Ett nytt beroende


Chai-latte. Så jäkla gott. Idag har jag druckit fyra stycken.Idag har jag haft häcken full av uppgifter och annat jobbigt. Plus att jag idag har gjort bort mig något så fruktansvärt inför en kollega. Och inte vilken kollega som helst, utan VD:n för det bolag som vi sammarbetar med. Bara jag tänker på det som hände blir jag alldeles röd i fejjan. Pinsamt!


Kommentarer
Postat av: Madeleine

Har du provat chailatten på Espresso house? Den rekomenderas starkt :)

2009-12-15 @ 18:49:46
URL: http://mkindgren.blogg.se/
Postat av: Camila

Precis som Madeleine säger så är Espresso Houses chai latte helt uuuunderbar, så fort jag missar t-banan på centralen smiter jag in och köper en.

Förövrigt så blir man nyfiken nu, vill höra hur du gjorde bort dig! =)

2009-12-15 @ 19:40:19
Postat av: Joss

Hej Johanna! Dina läsare kanske tror att du är en relations expert nu efter uppbrottet ;) men jag tänkte bara berätta att jag ligger i en jobbig situation då jag håller på att göra slut med min sambo sedan 5 år tillbaka (vi träffades när jag var 16). En lång historia om varför men kort & gott kan jag berätta att vi gled isär i början av förra året pga att vi renoverade lägenheten plus att han jobbade hela tiden. vi sågs aldrig och när man väl var hemma var han sur och grinig och ja, vi gled alltmer isär. istället för att ta tag i problemet råkade jag vara otrogen med min barndomskärlek som började säga att han var kär i mig och bla bla. detta hände tyvärr 2 ggr och jag måste tyvärr skylla på att jag var väldigt nere och väldigt full vid dessa tillfällen. inget att skulla på kanske men. min pojkvän tog mig tillbaka och vi har fortsatt i ett halvår nu med framgång. vi flyttade från lägenheten och jag tycker det har funkat bra. men nu har han tagit upp att han inte kan sluta tänka på det jag gjorde mot honom och ev måste göra slut. jag vet inte vilket ben jag ska stå på och gråter hela tiden. biverkningen av detta är att ja måste flytta till mina föräldrar som bor 19 mil från sthlm och jag har inget jobb eller lägenhet. allt känns piss. jag älskar honom och vill leva med honom och skulle aldrig göra han illa igen. Men de lätt för mig att säga. han måste bearbeta allt ja gjorde. kom att tänka på dig (:P) och beundrar dig för att du verkar fått ditt liv lite på spår igen.

2009-12-16 @ 12:44:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0