, det skulle nog vara lite väl magstarkt :p Men i övrigt gick intervjun bra, tror jag i alla fall. Jag hoppas att de tyckte att de fick lite vettig bakgrund och bra saker att använda och ha med i sitt arbete.




Den andra roliga saken hände en utav mina bästa vänner Sofia under natten/morgonen! Hon skulle ta nattåget ner till Helsingborg där hon pluggar. Hon kom till T-Centralen vid 24-snåret, men tåget var försenat till 01. Så hon stod ute i kylan i en timme och längtade tills tåget skulle rulla in på perrongen, hon ville in i värmen.

När sen tåget kom så visade det sig att elen inte fungerade. Det var kolsvart och svinkallt. Men hon gick och la sig och sov väl i typ 5 timmar innan hon vaknade upp av att hon var kissnödig. Så hon knallade iväg mot toaletten. Påvägen mötte hon en utav tågvärdarna som gick omkring med en ficklampa (elen fungerade forfarande inte) Hon frågade värden var det var någonstans varpå han svarade "- Vi är i Huddinge" Under de fem timmar hon sov hade de alltså inte kommit längre än till Huddinge! Jag skratta så jag grät när jag fick höra det, HAHA, hilarious!!



Det har faktiskt hänt en rolig sak till, men det kan jag berätta om först nästa vecka.. WOHO!

Kommentarer
Postat av: Kamilla Nyström

Hej,,, och jag vet inte om jag sagt det innan, men grattis,,,,

ha ha, de som intervjuat dig har kontaktat mig också, men jag fick tyvärr säga nej tack då tiden och orken inte räckte till riktigt!! Synd för det skulle vara roligt att ställa upp.

Har ju hundvalpar här, som håller mig vaken om nätterna nu har jag tre kvar (av sju) måste hitta köpare!!! Du vet ingen?? www.pudellycka.se

kram

2010-02-22 @ 22:03:22
URL: http://kamilla-milla.blogspot.com/
Postat av: Mikaela och Sofia

Det där med pesimist fick vi inte med, men det kan vi alltid lägga till :)

Stort tack för hjälpen!

/Mikaela och Sofia

2010-02-23 @ 14:33:39
Postat av: Sarah

Du är cool du tjejen :)

2010-02-23 @ 14:59:49
Postat av: Miwa

Hej, grattis i efterskott. Jag blev också intervjuad av de där studenteerna och håller med dig om att det är svårt att beskriva sig själv ! Hoppas allt är bra med dig.



2010-02-25 @ 16:50:01
URL: http://miwis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0