Lördagen...

Vi sov hos svärisarna då vi hade lämnat Milo där tillsammans med Ozzy och Coca. Åkte dock hem tidigt för hemma väntade en strykning av väggarna i kök och hall. Satan vad fint det blev!! Vi är så jäkla nöjda! Nu är det bara lite småpill kvar vad gäller målningen, typ kanter och liknande. Vi är så jäkla nöjda med färgen. Trodde när vi provmålade en bit på väggen att den skulle bli alldeles för mörk, men den är  s å å å  fin! Vi målade även ”skåpsväggen” och de fula luckorna som täcker fläktrören, så nu är allt så fint så! =)

Efter målningen var det dags för lunch, och då både jag och Patric kände oss bakis, trots att vi bara drack en frödrink, och två glas vin till middagen, så blev det Donken till lunch, och varma mackor till middag. Hade planer på att göra en ”favorit i repris” men kände varken för vin eller vattenpipa, så det blev soffan med Cola och godis istället.. =)

Det börjar hända grejer. Ser ni förresten hur fint "luckorna" smälter in i köket istället för att säga "- Hej, titta på mig! Jag är en jätteful sak som täcker fläktrör och annan skit!"Kommentarer
Postat av: Anne

Japp, det vart verkligen en stor skillnad när ni målade skåpsväggen i samma färg som övriga väggar...

Snyggt!

Vad blir det för köksluckor? Blir det från Ikea?

Kramis

2009-09-08 @ 16:24:05
Postat av: Anne

Glömde ju fråga vad färgen heter? Den va verkligen kanon fin!

2009-09-08 @ 16:26:19
Postat av: JohannaMariaMs

Tror nog att det blir luckor från IKEA faktiskt! Vita, vill vi ha!

Färgen kommer från flugger och heter Wet Sand 2! Det är en grå färg med en typ brun nyans i sig! Den är verkligen grymt snygg!

2009-09-09 @ 20:25:00
URL: http://johannamariams.blogg.se/
Postat av: Anne

Hej igen..

Tack för hjälpen! Var idag och kollade tapeter på flugger...ska nog be om ett färgprov på Wet sand 2 =)

Ha en trevlig kväll!

2009-09-10 @ 18:35:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0