Söndagen...

Tog en lång sovmorgon – steg inte upp för ens efter klockan 10. Tog Milo på en promenad, sen var det dags för frukost.  Tog ut Milo på en kortis till innan det var dags att bege sig ut på äventyr =) Patric hade sin första innebandy match med laget ”Antibalas” haha, det är ett SIL-lag som Patric har börjat spela i. (Nannas kille Christian spelar där) Det var 2 matcher, men tre spelare per lag plus målis (Patric). Antibalas utklassade motståndarna totalt i de båda matcherna gjorde laget 27 mål och släppte in 2, ett i vare match. Han var så duktig min Patric,  Christian var grym han med, han gjorde 9 av de 27 målen de gjorde! =)


 
Dagens roligaste:
I cafeterian som ligger i anslutning till parkeringen fanns det sådant där ”spegelfönster”. Var man i cafeterian såg man alltså ut, men man såg inte in. På parkeringen står det en kille och speglar sig mot fönstret. Efter ett tag lutar han sig närmre och närmre och börjar att klämma finnar!! Vi hade så roligt åt killen! Funderade ett tag på att ställa oss framför honom och banka hårt i rutan, men vi var fegisar .. :p



 Senare på kvällen gjorde vi inte så mycket. Spikade upp de vita tavlorna på ”garderobsväggen” i köket och städade undan lite… Har haft en härlig och relativt lugn helg!




Kommentarer
Postat av: Sarah

Så fint ni börjar få det! Längtar efter att se det färdiga resultatet =)

2009-09-08 @ 16:23:02
Postat av: JohannaMariaMs

Det kommer, kan dock dröja ett tag, haha!!

2009-09-09 @ 20:22:52
URL: http://johannamariams.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0