Livet från den ljusa sidan...

Ja ni mina vänner!

Helgen har varit både bra och dålig. Bra för att jag träffade min kollaga Sanna i fredags, dålig för att jag kände mig nedstämt i lördags och saknade Patric. Bra i söndags för att jag shoppade och gjorde en spamanikyr. Dålig i söndags för att jag och Patric hade vårt största gräl sedan vi separerade, bra för att jag pratade med Sofia senare på kvällen.

Men det är väl så det ska vara? Det bra väger upp det dåliga..? Sofia berättade igår att hon eventuellt skulle åka till Åland (hennes landstället) över Halloween, vilket hon nästan alltid gör, och hon frågade om inte jag ville följa med. Vilket jag absolut ville! Har inte varit där sedan vi firade hennes 18-års dag för 4 år sedan (herregud, vi börjar att bli gamla...)

Så, jag har tagit ledigt på fredag och ska eventuellt åka med Sofias faster och hennes barn, som iof är typ 24 och 26 år gamla över till Åland. Sofia, hennes pojkvän och resten av familjen åker redan på torsdagkväll. Ska bli sååå kul! Ser verkligen fram emot det! =)

Kommentarer
Postat av: Iréne

Va kul att du ska få komma iväg lite och ha trevligt. Det gör ganska gott att få komma bort från vardagen ibland.



/Iréne

2009-10-27 @ 09:35:28
Postat av: JohannaMariaMs

Det gör verkligen jättemycket att få komma bort från vardagen! Framför allt nu. Ska bli så härligt att få komma iväg, bada bastu, och bada hav =) Att bara umgås med min "andra familj" och bara vara!



KRAM

2009-10-27 @ 09:51:04
URL: http://johannamariams.blogg.se/
Postat av: Anne

Vad härligt att få åka iväg till Åland=) Blir lite avis ;-) Vill också dit...Själv tycker jag väldigt mkt om Åland...lugnt o mkt frisk luft.. Finns en mysigt guldsmed som heter GULDVIVA, där dom mest gör smycken i silver och även i guld i Mariehamn..

Dom gör lite annorlunda smycken som man blir glad av... Tror deras web sida heter www.guldviva.com om du är nyfiken så gå in o kolla..kanska hittar du ngt fint att ha runt halsen =)



Kramis



2009-10-27 @ 11:02:58
Postat av: JohannaMariaMs

Anne - Ja, Åland är verkligen balsam för skälen, älskar verkligen deras landställe!



Om det hinns med ska jag absolut besöka den butiken! Kikade nyss in på deras hemsida, gud så mycket fint de har! Hittade ett jättefint armband för 79.00kr, haha, billigt trodde jag först, tills jag såg eurotecknet, haha!

KRAM

2009-10-27 @ 12:37:30
URL: http://johannamariams.blogg.se/
Postat av: Anne

Hej igen..

Ett litet tips: Om du hinner med ett besök till Guldviva, så får du se smyckena "live" och klämma o känna o prova...sen beställer du smyckena ( om du nu tyckte om ng som du vill ha) på nätet på deras hemsida, så slipper du betala momsen...och det du ev. beställer kommer hem inom ngr dagar =) Har för ngr månader sedan själv beställt BLOMMAN halsbandet och hade den hemma på brevlådan på 3 arbetsdagar =) Är så nöjd !!! Finns mkt mer jag skulle vilja ha därifrån =) Smycken gör en glad, i alla fall gör det för mig... Sedan vet jag att Viking Line har en del av dessa smycken på tax free, också billigare=)

Smyckena är ju inte billiga..men dom är lite annorlunda.. Ha en bra dag!



Kramis

2009-10-27 @ 14:32:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0