Nyss hemkommen

Är nyss hemkommen från en söndagsmiddag hos svärföräldrarna. Fick fisk, mycket gott och uppskattat då vi inte äter det så ofta hemma. Min käre sambo tycker njuter inte av fisk och skaldjur på samma sätt som vad jag gör.. :)
Sitter nu i köket och lagar mat till matlåda imorgon - makaroner med färdig ostsås och bacon! Mmm. Patric sitter och spelar på sin nya gitarr som han fick av sina föräldrar i fredags. Skulle ta kort och visa, men jag insåg att jag faktiskt inte vet vart kameran är. Jävla skit! Så himla lämpligt att den är borta när skrivarglöden äntligen kommit tillbaka..

Hur som. Imorgon ska jag till tandläkaren. Är lite små nervös då jag vet att mina tänder med all säkerhet har påverkats av alla gifter jag haft i kroppen. Min salivproduktion var ju lika med nada i början, och sen små-åt jag även väldigt mycket eftersom att jag i perioder hade väldigt svårt för att äta riktig mat. Men det lär väl visa sig imorgon. Synd bara att frikort inte gäller hos tandläkaren : (

Kan även meddela att jag om en vecka ska till hudläkaren igen. Jag börjar bli torr igen och min salva är typ slut. Så nästa måndag sk jag till läkaren igen, och nästa onsdag ska jag klippa och färga mig! Det mina vänner behövs! Håret är nu i ett mellanland. Det är för kort för att göra något ordentligt med. Men det är samtidigt tillräckligt långt för att kunna leva sitt egna liv... Minns inte om jag redan berättat att jag varje morgon måste duscha håret och föna det för att jag ska kunna vara någorlunda nöjd med mitt tjocka, lockiga burr.

För tjock och lockigt det är det. Trodde aldrig någonsin att jag skulle ha TJOCKT hår, men det sägs ju att det kommet alltid något gott ur ont :)

Godnatt mina vänner, och tack för att ni är mig trogen trots min höga frånvaro. Även fast jag inte skriver så ofta så dimper det ändå ner några kommentarer och ni är ändå trogna besökare som tittar in då och då, för läsarantalet har förvånande nog inte minskat! :)

Nu ska jag gå och sätta mig i sovrummet och lyssna på när min kärlek sjunger och spelar.. ♥

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Hej Johanna! Hoppas det går bra hos tandis idag. Kramar

2009-03-09 @ 09:32:45
Postat av: Englainnan

Hej hej!

Hoppas det går bra hos tandläkaren.

Du måste visa hur du ser ut efter frisörbesöket, spännande :)

2009-03-09 @ 09:35:44
URL: http://englainnan.blogspot.com/
Postat av: Anne

Halloj!

Hoppas du hittar din kamera, så man får se fina bilder efter frisörbesöket :) Lycka till hos tandläkaren...skulle också behöva besöka tandis...men lite taskigt med pengar just nu pga veterinärskostnader...men vad gör man inte för sin kära hund! Ha en bra dag! Kramisar :)

2009-03-09 @ 10:16:44
Postat av: Sassi

Klart man är kvar, även om du inte uppdaterar flera gången om dagen. Det går ju i vågor... Sköt om dig!

2009-03-10 @ 10:37:05
URL: http://thesassis.blogspot.com/
Postat av: sara

jag kollar din blogg nästan varje dag! har även testat din superkaka! fast den är i frysen så har inte testat den än, men den såg inte lika fin ut som din ;)

2009-03-11 @ 10:01:49
URL: http://saraah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0