Renovering av hall

Då har vi äntligen börjat med renoveringen av hallen! Fick nog blodad tand efter Norrland då vi målade om kök och vardagsrum, tog ner träd, sågade och högg ved och massa annat pyssel.

Hur som helst, så här ser alltså vår hall ut, eller en del av den i alla fall : ) Vi ska ta bort pelaren och sen lägga en rundad, bredare bänkskiva över för att sen sätta fast de fina ankarkrokarna jag köpte i Vaxholm i våras. Där är det sen tänkt att vi ska hänga våra jackor så att garderoben kan bli ett städskåp för typ damsugare och tvättställ. Nu har vi allt sådant i tvättstugan, så där kan man knappt vara...

Väggarna ska sen målas i en grå färg, är nog ett mellanting mellan de två färgerna nedan, (paint är ju så fruktansvärt bra, eller vad tycker ni ;p). Lister ska bytas, för de vi har nu är fula typ gula lister som de tidigare ägarna haft över rör och sådant, men jag vägrar tro att det inte finns trälister med ett "djup" på några centimeter.. Har ni några tips på ställen?

Vi ska fixa spottar i taket i både hall och kök, riktbara, så vi behöver fixa gipsskivor och reglar för att sänka taket, ska bli skönt att fixa spottar och få bort se fula lampor som nu sitter i köket!         

Men det är så mycket mer som jag vill fixa till : Jag vill bygga in elementer, fixa till det vita ovanför köksluckorna, kanske bygga in vinställ? Så småning om ska vi även lägga in klinker med värmegolv i hallen, vet inte om det blir gjort nu, men vi ska ha det! :) Tur att man har en pappa som är elektriker som kan fixa med el och en hel del andra saker..


Här ser man ganska tydliget vilken färg det var innan det beiga/latte färgen...

Kommentarer
Postat av: -MeMilly-

Jag gillar verkligen din blogg!

Ska vi kanske följa varandra via bloglovin'?Kram♥

2009-07-09 @ 22:30:47
URL: http://memilly.se
Postat av: Anna-Maria

2009-07-11 @ 10:54:21
URL: http://w'
Postat av: Anna-Maria

Det ser ut att bli jättefint! :) Hoppas renoveringen går bra.

Ha en trevlig helg!

Kram

2009-07-11 @ 10:58:51
URL: http://www.skruttan.net
Postat av: Elisabeth (Fisabeth)

Jag säger bara lycka till!!Vi har precis målat klart vårat hus!!

2009-07-11 @ 19:24:47
URL: http://johannamariams,blogg.se
Postat av: Linda

Hoppas att det går bra med renoverandet! Ser ut att bli jättefint! :)Hoppas du mår bra och att du har en skön semester!Kram

2009-07-23 @ 11:14:20
URL: http://lindab.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0