Caliente


Direkt efter jobbet åkte jag och Anna in till stan och mötte upp Stephi för en tidig middag och lite tjej-fnitter-snack på tapas restaurangen Caliente. Jag väljer typ alltid samma mat när jag är där, mozarellasticksen är givna och även kyckling och ost tortillas med vitlöksgräddfil just för att det är lite mer matigt! Jag tycker alltid att det känns så tråkigt och "tomt" med bara två rätter, så en tredje liten tapas beställdes, då med seranoskinka och en skitgod ost! Och så Fanta till det, hehe!

På tal om läsk.. Jag är en Cola-tjej, men jag tycker att tapp-cola är så fruktansvärt vidrig! Det är ju inte ens riktig cola?? Beställer jag Cola, då vill jag ha Coca Cola, inte typ Pepsi eller annan skit! Därför blir det numer alltid att jag beställer Fanta på restauranger som inte har cola på flaska!

Ja, jag är lite konstig ;)


Kommentarer
Postat av: Camilla

Du är inte konstig, jag gör likadant! Cola på tapp är oftast skitäckligt.

Kan tipsa om ett annat tapasställe. Sangria Tapasbar som ligger på St. Eriksgatan 108. Gooood mat. Okej, jag kanske är lite partisk eftersom min pojkvän jobbar där men ändå! Man får boka bord om man ska äta där en fredag eller lördag, men det är det värt! Hälsa att du känner Pumas fru så är dom extra snälla! Haha =D

2010-12-18 @ 01:07:43
Postat av: JohannaMariaMs

Skönt att höra att jag inte är ensam! Servitriserna tittar alltid på mig så konstigt när jag säger att jag bara vill ha Cola på flaska, de tror väl att jag är värsta divan, haha!



Tack för tipset! Den restaurangen kommer jag definitivt att besöka! =)



Ha en grym lördag Camilla, kraaaam!

2010-12-18 @ 10:33:48
URL: http://johannamariams.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0