Seeeg fredag

Oj vilken kväll det var igår! Jag och en kollega kom till Grönan vid halv 6 tiden igår.  Många åkte dock dit tidigar och och startade kvällen med ett (läs: några) glas vin innan det var dags för middagen. Väl inne på restaurang Tyrol fick vi en skagentoast till förrätt och oxfilé till middag. Vi fick in flera flaskor vin och öl till maten och jag fick mitt glas påfyllt flera gånger av min kära kollega Lizette som tycket att jag skulle komma upp i hennes nivå  :)

Efter middagen beställdes det in ett antal jägershots, som jag inte tycker om, men som sagt, har man alkohol i kroppen så funkar allt! :) Sen var det dags för att åka attraktioner.. Eller det blev som jag trodde för min del, gick endast lustiga huset, haha men  f y y y  f a a a n  vad roligt det var!! Förrutom när man kom till rummet som ser ut som rymnden och som snurrar.. Inte bra för en alkoholpåverkad Johanna ;p

Kvällen var verkligen jätterolig och intressant...
Folk släpper verkligen alla hämningar när det är firmafester, något som jag inte gillar, och som alltid när det är alkohol inblandat så får man reda på massa saker och saker kan bli jobbiga.. MEN, i övrigt var det en skitkul kväll!!

När klockan var 01 så kom Patric och hämtade mig och några andra Väsby-bor. Men vi fick göra ett spy-stopp på motorvägen vid Haga norra, haha! Dock var det inte jag,  h a h a



Nu har du din bild i bloggen Robert :)

Kommentarer
Postat av: Milla

Ha ha, vilken härlig kväll :) Kramar

2009-06-12 @ 20:48:02
URL: http://sagabus.blogg.se/
Postat av: ღ DesignByMilly ღ

Tittar in..

och önskar en underbar kväll!



Kram Milly ღ

2009-06-14 @ 19:00:23
URL: http://designbymilly.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Hej!

Ville bara önska dig en trevlig midsommar!

Har du varit hos läkaren än förresten? Har din "finne" försvunnit?

Kramar

Kajsa

2009-06-18 @ 15:16:09
Postat av: jess

Fin blogg! En liten fråga om hur du fick din lymfcancer:

Jag har upptäckt en liten ärt på min hals som jag haft ett par veckor nu. Den är rörlig, gör inte ont o jag gick till läkarn med den som sa att det inte var "lönt" att börja sticka i den o att det "nog" bara var en god artad lymfknuta. Hur upptäckte du din? Tycker du att jag ska kolla med någon annan läkare?

2009-06-19 @ 14:23:14
URL: http://www.jezzyjez.blogspot.com
Postat av: peter pc carlsson



Se till att rösta på Enbart månadens blogg. Du är nominerad så länka till http://enbart.blogg.se och uppmana dina vänner att rösta på dig. Vinnaren har ett pris att vänta. 150 kr som skänks till valfri hjälporganisation.



Den blogg som vinner "Månadens Blogg" går till "Enbarts årsfinal" 2009 och vinnaren där kommer jag att bjuda på en middag på en restaurang i Stockholm. (På så viss blir ju jag också en vinnare ;-) Kan vinnaren och jag inte ses ger jag 1.000 kr till valfri hjälporganisation i vinnarens namn.



Det är enbart bloggar med ett innehåll som på ett ellar annat sätt manar oss till eftertanke som kan vara med i tävlingen.

2009-06-23 @ 08:03:17
URL: http://enbart.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0