Gårdagen

Blev inget bloggande igår. Hann helt enkelt inte! Direkt efter jobbet åkte jag och Patric hem till Nanna för att käka middag och hämta Milo! Vi käkade grillspett och drack vin, precis som jag sa att jag skulle göra på årsdagen av cancerbeskedet!

Idag har vi storstädad lägenheten och använt tvättmaskinen för första gången! Fy fan så underbart!!  Efter det åkte vi och handlade mat till middagen och till resten av veckan, jag hade bestämt mig för att göra brownies till efterrätt och skrev upp att det enda  vi behövde handla till kakan var osaltat smör - trodde jag.. När jag kommer hem och ska börja baka så inser jag att jag inte har något socker!! Smart där, Johanna.

Hahahahah, Patric kom precis förbi med tårar i ögonen och inte lite heller HAHA, han håller på och hackar löken till hamburgarna vi ska äta ikväll, och vill ha hjälp med hackandet, haha! Skriver mera sen :)

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Hej!

Bra att du drack vin på årsdagen :)

Vad irriterande det är när man glömmer någon ingrediens sådär..suck.. Hoppas det blev bra till slut iaf.



Är på Kreta och jobbar en vecka nu, så jag skickar lite sol till er!



P.S. Här odlar de mynta i trädgårdslandet - bra tips om man gillar mojitos :)



Kram

Kajsa

2009-05-09 @ 21:02:13
Postat av: Johanna svarar

ÅÅhhh skicka massa sol hit! Vädert idag har varit jättekonstigt :s! Funderade faktiskt på att köpa massa "färdiga" kryddor, framför allt mynta, och sätta i rabatten! Drick mojito och sola maaassa åt mig! :D

2009-05-10 @ 17:38:02
URL: http://johannamariams.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0