Packat och klart...


...Eller nästan i alla fall =)

Syster Malins saker tar upp typ halva väskan! Det som är i packat nu är inte ens hälften av de som faktiskt ska med, haha! Men jag ska inte ta med mig mycket kläder till NY eftersom att jag tänkt shoppa en hel del där =)

Tar även med mig min träningsväska som jag kan ha som handbagage om jag shoppar mycket eller inte vill ha övervikt. Risken finns då Delta (som flyger oss till USA) har en maxvikt på 23 kg. Medans SAS som jag flyger med hem från London bara har 20 kg. Ska bli mycket spännade det där...!



Bästa hudkrämen för torr hud!! Den ska med, check!

Nu ska Patric få mannekänga för mig medans jag lagar middag! Ikväll ska vi äta en vanlig hederlig kycklingsallad.. Men sen så har vi oxå chips med SourCream and Onion-dipp =)

 


Kommentarer
Postat av: Sandra

Ha det så underbart på resan, själv sitter man här och drömmer sig bort och inser hur avis man är! Haha! Hoppas du kanske kan slänga in ett blogginlägg från andra sidan atlanten sen! Lycka till med alla kilon! (väskan) :) /Kram Sandra

2009-09-19 @ 19:24:31
URL: http://surrovich.blogg.se/
Postat av: Elisabeth

Ha det så gott på resan till New York!!!

Låter så härligt att du och din syster ska åka dit tillsammans. Det är så att man önskar att jag själv kunde ut och resa någonstans.

Hoppas ni får det härligt och trevligt och shoppa loss! Kram Elisabeth

2009-09-20 @ 00:03:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0