Mavala


Jag köpte inte bara lösögonfransar idag. Köpte även en såkallad "Nagelvitpenna" och Mavalas protective base som ska förhindra att naglarna missfärgas vilket mina har gjort. Jag målar oftas mina naglar och glömmer ibland att använda ett underlack, plus att jag sällan låter naglarna bara "andas". Så mina är förtillfället inte så himla heta. Men med nagelpennan har de faktiskt blivit bättre! Nu ska naglarna bli snygga!


Kommentarer
Postat av: Kamilla

Hej Johanna, längesen jag skrev nåt, men läser gör jag varje dag :-) Kul att läsa att du mår bra och att det går framåt mot egen lägenhet igen!

När det gäller dina naglar, skulle jag vilja tipsa dig om en "buffer" som du filar ovanpå naglarna med, därefter kan du måla på ett sk uv-lack. Det kommer att göra susen, jag lovar!

Kram

2010-08-29 @ 21:53:06
URL: http://kamilla-milla.blogspot.com
Postat av: JohannaMariaMs

Tack för tipset!! Har en "buffer" men jag vettefan vart den är någonstans... Det där uv-lacket, är det ett lack som man ska avända under annat lack eller kan man använde det hela tiden?Hoppas att allt är bra med dig annars?

KRAAM

2010-08-30 @ 10:38:00
URL: http://johannamariams.blogg.se/
Postat av: Kamilla

Hej igen,,uv-lacket har man hela tiden, istället för annat nagellack typ! Men man kan även använda det över färgat nagellack så får det en helt annan lyster. (håller du sen händerna under en uv-lampa på ett disco eller så, kommer du få en upplevelse,,,, hi hi

jag har ju byggda naglar (acryl) och på dem har jag alltid använt uv-lack. Det är magiskt, naglarna ser ganska matta o tråkiga ut när de inte är målade med det, och när man sätter på det så ,,, är det just, magiskt ha ha :-) Jag har ett som jag beställer från en dansk sida som heter b4beauty.dk en blå flaska som min nagelbyggare har haft alltid. I butik vet jag att man kan köpa uv-lack men vet inte hur bra de är!

lycka till

kram

2010-08-30 @ 15:27:05
URL: http://kamilla-milla.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0