Lördag!

Godmorgon! Imorse ringde klockan 08:30, vi har hunnit äta frukost, tagit morgonpromenaden (jag) med Milo. Pappa, storasyster och Isabelle kom förbi påväg ut till Arlanda för att åka hem till London, så det kom en hel del tårar. Blir bara värre och värre varje gång...

Hur som, Patric har åkt iväg till ByggMax och ska köpa gipsskivor, för idag ska taket läggas! =) Pappa var här igår och drog all el, så nu är det bara taket som skall läggas, för att sen spacklas i skarvarna och målas! W O H O !

 


UPDATE : Fick just ett samtal från systeryster. Hon hade kollat fel på datumet, hon åker imorgon istället.. så nu är dom påväg hem igen : =)

Kommentarer
Postat av: Anne

Vad duktiga ni är! Hoppas vi får se bilder på resultatet när allt är klart! Kommer ju bli kanon fint med spottar i taket... Vi ska också sätta spottar i hallen, då min karl nyligen satt upp spottar i badrummet...så snyggt! Men det är mkt jobb med det...hua mig..vad dammigt det blir när man ska slipa taket innan målningen...men sen får man njuta av det färdiga resultatet! Rummet får en lyxig känsla samt att det blir på ngt sätt mkt större också =)

Ha en trevlig helg! Kul att du får se din syster igen=)



Kramis

2009-07-25 @ 12:07:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0