134 dagar...


Nu har jobbet satt i gång på allvar, vilket gör att bloggandet inte hinns med. Men som sagt, ni är ju vana ;) Jag sitter framför dator hela dagarna på arbetet. När och om jag kommer hem på eftermiddagarna så är jag inte sugen på att ens starta igång datorn.
 
Nu har hösten startat, eller, det känns som det i alla fall. Jag har haft på mig både stövlar och jacka, plus att vädret är väldigt konstigt.. Det regnar typ stupikvarten. Men det är ändå lite mysigt, det är fräscht och luften är nästan lite krispig!
 
Så vad står på schemat idag då? Efter jobbet ska jag hem till Anna och laga mat och vina lite, blir nog en rätt tidigt hemgång om jag inte bestämmer mig för att sova över där.
 
Förövrigt så har jag börjar smygstarta lite på träningen. Hade ett "semesteruppehåll" på typ en månad, men nu är det dags igen! I måndags och igår var jag ute och sprang 5 kilometers rundan. I måndags gick det inge vidare, kände mig trött och tung i kroppen så det slutade med att det blev intervaller istället. Men igår var jag fit-for-fight igen! Sprang hela rundan utan några vidare problem! Det har typ aldrig hänt, iallafall inte utan att jag känt mig rätt illamående efter, haha!
 
Tänkte försöka fixa ett träningschema till mig, har ett mål att bli fit till Malaysia i januari! Jag och Anna (som jag åker mer) tar typ alltid femtioelvatusen bilder på en helg, så hur många kommer vi då inte att ta under tre veckor? ;)
 
Idag är det förörvigt 134 dagar kvar tills vi åker, 75 arbetsdagar för att vara exakt, haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0