Lite skillnad va??

 

Men när jag ser bilderna så inser jag hur "långsamt" jag låtit håret växa. Från bild 1 till 2 har det gått ca ett år.  Visst har det växt MYCKET under tiden, men jag har alltid klippt mig ofta. Varför? Jo, för att jag alltid har varit mån om att se fin ut. Jag vill inte se ut som någon med hockeyfrilla. Jag vill vara fin i håret. Trots att jag då får klippa av det jag sparat. Trots att det kommer att ta lång tid.


Kommentarer
Postat av: Systeryster

Du är hot, hot, hot som Alberto skulle uttrycka det:)



Puss på dig lillasyster!

2009-10-26 @ 22:42:20
Postat av: Louise

Hej Johanna.. skrev till dig för ca två veckor sedan om att jag känner igen mig i dig när du skriver om ert uppbrott. Och nu i alla faser du går igenom. Ena dagen känns det enkelt, som detta klarar jag medan andra dagen känns allt så tungt...



Fick ännu en flashback när du skrev om Vem ska jag nu ringa när jag ex mår dåligt. Precis så tänkte jag med. Men det går ju som sagt över....



Det enda jag ångrar med när jag gjorde slut med mitt ex var att jag lät det ta sån tid att komma över honom. Då det tog så mycket energi av mig. Om jag skulle göra om det så skulle jag ha brytit helt med en gång. Jättesvårt, men det går inte med att vara vänner på en gång. Det är för mycket känslor för att kunna bara vara vänner. Det slutar bara med att man vissa dagar kan vara det medan man andra dagar bråkar och strular med varandra. Precis så höll vi på i över ett år. Sen flyttade han till en annan stad. Det var räddningen.



Jag kunde då gå vidare på ett helt annat sätt då vi inte träffades. Hördes bara på msn. När han sedan flyttade tillbaka till sthlm två år senare fungerade det att vara vänner. Vi behövde verkligen en lång tid utan varandra. Fått känslor att lugna ner sig. Annnars tror jag att vi än hade hållt på att må dåligt över vårt uppbrott.



Hoppas inte att du tar min berättelse ovan som kritik... jag vet hur svårt det är. Vill bara dela med mig av mina tankar... kanske kan de hjälpa något.



Kram på dig

2009-10-26 @ 23:28:05
Postat av: JohannaMariaMs

Systeryster, I LOVE U! Du är oxå hot, hot, hot. Och Niiiiiice =)



Louise - Jag tar absolut inte det du skriver som kritik. Tror snarare att du har väldigt rätt i det du skriver! Hela situationen får ju mig att må dåligt, så varför ska jag försöka envisas med att vara vänner just nu? Vi båda vill vara vänner, det har vi pratat om, och vi vill inte förlora varandra! Men jag tror att det är vettigt det du säger. Att bryta helt. Att inte höras så ofta. Att släppa taget helt. Huvudet säger att det är lätt, men det är hjärtat som kämpar emot.

2009-10-27 @ 08:24:18
URL: http://johannamariams.blogg.se/
Postat av: Jenny

Helt rätt!

Kör på samma linje själv!

Kram

2009-10-27 @ 08:54:29
URL: http://calanthes.blogspot.com/
Postat av: Kajsa

Du är jättefin! Hela du har fått en helt ny lyster. Är huden bättre nu? Den var ju torr förut, men nu ser man skillnad tycker jag!



Kul att du ska åka bort i helgen! Kan nog göra gott. Skönt att kanske få tänka på nåt annat.



Kram

2009-10-27 @ 08:59:17
Postat av: JohannaMariaMs

Kajsa - Huden är mycket bättre nu! =) Tack och lov! Den första bilden är ju tagen när jag fick en allergisk reaktion mot ID-sminket, eller snarare serumet man skulle använda som man fick med i startpaketet. Så det är därför jag ser rödflammig ut =)



KRAM

2009-10-27 @ 09:44:05
URL: http://johannamariams.blogg.se/
Postat av: Anne

Vilken skillnad på håret och huden! Som din systeryster skriver...så är du hot hot hot =)

Kramis

2009-10-27 @ 11:10:48
Postat av: Anna-Maria

Du passar jättebra i den där frisyren! :) Jättesnygg verkligen!

Ha en bra dag!

Kram

2009-10-27 @ 11:30:55
URL: http://www.skruttan.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0