Sambokilona är booorta!!


Igår var jag och pappa i lägenheten för att fixa med elen.
Så nu är alla dosor och uttag i kök och hall fixade. Vi (pappa) borrade ut hålen där spottarna ska sitta i vardagsrummet, så nästa vecka ska vi bara sätta i spottarna och koppla skiten så är det FÄRDIGT sen! =)
 
Medans pappa fixade med det så gick jag in i garderoben för att se om det var något som jag ville ta med mig. Jag är i akut behov av jeans då jag nu bara äger 2 par (nya jeans) som sitter bra. Ett par av dem är jeansleggings. Skitsnygga, men skitfula över rumpan, så man behöver ha ett långt linne över. Det andra paret är ganska "slappt" i tyget, så efter en dags användande sitter de inte riktigt så bra som jag skulle vilja att de satt. Mina favoritjeans (svarta) är typ alldeles utnötta och har blivit för stora.
 
Men, till saken. Jag gick in i garderoben och hämtade ut två par jeans som jag inte kunnat ha på i alla fall 2 år. Fast vid närmare eftertanke så är det nog snarare 3 år. Jag tänkte att det är lika bra att jag provar dem innan jag slänger bort skiten. När jag kom hem så gick jag direkt in i rummet för att prova ena paret byxor. Fick på mig byxorna utan problem och sprang som en galning ut i köket där mamma och pappa satt. Helt överlycklig över att byxorna satt bra. De satt till och med grymt bra! Så jag framförde en liten glädjedans för mamma och pappa innan jag gick in för att prova de andra paret jeans - som oxå satt riktigt bra!!

Så nu är sambokilona borta!!

Kommentarer
Postat av: Madeleine

Vad kul för dig :) Hur gjorde du för att gå ner i vikt? Själv kan man känna att man mår väldigt bra i kroppen då man är lite sundare, och känner sig genast äcklig de dagar man ätit väldigt onyttigt.. Man behöver inte ha syftet att banta bara för att man äter nyttigt, det är väldigt bra för insidan också:)

2009-12-11 @ 18:16:34
URL: http://mkeeeey.blogg.se/
Postat av: Camilla

Det är så jävla härligt när ens gamla kläder passar igen, förstår verkligen hur du känner dig. =)

2009-12-11 @ 20:02:39
Postat av: JohannaMariaMs

Camilla - Det är en grym känsla! Bara det att få på sig ett par byxor som man inte ens kunde knäppa för 2-3 år sedan.. Den känslan är obeskrivlig :)

2009-12-12 @ 00:13:29
URL: http://johannamariams.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0