2009-07-30

Idag har Milo varit en "det " i ett år :) Så här skrev jag för exakt ett år sedan, haha, till och med nästan exakt samma tid oxå!


" Nu är hunden lämnad hos veterinären och jag och Patric har precis käkat frukost! Har även hunnit vara på sjukhuset där jag tog blodprov för att se om jag måste fortsätta ta mina sprutor. Vi har hunnit med massor med andra ord...

Sen när Milo är "klar" så åker vi till Solö och myser med alla hundar!
En kul grej, Patrics jobbarkompis har en vattenskoter som inte riktigt vill fungera. Men Patrics pappa Lasse tror han vet vad som är felet. Vilket betyder att vi tar med oss skotern till Solö. Får vi den sen att funka så har vi en jätterolig leksak att leka med! :) "

Om en vecka för ett år sedan (hänger ni med...?) hade jag även min sista kur! Gud det är helt galet vad tiden har gått fort! Kom även på att jag har ju till och med haft 1-års jubileum för bloggen, och jag har helt missat det..!!


Kommentarer
Postat av: Christina

Jaha, var blir jubileumsinlägget av? ;)

Ibland fattar man inte var tiden tar vägen. Idag avslutade jag mitt ettåriga vik på jobbet...tyckte precis att jag kom dit!

2009-07-31 @ 17:27:28
URL: http://fixopyssel.blogspot.com
Postat av: Anonym

Hej!

Tiden går. Jag har nog läst din blogg i ett år snart tror jag. Jag kommer ihåg att jag "hittade" dig när du bloggade på aftonbladet och det första inlägget jag läste handlade om att du "sket ut meloner", som du uttryckte det :) Tur att du mår bättre nu! Ha det så bra i regnet. I morrn blir det U2 på Ullevi iaf :) Kram

2009-07-31 @ 20:33:01
Postat av: Kajsa

Hej igen....glömde säga att jag ska göra en Mojito strax :) skål Kram

2009-07-31 @ 20:33:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0